- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.801
valla 8 bucukta gittim işte.ya az kişi olunca daha iyi oluyor bence ne bilim kaytaramıyorum yakalıyor hoca hemenbide burdakı hocada erkek yaa iyi mi kötümü bilemedim
sağol arkadasım dikkat etsemde bu sinüzit benı maf ettı az önce ada tıp hastanesınden kulak boğaz doktorundan randevu aldım saat 10.30 arda olacam bakalım ne yapacaklar.belkıde sinüzitden amalıyat da diyebilir.daha önceside demiştiler.
hangi açıdan iyimi kötümüüü
aklım hep pisliğe çalışyo
bnce kötü ya ne bilim ben platesçi erkek düşüemiorm erkek dediğin futbolcu olur basketci olur bodyci olurrr
sevgilin bişey demiomu kızzz bn olsam kulaklarımdan duvara çivilenmiştim galbaaa
bnce kötü ya ne bilim ben platesçi erkek düşüemiorm erkek dediğin futbolcu olur basketci olur bodyci olurrr
sevgilin bişey demiomu kızzz bn olsam kulaklarımdan duvara çivilenmiştim galbaaa
kanalturk de zumba yapıyorlarrrr
of esra yaaaya aslında erkek hocalar daha ilgili oluyor yine pisliğe çalışmasın aklın ha adam uğraşıyor teker teker herkesle.kadınlar bıraz daha havalı oluyor bıde fızıklerı cok ıyı olunca sınır oluyorum ben kıskanma konusuna gelinceeeeee benım sevgilim amerikalı ne bilim gereksiz kskanclık hıc yapmaz bende kaldıramam zaten buyuk konusmymde
4. takımda 2.3 kg veren var.......dereceye adaymezun oluyormus......
anaaaa adı neee kızzzz
.
biz bayanlar deliyiz galba kıskanınca kavga ediorz kıskanmayınca sevmıo deriz ama kıskansınn yaaa çokk tatlı oluoooKesinlikle katılıyorum esracığım sanayok yaa erkek olunca rahat edilmez, çivileme konusuna gelince..Eğer bana karışmaz, erkek olsada git derse, sanırım ben eşimi çivilerim kulaklarından hahahahahah
.
büşraya sevgılısı hedıye ettı hatırlasananıye kız erkeklerde yaptırıyor tuhaf olur ama
kanalturk de zumba yapıyorlarrrr
Kesinlikle katılıyorum esracığım sanayok yaa erkek olunca rahat edilmez, çivileme konusuna gelince..Eğer bana karışmaz, erkek olsada git derse, sanırım ben eşimi çivilerim kulaklarından hahahahahah
.
sende mi gamze ablaaaya aslında spor hocasndan kıskanmak saçma degil mi yaaaa.ne bilim o zaman normal öğretmenımden arkadasımdan her erkekten kıskansın yanlış mı dusunuyorum bilmiyorum.hani temas falan olsa hadı tamam dicem. mesela dans kursuna falan kıskanırım gıtme dese eyvallah derim bak şimdi bi zahmet yaniiii demeynde bence özgüven ve karsıya guven en önemlı sey
gamzem sen nasıl bir insansın yabu saflıgın yuzunden başına gelmeyen kalmadı..şaka yapıyor bebişimmm,iyi kalpli mavişim
büşraaaaaaaa fizyoforma gittin mi gazipaşaya.......kenan evrende ki şubesınde 3 tane fizyoterapist çalısıyor 2 si erkek ve platesi onlar yaptırıyorlar......tv na falan da cıkmıstı star a galıba......
sende mi gamze ablaaaya aslında spor hocasndan kıskanmak saçma degil mi yaaaa.ne bilim o zaman normal öğretmenımden arkadasımdan her erkekten kıskansın yanlış mı dusunuyorum bilmiyorum.hani temas falan olsa hadı tamam dicem. mesela dans kursuna falan kıskanırım gıtme dese eyvallah derim bak şimdi bi zahmet yaniiii demeynde bence özgüven ve karsıya guven en önemlı sey
hahahahahahahahah cornimmmmmmmmmmmmmm büşrayaa sövebilirmiyimmmmmmmmmmmm hahahahahhahaha
Büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa löfdöefööwğrlçeüğq2şwqşw12lş2wq1-
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?