- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.821
yaa bende istiyorummmm
![]()
Sanada hazırlıyorum hemen canım o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bende istiyorummmm
![]()
zaten önemli olan insanın kendi dengesini bilmesi... bir öğünde abarttığının farkına varıp diğer uğününde onu dengelemesi...
plates aahh ahh özledim valla seviyordum ben plates yapmayı lastikle yapılan hareketleri daha bi seviyordum basak kasları esniyor boyun uzuyor... .. callen dede esneme var sanırım onun için hoşuma gidiyor yapıyorum ama platesin yeri ayrı... calleni 1 ay yapacağım gözle görülür bir iyileşme olmazsa platese başlıcam bende
hıkkk evde çubuk tarçın varmı ???? yoksa temin edin hemen ben sabahtan beri 2 kupa tarçın çayı içtim...
içtiğim tarçın çayından sonra ..... tatlımı oda ne???
bana da öyle geliyor motivasyon tam.. herkes kaçamak yapmamak için gayret ediyor bazılarımızda beyinde işi bitirdiği için gayrete gerek kalmadan yemiyor
tebrikler canımmmgamze; merak etme cnm hepimiz aynıyız şahsen ben moron moron takılıyorum
rabiş: sen o kabakları nasıl kakalayamadın eşine
bu arada biliyonuz ite kaka aöf okuyorum......sistem değişti ebem şey oldu töbe töbeee......neyse vize-final hiç çalışmadım protesto ettim 7 dersın 2 sinden kalmısımdedim kesın 5 ınden kalırım ....2 tane gelmiş ama nasıl üzülüyorum akşam görmenız lazım......insanoğlu işte 5 tane beklıyorduk 2 geldı dıye üzüldüm
![]()
rabişim ben birkaç güne imd için çalısmaya baslıyacagım....millet başladı bile neyı beklıyoz anacım.....eşime çıktılarını aldırayım da....
arzu hoşgeldin canımmm..hava cok güzell bende buğün temizlik yaptım evım cicek gibi oldu.yemeklerımıde yaptım artık biraz dışarı cıksam diyorum.evimin insaatına kadar yürüyerek gider gelirim.sizleri öpüyorum kızlar.a.e.o lun.![]()
Sanada hazırlıyorum hemen canım o zaman![]()
ahhh ahh platesim benim... Senmi yazdın kuzum[ı][sıze=3]
illa plates[/sıze][/ı]
ben sensiz daha evvel nasıl yaşamışım pilates
ben bu bedene nasıl büyük haksızlık ettim
önce sana, sana felsefene saygı duyuyorum
geç de olsa artık doludizgin pilates yapıyorum
kollar yukarı bacaklar açık
nefes alıyorum oy
eller yukarı bacaklar açık
nefes veriyorum oy
çubuk tarçını koyuyorsun demliğe kaynatıyorsun demlenmesini bekliyorsun içiyorsun bukadar[ı][sıze=3]tarçın çayımı ?o nasıl oluyoki bi bakim bende .tatlı isteğinimi yok ediyomuş? Kaptanım...[/sıze][/ı]
.
jujuuuu burayı okudun mu bilmiyorum ama linki vermek istedimm
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-2.html
.
cornella ıspanak başı ile nasıl yapıyosun canım yeşil mercimek çorbasını bende yapayım tarif verirsen
ayyy canım benim yaa nasıl özlemiş annesini ve kardeşlerini
Hani sevda gelmişti de juju konuyu kapattırmuştı yaa, aynen o konunun aynısı tatlımbir kez daha yaşandı aynısı
![]()
.
