Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta verdıms anırım gobegmde bı kuculme mevcut
badıelrde bollasma

ooo süperrrr...

merhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağım

Merhaba canım..

merhaba arkadaşlar anca girebildim evdeeyi temizlik yaptım dün misafirler gidnce giremedim
geçmişe bakalm bi neler var neler 3 de pltes var erkenden gidip biraz yürüycemmmmmmmmm

merhaba arkadaşlarr
şuan masamda yaşparta-kısır-tuslu kurabiye kek ile dolu bir tabak varrrr.

... canım istemiyorr..

.

topligt sana bişiy soracağım sen bebeğini emzirirken daha çabuk kilo verme gibi bir durum yaşadın mı? beni hep kandırdılar emzirirken çabuk kilo veririsin diye ip gibi olursun dediler ben halata döndüm o da olmadı doğumdan sonra regl olmaya başladığında kiloların çabuk gider tığ gibi olursun dediler ben kalın bi şişe döndüm anlamadım bu işten Sende sanırım aktif emzirdin bebeğini:44:

canım bende hiç farketmedi herkes sana dedikleri gibi emzirirken daha çabuk verirsin diye tek avantaj diyetisyene gittiğimde sağlıklı düzenli beslendiğimde daha çabuk kilo verdim kendim evde zayıflama çabalarımda hiç kilo veremedim aksine aldım canım ama diyetisyen eşliğinde zayıflarken daha rahat verdim regli olunca da hiç bişey değişmedi benim ilk doğumda 6. ayda regli oldum ikinci doğumda 3. ayda regli ol dum kilo vermede hiç etkisi olmadı bende canım
son soruyu yeni farkettim ikisini de aktif olarak 18 ay emzirdim

Son düzenleme:
merhaba kızlar biliyorum benim çok özlednizben sizi çok özledm nasılsınızzzz...

yeni tel.hattımız bağlandı internet hattı da geld eşim uğraşıyo şifre vs kurmak için yaniiiiiiiiiiiiiiiiii artık aranızdayım çok şükür

şimdi okuldan yazıyorum hepiçiğinizi öpüyorum...

bu arada ben bu hafta kilo veremedim gibi galiba sanırsam heralde

bu arada adetim başladı bu gün arayıp ameliyat için gün alıcam:18::18::18:

Son düzenleme:

özlemez miyiz özledik tabi

regl için darısı benim başıma:26:

tamam ben anladım lohusa kadın kilolarına üzülmesin diye efsane yaratıyorlar demek ki tamam çoooooooooooooook teşekkür ederim topligtcım

özlemez miyiz özledik tabi

regl için darısı benim başıma:26:

inş.başlar canım gecikti mi ki

canım korkuyorum istanbula git ameliyat vs aslında ondan da tam değil amekiyattançok korkmuyorum ama okuldaki idaremiz pek iyi değil bizim...gerçekleri bilmeyecekler
rapo vs işleri geriyo beni...hayırlısıyla bi gidip gelse idim:18: gerginim

merhaba aysunaycım hoş geldin Allah işini rast getirsin. hayırlısıyla ameliyatın olsun bitsin... Bizde olduda bitti maşAllah diyelim ve hayırlı haberlerle seni bekleyelim

Canım hoş geldin, seni çok özledik..Ayrıca ameliyat için tüm dualarım seninle, inşaallah çektiğin sıkıntılara değer ve rabbim sana bir evlat nasip eder..

.

merhaba aysunaycım hoş geldin Allah işini rast getirsin. hayırlısıyla ameliyatın olsun bitsin... Bizde olduda bitti maşAllah diyelim ve hayırlı haberlerle seni bekleyelim
canımmmm çok teşekkür ederim...
inşallah herşey güzelce geçer biter çok sağol
Canım hoş geldin, seni çok özledik..Ayrıca ameliyat için tüm dualarım seninle, inşaallah çektiğin sıkıntılara değer ve rabbim sana bir evlat nasip eder..

.

canım hoşbuldum sizi çok özledim bende...net olmayınca ne kötüymüş bi daha ttnet kovsa da gitmem

inşallah gamze inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün:26:

hoşgeldin canım korkma ameliyat için hayırlısı ile atlatırsın okul idaresini de boşver sonuçta sağlık bu canım yaa

5.Takım 300. Etap
*JUJU* ( 85,70 /
aysunayy ( 64,60 /
dalin26 ( 79,40 /
biricikoglumertug ( 75,00 /
ZES ( 78,50 / 0,00 /
garfield06 ( 66,70 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 67,30 /
ukyo ( 70,20 /
Gamze_M ( 65,40 /
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,40 /
rabyas ( 79,40 /
toplight ( 75,50 /
Sevda_M ( 74,80 /

hoşgeldin canım korkma ameliyat için hayırlısı ile atlatırsın okul idaresini de boşver sonuçta sağlık bu canım yaa

çok tşk canım benim
of of çok dertliyim iş konusunda ama boşveriyorum...onlara hiç bişey söylemeden atlatmam lazım ameliyatımı..

cuma günlerim boş benim....perşembeden sevk alıp çaktırmadan ist.gidicembaşka yolu yok halledicez artık

jujum liste gelmiş merakla bekliyorum yarınki sonucu bakalım ne çıkacağız dün akşamdan beri içtiğim form çayları ve kuru kayısılarla accık wc ye çıktım rahatladım gibi ama çok merak ediyorum yaa yarın acaba 74 ün altına inebilirmiyim diye iyice çoştum gerçi 1 haftada 1,5 kg ediyo çok fazla biraz hayal gibi ama bakalım ne çıkacak sonuç aslında hasta olmasam da spor da yapsam çok çok iyi olacaktı da maalesef spor yok sadece fırsat buldukça tempolu olmasa da yürümeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…