- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.961
valla ben suan kelin ilacı modundayım.......... 58 yap sende o zaman boyun uzun ....veren gereen 4,5 kg var....çok da değil aslında:44:
anlamamışım, ama sildiğimizde zaten copy etmiş gibi oluyoruz..yani tuğbanın formül
.
gamzem o zaman burdakilerın kini ben yapayım sanırım anladım diğer gelenlerde benden alıntı yaparlar........
sen: 60
sevda: 65 sanırım......
tamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
kızlar bu arada uzun süre kaldıysa faydası geçmiştir diye biliyorum. hatta birçok bitki uzmanıda aktardan alın taze taze ve çekilmesi gereken şeyleri sizin yanınızda çeksin versin güvendiğiniz yerden alın der.. yinede siz bilirsiniz..
bu arada öğlen çarşıya çıkmıştım ya hani bişey almayı planlamıyorum açılırım değişiklir olur diye gittim arkadaşlarla... neysem onlar bakıyor ediyor ben dolanıyorum indirimlere bakıyorum felan .. ykm ye girdik ben boş boş dolanırken bir kaban beğendim hatta çok beğendim baktım fiyatı 76 tl indirimde allah dedim nası düşmüş. hemen bedenlerine baktım 34-36-38 bedenler var boynum bükük duruyorum böyle karşısında. arkadaş geldi 36 beden kendisi dedim şunu benim için bi denesene içim gitti valla ama bedeni yok dedim kız giydi 36 bos bol geldi 34 verdim oda bol aa bunların kalıpları geniş bu ne böyle ben 34 giymiyorum o bile bol dedi... içime bi sevinç doğru resmen ozaman dedim ben 38 beden alırım seneye kilo verdiğimde kesin bana olur.. giydim hemencik olda tabe düğme iliklenmiyo 4 cm geride ama bu halimle nası sevindim yaaa hemen aldım tabe ... şimdi eve götürnce kocacıma ne dicem onu düşünüyom :26:
sağol arkadasım senınde cuman mubarek olsun.
annem pasta yapıo ayaklarna kapandım yapma die gene yapıo bu evde resmen kilo vermememem için bana suikast düzenleniyo
aslında cokta agır bişey değil kek fln yok biskuvı pudingten biskuvısı az bi pasta krem şanti var o kıısmlarnı yemessem sorun olmaz dimi
akşam yemegı yerne belkı ondn yerım belkıde hıc yemem yarın kahvaltı nıyetıne yerımm bilemiorm :26:
bu arada sayfalar cok ilerlememiş nasıl sevindim bilemezsinizz
1 tane deneme çözdüm geldim gzlerim başım ağrıdı
aynen tatlımmmmmmmmm
.
jujum iyi günlerde kullan ...ama zaten şimdi 4 cm kalıyosa seneye sana hepten bol gelir gibime geliyo...ama olsun arada kendimizi şımartmamız da lazım....
tatlım bence fazla kalorili bişey deil o bir dilim ye akşam yemeğini yeme dicem ama zaten çıkmışsın.....
.
5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00
garfield06 50,00
birsen-deniz 60,00
cornella 65,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00
bana verdiğiniz ve benimde püsküte ilettiğim hedefler bunlar... bu kilolara göre mezun olabiliyorsunuz %80 hedefe ulaşamazsanız mezun olamıyorsunuz onun için çookkk uçuk kilolar yazmayın kesin kararlımısınız bu hedeflerde
meltemcim aslında ben ilk olarak 70 demiştim ama, hedefimi 68 olarak deiştirsem .çok deil aradaki fark ama 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorum ....daha aşağısınıda istemiyorum çünkü belli bi kilodan sonra yüzümde fark olduğunu söylüyorlar o yüzden eğer mümkünse ben hedefimi 68 olarak deiştirmek istiyorum
meltemcim aslında ben ilk olarak 70 demiştim ama, hedefimi 68 olarak deiştirsem .çok deil aradaki fark ama 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorum ....daha aşağısınıda istemiyorum çünkü belli bi kilodan sonra yüzümde fark olduğunu söylüyorlar o yüzden eğer mümkünse ben hedefimi 68 olarak deiştirmek istiyorum
sevda hedef kılon ne 65 mı 68 mı??????? gamze 65 dedi......bana söyle ona göre değiştirecegım tablo da.........
kendı yapmak isteyenler benım yaptıgım tabloyu alıntılayıp yapsınlar.......
Ne 68 iiiiiiiiiiiiiiiiiii 65 olucak oo, tuğbamm sen boşver 65 olsun
.
cnm bir de düşemezse 65 e mezun olamaz
motivasyon amaçlı kocacım fln de biraz böle cilve yapp bişi demez
içim rahatları yicem valla sen ne kdr yedn dondurma yarım kutu?
jujum ben çok uçmuşm 50 olsam cidden uçarım sanıırm mantıklı bişey olsun eğer mumkunse 55 olarak değiştirilebilirsek süper olur yok olmuyosa battı balık yan gider 50 olurum
sağol arkadasım bir haftalık tedavi verdi doktorum tekrar konturole gidince yi olmadıysam flim isteyecem dedi inş iyileşirim.
Jujummm benide 60 a çekkkkkkkkkkkkkklütfennnnnnnnn
.
canlaaaarrr nabersınızzz carsı pazar gezdım geldımm havada superdııııcıcıler aldım kendımeee mamalarda aldım tabıı
gecmısı cok okuyamadım bende kılomu ındırmek ıstıyorum 68 olsunn nasıl yapcazzzz????:26::26:
bence 55 e çeksin 50 de uçacaksan eğer...uçup gitmeni istemeyiz garfi....
arkadaşım ne gerekiyorsa yaptır ihmal etme sakın çok çok geçmiş olsun....
jujum benide 68 e çek kaptanım...
.
5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00
garfield06 50,00
birsen-deniz 60,00
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00--------------> 68,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00--->65,00
arz ederimmm
% 80 i kaç yapıyor tatlım :26:
.
bence 55 e çeksin 50 de uçacaksan eğer...uçup gitmeni istemeyiz garfi....
arkadaşım ne gerekiyorsa yaptır ihmal etme sakın çok çok geçmiş olsun....
jujum benide 68 e çek kaptanım...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?