Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bolumun ne kac aldın gecen yıll??
cornim vermıs cevabı cicim nasılda bılır benı:1::1:
garfi görene kadar bir üni daha okuyup gelır ben cevap vereyım dedim:27::27::27::27: çevre müh. cnm kaç almıstı hımmm:44::44::44: 76 mıydı neydı yanlış hatırlamıyorsam:51:

aynen ole cnm puna bolum hersey dgru 10 üzerinden 10:1:bazen düşünmüyo değilim bi üniv dahamı okusam 2 üniv mezunu işsiz:1:

bunlar böle işte cnm adamı pişman ederler:19:

işte bana kesin insülin direncin var demedi sınırda dikkat et yürüyüş yap dedi... ne bilim callene de ısındım seviyorum yapmayı bırakmak içimden gelmiyor ama yürümemde lazım iki gündür öğlen yemekten sonra bahçede turluyoruz 30 dk felan tempolu olmasada belli bir ritimde yürüyoruz ama benim yürümem şart.. akşam zorlayım kendimi iki arada bi derede zaman yaratim yürim bari

kakmasaydın kuzum az daha yatsak akşam olacakkmış...:9:

eeeee hani nerde geçmişe bakıp gelcem dedin ama ortada yoksun ????????:51:

hımmmm seninkide benimki gibi ozaman sınırda çıkmış glisemik endeksi düşük beslenmek ne demek kuzum ben anlamam öyle şeylerden... patates yemiyorm bezelye yemiyorum havuç iki gündür salataya bi tane rendeliyorum okadar... başka dikkat etmem gereken ne var

bu arada tel değişti sana atarım özelden
yürü jujum her derde deva valla ben cildiyeye gittim ergenken sivilceler için ne alaka düşün doktor yürüyüş yap dedi:1:

geçen bende grdüm bunu :1::1: adam sevio ama şimdi plazmalar moda incecikk:1::1:
ama cidden popoyu duvara fln vurmak eritiyomuş yağları ben vursam duvar çöker:1::1:

$306113_491909884188203_337110193_n.webp $481790_488974157834073_737500331_n.webp $306139_469516039768881_1647480348_n.webp

:1::1:

cornim vermıs cevabı cicim nasılda bılır benı:1::1:

yürü jujum her derde deva valla ben cildiyeye gittim ergenken sivilceler için ne alaka düşün doktor yürüyüş yap dedi:1:

geçen bende grdüm bunu :1::1: adam sevio ama şimdi plazmalar moda incecikk:1::1:
ama cidden popoyu duvara fln vurmak eritiyomuş yağları ben vursam duvar çöker:1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: ayyy hiçbir şeye çalısasım yokkkkkkk imdatttttttttttt:52::52::52::52::52::52::52:

burdayım ben...

glisemik endeksi düşük yiyeceklerin listesini inceliyordum...

kredi kart özetim gelmiş onu inceliyordum

bi kaç kitap alacağım sistem hata veriyo spariş aşamasında onu çözmeye çalışıyordum

burdayım ben...

glisemik endeksi düşük yiyeceklerin listesini inceliyordum...

kredi kart özetim gelmiş onu inceliyordum

bi kaç kitap alacağım sistem hata veriyo spariş aşamasında onu çözmeye çalışıyordum

ne çok sorunun varmış bacım:1::1:

bnde nete dalmışım öle sçma sapan bakınıp duruorm

:9::9::9::9::9::9::9:

hımmm herşey dozunda gzl lafını bir kez daha doğruluyorz sayın ceceliye ve corniye teşekkürü bir borç bilirim:1:

Kesinlikle cicim, spor yapıyorum..ara arada buraya bakıyorum şekerler..birde evim şahaneyi izleyen varmı? kadın sağlıklı yaşam merkezinde halkla ilişkilerdeymiş..merkezin sahibinede baksanızaa :9::9:

Kesinlikle cicim, spor yapıyorum..ara arada buraya bakıyorum şekerler..birde evim şahaneyi izleyen varmı? kadın sağlıklı yaşam merkezinde halkla ilişkilerdeymiş..merkezin sahibinede baksanızaa :9::9:

senı gidi seni gidi yarına bomba gibi gelıyorsun de mi sen:23::23::23::23:

usuyorum ben ya yattım kaldım koltuga tv ızlıyorummmmmm:37::37:

nıye üsüyon acaba:44::44::44:bende battanıyenın içinde kucagımda laptop karsımda tv.:27::27::27::27:

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm:1::1::1:

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii:27::27:
aa kıskandımmm..bende uyumak istiyorum...

sonunda geçmişi okuyabildim 1,5 gün girmeyince ne çok yazmışsınız yaa biraz halsizlik var ama gayet iyi hissediyorum kaç günden sonra sıkı sayılabnilecek bi kahvaltı yaptım,
yarın tartı günü yaa jujum senin telin değişti mi bende olan telin kaç sene önce verdiğin numaraydı eğer doğrusysa yarın sana kilomu mesajla bildireyim sabah 9 da ortopedi 10,30 da psikiatrı dr una gideceğim bakalım ikisi de çok uzun süredir ihmal ettiğim dr lar sonuçları gelince anlatırum

jujum benim insülin direncim de 99 çıkmıştı ona dikkat etsen iyi olur demişti ben diyetteyken havuç bezelye ve patates yememeye çalışıyorum onun dışında glisemik endeksi düşük beslenmiyorum aslında benim de böyle beslenmem gerek
corni cim saol canım inşallah daha da iyi olcam
canmm çokk geçmiş olsunn
merhaba kızlar nasılsınız ben biraz geç kaldım buraya sanki bende bu temizlik takıntsıı varken işim zor oluyo üst komşu oturmaya çağırdı sporum var dedim assss gitme dedi olmaz dedim asamam gitmem lazım dedim dönüşte uğrarım dedim beni alkışlamanız lazım dimi sporu asmadığım içinnnnnnnnnnnnnnnn

helalllllll :)))

senı gidi seni gidi yarına bomba gibi gelıyorsun de mi sen:23::23::23::23:

nıye üsüyon acaba:44::44::44:bende battanıyenın içinde kucagımda laptop karsımda tv.:27::27::27::27:

Offff çok merak ediyorum yarını, ama bu hafta geçen haftaki kadar zorlanmadım..Geçen hafta aç kurt gibiydim, herşeye saldırıyordum :27::27:

Canım ayran detoksu çok üşütüyor, belki bana öyle gelmiştir ama ben donmuştum, gerçi Sevda'da benden beterdi :18::18:

.

Back
X