Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de bununla ilgili mesaj attım sana.. sistem bir hoş olmuş. alıntıları tam alamıyor..
tamam jujum büşra ve zes ne derse ben de o diyorum kilom için..

menü:
sabah:
2-3 tk kaymak ve bal... Kaymak %99 oranında süttü.. sonra haftaya hatun kaymaklarla besleniyor nası kilo veriyor demeyin.
5 zeytin
azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek

ara:
1 kupa sütlü nesakafe
4 adet elmalı form bisküvi

akşam:
soda
4 yk madımak
2-3 lokma haşlanmış et
1 kase ıspanak çorbası
1 tabak yoğurt

su ve spor yok :43::43::43::43::43:

Önemli not: kızlar ben aslında bu 1,5 kiloyu bu hafta vermedim. daha önceden vermişimdir. hep diyordum ya kendimi şiş hissediyorum diye.. bir de bugün malum günlere geçiş yaptım. yani belki de daha düşüğümdür :52::52:
kızzzzzzz yeter artık daha fazla verme kilo bari 60 kalsın yeter sen spor yap çentikcim:27::27::27::27:

çentikcim benim bebeğim uyanmadan accık uyuyum ben haydi iyi geceler.Allah rahatlık versin... Tüm uyuyan uyumayan herksee...:34::34::34::34:

günaydınlar olsun 5. takımın güzel yürekli kızları.....

hayyy allahhh :1::1:

afiyet olsun canım arada bir sütlü tatlıda aslında yemeli yoksa insan tatlı krizine girebilir aynı ben gibi:27::27:

menün çok iyi arkadasım.afiyet olsun.:16:

saol bitanem...:54::54::54::54::54:

benımde menüm söyle arkaşalar.

SABAH:
DİLİM KEPEKLİ EKMEK
İKİ YEŞİL ZEYTİN
İKİ CATAL PEYNİR

ARA ÖĞÜN:
BİR NAR

ÖĞLEN:
6 TANE KÜCÜK IZGARA KÖFTE
BOL SOĞANLI DOMATES SALATASI
BİR BARDAK AYRAN
BİR DANE BADEMLI KURABIYE

ARA ÖĞÜN:
BİR AYVA

AKŞAM:
BİR TABAK ISPANAK YEMEĞİ
3 YEMEK KAŞIĞI YOGURT
IKI YEMEK KASIĞI TAZE BEZELYE BOL SOĞANLA ÇOK AZ YAĞLA KAVURMASI.

ĞÜN İÇİNDE:2 LİTRE SU IKI FINCAN YEŞİL CAY:34::34::34:[/COLO
R]

seninki de gayet güzel olmuş arkadaşım ama sadece sanki köfteler biraz fazla olmuş gibi bide kurabiye...afiyet olsun arkadaşım

Offf kadını boşver, git bebeği kokla kokla gell :27::27::27:

.

katılıyorum...

Canımm ben az sonra biraz sevdaya çıkıp kahve içicem ama minik bir araştırma yaptım ve saç rengi buldum...Yorumunu, düşüncelerinizi söylermisiniz? :27::27::27:

.

bence süper sana sana da yakışır

alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canım

eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsin

valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...

ama sen git güzelim ilk adım senden olsun boşver gerisini

cornella canım bu arada kaptın sen bu işi listenin son halini senden alıcam ozaman tamam mı
:32:

menüm
sabah
nodıl

ara
yok

öğlen
1,5 tane etli pide bir karış uzunlukta
bulgur çorbası

ara
2 bisküvi

akşam
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
yağda yumurta
patates kavurması

ama fazla oldu gibi bilemiyorum ama soda içtim neyse bugünlük böyle olsun

yürüyüş yapmadım ama çarşıda yürüdüm.
callen yapıldı

bence sadece akşamki biraz fazla gibi yoksa gayet güzel o da corninin dediği gibi ödül olsun kaptanım afiyet şeker olsun....

