- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.521
ayyy nasıl uykum geldi öyle yaaa kızımı uyutmuştum bende yanına gidim de uyuyum hadi görüşürüz gençler hanımlar güzeller ve fit bayanlar...(fit olacağız inşallah)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kakılmışşş
ohoooo daha napsınnnn
hhahahahahahhhaha
stres olma cnm bnm herşeyi etkilio stres tahlillerin bile sağlıklı çıkmaz herşey gnlüne gör olsun hiç bi sorun çıkmaz fsh dediğin tsh dimiikızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn![]()
uyuma kız bu saatte kerehat vaktiiiayyy nasıl uykum geldi öyle yaaa kızımı uyutmuştum bende yanına gidim de uyuyum hadi görüşürüz gençler hanımlar güzeller ve fit bayanlar...(fit olacağız inşallah)
kakılmışşş
stres olma cnm bnm herşeyi etkilio stres tahlillerin bile sağlıklı çıkmaz herşey gnlüne gör olsun hiç bi sorun çıkmaz fsh dediğin tsh dimii
uyuma kız bu saatte kerehat vaktiii
![]()
kızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn![]()
ins canımmm... yok fsh bu tsh degılll....kakılmışşş
stres olma cnm bnm herşeyi etkilio stres tahlillerin bile sağlıklı çıkmaz herşey gnlüne gör olsun hiç bi sorun çıkmaz fsh dediğin tsh dimii
uyuma kız bu saatte kerehat vaktiii
ins. gamzemmmmİnşaallah herşey yolunda olur tatlım..
.
ben begendımmmmmmenüm
sabah
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
1 çay kaşığının ucuyla çokokrem
ara
metablizma hızlandırıcı çay
öğle
1 elma
4 5 çizi
ara
metab. hızlandırıcı çay
2 fındık
akşam
1 haşlama tavuk but
salata
su 2 lt
spor 30 dk koşu bandı
bugünkü menümün juju ve daline uygun olması için elimden geleni yaptm ne çok nede az yaniiii
ben sizin adınıza yorum yapım
kaptanım öğlenimi beğenmicek çaydan ara öğün olmaz dicek
dalin begenir bnce:26:
diğer arkideşerimde begencek gamze sevda arzu üçlüsücorni büşşra zes cntiq rebiş toplight biricik aysunay birsen ukyo
bak begenmeyenın ısmını silerim ona göreeee
![]()
menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
ara
öğle
1 elma
4 5 çizi
ara
metab. hızlandırıcı çay
2 fındık
akşam
1 haşlama tavuk but
salata
su 2 lt
spor 30 dk koşu bandı
bugünkü menümün juju ve daline uygun olması için elimden geleni yaptm ne çok nede az yaniiii
diğer arkideşerimde begencek gamze sevda arzu üçlüsücorni büşşra zes cntiq rebiş toplight biricik aysunay birsen ukyo
menumm
sabah
2 dilim ekmek
labne
beyaz peynır
5 zeytın
domates
ogle
1 elma
1 armut
ara
1 avuc leblebi
aksam
2 kepce corba
1 tabak kabak yemegı
salata
1 yk yogurt
su:1.5 lt daha ıcerm
spor:ev ısı (sancım vardı)
ben begendım cnm
hımm menumuz güzelayrıca stres yapmayı kesıyorsun şuan itibari ile.....olumlu düşün olumlu olsun
![]()
metabolizma hızlandırıcı çay nedir? Eti form light limon lifli kepekli bisküvinin diyetteki yeri nedir? liptonun açaili çayını içiyorum günde 2 bardak,(adet olduğum için soğan suyuna ara verdim)bu tür çayları içip fayda gören var mı açaili kiraz saplı vs...
netten de bakıcam şimdi elbet,ama burada tecrübeli arkadaşlar olduğu için ilk size sormak istedim...
wwooowwwwwww valla bravooosabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
2 çatal yumurta
1 çay k. bal
1 adet zeytin
öğledışardaydık)
1 bardak limonata
1 küçük simitin dörtte biri
akşam: yagsız,tuzsuz tavuk
1 kase yagsız,tuzsuz salata
biber tursusu
1 bardak şalgam
spor: 6 km yürüyüş belki daha fazla bilmıyorum:44:
su: pek içilmedi
menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
ara
öğle
1 elma
4 5 çizi
ara
metab. hızlandırıcı çay
2 fındık
akşam
1 haşlama tavuk but
salata
su 2 lt
spor 30 dk koşu bandı
menumm
sabah
2 dilim ekmek
labne
beyaz peynır
5 zeytın
domates
ogle
1 elma
1 armut
ara
1 avuc leblebi
aksam
2 kepce corba
1 tabak kabak yemegı
salata
1 yk yogurt
su:1.5 lt daha ıcerm
spor:ev ısı (sancım vardı)
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
2 çatal yumurta
1 çay k. bal
1 adet zeytin
öğledışardaydık)
1 bardak limonata
1 küçük simitin dörtte biri
akşam: yagsız,tuzsuz tavuk
1 kase yagsız,tuzsuz salata
biber tursusu
1 bardak şalgam
spor: 6 km yürüyüş belki daha fazla bilmıyorum:44:
su: pek içilmedi
kızlar bugün dısardaydım......valla o limonatayı bile içtiğime pişman oldum...onun yerıne portakal suyu yada şekersız çay içebilirdim ama o an nıyeyse bunların hiçbiri aklıma gelmedi:26:
ondan sonra nefsimi tuttum agzıma bir şey sürmedım ama baktım mide kazınıyor benım.....eşimde tık yok...1 simit aldırdım ucundan kopardım .....hepsi o ....evede yarım saat önce geldım ,gözüm dönmus gibi yemek yedım.......
kızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn![]()