- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.841
evet bu hafta herkeste motivasyon tamdı herkes kilo vermeye odaklanmıştı ve bence alınan sonuçlarda güzel sağlıklı ve kalıcı kilo kaybımız hayırlı olsun
dalin hariç herkes kilo vermiş ne güzel hadi dalin yaz sende şekerim merakta bırakma insanı kaç kg verdin?
sorma valla bende tartıldım hatta 5 gk arayla 3 kere çıktım yanlış mı diye baktım doğru -400.. ohh be dedim uzun zamandır adam gibi kahvaltı edemiyordum gittim mutağa ne yesem ne yesem nasıl kendimi ödüllendirsem dedim ... sarelle yicektim ama bitmiş baktım 1 ay önce aldığım ve hergün içim gitsede yemediğim nodıl-ramen-ramyun artık ne deniyorsa (kore eriştesi yani) onlar bana bakıyor hemen açtım bi paket haşladım 3 dk miş miş acılı tavuk soslu yedim ohhhh doydum .. hem miğdem hem gözüm hem beynim...
herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktımama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
gecen hafta :78.2
bu hafta :79.4
hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar
slm kızlar ben dr lardan geldim
sabah sabah noddle mı yedin jujum yaa?
Merhaba arkadaşlar. Burası benim eski takımımBakmak istedim ne var ne yok diye.
Tekrardan zayıflama çalışmalarına girdim ve 5. takımı seviyorum. Yer varsa beni yine alsanız takımıma.Geçen sene başarıyla mezun oldumlakin başarılarımın devamı gelmedi. Benide alıınnnnnnnnnnnnnnn
herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktımama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar
slm kızlar ben dr lardan geldim
sabah sabah noddle mı yedin jujum yaa?
Merhaba arkadaşlar. Burası benim eski takımımBakmak istedim ne var ne yok diye.
Tekrardan zayıflama çalışmalarına girdim ve 5. takımı seviyorum. Yer varsa beni yine alsanız takımıma.Geçen sene başarıyla mezun oldumlakin başarılarımın devamı gelmedi. Benide alıınnnnnnnnnnnnnnn
Canım sıkkın cok uzgunum artı cıktımAma olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
Hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar
:44::44::44: bayagı fark etmıs ya nasıl bu kadar fark edıyor ben de onu anlamıyorum demek hala oturmamıs vücudumuz...neyse sen toparlarsın üzülme:26:
cnm sonuclar nasıl?
merhabalar...cnm maalesef bizim takım da yer kalmadı limitimiz dolu yani
Bugün yine yemekte kurufasulye var gına geldi fasulyedennnnn nohuttan
Olsun kızlar. Umarım bir takıma girerim. Grupla daha eğlenceli ve verimli oluyor. Size bol - kilolu günler.
Hoşçakalın .
hoşcakal
ayy gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee nerde kaldın hadi anacımmmmmm..........star tv dekı kadının kızları acayıp tatlı ya kıvır kıvır saçları var
bencede üzülme veririsin sen herşeyi halledersin
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakın hemen kaldırıcağımm hahahahhaha
afetsinn bebeğimmmmmmm çok beğendimmm bu halinide eşin ne kadar şanslıııı
kesınlıkle esraya katılıyorummm gamzemm afetsinnnn
bende gördümmm gerçekten çok güzelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?