Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kanal d çorum mantısı yapıyor kadın.....1 kg tereyag eritti ya...yuhhhh

Bu Nursel'inde sevgilisi varmış..Hoş kadın ama, hee birde oğlu varmış :27: üstelik lise mezunu :27: okuyamamış erken evlendiği için..şans güldü de acuna geldi işte :9::9:

.

garf canım ya kıyamam harbiden çok zorlanmışsın....

:1::1::1::1:

jujum ben tercüme edeyimmi ....kardeşinin laptopu çökmüş kardeşide garfın laptopuna çökmüş sanırım öle bişeyler...:9::9::9::9::9:

.
beni bi sen anlamışsın kuuzm
Aclik duygusunun olmamasi gerekir, varsa almaniz gerekenin altinda protein aldiginiz icin olma olasiligi yuksektir...
FAST WEEK’in son gunu, tartilacaksiniz – Ve 1 hafta daha slow week yapacaksiniz.
Bu donemde metabolizma cayi icmenizi hararetle oneririm. Sadece tansiyon problemi olanlar lutfen dikkat etsinler, tansiyon dusuklugune yol acabilir.

Metabolizma cayi:
1 elma, kabuklu olarak 4’e bolunecek
1 limon, 4’e boluncek
1 cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane biber (asla ve asla toz karabiber degil)
2 karanfil
3 litre suda, su yarilanana kadar pisirilecek. Elmalar ve limonlar ezilebilir ama aman dikkat, tane karabiberleri zmeyin- Sonra soguk ya da sicak olarak 1 fincan yemeklerden yarim-1 saat once icilecek.
Bu arada su icmeyi ve ne kadar olursa olsun hareket etmeyi ihmal etmeyin...
.
işte bu bnm metb. çayımdn tadını cokkk sveyrmmm:16:

olması gerekende bu aslında olayı beyinde bitirmek önenü getirseler sorla yedirmek isteseler bile gönül rahatlığıyla hayır diyebilmek....

kızlar bende insülün direnci mi var acaba ondan mı kilo vermem duruyor off off offf tahlil sonuçlarımda homa yani insülin direnci için istenen glikoz testi bu benim sonucum 95.00 mg çıktı olması gereken değerler 70.00-100.00 mg arası idi yani ramak kalmış değeri aşmasına sınırda dedi doktor... hergün düzenli 45 gk yürü bişey kalmaz demişti ama ben callen yaptığım için yürüyemiyorum akşamları yemek vs derken sadece callene zaman bulabiliyorum
jujum bendede var ins. direnci ilaç kullanıyorum şu an endokri doktorum kilo verememen insülinle alakalı demişti dedem şeker hastası ve biz dedemle şu an aynı ilacı kullanıyoruz eğer bu direnç kırılmazsa şeker hastalığına kadr gidebilyomuşş doktor düzenli yuru demişti bende netten araştırmıştm baya yürüyusle vucutta biriken şekeri bunyeye almadan eritebiliomusuz ve bu şekilde kırılıyomuş direnş yani ilaç filan bahane tek yolu yürüyüş callende yürüyüş kadar enerji harcamıyoruz bence sen bırak calleni çunku calışıyosun vaktin kııstlı direk yürüyüş yap hem zayıfla hem insülini kır insülin direncini şöylede anlayabiliriz aşamları çok acıkıyomuusn birden acıkınca gzn dönüp tatlıya tuzluya saldırıyomusun eğer cevap evetse vardır insülin ama kendini kontrol edebilyosan sorun yok

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm:1::1::1:

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii:27::27:

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm:1::1::1:

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii:27::27:

hahahahahaha ben de zaman zaman yaşıyorum o işkenceyi :27: günaydın canım, hoş geldin...:1::1:

.

gunaydınlarrr gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben gelmısem hos gelmısem gecmısı okumusam hıcbısey anlamamısam.bebek aglır zırlırrr kafayı yemısem sımdı gıdırem bırazdan tekrar gelırem mmmmm

Bu Nursel'inde sevgilisi varmış..Hoş kadın ama, hee birde oğlu varmış :27: üstelik lise mezunu :27: okuyamamış erken evlendiği için..şans güldü de acuna geldi işte :9::9:

.

gamze; evet cnm biliyordum.şans işte cnm Allah yürü ya kulum dedi...

garfi; az daha yataydın kuzum...şiştin iyice yata yata .2 öğün yaptık sen yatarken:27:

şimdi de starı açtım ben burayı daha cok sevıyorum.....ben normalde acıkmazdım kahvaltıdan sonra ama acıktım ya yedım bende yemegımı.....

hahahahahaha ben de zaman zaman yaşıyorum o işkenceyi :27: günaydın canım, hoş geldin...:1::1:

