- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.921
okudum canım o nedenle soruyorum ya tekrar tekrar uğraştırmayalım bir kerede topluca değişiklik bildireceğim ... şimdi siz düşünün bir kişi için git liste döküman neyse aç bak değiştir diğer gün öbürü değişiklik istesin ... yıllardır yapıyo kadın bu işi artık sıkıldı . mümkün olduğunca yük olmamak adına bir kerede bitirelim şu işi...jujum ben 65 e düştükten sonra 60 a çekmeyı düşünuyordum aynı zaman da gamze de hedef kılosunu düşürecektı......sanırım - olarak değiştirmek sorun olmuyormus.....gecen gun püsküüt öle yazmıstı....yanılıyor muyum? sen daha net bılgı verırsın bize....
okudum canım o nedenle soruyorum ya tekrar tekrar uğraştırmayalım bir kerede topluca değişiklik bildireceğim ... şimdi siz düşünün bir kişi için git liste döküman neyse aç bak değiştir diğer gün öbürü değişiklik istesin ... yıllardır yapıyo kadın bu işi artık sıkıldı . mümkün olduğunca yük olmamak adına bir kerede bitirelim şu işi...
yaşına boyuna ve sana gidebilecek makul kilo neyse onu belirt... hedefinin %80 başarmış olman yeterli mezuniyet için o kiloya inemesende
motivasyon amaçlı kocacım fln de biraz böle cilve yapp bişi demezmaddi açından değiş benimkisi... ben ne görsem alıyorum ihtiyacım olsun olmasın şimdi evte iki kaşem var 3. verdim birine kaşelerimden biri 40 beden biri 44 beden şuanda giydiğim ... ama giy giy sıkılıyo insan yani hoş birini geçen yıl aldım ama bunu çok beğendim yaaa... geçen sene 150 tl ye altım ykm den ama bunu 76 tl karttaki puanları düştü 49 tl dedi kız dedim böl 10 a ruhum bil duymasın taksitlerini ...
işte ama bizimkisi gene duramadın ne gerek vardı aldın ihtiyacınmı var seneye yeni modeller çıkacak onlarıda isteyeceksin hele bi kilo ver bakalım içeni girebilecekmisin vs vs vs sayar diye düşündüm .. yada belki söymaz .. valla merak ettim akşam yazarım ...
hazır yeri gelmişken akşam evde olmayacağım geç gelirim eve sporumu yapabilirmiyim bilmiyorum callene ara vermemek lazım ama ne bilim bakalım anneme gidecem yarın kardeşimin yanına gidecekler h
içim rahatları yicem valla sen ne kdr yedn dondurma yarım kutu?ye bence....bugun cuma telafı edersın zaten 1 haftadır hıc kaçamak yapmadık hakettikbende dondurma yedim......yalnız ben önceden oturdum mu 1 lt dondurmayı yerdım şimdi midem bulandı eşim görunce cok şaşıracak ......sanıırm yavas yavas vücudum az yemeye alışmış
5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00
garfield06 50,00
birsen-deniz 60,00
cornella 65,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00
bana verdiğiniz ve benimde püsküte ilettiğim hedefler bunlar... bu kilolara göre mezun olabiliyorsunuz %80 hedefe ulaşamazsanız mezun olamıyorsunuz onun için çookkk uçuk kilolar yazmayın kesin kararlımısınız bu hedeflerde
motivasyon amaçlı kocacım fln de biraz böle cilve yapp bişi demez
içim rahatları yicem valla sen ne kdr yedn dondurma yarım kutu?
jujum ben çok uçmuşm 50 olsam cidden uçarım sanıırm mantıklı bişey olsun eğer mumkunse 55 olarak değiştirilebilirsek süper olur yok olmuyosa battı balık yan gider 50 olurum
cnm ameliyat diyolarsa ol bende oldum çoookkk rahat ettim geçmiş olsun
bu arada 100 gr bile olsa kilo veren herkesss
tamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
kızlar bu arada uzun süre kaldıysa faydası geçmiştir diye biliyorum. hatta birçok bitki uzmanıda aktardan alın taze taze ve çekilmesi gereken şeyleri sizin yanınızda çeksin versin güvendiğiniz yerden alın der.. yinede siz bilirsiniz..
