Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben unuttum ne ameliyatı olucaktın sen????:26:
ben kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum

evet cnm gecıktı..o gecıktıkce ben iyice stres oluyorum tabi
biran önce amelıyatını ol da rahatla..sonucu iyi olur inş

cornella rabyas çatlatma iğnesini ne zaman vuracak? bugün mü? vurmuş mudur yada haberin var mı?

bilmıyorum cnm ama en kısa sürededır heralde.......

akşama et haşlama var.......yemegı insan kendı yapınca bı yerden sonra midesi bulanıyor,özellıkle böyle etli yemeklerde hiç iştahım yok et haşlamaya karşı

hımmmmm akşama pırasam var ama ben yine bir dilim ekmekle kereviz salatası yerim sanıyorum .. yada pırasa bitsin diye onu yerim dün oğlana zorla yedirdim... yani zorla denmez ben yedirmedim ama o tabak bitecek nasıl yersin beni ilgilendirmiyor dedim garibim ekmekle tadı daha az belli oluyor diye boyuna ekmek yedi... napim vitaminini alsın sebzelerin sevsin istiyorum.... neyse bugün ona köfte kızartıcam sevinsin ...

akşama et haşlama var.......yemegı insan kendı yapınca bı yerden sonra midesi bulanıyor,özellıkle böyle etli yemeklerde hiç iştahım yok et haşlamaya karşı

corni ben fazla haşlama yapmıyorum yaa nedense bi türlü alışamadım haşlama olayına onun yerine sebzeli etli yemekler veya ızgara tarzı yapıyorum
benim de kuşbaşılı pırasa yemeği var çorba yapmam lazım bakalım ne olacak ne yemek yapacam

sakın haaa yeme sakın hemen uzaklaş o masadan

yarın tartıyla yüzleşeceksin o yuzdendır cnm....
kesinlikle canmmm

hiihhhhhh yaş pasta mı veliler mi yapmış yoksa hazır mı?
hazırdııı canmmm

canım hangi idare olursa olsun raporunu verdikten sonra izinli olursun. Yasal hakkınn..Sadece zamanında bilgilendir ve raporunu teslim et.
İnşallah hayırlısıyla ameliyatın gerçekleşir.

bizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam

neeeee kurbandan mı kaldııııdeve mi kestiniz

ya koyun kestık ama biz yemıyoruz kı cok fazla et....yanı ben yapmıyorum yapsam bıtecek.....şöyle etlı kurufasulye,nohut falan yapmıyorum sık sık....binde bir...dısarda kebap vs şeyler daha cok sevıyorz.....

anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakır

anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakır

senın misafirin de çok oluyordur.burda kımse gelmıyor ki anca sen cagracaksın öyle teşrif ederler.ilk yıl çok yaptım hep ben çagırdım sonra pes ettım .......dagıtmamıza ragmen böyle oldu......arkadasları cagırdık kebap yaptık......ama çok bişey kalmadı....bır kere daha haşlasam o kemıklerden kurtulurum....

5.Takım 300. Etap
*JUJU* ( 85,70 / 84.00 / 1,70 / %1,98)
aysunayy ( 64,60 /
dalin26 ( 79,40 /
biricikoglumertug ( 75,00 /
ZES ( 78,50 / 0,00 /
garfield06 ( 66,70 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 67,30 /
ukyo ( 70,20 /
Gamze_M ( 65,40 /
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,40 /
rabyas ( 79,40 /
toplight ( 75,50 /
Sevda_M ( 74,80 /

kilo bildirimlerini bir önceki mesajdan alıntı yaparak ekleyelim böylelikle her kilo bildiren kişi kendinden önceki mesajı alacağı için son bildirimde tüm liste ortaya çıkmış olur ben kilomu örnek olarak yazdım şuanki kilom bu değil

ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama

iş görüşmemde bi garipti anlamadmla anlaştık yarın gel başla dedi snra ben istediğim maaşı söleynce vazgeçti ben bi babama soryum arıcam seni dedi hay babanada sanada ya sanki deve yüküyle altın istedimmm

çok güzelll......

test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim bir nevi kontrol oldu senin içinde herkes yaptırmalı bence ...

kız kaç mani istedinde adam vazgeçti

bel fıtıgım için spor yap dıyorlar..spor yapıyorum neden agrıyor bu belım offffff yaaaaaa........

bizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam
canım ben kurbanda etleri kuşbaşılık veya kıyma olarak hazırlıyorum kemikleri de sadece kuru fasülye ya da nohuta konacak kadar ayırıp kalan hepsini dağıtıyorum öyle tek kullanımlık hazırlayınca dolapta fazla yer de tutmuyo bu sene bizim kurban çok fazla geldi büyükbaşa girmiştik bizde kişi başına 40-45 kg kadar düşmüştü ben 10 kg kadarını anca getirdim kalan kısmını hep dağıttık allah bi dahaki kurbana eriştirmek nasip etsin hepimize

garfi cim gayet güzel sonuçların hadi gözün aydın bende merak ettim kaç para istedin de adamın gözü korktu kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…