Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

napıyorsun katipiğe çalısıyon mu bakim:27::27::27:

nerdeeeee çalıştığım tek yer kk 5. takım cuma zayıflama yarışması:1::1::1:
işteyken daha çok çalışyodummm şimdi kpss grdi araya aklıma bile gelmiyooo zaten ankaraya 5bin başvuru var alcağı 150 fln 100ü torpilli olsa şansım hiç yok
kpssye mıllet baslamıs simdiden ciddi ciddi çalışyo ben gz ucuyla bakıodum mılleti okuyunca şok oldm:53:

rabiş: hımmmmmmm:44: madem sen alacaksın senden geri kalmamam lazım:27::27::27::27: bende alırım bugün o zaman:51::51: dünkü konu noldu söledın mı ablana?

garfi: aaaaaaa ne kadar ayıp:27::27::27::27: iyi etmişin o saatte cok erken.diyene bak bende hep o saatte kalkıyorum el mahkum kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime:30:

şahnur: inş önemlı bir şeyın yoktur.yarın sonucları beklıyoruz:34:

eşim olsun bende hzırlarm ama şu an sadce uzatmalı sevgilimm :1::1:bi arkı yeni evlendi okula gelip hergun hava atıyomuş siz poğçamı yıosunuz bnm hanım kahvaltı yaptrdı bana dieee:1::1:

rabiş: hımmmmmmm:44: madem sen alacaksın senden geri kalmamam lazım:27::27::27::27: bende alırım bugün o zaman:51::51: dünkü konu noldu söledın mı ablana?

garfi: aaaaaaa ne kadar ayıp:27::27::27::27: iyi etmişin o saatte cok erken.diyene bak bende hep o saatte kalkıyorum el mahkum kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime:30:

şahnur: inş önemlı bir şeyın yoktur.yarın sonucları beklıyoruz:34:
al tabı kuzummm yaa sloganımız ne onuda alayım eksık kalmasınn:9::9::9:
soyledım ablama utopia yı begenmıs arayıp konuscaktı buyuk ıhtımalle gelcekler:9::9:

işteyken daha çok çalışyodummm şimdi kpss grdi araya aklıma bile gelmiyooo zaten ankaraya 5bin başvuru var alcağı 150 fln 100ü torpilli olsa şansım hiç yok
kpssye mıllet baslamıs simdiden ciddi ciddi çalışyo ben gz ucuyla bakıodum mılleti okuyunca şok oldm:53:

hangı kpss bu esraaa????

eşim olsun bende hzırlarm ama şu an sadce uzatmalı sevgilimm :1::1:bi arkı yeni evlendi okula gelip hergun hava atıyomuş siz poğçamı yıosunuz bnm hanım kahvaltı yaptrdı bana dieee:1::1:

soyledım ablama utopia yı begenmıs arayıp konuscaktı buyuk ıhtımalle gelcekler:9::9:

hangı kpss bu esraaa????

garfi: bu hava atma olayı yenı evlenen erkeklerde genelde var.biizmki de yapardı hala da yapar gerci:27::27::27::27::27:

rabiş; demek ütopya hımmmmm:27::27::27: ben de granadayı begenmiştim arasın bakim kaç gaymeymiş......

bu arada garfi de 2014 kpss ye çalısıyor cnm daha 2013 olmadı acele etme dıyom ama yok .....garfim sen fazla netı okuma orası adamın psikolojısını bozar bebişim gelsen bize kollarımıza bırak kendıni:1::1::1:

garfi: bu hava atma olayı yenı evlenen erkeklerde genelde var.biizmki de yapardı hala da yapar gerci:27::27::27::27::27:

rabiş; demek ütopya hımmmmm:27::27::27: ben de granadayı begenmiştim arasın bakim kaç gaymeymiş......

