- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.241
ayyyyyyyyyyyyyy acıktımmmmmmmm hamsıyı cok begendım.......
şahnur lodosmu var:26:
kardeşim kısa kolluyla cıktı sımdı dısarı okuldan gelırken yanmıs piştim dıodu
bnde ne gysem die bakıodum sagukmukı hava:26:
büşraa okul gunlernın kıymetını bıl bacm okuldan snra asosyal oluosun
Bende çok beğendimmmmmmmm, genelde bu kadının ikramlarını beğendim
.
len bırak o hesaplama cetvelini alalalala kimse 1200 altında kal almamalı ... 1200 cal alacak kişilerde 65-55 kilo arasındakiler olmalı 65-75 kilo arasındakiler 1300-1500 arası beslenebilir 75- ve üstü ise 1600 ve üstü beslenebilir diğeri sağlıksız
ben söyleyince hatırladın dimi.. :) diğer günlere nazaran güzel canım menün umarım böyle devam eder
hımmmmmmmmmmmm
evet menüme mantıklı eleştiri geldi hemen bakıyorum
hoşbeş 2 gündür yedim evet yememem gerekiyordu farkındayım...
bal tatlı isteğimi bastırıyor diye atıyordum ağzıma senin diyetisyen zararlı mı dedi ??? ama haftaya onu çıkarırım aradan bi de öyle denerim...
kahvaltı zamanım yok sabahları lataktan zor çıkıyorum zaten kalkar kalkmaz 1 bardak su içiyorum yumurtaları ocağa koyuyorum haşlanması için onlar haşlanırken ben banyoyo duş al. saç yap giyin sonra mutfağa git 2 yumurtayı hemen soy ye diş fırçala makyaj evden çık... hergün rutinim bu ... erken kalkabilsem adam gibi kahvaltıyı bende özledim...
meyvaaaa hımmmmm bazı günlerde evet yiyorum iki porsiyon ama bazen ya yanımda olmuyor yada yiyebileceğim meyva olmuyor ama dikkat etmeye çalışırım bunada...
bu cuma ne çıkacak merak ediyorum doğrusu tartılmadım da ....
valla dalin senin yok yok yok menülerin zati 249 cal ediyordur anca..
afiyet olsun şeker demekki klasik kahvaltı deyince bişeyler yediğini anlayacaz sen pek yemiyorsun yaa o yüzden şeyettimm afferin kahvaltını sevdim
evet kaptanım sen soleyınce hatırladım hiihihihhi
sahnurcum ıns bole devam edebılırım.vakıt ayırmaya calısıcam beslenmem ıcın ınsss bu buyu bozulmaz
kızlarr hadı tıp bayramını kutluyoruz 1-2-3 tıp
sahnurcum ıns bole devam edebılırım.vakıt ayırmaya calısıcam beslenmem ıcın ınsss bu buyu bozulmaz
dalin yarın erken gel kilo bildirimine....merakta bırakıyon bizi......
dalin yarın erken gel kilo bildirimine....merakta bırakıyon bizi......
gec kalmam aksam 5-6 gıbı erkenden gelırım meraklanmaaa
yarına kadar kılom degısmez bugundenmı tartılsam
akşama kadar çatlarız .bugünden tartılma ,çok fark eder yarına kadar.....
merhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağımGünaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...
Yarına kadar 200 gr nasıl veririm ben? ;Juju verilecek her 1 kilo için bir calori miktarı söylemişti yakılacak.. O ne kadardı..
Off.. Sabah sabah ne sorular sordum ama.. Daha kahvaltı yapmadım. Ona göre yapacağım...
merhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağım
eee şimdi iğne sonrası eşle münasebet ne vakit kız bilelimde sarsıntı felam olursa demrem sanmayalımkızzzlllaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarım iyi ki varsınız hepinizi cokk seviyorummmmmmmmmm iyi kalpli arkadaslarım benimmmmmmmmmm
doktordan geldım sımdııı hersey cok guzel dedı doktor catlatma ıgnesı verdı kendım yapıcam bende yaparsın sen dediiii:18::18: olmaması ıcın hıcbı neden yok dedı ayy heyecanlandım yaaaapazartesı tekrar gıdıcemm eger tutarsa 10 gune bellı olurmussss
sımdı az bı ısım varr onları halledeyım vakıt kalırsa gelcem yınee... tugbısımm tıramısunun tarıfını aksam vercem ok
kim kaybetmiş ki 500 gr ben bulayım ben 500 versem aaa çok vermişim dicem artıkmerhaba hanımlar bu hafta bende fazla verecğüimi sanmıyorum yarım kilo olsa öpüp başımın üstüne koyacağım
şahnur lodosmu var:26:
kardeşim kısa kolluyla cıktı sımdı dısarı okuldan gelırken yanmıs piştim dıodu
bnde ne gysem die bakıodum sagukmukı hava:26:
büşraa okul gunlernın kıymetını bıl bacm okuldan snra asosyal oluosun
merhaba arkadaşlar anca girebildim evdeeyi temizlik yaptım dün misafirler gidnce giremedim
geçmişe bakalm bi neler var neler 3 de pltes var erkenden gidip biraz yürüycemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?