- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.601
cornim vermıs cevabı cicim nasılda bılır benıbolumun ne kac aldın gecen yıll??

garfi görene kadar bir üni daha okuyup gelır ben cevap vereyım dedimçevre müh. cnm kaç almıstı hımmm:44::44::44: 76 mıydı neydı yanlış hatırlamıyorsam
aynen ole cnm puna bolum hersey dgru 10 üzerinden 10bazen düşünmüyo değilim bi üniv dahamı okusam 2 üniv mezunu işsiz
bunlar böle işte cnm adamı pişman ederler![]()
yürü jujum her derde deva valla ben cildiyeye gittim ergenken sivilceler için ne alaka düşün doktor yürüyüş yap dediişte bana kesin insülin direncin var demedi sınırda dikkat et yürüyüş yap dedi... ne bilim callene de ısındım seviyorum yapmayı bırakmak içimden gelmiyor ama yürümemde lazım iki gündür öğlen yemekten sonra bahçede turluyoruz 30 dk felan tempolu olmasada belli bir ritimde yürüyoruz ama benim yürümem şart.. akşam zorlayım kendimi iki arada bi derede zaman yaratim yürim bari
kakmasaydın kuzum az daha yatsak akşam olacakkmış...
eeeee hani nerde geçmişe bakıp gelcem dedin ama ortada yoksun ????????
hımmmm seninkide benimki gibi ozaman sınırda çıkmış glisemik endeksi düşük beslenmek ne demek kuzum ben anlamam öyle şeylerden... patates yemiyorm bezelye yemiyorum havuç iki gündür salataya bi tane rendeliyorum okadar... başka dikkat etmem gereken ne var
bu arada tel değişti sana atarım özelden

Eki Görüntüle 650496 .......................
geçen bende grdüm bunu

ama cidden popoyu duvara fln vurmak eritiyomuş yağları ben vursam duvar çöker