bu arada öğlen çarşıya çıkmıştım ya hani bişey almayı planlamıyorum açılırım değişiklir olur diye gittim arkadaşlarla... neysem onlar bakıyor ediyor ben dolanıyorum indirimlere bakıyorum felan .. ykm ye girdik ben boş boş dolanırken bir kaban beğendim hatta çok beğendim baktım fiyatı 76 tl indirimde allah dedim nası düşmüş. hemen bedenlerine baktım 34-36-38 bedenler var boynum bükük duruyorum böyle karşısında. arkadaş geldi 36 beden kendisi dedim şunu benim için bi denesene içim gitti valla ama bedeni yok dedim kız giydi 36 bos bol geldi 34 verdim oda bol aa bunların kalıpları geniş bu ne böyle ben 34 giymiyorum o bile bol dedi... içime bi sevinç doğru resmen ozaman dedim ben 38 beden alırım seneye kilo verdiğimde kesin bana olur.. giydim hemencik olda tabe düğme iliklenmiyo 4 cm geride ama bu halimle nası sevindim yaaa hemen aldım tabe ... şimdi eve götürnce kocacıma ne dicem onu düşünüyom :26:
Kadınlar günü diye ykm den hediye ettiler de jujum
.
5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00
garfield06 50,00
birsen-deniz 60,00
cornella 65,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00
bana verdiğiniz ve benimde püsküte ilettiğim hedefler bunlar... bu kilolara göre mezun olabiliyorsunuz %80 hedefe ulaşamazsanız mezun olamıyorsunuz onun için çookkk uçuk kilolar yazmayın kesin kararlımısınız bu hedeflerde
jujum çok haklısın.....biliyorum püsküütün nasıl emek verdıgını....şimdi ne yapsam bilemedim.benım vücutta öle bır şey kı 60 a düşmem çok zor ama burda çabalıyacaktım.....kemıklerım çok iri ne yapsam acaba:44::44: 62 mi desem jujum bir fikir ver....
motivasyon amaçlı kocacım fln de biraz böle cilve yapp bişi demez
içim rahatları yicem valla sen ne kdr yedn dondurma yarım kutu?
jujum ben çok uçmuşm 50 olsam cidden uçarım sanıırm mantıklı bişey olsun eğer mumkunse 55 olarak değiştirilebilirsek süper olur yok olmuyosa battı balık yan gider 50 olurum
şşiiittttttt alooooo noluyonuz kızzzz bakıyorum hemen saldınız kendinizi daha birincilik bile alamadık yok öyle onu yerim bunu yerim olmadi şunuda yerimyok yarım kutu da yıyemedım ama daha yolu var gun bitmedı yerim belki
5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00
garfield06 50,00
birsen-deniz 60,00
cornella 65,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00
jujum ben 65 e düştükten sonra 60 a çekmeyı düşünuyordum aynı zaman da gamze de hedef kılosunu düşürecektı......sanırım - olarak değiştirmek sorun olmuyormus.....gecen gun püsküüt öle yazmıstı....yanılıyor muyum? sen daha net bılgı verırsın bize....
geçmiş olsun arzu ...sağol arkadasım bir haftalık tedavi verdi doktorum tekrar konturole gidince yi olmadıysam flim isteyecem dedi inş iyileşirim.
ah keşkeee nerde bende o şans herkese verirler bana vermezler. ama valla hediye kadar oldu sevdim ben kaşemi yaaaa seneye salınıcam bununlaKadınlar günü diye ykm den hediye ettiler de jujum
.
valla ben yazdım sizde düşünün taşının yapabileceğiniz hedefi söyleyin toplu değişim talep edeceğimooooooooooooh corni dondurma yemiş herkese izin veriyor... yok arkadaşlarrr .... ben izin vermemmmm....
ya ben de düşündüm de ben sittin sene uğraşsam 57 olamam heralde.. üç haftada 1,5 kilo veren biri oalrak.. En son 50 li kiloları 5 sene önce görmüştüm bekarkene... Dur bi düşüneyim
sağol arkadasım bir haftalık tedavi verdi doktorum tekrar konturole gidince yi olmadıysam flim isteyecem dedi inş iyileşirim.
sennnnn sennnnnnnnnnn çokk fenasıngamzeeeeeeeeeeee hedef kilomuzu napucuzzzzzzzzzzz şimdi ya sen d
usuruyon mu hacı
Jujummm benide 60 a çekkkkkkkkkkkkkklütfennnnnnnnn
.
bende 60 rakamını en son üni 3 deyken gördum......hatta yavas yavas 59-58 i de göruyordum......ama şimdi evlendık cocuk yok ama yaş da ilerledi tabi aslında şu kemiklerim olmasa çok rahat verırım de.....ne yapsam bilemedim ya
ya hedefin %80 ine ulaşmak nası hesaplanıyor ben bilemedim o işi
canım
başlangıç kilon atıyorum 70.00
mezun olmak istediğin kilo 62.00
hedefin 60.00
sen 60 olmadan 62 de mezun olmak istiyorsun diyelim toplamda kaç kilo vermen gerekiyordu hedef için 10 sen kaç verdin 8
10*80/100 eşittir 8 kilo yüzde 80 hesabına uyuyor ve mezun olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?