.
hoşbuldum cicimmmm:16:
gunaydınlarrr gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben gelmısem hos gelmısem gecmısı okumusam hıcbısey anlamamısam.bebek aglır zırlırrr kafayı yemısem sımdı gıdırem bırazdan tekrar gelırem mmmmm

hasretle kucaklırammm canımm 4 gözle yollarını beklirem :1::1:
kafayı yemek için daha çok erken kuzm

gamze; evet cnm biliyordum.şans işte cnm Allah yürü ya kulum dedi...

garfi; az daha yataydın kuzum...şiştin iyice yata yata .2 öğün yaptık sen yatarken:27:

şimdi de starı açtım ben burayı daha cok sevıyorum.....ben normalde acıkmazdım kahvaltıdan sonra ama acıktım ya yedım bende yemegımı.....

bnde şimdi yaptm daha kahvaltımı:1::1:
aslında 7 buçukta uyandım biizmki benide kaldırıo sankı aynı evdeyız manyakk kalkıp ders calışcakmışımmm hadi len dedim vurdum kafayı yastığaaaa telide aldım sessize :1::1::1::1:

sonunda geçmişi okuyabildim 1,5 gün girmeyince ne çok yazmışsınız yaa biraz halsizlik var ama gayet iyi hissediyorum kaç günden sonra sıkı sayılabnilecek bi kahvaltı yaptım,
yarın tartı günü yaa jujum senin telin değişti mi bende olan telin kaç sene önce verdiğin numaraydı eğer doğrusysa yarın sana kilomu mesajla bildireyim sabah 9 da ortopedi 10,30 da psikiatrı dr una gideceğim bakalım ikisi de çok uzun süredir ihmal ettiğim dr lar sonuçları gelince anlatırum

olması gerekende bu aslında olayı beyinde bitirmek önenü getirseler sorla yedirmek isteseler bile gönül rahatlığıyla hayır diyebilmek....

kızlar bende insülün direnci mi var acaba ondan mı kilo vermem duruyor off off offf tahlil sonuçlarımda homa yani insülin direnci için istenen glikoz testi bu benim sonucum 95.00 mg çıktı olması gereken değerler 70.00-100.00 mg arası idi yani ramak kalmış değeri aşmasına sınırda dedi doktor... hergün düzenli 45 gk yürü bişey kalmaz demişti ama ben callen yaptığım için yürüyemiyorum akşamları yemek vs derken sadece callene zaman bulabiliyorum

jujum benim insülin direncim de 99 çıkmıştı ona dikkat etsen iyi olur demişti ben diyetteyken havuç bezelye ve patates yememeye çalışıyorum onun dışında glisemik endeksi düşük beslenmiyorum aslında benim de böyle beslenmem gerek
corni cim saol canım inşallah daha da iyi olcam

bende almadım henuzz:9::9::9: bi aksılık olmazsa bugun alcam ınsallahh:32::32:

bnde şimdi yaptm daha kahvaltımı:1::1:
aslında 7 buçukta uyandım biizmki benide kaldırıo sankı aynı evdeyız manyakk kalkıp ders calışcakmışımmm hadi len dedim vurdum kafayı yastığaaaa telide aldım sessize :1::1::1::1:

sonunda geçmişi okuyabildim 1,5 gün girmeyince ne çok yazmışsınız yaa biraz halsizlik var ama gayet iyi hissediyorum kaç günden sonra sıkı sayılabnilecek bi kahvaltı yaptım,
yarın tartı günü yaa jujum senin telin değişti mi bende olan telin kaç sene önce verdiğin numaraydı eğer doğrusysa yarın sana kilomu mesajla bildireyim sabah 9 da ortopedi 10,30 da psikiatrı dr una gideceğim bakalım ikisi de çok uzun süredir ihmal ettiğim dr lar sonuçları gelince anlatırum

jujum benim insülin direncim de 99 çıkmıştı ona dikkat etsen iyi olur demişti ben diyetteyken havuç bezelye ve patates yememeye çalışıyorum onun dışında glisemik endeksi düşük beslenmiyorum aslında benim de böyle beslenmem gerek
corni cim saol canım inşallah daha da iyi olcam

rabiş: hımmmmmmm:44: madem sen alacaksın senden geri kalmamam lazım:27::27::27::27: bende alırım bugün o zaman:51::51: dünkü konu noldu söledın mı ablana?

garfi: aaaaaaa ne kadar ayıp:27::27::27::27: iyi etmişin o saatte cok erken.diyene bak bende hep o saatte kalkıyorum el mahkum kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime:30:

şahnur: inş önemlı bir şeyın yoktur.yarın sonucları beklıyoruz:34:

Back
X