.

kızlaaaaar bugun tüm gün okul derss cok yorgunuuuuuuum menumu yazayım gecmısı okumaya calıscam sonrada

sabah: 1 dilim ekmek peynir domates biber sekersiz cay

ara: bir muz bir bardak süt

öğlen: bir tabak ton balıklı salata

ara: yarım paket etiform

akşam: bir kase çorba yarım dilim ekmek yeşillik turşu bide közlenmiş biberr

1 saat pilates ve sabah 7den beri sürekli bir koşturmaca haliii 2 -2 bucuga tamamlycam suyumu da

tatlım menün harika olmuş...:46::46::46::46::46:

onlar bana inadına yaptılar biliyorum kaptanım.olsun hiç önemli değil.ben sizlerle böylede mutluyum huzurluyum benım için yarışmak önemli değil önemli olan arkadaşlık dostlukdur.

valla arkadaşım burda çok mutluyuz biz hiç takılma ....bende son anda yırttım biliyon ebru uyardı yoksa bende diskalifiye olcaktım ama diskalifiye olmak hiç önemli deil önemli olan huzurlu ve mutlu bir şekilde sohbet ederek motivasyon sağlayarak kilo vermek....

ben de bununla ilgili mesaj attım sana.. sistem bir hoş olmuş. alıntıları tam alamıyor..
tamam jujum büşra ve zes ne derse ben de o diyorum kilom için..

menü:
sabah:
2-3 tk kaymak ve bal... Kaymak %99 oranında süttü.. sonra haftaya hatun kaymaklarla besleniyor nası kilo veriyor demeyin.
5 zeytin
azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek

ara:
1 kupa sütlü nesakafe
4 adet elmalı form bisküvi

akşam:
soda
4 yk madımak
2-3 lokma haşlanmış et
1 kase ıspanak çorbası
1 tabak yoğurt

su ve spor yok :43::43::43::43::43:

Önemli not: kızlar ben aslında bu 1,5 kiloyu bu hafta vermedim. daha önceden vermişimdir. hep diyordum ya kendimi şiş hissediyorum diye.. bir de bugün malum günlere geçiş yaptım. yani belki de daha düşüğümdür :52::52:

bak sen kaymaklar ,ballar hava da uçuyor nasıl verdin sen öyle kaymak yiyerek o kiloyu söle bakim...:1::1::1::1::1: tabi ki de şaka yaptım canım benim ....gayet güzel bence arada onlar da lazım ve bu arada da tebrik ederim verdiğin kilo için süpersin...:46::46::46::46::46::46:

