- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.561
bence 3-4 ten fazla ıcıyorsun busraaa bak sabah ıcmısın sımdı yıne ıcıyorsun okul cıkısı yemekten sonra falan devam ederbende sen yaslarda baslamıstımm 1. sınıfın sonlarındaa hey gıdı gunler heyy...
canım akşamları içmiyorum ama işyerine gelince sanki içmem gerekiyormuş gibi geliyor 4 sene bıraktıktan sonra tekrar başlamak hiç akıl karı değil ama lanet olsun bağımlısıyım işte bunun eşim aslında biliyor işyerinde içtiğimi ama bilmezden geliyor arada laf çarpıyo içme şu zıkkımı diye eşimle biz aynı anda bıraktık daha sonra ben sedef geçirince tekrardan başladım eşim sadece alkol alınan durumlarda puro içer arada o kadar bana da içeceksen puro iç onu her zaman bulamazsın diyo
Az önce bu güne kadar kim kaç kilo verdi çizelgesinide yaptım....
Tebrik ediyorum dalin yine açık ara önde ...
Geçen haftalara nazaran bu hafta ara sırada da olsa normal menülerle geldi ve sağlığı açısından bizi memnun etti...Kendinin de belirttiği gibi aşırı hareketli bir hafta geçirmesi ve geçen hafta yaptığı aşırılık sonucunda güzel bir kilo verdi ... Hedefine iki basamak birden hoplayarak daha bi yaklaştı ...
listede kendi sırasını takip edenler farkedecektir bazılarınız ani bir atak yaparak yükseldi bazılarınız sırasını başkasına verip geriledi... 2. lik kürsüsünde olan gamze gibibelinde sorun olan hiç spor yapamayan cornellaya kahtırdı yerini ama bunu sindiremedi gitti savdanın 3. lük kürsüsünü aldı sevdaya çekil ordan ben senden eskiyim dedi ve onu dördüncülüğe attı ... hal böyle olunca diğerleride birer sıra kaydı gibi ama biricikoglumertug çoğumuzun sabit yada 500 gr altında verdiğimiz bu haftada 800 gr vererek atak yaptı ve bi kaç kişiyi solladı...
takımın kaptanı ve yüz karası sonunculuk kürsüsüne aday olarak şahnurun hemen önünde yerini aldışahnur sonunculuk bayrağını devredeceğinin sevinci ile bu hafta elinden geleni yapıp sona kalan dona kalır diyerek bayrağı kaptana devredecek gibi görünüyor
evet efenim durum bundan ibaret haberleri dinlediniz
uzulme kaptanı deryamm yuz karası dedıgın sey nedırkı bı yıkarsın akar gıderr.en buyuk kaptan bızım kapatannnnAz önce bu güne kadar kim kaç kilo verdi çizelgesinide yaptım....
Geçen haftalara nazaran bu hafta ara sırada da olsa normal menülerle geldi ve sağlığı açısından bizi memnun etti...Kendinin de belirttiği gibi aşırı hareketli bir hafta geçirmesi ve geçen hafta yaptığı aşırılık sonucunda güzel bir kilo verdi ... Hedefine iki basamak birden hoplayarak daha bi yaklaştı ...
listede kendi sırasını takip edenler farkedecektir bazılarınız ani bir atak yaparak yükseldi bazılarınız sırasını başkasına verip geriledi... 2. lik kürsüsünde olan gamze gibibelinde sorun olan hiç spor yapamayan cornellaya kahtırdı yerini ama bunu sindiremedi gitti savdanın 3. lük kürsüsünü aldı sevdaya çekil ordan ben senden eskiyim dedi ve onu dördüncülüğe attı ... hal böyle olunca diğerleride birer sıra kaydı gibi ama biricikoglumertug çoğumuzun sabit yada 500 gr altında verdiğimiz bu haftada 800 gr vererek atak yaptı ve bi kaç kişiyi solladı...
