Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet Gamzemm tecrubelılerrrrr Gamzem kız aslında bız cok uzak degılız he gorusebılırız sakaryaya yolum dusecek olursa goruselım muhakkakk sen de bu tarafa gelırsen haber verrrr

Tamam kesinlikle görüşelim canımmmmmmmmmm, eşin de olursa eşimde olur sorun etmez yani benim kiiiii..çok daha güzel olurrrr tatlımmm

.

günaydın cnm......ya kuzum aldıgımız yerde temızledıler güya......ben onların temızlemesıyle yapmam ama pişirmeden önce iyice temizlerim dedim...ama şu tuzlama ,limonlama işi aklımda olsun bundan sonra

kısmetten cıkmıs o balıklar kuzummm.... evet valla annem hep ole yapar hıcte bısı olmaz aklında olsunnnn

Tamam kesinlikle görüşelim canımmmmmmmmmm, eşin de olursa eşimde olur sorun etmez yani benim kiiiii..çok daha güzel olurrrr tatlımmm

.

buyuk ıhtımalle esımde olurrr benımkıde sorun etmezz valla super olurr ızmıtle sakarya kac km? seka parka falan gelıyoruz bazen kahvaltıyaa yakınsa bızımkının beynını yerım olmazsa sakaryaya da gecerızzz

ayy kıyamam yaaaa tam ıyılesmeden gıtme kuzummmm az enerjın yerıne gelsınn tıkanıkların gıtsın sonra gıdersın plateseee nefes onemlı bılıyosunnn
Aynen bencede nefes almaya baslayim oyle gdim ben :)

:)) bilo pilates canimsin pilateees ahaha

rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba... ikimizde de tık yok

Ayyyy çok güzel olur tatlımm...yarım saat bebeğim... terminalde buluşuruz.. hep beraber 1 gün geçiririz..bir pazar gününe ayarlayalım tatlım havalar ısınsın birazcık..bunu yapalımm

.

rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba... ikimizde de tık yok

kuzum daha zaman varr ya rahatım o yuzden ama benım bı cok arkadasım basvuru yaptıı yaaaa:44::44::44: sonradan keske demek ıstemıyorum bı kez daha canımm yaaa bence alınmalıııı dursun bı kosedee... bu arada sakarya 400 tl mıs anadolu unı 350 neden farklı ucret onuda anlamadımm

Ayyyy çok güzel olur tatlımm...yarım saat bebeğim... terminalde buluşuruz.. hep beraber 1 gün geçiririz..bir pazar gününe ayarlayalım tatlım havalar ısınsın birazcık..bunu yapalımm

.

vallaa bu fıkır cok hosuma gıttıı okeytaaa anlastıkkk

Son düzenleme:

yanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:

yanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:

Bi dakka bi dakkaaaaaaa SAKARYA neden ucuzmuş bakalım, çok pahalı ve klastır sakarya hahhahah yolarımmmmmm

.

yanıı ucuzu gectım aynı olması gerekırdıı aslında. sanırım anadolu zengın ya cok para ıstemıyo evet anadolu 8 mart son ama ben sakaryayı baz aldım basvuru suresı 8 nısana kadar uzun uzun dusunurummm
hahhahahha resimde çekiliriz harika olucak evetttt

.

tabıkıııı sonra buraya eklerızz ılk bulusmanın belgelerınııı aslında fırsat olsa 15 ımız gorusebılsek ben cok ıstıyorum cok sey paylasıyorum sızınle gormeyıde ısterımmm

Bi dakka bi dakkaaaaaaa SAKARYA neden ucuzmuş bakalım, çok pahalı ve klastır sakarya hahhahah yolarımmmmmm

.

yok ya eskişehir daha köklü bir üniversite ya o yüzden dedim yoksa sakaryayı biliyorum pahalıdır

bende gelcemmmm leyyynnn bekleyın beni.bensiz görüşürseniz furuurrrumm sizi

aslında eskişehir de yakın dalin de gelsin...3 çocukla onlarsız olmaz

Lafmı soktun, iyi bişey mi dedin anlmadım ama neeeeyyyyyseeeee

.

bilmem bende anlamadım ne sakaryaymış anacım ahh ahh sakarya da az mı günlerim geçti kocacımla kar yagarken sinemaya giderdik.kestane alırdık karda yürürdük....güzel günlerdi

bende gelcemmmm leyyynnn bekleyın beni.bensiz görüşürseniz furuurrrumm sizi

aslında eskişehir de yakın dalin de gelsin...3 çocukla onlarsız olmaz

Ayyyyyy ne kadar güzel olur, dalinle yazın görüşürüz büyük ihtimalle, eşimin teyzesinin oğlu var orada..gidiyoruz ara sıra

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…