Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum ben 65 e düştükten sonra 60 a çekmeyı düşünuyordum aynı zaman da gamze de hedef kılosunu düşürecektı......sanırım - olarak değiştirmek sorun olmuyormus.....gecen gun püsküüt öle yazmıstı....yanılıyor muyum? sen daha net bılgı verırsın bize....

okudum canım o nedenle soruyorum ya tekrar tekrar uğraştırmayalım bir kerede topluca değişiklik bildireceğim ... şimdi siz düşünün bir kişi için git liste döküman neyse aç bak değiştir diğer gün öbürü değişiklik istesin ... yıllardır yapıyo kadın bu işi artık sıkıldı . mümkün olduğunca yük olmamak adına bir kerede bitirelim şu işi...

yaşına boyuna ve sana gidebilecek makul kilo neyse onu belirt... hedefinin %80 başarmış olman yeterli mezuniyet için o kiloya inemesende

jujum çok haklısın.....biliyorum püsküütün nasıl emek verdıgını....şimdi ne yapsam bilemedim.benım vücutta öle bır şey kı 60 a düşmem çok zor ama burda çabalıyacaktım.....kemıklerım çok iri ne yapsam acaba:44::44: 62 mi desem jujum bir fikir ver....

motivasyon amaçlı kocacım fln de biraz böle cilve yapp bişi demez
içim rahatları yicem valla sen ne kdr yedn dondurma yarım kutu?

jujum ben çok uçmuşm 50 olsam cidden uçarım sanıırm mantıklı bişey olsun eğer mumkunse 55 olarak değiştirilebilirsek süper olur yok olmuyosa battı balık yan gider 50 olurum

yok yarım kutu da yıyemedım ama daha yolu var gun bitmedı yerim belki

Kadınlar günü diye ykm den hediye ettiler de jujum

.

ooooooooooooh corni dondurma yemiş herkese izin veriyor... yok arkadaşlarrr .... ben izin vermemmmm....

ya ben de düşündüm de ben sittin sene uğraşsam 57 olamam heralde.. üç haftada 1,5 kilo veren biri oalrak.. En son 50 li kiloları 5 sene önce görmüştüm bekarkene... Dur bi düşüneyim

yok yarım kutu da yıyemedım ama daha yolu var gun bitmedı yerim belki
şşiiittttttt alooooo noluyonuz kızzzz bakıyorum hemen saldınız kendinizi daha birincilik bile alamadık yok öyle onu yerim bunu yerim olmadi şunuda yerim

valla kızlar vucudunuzu siz benden iyi bilirsiniz ben kendimden örnek vereyim evlenmeden önce 54-55 kilo idim ama hamilelik vs kilo aldım duba oldum sonrasında kk ile tanışıp 62 kiloya kadar düştüm ve benim için 60 kilonun altının sağlıklı olmayacağına görüntü açısından da hoş olmayacağına karar verdim.. yüzüm felan çöktü yada bana öyle geldi alışmışım dolgun dolgun.. neyse 60 altı düşünmememe rağmen ben hedefimi 65 olarak koydum ulaşılabilir birşey olsun kalan 5 kiloyu buradan ayrılmadan takımdan çıksam da buralarda dolanarak da veririm diye düşündüm...

şimdi sizde kendinizi tartın kaç kiloda olabileceğinize makul ve mantıklı yanıt verin boy yaş hamilelik kemik yapısı felan bunlara etken onun için siz benden iyi bilirsiniz

Jujummm benide 60 a çekkkkkkkkkkkkkk lütfennnnnnnnn
.

ya hedefin %80 ine ulaşmak nası hesaplanıyor ben bilemedim o işi

sağol arkadasım bir haftalık tedavi verdi doktorum tekrar konturole gidince yi olmadıysam flim isteyecem dedi inş iyileşirim.
geçmiş olsun arzu ...
Kadınlar günü diye ykm den hediye ettiler de jujum

.
ah keşkeee nerde bende o şans herkese verirler bana vermezler. ama valla hediye kadar oldu sevdim ben kaşemi yaaaa seneye salınıcam bununla
valla ben yazdım sizde düşünün taşının yapabileceğiniz hedefi söyleyin toplu değişim talep edeceğim

Jujummm benide 60 a çekkkkkkkkkkkkkk lütfennnnnnnnn
.

bende 60 rakamını en son üni 3 deyken gördum......hatta yavas yavas 59-58 i de göruyordum......ama şimdi evlendık cocuk yok ama yaş da ilerledi tabi aslında şu kemiklerim olmasa çok rahat verırım de.....ne yapsam bilemedim ya

canım
başlangıç kilon atıyorum 70.00
mezun olmak istediğin kilo 62.00
hedefin 60.00

sen 60 olmadan 62 de mezun olmak istiyorsun diyelim toplamda kaç kilo vermen gerekiyordu hedef için 10 sen kaç verdin 8
10*80/100 eşittir 8 kilo yüzde 80 hesabına uyuyor ve mezun olabilirsin

topu topuna 5-6 kilo var yavrum yaaa, sıksak dişimizi 2 ay sürerr

.

59 yapsam hedefimi %80 i 59,74 eder.. bu da 360 gr daha versem mezunum demekk.. Ama ben mezun olup sizden ayrılmak istemiyorum. napcaz ki.... hedefime ulaştığım halde takımda kalsam da yüzdeyi düşürürüm. ama ben bu takım olmasa yemede de cozuturum spor da yapmam... juju napayım... 57 de kalsa mı ki.. asla mezun olmamam adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…