Metabolizma hızınızı artıracak 9 öneri
1- Egzersizlerinizi düzenli yapmaya özen gösterin: Egzersiz, biriken yağ kütlesini azaltmak için gerekli enerjiyi sağlar. Egzersiz, yağ yakımını sağladığı gibi düzenli yapılması da düşük metabolizma hızınızı artırır. Yapılan çalışmalar, 3 saati aşan ağır bir spor yerine orta yoğunlukta ve düzenli sporun metabolizma hızında olumlu etkilerini göstermiştir. Hormonal değişikler nedeniyle 40 yaşından sonra kas kütlesinde kademeli azalmalar olur, bu da metabolizma hızını düşürür. Düzenli egzersiz ile bu süreci yavaşlatın.
2- Vücut yağınızı azaltın: Vücudumuzun bileşenlerinden kas ve yağın birbirlerine oranı metabolizma hızını etkiler. Aynı vücut ağırlığı olan bireylerin metabolizma hızlarına bakıldığında, yağsız dokusu yani kas ağırlığı yağ ağırlığından daha fazla ise daha fazla kalori harcar. Çünkü kas dokusu metabolik olarak daha aktiftir.
3- Yeşil çay tüketin: Antioksidant içeriği yüksek olan yeşil çayın antianjiogenez özelliğiyle kanser hastalıklarından koruduğu gibi, termojenik özelliği sayesinde metabolizma hızını artırır. Araştırmalar, spor öncesi içilen yeşil çayın, egzersiz sırasında normalden daha fazla kalori harcanmasını sağladığı görülmüştür. Günde iki veya üç fincan yeşil çay tüketmeye özen gösterin.
4- Posa oranı yüksek besinleri tercih edin: Posalı yiyecekler daha hızlı tokluk oluşması, yağ emilimini azaltması, kan şekerini dengelenmesi ve hızlı acıkmamızı engeller. Bu faydaları sayesinde daha az besin tüketir, vücut yağınızı azaltır ve metabolizma hızınızı artırırsınız. Meyveleri kabuğu ile birlikte yerseniz ve salata tüketiminizi çoğaltırsanız posa tüketiminizi artırmış olursunuz.
5- Sıvı tüketiminizden emin olun: Vücutta kimyasal olayların %90’ından fazlası ortamda suyun bulunmasıyla olur. Vücut yeterli suyu alamadığı zaman metabolizma yavaşlar. Günlük yeterli miktarda su tükettiğinizi kontrol etmek için ana öğünler, meyve, süt ve yoğurt tüketmeden önce mutlaka 1 bardak su için. Suyun günde 2 litre tüketilmesi fazla ödemin, sindirim sonucu oluşan zararlı atıkların vücuttan atılması, metabolizmanın hızlanması ve kilo vermede yardımcıdır.
6- Proteini dengeli almaya özen gösterin: Yetersiz protein alımı, kas kütlesini azaltır ve metabolizmayı yavaşlatır. Ancak, bu durum fazla protein tüketilmesi anlamına gelmiyor. Fazla protein tüketimi eklem, böbrek ve kemik sağlığı üzerinde olumsuz etkileri vardır. Karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat ederek dengeli bir diyet yaparsanız hem yağ yakımını artırır hem de daha hızlı metabolizmaya sahip olursunuz.
7- Kalsiyum tüketiminizi artırın: Son yapılan araştırmalarda günde en az 2 porsiyon süt ve türevlerini tüketmek, metabolizmayı hızlandırıp ve yağ depolanmasını önleyen hormonları etkilediği için zayıflamada yardımcı olduğu görülmüştür.
8- Kafeinden faydalanın: Kahve tiryakisi iseniz sizin için metabolik hızı artırmak daha keyifli hale gelecektir. Çünkü orta düzeyde kafein tüketimi metabolizma hızında artışlar sağlar.
9- Yemeklerinizi baharatlandırın: Baharatlar, metabolizmayı artıracak kimyasal bileşikler içerir. Artırıcı etkisi geçici de olsa yemeklerinize eklemeyi unutmayın.

.

gunaayyddddddınnnnnnnnn 5. takımın guzelleriiii:16::16:
herkesler uyuyo ben ayaklandımmm:9::9: dun neler kaynatmısınızz bakım bakımm:9::9:

günaydınlar olsun 5. takımın güzel yürekli kızları.....

saol bitanem...:54::54::54::54::54:

seninki de gayet güzel olmuş arkadaşım ama sadece sanki köfteler biraz fazla olmuş gibi bide kurabiye...afiyet olsun arkadaşım

katılıyorum...

bence süper sana sana da yakışır

bence sadece akşamki biraz fazla gibi yoksa gayet güzel o da corninin dediği gibi ödül olsun kaptanım afiyet şeker olsun....

.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :27::27::27:

gunaayyddddddınnnnnnnnn 5. takımın guzelleriiii:16::16:
herkesler uyuyo ben ayaklandımmm:9::9: dun neler kaynatmısınızz bakım bakımm:9::9:

Rabişimmmm günaydın bebeğimmmmmmmm:46::46::46::46:

Günaydın arkadaşlarrrrrrrr :46::46::46::46::46:

.