Sen aslı mutfağımdaki bandırmaya bak az sonra, bu kadar yağla nasıl zayıflatır bu makarna yaaa :26::26:
bende ona bakıyorum gamze yaa banduma yı kastamonulular çok güzel yapıyorlar gecen sene gittiğimde yemiştim şimdi onun tarifini bekliyom eğer kaçırmadıysam zayıflayınca bende evde yaparım
bu arada hep unutuyom avatarına bayıldım kakılmışım benim
Sevda ve eltisi de yapar bunu, çok ağır kokuyor ama, acayip kalorili birde..ben yemiştim..o gün mide bulanmasından öldümm :26::26:
.
ben bugün erişteli ,ıspanak başı ile yapılan yeşil mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
yapacagım......ama ben;
sadece tavuk yemeyi düşüünüyorum(pilavsız)...belki 1 kase de çorbadan alırım....bol limonlu![]()
Benimde son günlerde bulgur pilavı çekiyor canım amadu bakalım ne zaman yapmak kısmet olucak
Bu arada yüzde 90 kocam akşama gene yok...ot mot ne bulduysam yerim artık
[ı][sıze=3]
illa plates[/sıze][/ı]
ben sensiz daha evvel nasıl yaşamışım pilates
ben bu bedene nasıl büyük haksızlık ettim
önce sana, sana felsefene saygı duyuyorum
geç de olsa artık doludizgin pilates yapıyorum
kollar yukarı bacaklar açık
nefes alıyorum oy
eller yukarı bacaklar açık
nefes veriyorum oy
valla bende bu listeyi beğenmedim benim arada hamilelik geçti o yüzden kilo aldık bi de aradan geçmiş 5 sene neyse dediğin gibi biz takım olarak derecemizi yaparız canım
1 . fatoş0808 *6.Takım* ( 47,20 / 34,96% ) @ 05.08.11 # 135,00 # 87,80
2 . zeburus *4.Takım* ( 23,60 / 28,10% ) @ 28.09.12 # 84,00 # 60,40
3 . anşaaa *7.Takım* ( 23,00 / 24,21% ) @ 24.12.10 # 95,00 # 72,00
4 . roseberry *7.Takım* ( 14,60 / 19,31% ) @ 18.02.11 # 75,60 # 61,00
5 . TrulyScrumptious *9.Takım* ( 18,40 / 19,17% ) @ 14.10.11 # 96,00 # 77,60
6 . tubis87 *4.Takım* ( 16,10 / 18,99% ) @ 10.08.12 # 84,80 # 68,70
7 . banusultan *2.Takım* ( 14,50 / 18,13% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 65,50
8 . gurbet_dmr *13.Takım* ( 16,40 / 16,84% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 81,00
9 . garden *1.Takım* ( 16,70 / 16,37% ) @ 21.10.11 # 102,00 # 85,30
10 . SAPHIRA *7.Takım* ( 16,50 / 15,87% ) @ 05.09.11 # 104,00 # 87,50
...
...
22 . dalin26 ( 10,10 / 11,37% ) @ 11.01.13 # 88,80 # 78,70
...
...
34 . cornella ( 6,00 / 8,11% ) @ 11.01.13 # 74,00 # 68,00
35 . Gamze_M ( 5,80 / 8,06% ) @ 25.01.13 # 72,00 # 66,20
...
...
45 . Sevda_M ( 5,40 / 6,67% ) @ 01.02.13 # 80,90 # 75,50
...
...
56 . ukyo ( 4,40 / 5,87% ) @ 18.01.13 # 75,00 # 70,60
...
59 . biricikoglumertug ( 4,40 / 5,50% ) @ 11.01.13 # 80,00 # 75,60
...
64 . busramnmn ( 3,40 / 5,15% ) @ 18.01.13 # 66,00 # 62,60
...
67 . garfield06 ( 3,50 / 4,93% ) @ 18.01.13 # 71,00 # 67,50
...
70 . birsen-deniz ( 3,30 / 4,82% ) @ 18.01.13 # 68,40 # 65,10
71 . aysunayy ( 3,30 / 4,82% ) @ 11.01.13 # 68,50 # 65,20
...
74 . Chentiq ( 2,90 / 4,48% ) @ 11.03.11 # 64,80 # 61,90
75 . Arzu_54 ( 3,70 / 4,47% ) @ 01.02.13 # 82,70 # 79,00
...
79 . ZES ( 3,30 / 3,98% ) @ 11.01.13 # 83,00 # 79,70
...
...
90 . rabyas ( 2,50 / 3,03% ) @ 08.02.13 # 82,60 # 80,10
...
...
