Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ne kısa kollusu.....daha buralar bıle o kadar ısınmadı ..aldanmayın bu havalara....

afiyet olsun şeker demekki klasik kahvaltı deyince bişeyler yediğini anlayacaz sen pek yemiyorsun yaa o yüzden şeyettimm afferin kahvaltını sevdim

evet kaptanım sen soleyınce hatırladım hiihihihhi

sahnurcum ıns bole devam edebılırım.vakıt ayırmaya calısıcam beslenmem ıcın ınsss bu buyu bozulmaz

kızlarr hadı tıp bayramını kutluyoruz 1-2-3 tıp

dalin yarın erken gel kilo bildirimine....merakta bırakıyon bizi......

gec kalmam aksam 5-6 gıbı erkenden gelırım meraklanmaaa
yarına kadar kılom degısmez bugundenmı tartılsam

akşama kadar çatlarız .bugünden tartılma ,çok fark eder yarına kadar.....

merhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağım

eee şimdi iğne sonrası eşle münasebet ne vakit kız bilelimde sarsıntı felam olursa demrem sanmayalım
merhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağım
kim kaybetmiş ki 500 gr ben bulayım ben 500 versem aaa çok vermişim dicem artık

merhaba arkadaşlar anca girebildim evdeeyi temizlik yaptım dün misafirler gidnce giremedim
geçmişe bakalm bi neler var neler 3 de pltes var erkenden gidip biraz yürüycemmmmmmmmm

yok canım yaa hava soğuk değil ama esinti var bu lodos beni mahvediyo çıktım arkadaşlara takıldım biraz yürüdüm yemek olarak da tarhana çorbası ile yoğurt yedim 1 lokma da ekmek aldım ama başağrım hala geçmedi

merhaba arkadaşlar anca girebildim evdeeyi temizlik yaptım dün misafirler gidnce giremedim
geçmişe bakalm bi neler var neler 3 de pltes var erkenden gidip biraz yürüycemmmmmmmmm

dünki misafirlerin çocukları varmıydı canım dağıttılar mı evi?

ayyy ben çentiğe cevap yazacaktım bebek uynadı yemekti şuydu buydu derken + işaretli kalmış çentiğin yazısının altına alıntı olmuş. Sabah bi hesaplama yapmıştım

Heee çentiğin yazısını gördüm hemen bi matematiksel işlem yapmaya çalıştım ama düşündün taşındım çentik yarına kadar senin 200 gram vermenin çok zor olduğunu anladım...
Efenim işlemlerime geçeyim önce:
protein ve karbonhidratta 1 gram için 4kalori varken yağda 1 gram için 9 kalori mevcut şimdi 1kg verebilmek için vucudun 7700 kalori yakması lazım vücut yağı anlamaında ise 7716,17 kalori yakması lazım. Efenim devam ediyorum 1000 gr için 7716,17 kalori harcanması gerekiyorsa 200 gram için 1543,234 kalori harcaman anlamına geliyor...( metobolizma hızının farklılığı dikkate alınmamıştır tabiki) Ama sanırım 60 kg bir kadın için hesaplanmış. Akşama kadar 1 saat ip atla 1 saat koş 1 saat hızlı tempoda yürü(7km)yarım saat step-aerobik1 saat callenticsyarım saatte kızınla oyna dans et hakkıyla gider 200 gram hemde vücut yağından. Lakin kendini mutlu etmek istiyorsam yemekten fakir beslen bugün yediğinin (1/10 )2-3 bardak yeşil çay iç(varsa ödem onlar gitdin) maydonoz suyu iç oda ödem atıyor ondan iç bol su iç yatmadanda bi yarım saat hızlı tempoda tepinip dans edersen spordan sonrada az su içersen ertesi güne 1-1.5 kilo zayıflamış olursun tekrar eski düzenine gel hooop tekrar aynı kilodasın. Valla her şeyi tahmini yazdım olabilirde olmayabilirde garantisi yok

benım de belım agrıyor yan yan yurumeye başladım.dün yaptıgım spordan sonra mı oldu nedır......regl ımde yaklasıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…