öncelikle herkese günaydın.............

cnm yazdıklarını okudum.güzel paylaşımlar,tşk ederim......aslında bunların hepsini biliyorum....benim takıldıgım nokta kadının her şeyı düşünüp bunu es gecmesıydı sonucta bence hastalık çok daha mühim bir durumdur.....zaten maddeler içinde hastalık konusu geçiyor......
şu an kendisi komşum değil, biz taşınalı çok oldu ordan,onlar da taşınmışlar.....
burada her şey ayrıntılı anlatılmadıgı için kısa ve öz sormak istemiştim....verdiğiniz cvp lar için çok tşk ederim....
kısasa kısas yapmayıp ,sizi dinleyip,eşim bir kez daha teklif ederse bunu düşüneceğim...:34:

gelelim kilo konusuna;

chentiq cnm 57 olarak değiştiriyorum kilonu.....

zaten bu kadar kişinin değişimini görünce püsküüt ne diyecek merak ediyorum:44::44::44:
ben şimdi eşime devredıyorum pc yı ama gelecegım......

akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......

şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....

bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....

bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......

sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu):27: yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
kuzucummm ben senın yerınde olsam kesınlıkle gıderdımm.... evet uzulurdum kırılırdım cunku cogumuz memleketınden aılesınden ayrıyız ve zor anlarda komsularımızdan bıseyler beklıyoruz beklentı dogrultusunda olmayınca bazı seyler kırılıyoruzz... senın o ınsanla bır paylasımın var sonucta ve guzel bı anını kucuk bı hedıyeyle paylasman senın kısılıgıne yakısan bı davranıs olur.. belkı farkında olmadan sende onu kırdın sana her gordugunde gel beklerım demıs sende gıtmemısın ya belkı uzulmus olabılırr bole durumlarda ınsanlar -begenmıyoda gelmıyo- dusuncesıne kapılıyorlar malesef.. ama ben genelde olumsuzluklar olumluya cevıren bı ınsanımm kaybedecegın bısey olmaz emın ol ama kazanacagın seyler muhakkak olur...
belkı konu acılır kırıldıgını dıle getırırsın onunda gelmemesının sebebını ogrenmıs olursun her serde bı hayır vardırr... benım fıkrım boyle kuzummm :16::16::16:

Canımm ben az sonra biraz sevdaya çıkıp kahve içicem ama minik bir araştırma yaptım ve saç rengi buldum...Yorumunu, düşüncelerinizi söylermisiniz? :27::27::27:

.
benım begendıgım tonlar kuzumm buuu:16::16::16::16:
çentikcim ay!... bi yazamadım büşrammm' ın boyuda 171 di yanlış hatırlamıyorsam:44:
:9::9::9::9::9::9::9::9: sonuda basarmısın zesımm:9::9::9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :27::27::27:

Rabişimmmm günaydın bebeğimmmmmmmm:46::46::46::46:

Günaydın arkadaşlarrrrrrrr :46::46::46::46::46:

.

gunaydııınnnnnnnn Gamzemmmmm:16::16:

günaydınlarr saolsun sıpalar yüzünden sabah 7 de ayaktaydık akşama çiğköfteye misafirim gelecek demiştim yaa sabahın köründe patatesli böreği yaptım şimdi tepside mayalanıyo bi de tatlı yapacağım büyük oğlan kuru meyveli kek diyo sizce ne yapayım kızlar akşam 6-7 gibi gelecekler hem yemek hem akşam oturması için sadece çiğköfte ve börek yeter mi?
bu arada sabah peynirli omlet yedim 3-4 çatal 1 dilim de ekmek
ara öğün olarak 1 kuru kayısı malesef sıpalarla ve hastalık yüzünden spor yok benden bu kadar fırsat olursa gene damlarım pc açık kalır akşama kadar sayfada görünsem de yazamayabilirim haberiniz olsun

günaydınlarr saolsun sıpalar yüzünden sabah 7 de ayaktaydık akşama çiğköfteye misafirim gelecek demiştim yaa sabahın köründe patatesli böreği yaptım şimdi tepside mayalanıyo bi de tatlı yapacağım büyük oğlan kuru meyveli kek diyo sizce ne yapayım kızlar akşam 6-7 gibi gelecekler hem yemek hem akşam oturması için sadece çiğköfte ve börek yeter mi?
ara öğün olarak 1 kuru kayısı malesef sıpalarla ve hastalık yüzünden spor yok benden bu kadar fırsat olursa gene damlarım pc açık kalır akşama kadar sayfada görünsem de yazamayabilirim haberiniz olsun

eeeee yanına da bir çeşit tatlı olsaydı iyi gibiydi ama :27::27:

Günaydın bu arada canım ve kolay gelsinn :16:

.

