Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla 8 bucukta gittim işte.ya az kişi olunca daha iyi oluyor bence ne bilim kaytaramıyorum yakalıyor hoca hemen bide burdakı hocada erkek yaa iyi mi kötümü bilemedim

hangi açıdan iyimi kötümüüü
aklım hep pisliğe çalışyo
bnce kötü ya ne bilim ben platesçi erkek düşüemiorm erkek dediğin futbolcu olur basketci olur bodyci olurrr
sevgilin bişey demiomu kızzz bn olsam kulaklarımdan duvara çivilenmiştim galbaaa

cnm eğer sinüzitin varsa...deniz birebir denebılır benım eşim dede var yazın bol bol denıze girer tuzlu su iyi gelıyor daliıp dalıp çıkar...burnundan çeşme gibi akıyor sular.sinüsleri boşalıyor.kışın rahat ediyor.......

ben çarşıya çıkıyorum kızlar.... geldiğimde listeyi kontrol için 2. takıma atarım .. inş dalinde gelmiş olur ozamana

büşraya sevgılısı hedıye ettı hatırlasana nıye kız erkeklerde yaptırıyor tuhaf olur ama

Kesinlikle katılıyorum esracığım sana yok yaa erkek olunca rahat edilmez, çivileme konusuna gelince..Eğer bana karışmaz, erkek olsada git derse, sanırım ben eşimi çivilerim kulaklarından hahahahahah

.

of esra yaaa ya aslında erkek hocalar daha ilgili oluyor yine pisliğe çalışmasın aklın ha adam uğraşıyor teker teker herkesle.kadınlar bıraz daha havalı oluyor bıde fızıklerı cok ıyı olunca sınır oluyorum ben kıskanma konusuna gelinceeeeee benım sevgilim amerikalı ne bilim gereksiz kskanclık hıc yapmaz bende kaldıramam zaten buyuk konusmymde

anaaaa adı neee kızzzz

.

Kesinlikle katılıyorum esracığım sana yok yaa erkek olunca rahat edilmez, çivileme konusuna gelince..Eğer bana karışmaz, erkek olsada git derse, sanırım ben eşimi çivilerim kulaklarından hahahahahah

.
biz bayanlar deliyiz galba kıskanınca kavga ediorz kıskanmayınca sevmıo deriz ama kıskansınn yaaa çokk tatlı oluooo
büşraya sevgılısı hedıye ettı hatırlasana nıye kız erkeklerde yaptırıyor tuhaf olur ama

kanalturk de zumba yapıyorlarrrr

unutmuusm ben hediye işini
zumba cok zevkli bişi ya ama ondanda sıkılmıstım

.

sende mi gamze ablaaa ya aslında spor hocasndan kıskanmak saçma degil mi yaaaa.ne bilim o zaman normal öğretmenımden arkadasımdan her erkekten kıskansın yanlış mı dusunuyorum bilmiyorum.hani temas falan olsa hadı tamam dicem. mesela dans kursuna falan kıskanırım gıtme dese eyvallah derim bak şimdi bi zahmet yaniiii demeynde bence özgüven ve karsıya guven en önemlı sey

büşraaaaaaaa fizyoforma gittin mi gazipaşaya.......kenan evrende ki şubesınde 3 tane fizyoterapist çalısıyor 2 si erkek ve platesi onlar yaptırıyorlar......tv na falan da cıkmıstı star a galıba......

gamzem sen nasıl bir insansın ya bu saflıgın yuzunden başına gelmeyen kalmadı..şaka yapıyor bebişimmm,iyi kalpli mavişim

hahahahahahahahah cornimmmmmmmmmmmmmm büşrayaa sövebilirmiyimmmmmmmmmmmm hahahahahhahaha

Büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa löfdöefööwğrlçeüğq2şwqşw12lş2wq1-

.

büşraaaaaaaa fizyoforma gittin mi gazipaşaya.......kenan evrende ki şubesınde 3 tane fizyoterapist çalısıyor 2 si erkek ve platesi onlar yaptırıyorlar......tv na falan da cıkmıstı star a galıba......

aynen işte bugun gazipaşadakine gittim.haftada iki gün gidcem.yess öyleymiş bugun bahsettiler biraz.güleryüzlü hizmete odaklanmıslar herkes gülüyordu

Tatlım yaaa callende kadın diyor yaa bişiyini yukarı kaldır hahahah düşünsene şort giydin ve o şeyi diktin yukarı esniyorsun hahahahaha

.

büşracım bnmki galba gereksiz kıskançlıklar yapyo tmm bazen hosuma gidio bazen cileden çıktığımda oluyo msla ben hiç kıskandırıym die uğraşmam zaten kıskanıyooo
şimdi zayıflayım daha çok kıskancak böhöhöhöytttt sanıırm canıma susadım

bana guvenıo guvenmesinede erkekleri kendi çok iyi bildiğinden onlarla var sorunu
erkeğin cok gormesi bilmesi iyi değil bnce her halttan hbrleri oluo

gamze öldürdün beni şu amerikalı olayndaaa

büşş erkek arkın nereli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…