- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.301
bisküvinin cinsini alalım cnm ve mıktarını????
Baya bildigin N**** (Siyahi) kakaolu kremali.bi paketi 400 kalori falanmis nerdeyse yarisini yedim basim dondu biseler oldu bana ya(
off negroyu çok severım..afiyet olsun bacımakşama yemek yok unut!
test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim bir nevi kontrol oldu senin içinde herkes yaptırmalı bence ...
kız kaç mani istedinde adam vazgeçti
2 bin istedim 1.500 verio eski işimde o dkr alıodum ben 4te cıkıodum cumartesi çalışmıodum şimdi cumastesi çalışcm 6da cıkcm cokmu istemıısmcanım ben kurbanda etleri kuşbaşılık veya kıyma olarak hazırlıyorum kemikleri de sadece kuru fasülye ya da nohuta konacak kadar ayırıp kalan hepsini dağıtıyorum öyle tek kullanımlık hazırlayınca dolapta fazla yer de tutmuyo bu sene bizim kurban çok fazla geldi büyükbaşa girmiştik bizde kişi başına 40-45 kg kadar düşmüştü ben 10 kg kadarını anca getirdim kalan kısmını hep dağıttık allah bi dahaki kurbana eriştirmek nasip etsin hepimize
garfi cim gayet güzel sonuçların hadi gözün aydın bende merak ettim kaç para istedin de adamın gözü korktu kız?
bel fıtıgım için spor yap dıyorlar..spor yapıyorum neden agrıyor bu belım offffff yaaaaaa........
2 bin istedim 1.500 verio eski işimde o dkr alıodum ben 4te cıkıodum cumartesi çalışmıodum şimdi cumastesi çalışcm 6da cıkcm cokmu istemıısm
cnım onune gelen her sporu yapma annemdede var bel fıtıgı dktr ozel spor verıo hatta enıstem yataga baglandı bu fıtıktan sporla yenmıs genclıgnde doktrun sana egzersiz kagtları vermedimi
sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
hastanedeydim
akşam
yeşil salata
1 dilim ekmek
yemekler uygun değildi bana yemedim
1.5 lt su 2yi gecerim
1 saat callan
patates biber patlıcan kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt yiyemedimm aheyyy aheyyyyyyyyyemekte ne vardımenun duzensız ama yedıklerın güzel
2000 bın mı kız sen nerede yasıyon 1500 verıyorsa öp basına koy....özelde çok buyuk para 1500 tl..millet asgarı ücrete çalısıyor......
kagıt verdı de onlar esneme hareketlerı ya ben bıldıgın spor yapıyorum...dün bıraz fazla zıpladım galıba...banyo da yapmıstım onun da etkısı oldu heralde......
cok yememissinkı bn olsam paketi bitirirdm akşamda salata yersın ıste ogrenci evnde bu kdrcıkkOf bnde cok severim ya :) bu okulun yuzunden hep bunlar evde olsam bi salata yapar yerdim bide daha ne yicem aksama :) bu azap yeter banaaaa
corba yogurt salata bunlardan biri olablir ama ygrt daha mantıklıhiç acıkmadım ya......ne yesem ki.......
patates biber patlıcan kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt yiyemedimm aheyyy aheyyyyyyyy
abartma kız su sporu ya bıyerıne bısı olcak hafıften esne sıkılışas yetr bıde yuruys yap gerek yok eglıp bukulmeye zıplamaya
bi kaç arkım var 1800 fln alıolar tabi 750ye çalışanlarda var ama ben yuksek ıstemezsem baskası ıstemezse herkes dusuk maasa calışırsa olan bize olcak iş verenler kndını bı halt sanck o yuzden çalışmıorm 2bın vermzse
cok yememissinkı bn olsam paketi bitirirdm akşamda salata yersın ıste ogrenci evnde bu kdrcıkk
corba yogurt salata bunlardan biri olablir ama ygrt daha mantıklı
haklısın valla...dün spor yaparken coşmustum hıc anlamadım ama soğuyunca
öğlen yoğurt yedıydım..elma yıyorum ,yaptıgım yemegı yıyemıcem ,midem bulanıyor kokusunu alınca....
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynır
3 adet zeytın
1 adet domates
öğlen:1 kase yoğurt içine dünden kalan ıspanak,semizotu,közlenmıs bıberı koydum karıstırdım ve yedim
biber tursusu
ara: kurumaktan tas kesılmıs kayısı
akşam: 1 adet büyük elma....(et haslamadan midem bulandı ve acıkmadım)
su: içiyorum
spor: belim ağrıyor,yapamıcam bugün.....
hamılemıısn acaba
bnm aklıma hep öle seyler gelıo ya taktım hamılelıge biriniz dogurunda kurtuluyum
gzl canım inşallah acıkmzsın ilerleyen saatlerde
kız keşke hamile olsam ama nerdeşuan mümkün değil,mucize olması lazım.....
valla ben bilmem orasını mümkünmü değilmi
çok turşu tuketmek mide kanseri yapyomus dikkat
millet nerde biricik fln hiç ugramıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?