bu arada garfi de 2014 kpss ye çalısıyor cnm daha 2013 olmadı acele etme dıyom ama yok .....garfim sen fazla netı okuma orası adamın psikolojısını bozar bebişim gelsen bize kollarımıza bırak kendıni:1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: ilk defamı gircenn ESRAAAAAA naptın annem yaa daha erkennn:9::9:

hangı kpss bu esraaa????
2014:1:

pskolojim bozuldu kız zaten bnm 95 almam lazım bu sefer milletin başarı hikayelerini okudumda 90 üstü alanlar hep 1 yıl önceden başlamış daha öncede okumustum son 1 ay çalıştım 90 aldım diyende var bende öle yapım dedim geçen yılda çortu çektimmm:1::1::1:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9: ilk defamı gircenn ESRAAAAAA naptın annem yaa daha erkennn:9::9:
yok kız ben 2012 maduruyummm kpsszedeyimm :1::1:

pskolojim bozuldu kız zaten bnm 95 almam lazım bu sefer milletin başarı hikayelerini okudumda 90 üstü alanlar hep 1 yıl önceden başlamış daha öncede okumustum son 1 ay çalıştım 90 aldım diyende var bende öle yapım dedim geçen yılda çortu çektimmm:1::1::1:

cnm sen kendını bızden daha iyi bilirsin..herkes aynı değildir kimi 1ay çalısır kımı 1 sene kafa ne kadar basıyorsa artık.......bir de heyecan faktörü + şans bunlar cok önemli......

bolumun ne kac aldın gecen yıll??

selam kızlar gene bi köşede net buldum hemen geldim:1::1:

bugün telekoma gittim gene ttnet sizi arayacak sonra bakarız dedi...ama ne arayan var ne soran..

kaldık böyle dımdızlak:27::27:

hepinizi öpüyorum.:38:.

bolumun ne kac aldın gecen yıll??

garfi görene kadar bir üni daha okuyup gelır ben cevap vereyım dedim:27::27::27::27: çevre müh. cnm kaç almıstı hımmm:44::44::44: 76 mıydı neydı yanlış hatırlamıyorsam:51:

selam kızlar gene bi köşede net buldum hemen geldim:1::1:

bugün telekoma gittim gene ttnet sizi arayacak sonra bakarız dedi...ama ne arayan var ne soran..

kaldık böyle dımdızlak:27::27:

hepinizi öpüyorum.:38:.

bunlar böle işte cnm adamı pişman ederler:19:

beni bi sen anlamışsın kuuzm

işte bu bnm metb. çayımdn tadını cokkk sveyrmmm:16:

jujum bendede var ins. direnci ilaç kullanıyorum şu an endokri doktorum kilo verememen insülinle alakalı demişti dedem şeker hastası ve biz dedemle şu an aynı ilacı kullanıyoruz eğer bu direnç kırılmazsa şeker hastalığına kadr gidebilyomuşş doktor düzenli yuru demişti bende netten araştırmıştm baya yürüyusle vucutta biriken şekeri bunyeye almadan eritebiliomusuz ve bu şekilde kırılıyomuş direnş yani ilaç filan bahane tek yolu yürüyüş callende yürüyüş kadar enerji harcamıyoruz bence sen bırak calleni çunku calışıyosun vaktin kııstlı direk yürüyüş yap hem zayıfla hem insülini kır insülin direncini şöylede anlayabiliriz aşamları çok acıkıyomuusn birden acıkınca gzn dönüp tatlıya tuzluya saldırıyomusun eğer cevap evetse vardır insülin ama kendini kontrol edebilyosan sorun yok
işte bana kesin insülin direncin var demedi sınırda dikkat et yürüyüş yap dedi... ne bilim callene de ısındım seviyorum yapmayı bırakmak içimden gelmiyor ama yürümemde lazım iki gündür öğlen yemekten sonra bahçede turluyoruz 30 dk felan tempolu olmasada belli bir ritimde yürüyoruz ama benim yürümem şart.. akşam zorlayım kendimi iki arada bi derede zaman yaratim yürim bari
günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm:1::1::1:

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii:27::27:
kakmasaydın kuzum az daha yatsak akşam olacakkmış...:9:
gunaydınlarrr gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben gelmısem hos gelmısem gecmısı okumusam hıcbısey anlamamısam.bebek aglır zırlırrr kafayı yemısem sımdı gıdırem bırazdan tekrar gelırem mmmmm
eeeee hani nerde geçmişe bakıp gelcem dedin ama ortada yoksun ????????:51:
sonunda geçmişi okuyabildim 1,5 gün girmeyince ne çok yazmışsınız yaa biraz halsizlik var ama gayet iyi hissediyorum kaç günden sonra sıkı sayılabnilecek bi kahvaltı yaptım,
yarın tartı günü yaa jujum senin telin değişti mi bende olan telin kaç sene önce verdiğin numaraydı eğer doğrusysa yarın sana kilomu mesajla bildireyim sabah 9 da ortopedi 10,30 da psikiatrı dr una gideceğim bakalım ikisi de çok uzun süredir ihmal ettiğim dr lar sonuçları gelince anlatırum

jujum benim insülin direncim de 99 çıkmıştı ona dikkat etsen iyi olur demişti ben diyetteyken havuç bezelye ve patates yememeye çalışıyorum onun dışında glisemik endeksi düşük beslenmiyorum aslında benim de böyle beslenmem gerek
corni cim saol canım inşallah daha da iyi olcam
hımmmm seninkide benimki gibi ozaman sınırda çıkmış glisemik endeksi düşük beslenmek ne demek kuzum ben anlamam öyle şeylerden... patates yemiyorm bezelye yemiyorum havuç iki gündür salataya bi tane rendeliyorum okadar... başka dikkat etmem gereken ne var

bu arada tel değişti sana atarım özelden

işte bana kesin insülin direncin var demedi sınırda dikkat et yürüyüş yap dedi... ne bilim callene de ısındım seviyorum yapmayı bırakmak içimden gelmiyor ama yürümemde lazım iki gündür öğlen yemekten sonra bahçede turluyoruz 30 dk felan tempolu olmasada belli bir ritimde yürüyoruz ama benim yürümem şart.. akşam zorlayım kendimi iki arada bi derede zaman yaratim yürim bari

kakmasaydın kuzum az daha yatsak akşam olacakkmış...:9:

eeeee hani nerde geçmişe bakıp gelcem dedin ama ortada yoksun ????????:51:

hımmmm seninkide benimki gibi ozaman sınırda çıkmış glisemik endeksi düşük beslenmek ne demek kuzum ben anlamam öyle şeylerden... patates yemiyorm bezelye yemiyorum havuç iki gündür salataya bi tane rendeliyorum okadar... başka dikkat etmem gereken ne var

bu arada tel değişti sana atarım özelden

cnm glisemık indeksi düşük besınlerle beslenın derler ya doktorlar bak işte bu konuda butun doktorlar hem fikir:27: karatay da dahil.....bende kocaman bir liste var....ama netten bır bakayıım.......

merhaba kızlar nasılsınız ben biraz geç kaldım buraya sanki bende bu temizlik takıntsıı varken işim zor oluyo üst komşu oturmaya çağırdı sporum var dedim assss gitme dedi olmaz dedim asamam gitmem lazım dedim dönüşte uğrarım dedim beni alkışlamanız lazım dimi sporu asmadığım içinnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar nasılsınız ben biraz geç kaldım buraya sanki bende bu temizlik takıntsıı varken işim zor oluyo üst komşu oturmaya çağırdı sporum var dedim assss gitme dedi olmaz dedim asamam gitmem lazım dedim dönüşte uğrarım dedim beni alkışlamanız lazım dimi sporu asmadığım içinnnnnnnnnnnnnnnn

eveettttt takdir de beklermişşşşşş:16::16::16::16::9::9::9::9::46::46::46::46::46::46::46::46:

evet cnm :46::46::46::46::46: özletme kendını daha sık gel:27:

Back
X