takımın kaptanı ve yüz karası sonunculuk kürsüsüne aday olarak şahnurun hemen önünde yerini aldışahnur sonunculuk bayrağını devredeceğinin sevinci ile bu hafta elinden geleni yapıp sona kalan dona kalır diyerek bayrağı kaptana devredecek gibi görünüyor
sen mınıcık oldunda ben ben bennnhahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum
jujuuum ozaetlemen super bide oyle deme beee en buyuk kaptan bızım kaptan
esra sende bunalıma girme hemen kız ıkımızde mınıcıgız
gel juju derleşelim senle kozmik odaya kapatalım kendimiiz of off ben 11 marta kadar 60 olcaktım sözde bırak martı nısana kdr bıle olmama:26:
yok cnm duzeltmedim hala bahtsız bedeviyim duzeltırım brazdan
gitsin büsram gtsn yoksa ben gtcem biizmkıı sabah napyon mınık die mesaj atmıs ne mınığiii yazarken ne duusndu kımı dusundu acaba acaba
cok ıcıyomusun canım sen ben o kadar ıcmıyorum gunde max 10 oluyo oda max yanı....
kız nasıl kıyarım evladımaao kadar bio okuduk yaniii o kadar da degıl bebegımmm
demek sigara kabzlığa iyi gelio bndemı baslasam
kabzlığı bılmemde sinire iyi geldığı kesın
hahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum
canım endokronoloji ber tek kadındoğum hast. varmış mersinde.. onlarda randevulu sistemle çalışmıyo 7,30 dan önce gelip sıra alacaksınız dedi.. ben hayatta bulamam o hastanenin yerini ancak eşimin uygun olduğu bir gün gideceğim ama aklımda bende gitmeye karar verdimjujum durumu çok güzel özetlemişsin ama sende bu hafta dr a gideceksin endokrine ihmal etmeyeceksin lütfen sonuçlarına göre de lütfen diyetisyene git bu arada ben sonunculuk bayrağını artık haftaya kesin devredecem de sana mı olur başkasına mı olur bilmiyom bu hafta iyice hırs yapacam haftaya 73 ü görmek istyorum o zamana kadar iyileşip spor yapmaya da başlayacam 73,9 da olsa 73 ü görecem ben haftaya
değiştirdim çizelgemi yakalayamazkiiiiiiiiiiiiiii
garfi,büşra; mink derken hafiften dalga geçmişler bende demedieşim de bazen bana öyle der halbu ki miniğin m sini bile hak etmeyen bır vücudum var......
garfi; başla bacım başla da oraya gelıp o sigaraları totinde söndüreyım
rabişkumaz olaydık :26::26 offf
sen mınıcık oldunda ben ben bennn
jujum ben arap atı bigi acılcam snradan hatta haftya alcam dalinin anahtarını sessiz atın çiftesi sert olur wuhuu laf arasındada kendıme at gbi hatun dedimmm
aaaaaaaaa ben dalini tebrik etmeyi unuttm tebrikler kızz :119::119::119:aferim sana azmettin valla hayranım azmine ama haftaya grscez senleee
süperdiiiiiiiiiiii
kız aramızda 300 gr kalmıs senı sobelıycem bu haftakaç benden......
yazdığın herşeye sonuna köküne kadar katılıorm bacm:129::129::129:
kalk hadi ders çalışalım şayet ben gdıorm calışmaya malum cumada gecti kiloları öğrendik heycanda bitti sıra derse geldi rabiş sende cabk cabkkk
yazdığın herşeye sonuna köküne kadar katılıorm bacm:129::129::129:
kalk hadi ders çalışalım şayet ben gdıorm calışmaya malum cumada gecti kiloları öğrendik heycanda bitti sıra derse geldi rabiş sende cabk cabkkk
bi soru sryumda ole gidim içimde kalmasın
bu senenin modası üstü dar gelip dizden bollasan pantolonlar varya topukluyla fln gzl duruo onlardan bana nasıl olur yanı dobiş bacaklarla olmaz dimi almak için zayflamayımı beklemelıyım
bide renk olarak kotmu alsam canvas turu renklılerdenmı renk olarak tavsiyede alabılırım grupte gzl dediğinizzz
şahsen ben sevmıyorum onları...tv da neydı kadının adı ya hıı deniz ugur çok gıyıyor.altta topuklu ıle..sankı merdıvenın ustune cıkmıs gıbı duruyor...ayrıca dıkkat!!! eger ust bacakların kalınsa alt taraf genısledıgı ıcın oldugundan daha geniş görünursun benım fıkrım bu!
tabı yıne sen bılırsın bak bunu bulabıldım........Eki Görüntüle 658203
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?