- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.281
ya ben unuttum ne ameliyatı olucaktın sen????:26:çok tşk canım benim
of of çok dertliyim iş konusunda ama boşveriyorum...onlara hiç bişey söylemeden atlatmam lazım ameliyatımı..
cuma günlerim boş benim....perşembeden sevk alıp çaktırmadan ist.gidicembaşka yolu yok halledicez artık
ben kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorumjujum liste gelmiş merakla bekliyorum yarınki sonucu bakalım ne çıkacağız dün akşamdan beri içtiğim form çayları ve kuru kayısılarla accık wc ye çıktım rahatladım gibi ama çok merak ediyorum yaa yarın acaba 74 ün altına inebilirmiyim diye iyice çoştum gerçi 1 haftada 1,5 kg ediyo çok fazla biraz hayal gibi ama bakalım ne çıkacak sonuç aslında hasta olmasam da spor da yapsam çok çok iyi olacaktı da maalesef spor yok sadece fırsat buldukça tempolu olmasa da yürümeye çalışıyorum
inş.başlar canım gecikti mi ki
canım korkuyorum istanbula git ameliyat vs aslında ondan da tam değil amekiyattançok korkmuyorum ama okuldaki idaremiz pek iyi değil bizim...gerçekleri bilmeyecekler
rapo vs işleri geriyo beni...hayırlısıyla bi gidip gelse idim:18: gerginim
cornella rabyas çatlatma iğnesini ne zaman vuracak? bugün mü? vurmuş mudur yada haberin var mı?
akşama et haşlama var.......yemegı insan kendı yapınca bı yerden sonra midesi bulanıyor,özellıkle böyle etli yemeklerdehiç iştahım yok et haşlamaya karşı
sakın haaa yeme sakın hemen uzaklaş o masadan
kesinlikle canmmmyarın tartıyla yüzleşeceksin o yuzdendır cnm....
hazırdııı canmmmhiihhhhhhyaş pasta mı veliler mi yapmış yoksa hazır mı?
inş.başlar canım gecikti mi ki
canım korkuyorum istanbula git ameliyat vs aslında ondan da tam değil amekiyattançok korkmuyorum ama okuldaki idaremiz pek iyi değil bizim...gerçekleri bilmeyecekler
rapo vs işleri geriyo beni...hayırlısıyla bi gidip gelse idim:18: gerginim
corni ben fazla haşlama yapmıyorum yaa nedense bi türlü alışamadım haşlama olayına onun yerine sebzeli etli yemekler veya ızgara tarzı yapıyorum
benim de kuşbaşılı pırasa yemeği var çorba yapmam lazım bakalım ne olacak ne yemek yapacam
neeeee kurbandan mı kaldııııbizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam
neeeee kurbandan mı kaldııııdeve mi kestiniz
anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakırya koyun kestık ama biz yemıyoruz kı cok fazla et....yanı ben yapmıyorum yapsam bıtecek.....şöyle etlı kurufasulye,nohut falan yapmıyorum sık sık....binde bir...dısarda kebap vs şeyler daha cok sevıyorz.....
anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakır
ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama
iş görüşmemde bi garipti anlamadmla anlaştık yarın gel başla dedi snra ben istediğim maaşı söleynce vazgeçti ben bi babama soryum arıcam seni dedi hay babanada sanada ya sanki deve yüküyle altın istedimmm
test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim bir nevi kontrol oldu senin içinde herkes yaptırmalı bence ...ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama
iş görüşmemde bi garipti anlamadmla anlaştık yarın gel başla dedi snra ben istediğim maaşı söleynce vazgeçti ben bi babama soryum arıcam seni dedi hay babanada sanada ya sanki deve yüküyle altın istedimmm
canım ben kurbanda etleri kuşbaşılık veya kıyma olarak hazırlıyorum kemikleri de sadece kuru fasülye ya da nohuta konacak kadar ayırıp kalan hepsini dağıtıyorum öyle tek kullanımlık hazırlayınca dolapta fazla yer de tutmuyo bu sene bizim kurban çok fazla geldi büyükbaşa girmiştik bizde kişi başına 40-45 kg kadar düşmüştü ben 10 kg kadarını anca getirdim kalan kısmını hep dağıttık allah bi dahaki kurbana eriştirmek nasip etsin hepimizebizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam
ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama
Ben varya az once buskvi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?