130 . *JUJU* ( -8,70 / -11,24% ) @ 05.10.07 # 77,40 # 86,10
...
132 . toplight ( -9,60 / -14,35% ) @ 11.01.08 # 66,90 # 76,50
benle toplight kilo alıp geldiğimiz için sonlardayız ama bizde sonuçta verdik aslında mantıklı değil... mesela buraya 60 kilo ile başladım diyelim sonra bişey oldu ben ayrıldım geri geldiğimde 100 kilo olmuşum.. eee 100 kilodan tekrar 60 a indiğimde bu sisteme göre hiç kilo vermedi olarak görünecek ama verdi..neyse ben bizim bireysel sıralamayı baz alim barim bu şevkimi kırıyo
dalin başı çekiyo 22 valla tepeye gözü dikti bizim kız... cornella ve gamze takip ediyo dalini bu arada arzuyu da sahiplindem onuda eklerim ...
sabah güzel olmuş...akşam da gayet güzel ama köfteler kızartmamı ızgaramı ?ızgaraysa güzel,kızartmaysa beğenmedim...sonra bu yoklar ne böyle yaaa yok yok yok olmaz ya olamaz hadi ara yok öğlende bari bir iki lokma bişey at ağzına canım ne bu böyle yokmuş
.
cnm uye olmadanda okuyabılırler bızım yazdıklarmızı ugrasmamıslardır uye olmakla fln die dusunuorm bndedelü yaabak bende sana söz verdim diye 2 gündür yürümediğim kadar yürüdüm bu hafta bizim haftamız olacak inşallah........
bu arada gamzeeeeeeee hani gecen gün sen,ben,dalin varken gizli bir ziyaretçi vardı ya...galiba ben onu çözdüm......sanıırm bugünkü şeyleri okuyunca anladım.birileri gelip gizli gizli kızlar acaba gittikleri takımda ne yazıyorlar dıye merak edıp gelip bakan biri....yanı gercek nick i ile gelip okumaya gururuna yediremıyor ama merak da edıyor...
nasıl çok mantıklı de mi?
üyelik tarihi şubatın son haftasıydı eğer martta olsaydı dalinle ilgili konu varya o muhabbet gelmişti aklıma ama şimdi teşhisi koydum![]()
ben napıorm sanıosn kız bide annemden azar işitiorm pc basında gecıo btn vaktm die bak bu ekşınnnnnnnnofffffff sıkıcı gün beeee, hayatımda hiç ekşın yok
uyan, kahvaltı, öğle, akşam ve gün boyu kk (iyiki kk var) sonra yine yat uyu..kendimi programlanmış bir bot gibi hissediyorum
.
şahsen ben solemedim grer okur fln amanınnn snra dalga gecer bnle uyusyok cnm hüseyın dıye bir adamın 130 sayfalık arkalı önlü 65 sayfa yanı özeti varmış.......bir de çıkmıs sorular vs..ne bulursam işte.....linklerin hepsini sana atarım ben.......bugün akşam arastırayım da.....
hoşgeldin cnm.....bende eşime bahsedıyorum suratıma çok afedersınız öküzün trene baktıgı gibi bakıyor......ay bu yazdıklarımı bi görse benı boğar sanıırm
karnım acıktı ya![]()
aynı seyler bnmm aklımdanda gecti vallaevim şahaneye bakıyorumda kadıın evi yeni eşyalarıda birde kiracıymış ona gitmişler daha ihtiyacı olanlara giseler keşke
İLLA PLATES
Ben sensiz daha evvel nasıl yaşamışım pilates
Ben bu bedene nasıl büyük haksızlık ettim
Önce sana, sana felsefene saygı duyuyorum
Geç de olsa artık doludizgin pilates yapıyorum
Kollar yukarı bacaklar açık
Nefes alıyorum oy
Eller yukarı bacaklar açık
Nefes veriyorum oy
cnm uye olmadanda okuyabılırler bızım yazdıklarmızı ugrasmamıslardır uye olmakla fln die dusunuorm bnde
ben napıorm sanıosn kız bide annemden azar işitiorm pc basında gecıo btn vaktm die bak bu ekşınnnnnnnn
şahsen ben solemedim grer okur fln amanınnn snra dalga gecer bnle uyus
aynı seyler bnmm aklımdanda gecti valla
kızanlarım ben geldimmmm ders calıştmmı ucundan baktm biraz
dalincik gzn aydın cnm kavsmussun kızına
corni imd ye ne kdr para yatırılıo bu sadce sınav parasımı bıde sertıfıka var dimi
büşra gene yok iyileşemedimi acep:26:
biricikte grunmuo ne zamandr benmı gremedm :26:
eltim çok güzel yapar offff ben pek beceremem de benim eşim ve eltimde kastamonulu ...acayip hamur işleri yapıyolar varya offfff zaten biraz da ondan şiştim ya hergün çayın yanına bişeyler yapılırdı anam hergün hamur işimi olur ama yiyoduk valla ....