5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00------>55,00(hedef kilo aynı)
biricikoglumertug 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
ZES 64,00------>64,00(hedef kilo aynı)
garfield06 50,00------>55,00
birsen-deniz 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00------>57,00
chentiq 57,00------>57,00(hedef kilo aynı)
rabyas 70,00------>68,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00------>65,00

gnaydın kızlar biraz önce eve geldim anca bitirebildik nbti hastanede

interneti kapatmışlar giremiyorum arkadaşn cebinden girbildimne nbtlerde yzamıyacam artık ama burayada alıştığım için zor geldi bkalım hayırlısı şimdi biraz uyuyacam daha sonra girecem bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

jujum öle kafalarına estıgı gıbı dıskalıfıye yazabılırler mi? sonucta üye kendı ısteği ile takımdan ayrıldı?

:46::46::46::46::46: büşracım hedef kilonu kontrol et ve son kararını söyle tatlım.......

canım arzu ben kendi siteğimle ayrılmak istiyorum deseydi o şekilde ayrılırdı. yanlız ayrılma süreci sürtüşmeli olmuş o takımda onun için bi yorum yapamam. arzu dün girip kendi isteği ile ayrıldı yazın beni deseydi sanırım o şekilde de ayrılırdı. neyse sağlık olsun
onlar bana inadına yaptılar biliyorum kaptanım.olsun hiç önemli değil.ben sizlerle böylede mutluyum huzurluyum benım için yarışmak önemli değil önemli olan arkadaşlık dostlukdur.
sen nasıl mutluysan elbetteki önemli olan o biz seni takımdaymış gibi alguılıyoruz zaten ...
vay vay vay va hamarat kadınsın valla ben öyle değilim...

kızlar geç kalktım kahvaltıda geç oldu ama dolu dolu yaptım kahvaltımı hafta içi yapamadığımdan ... neyse geç acıkırım diye planlıyorum..

oğlanın odasına daldım küçülenlerini ayırdım biraz birilerine vermek için ferahladı valla dolaplar ne çok şeyi varmış küçülen birden boymu attı ne.. neysem birazdan dışarı çıkcan oğlana bişiler alcaz malum yarısı gitti yerine koymak lazım...

bugün yürüyüşümü 30+30 60 dk yapmak istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa en azından hafta sonları 1 saat yürüyeyim bari.

gnaydın kızlar biraz önce eve geldim anca bitirebildik nbti hastanede

interneti kapatmışlar giremiyorum arkadaşn cebinden girbildimne nbtlerde yzamıyacam artık ama burayada alıştığım için zor geldi bkalım hayırlısı şimdi biraz uyuyacam daha sonra girecem bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hadi ya kötu olmuşşşşş:26::26::26: bu kadar nöbet tutturana kadar bizim gibi biyologları atasalar ya ...:47::47::47::47::47:

ukyo cum köü olmuş yaa bizim işyeri inş yasaklamaz face i kapattılar bi kk açık
gamze canım bende düşünüyom tatlı ne ypsam diye büyük tutturdu kuru meyveli kek diye olmazsa sütlü bişeyler yapayım
jujum yaa ben yemek yapmayı seviyom çiğköfteyi ise ben değil eşim yapcak söylemesi ayıp güzel yapar kendileri

ünkü menümü yazayım

sabahhhhhhhhhhhh

1 muz
1 dilim ekmek

öğlen

kuru fasulye
3 4 kaşık hoşaf

akşam

3 köfte
1 dilim ekmek
salata

nbtinilerleyen saatlerinde 1 elma