Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum bu tıbetın hareketlerının ne maharetı varmıs da bu kadar belırtı verıyor yok akıntı yok saçların gec yaglanması iltihaplar falan fılan..okudum korktumm valla[/B]

merhaba 5. takımın çıtırları :16::16::16:
menümü yazayımda sonra 9 sayfacık okuyup geleyimm...
okulda yemek günü vardı. ymekten önce yarm litre su içtimm:9::9::9:

sabah: yarım kase kornfleks
ara: 1 ayva
öğle: 1 dilim börekçikkk(ufakk)
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase nohut yemeği -yarm kase yoğurt

şimdide sütümü içiyorun :9::9:
35 dakika koşu+yürüyüş gün geçtikçe koştuğum dakikalar artıyor.:21::21::21:

aslında çok yorgundum yürümeyecektim ama börekçiğin hatrına yürüdüm :9::9::9:

merhaba 5. takımın çıtırları :16::16::16:
menümü yazayımda sonra 9 sayfacık okuyup geleyimm...
okulda yemek günü vardı. ymekten önce yarm litre su içtimm:9::9::9:

sabah: yarım kase kornfleks
ara: 1 ayva
öğle: 1 dilim börekçikkk(ufakk)
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase nohut yemeği -yarm kase yoğurt

şimdide sütümü içiyorun :9::9:
35 dakika koşu+yürüyüş gün geçtikçe koştuğum dakikalar artıyor.:21::21::21:

aslında çok yorgundum yürümeyecektim ama börekçiğin hatrına yürüdüm :9::9::9:

güzelll:46::46::46::46::46::46:

ah jujum benim kaslar cok kati dgilmek bilmiyor ama yapabildigim yere kadar yapmsk bile yetiyor canım

niye kız ben bitrdikten sonra bile bacaklarım yanıyo özellikle ayakta yapılan bacak hareketleri bitiriyo beni

alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)

anlayan bana da anlatsın :9:

jujum bu tıbetın hareketlerının ne maharetı varmıs da bu kadar belırtı verıyor yok akıntı yok saçların gec yaglanması iltihaplar falan fılan..okudum korktumm valla[/b]

valla bende tam konuya hakim değilim ama vucudu zararlı atıklardan temizlediği için bunlar olurmuş normalmiş 21 tekrara ulaşınca geçiyomuş ve zinde enerjik oluyormuşsun ne bilim ne istersen oluyormuş ruhani bişi.. Yani yoga gibi bişi

maşallahh bugün menüler süperrr :nazar::nazar::nazar:

zes en çok seninkini beğendim canımm..:46::46::46::46::46:

valla callen -mekik-ip atlama hepsini yapıyosunuzz maşallahhhhh.. ben üşeniyomm :9::9::9:

mekik için yatsam kalkamam uyurum heralde :9::9::9::9:

benim favorim koşu..tabi aralıksız koşamıyorumm :9::9:

Kızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn :54::54::54::54:

.
iyi geceler canımmm:3::3:

alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
evet erkeklerinde zor... eşim 3 aydır salona gidiyoo diyet yokk türk kası hala var sadece 3 kilo verdii:9::9::9::9::9:

Tibet öyle kolay görünsede ihmale delmiyor etkisin görmek için aralıksız yapmak lazım 3er tekrarla başlıyor ama 21 tekrara ulaşan az topikte 13 tekrara yapanlar bile zorlandıklarını zaman zaman yapmak istemediklerini yazmışlar yani başlamak için cidden oturup iyice okumak ve gerçekten yapacağına inanmak lazım.ben hala araştırma aşamasındayım

Back
X