hemde ne kalorili .kısaca tarifide şöyleyufkayı açıyosun sacın üzerinde pişiriyosun sonra pişen yufkalrı 4 parmak genişliğinde katlıyosun...uzun bişey oluyo sonra onuda tekrar 4 parmak aralıklarla kesiyosun ..sonra pişirdiğin tavuğun suyuna banıyosun kesilen yufkaları (köy tavuğu tercih edilir)..tepsiye diziyosunüst üste hepsini tamamşadıktan sonra üzerine tereyağını kızdırıp ama biraz böle pembeleşecek şekilde döküyosun sonra tavuk etini doğrayıp üzerine serpiştiriyosun offffffff mmmmmm canım çekti
harbi ne kalorili bişeymş yaw...
.
oooo superms dalınnnn coksevındımmmmmmanam bugun hastaneye gıttık ya hep hamıle var normal olarak
yaa hepsınde sadece gobek vardıı kılo mılo yokkkk hepsı zayıf hamıle yaaa
inş kuzummmm![]()
bende dün yürüyüşe çıktım ya sahile kenarına gittik.....2 tane hamile gördüm......birinn karnı daha büyüktü almışlar köpeklerini yürüyorlar.....altlarında siyah tayt.....o kadar fitlerdi ki gram yag yok o bacaklarda.....ben tayt giysem lömbür lömbür sallanır....karı bir de hızlı yürüyor len dedim düşecek şimdi çocuk
şimdi ki hatunlar çok bakımlı anacım......
bir de kabak yemegının yanına ne yapılır bilmem ki ben bulgur pilavı yapardım...tavuklubizde de o var bugün......
bu arada hasret de yok (ukyo)..........
işte geldiim burdayım tuğbacımdün sabahtan kayınvlideme gitmiştin akşam geç geldik şimdi oturabildim onlardada giremedim bugünde ütü yapmayı bitirince ouruyum sizleri özledim eşime akşam eve gelirken dedimki kızlar şimdi uyumuştur dedim yazamadım diiyince durdu biraz ondan sonraannladı oda sizlere alıştı ilk diyini kim falan diyodu şimi kadınlar kulubüne oda eşine
hava cok güzell bende buğün temizlik yaptım evım cicek gibi oldu.yemeklerımıde yaptım artık biraz dışarı cıksam diyorum.evimin insaatına kadar yürüyerek gider gelirim.sizleri öpüyorum kızlar.a.e.o lun.![]()
Offfff vala ne güzel, yürü yürü..
yaa bende istiyorummmm
![]()
valla kızlar siz beni görseydiniz helede ikincide top gibi olmuştum hareket bile edemiyordum valla ıyykkk
hoş geldin tatlım iyi sohbetler..
görüşürüz arkadaşım...öpüyorum seni kocamanından
yürüdüm yürüdüm pınarla büyüdüm caddeler bana dardı gamzeyle yürüdümşşşşşş suyu koydunmu geliom heee
.
ahhh ahh platesim benim... Senmi yazdın kuzum
çubuk tarçını koyuyorsun demliğe kaynatıyorsun demlenmesini bekliyorsun içiyorsun bukadar
yok canım görmemiştim hemen bi incelim
rabiş piyasa da yok......tahlil sonuclarını almaya gitti galiba:26::26::26::26: