- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.121
evet Gamzemm tecrubelılerrrrrGamzem kız aslında bız cok uzak degılız he gorusebılırız sakaryaya yolum dusecek olursa goruselım muhakkakk sen de bu tarafa gelırsen haber verrrr
Yani çok fazla beynimi bunlarla doldurmasam da olurzaten küçücük sınavlara anca yeter
.
günaydın cnm......ya kuzum aldıgımız yerde temızledıler güya......ben onların temızlemesıyle yapmam ama pişirmeden önce iyice temizlerim dedim...ama şu tuzlama ,limonlama işi aklımda olsun bundan sonra
Tamam kesinlikle görüşelim canımmmmmmmmmm, eşin de olursa eşimde olursorun etmez yani benim kiiiii..çok daha güzel olurrrr tatlımmm
.
Aynen bencede nefes almaya baslayim oyle gdim ben :)ayy kıyamam yaaaatam ıyılesmeden gıtme kuzummmm az enerjın yerıne gelsınn tıkanıkların gıtsın sonra gıdersın plateseee nefes onemlı bılıyosunnn
hahahahah pis bürünmüşüm değil migünaydın bitaneciğim..Git pilatese, sakın vazgeçme..unutma caımsın pilatesssss..
Kollar yukarı bacaklar açık nefes alıyor vay
Eller yukarı bacaklar açık nefes veriyor vay
Omuzlar aşağı kollar yandan tam açık kızlar
Bir iki üç dört bir iki üç dört eller yukarı vay
Bilo pilates bilo pilates bilo pilates
Hergün pilates yaparsak biz bak nasıl fit oluruz
Kendimize uygun bir de yiğit buluruz
Seni geç buldum artık kaybetmem canımsın pilates
hahahhahhaahha
.
buyuk ıhtımalle esımde olurrrbenımkıde sorun etmezz valla super olurr ızmıtle sakarya kac km? seka parka falan gelıyoruz bazen kahvaltıyaa yakınsa bızımkının beynını yerım olmazsa sakaryaya da gecerızzz
buyuk ıhtımalle esımde olurrrbenımkıde sorun etmezz valla super olurr ızmıtle sakarya kac km? seka parka falan gelıyoruz bazen kahvaltıyaa yakınsa bızımkının beynını yerım olmazsa sakaryaya da gecerızzz
rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba...ikimizde de tık yok
rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba...ikimizde de tık yok
O ne şimdi :26: siz beni bilgilendirmekten bıkacaksınız, ben sormaktan bıkmayacağım
.
Ayyyy çok güzel olur tatlımm...yarım saat bebeğim...terminalde buluşuruz.. hep beraber 1 gün geçiririz..bir pazar gününe ayarlayalım tatlım havalar ısınsın birazcık..bunu yapalımm
.
kuzum daha zaman varr ya rahatım o yuzdenama benım bı cok arkadasım basvuru yaptıı yaaaa:44::44::44: sonradan keske demek ıstemıyorum bı kez daha canımm yaaa bence alınmalıııı dursun bı kosedee... bu arada sakarya 400 tl mıs anadolu unı 350 neden farklı ucret onuda anlamadımm
vallaa bu fıkır cok hosuma gıttıı okeytaaa anlastıkkk
yanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:
yanıı ucuzu gectım aynı olması gerekırdıı aslında. sanırım anadolu zengın ya cok para ıstemıyoyanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:
hahhahahha resimde çekilirizharika olucak evetttt
.
kuzum daha zaman varr ya rahatım o yuzdenama benım bı cok arkadasım basvuru yaptıı yaaaa:44::44::44: sonradan keske demek ıstemıyorum bı kez daha canımm yaaa bence alınmalıııı dursun bı kosedee... bu arada sakarya 400 tl mıs anadolu unı 350 neden farklı ucret onuda anlamadımm
Bi dakka bi dakkaaaaaaaSAKARYA neden ucuzmuş bakalım, çok pahalı ve klastır sakarya hahhahah yolarımmmmmm
.
yok ya eskişehir daha köklü bir üniversite ya o yüzden dedim yoksa sakaryayı biliyorum pahalıdır
yanıı ucuzu gectım aynı olması gerekırdıı aslında. sanırım anadolu zengın ya cok para ıstemıyoevet anadolu 8 mart son ama ben sakaryayı baz aldım basvuru suresı 8 nısana kadar uzun uzun dusunurummm
tabıkıııı sonra buraya eklerızz ılk bulusmanın belgelerınıııaslında fırsat olsa 15 ımız gorusebılsek ben cok ıstıyorum cok sey paylasıyorum sızınle gormeyıde ısterımmm
Lafmı soktun, iyi bişey mi dedin anlmadım ama neeeeyyyyyseeeee
.
bende gelcemmmm leyyynnn bekleyın beni.bensiz görüşürseniz furuurrrumm sizi
aslında eskişehir de yakın dalin de gelsin...3 çocuklaonlarsız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?