Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha yok yok sabah7de uyandım işte şimdiye kadar iki tane içtim.bir öğlen birde aksam al sana 4 hıh

bende okulda oyle hıssedıyorum anlıyorum seni bide puro konusunda aslında haklı hem daha yogun cabuk kesıyor bıdeeee aklıma yenı geldıııı ben dun aksam light bira içtim yazmayı unuttum cok kalorili degildi zaten sulu gibi ya tam şu otellerdeki sınırsız biralar gibiydi

o değildeee iyice keş oldum ha muhabbetııme bak alkol sıgara karı kız hepsı var ahahah

jujum durumu çok güzel özetlemişsin ama sende bu hafta dr a gideceksin endokrine ihmal etmeyeceksin lütfen sonuçlarına göre de lütfen diyetisyene git bu arada ben sonunculuk bayrağını artık haftaya kesin devredecem de sana mı olur başkasına mı olur bilmiyom bu hafta iyice hırs yapacam haftaya 73 ü görmek istyorum o zamana kadar iyileşip spor yapmaya da başlayacam 73,9 da olsa 73 ü görecem ben haftaya

uzulme kaptanı deryamm yuz karası dedıgın sey nedırkı bı yıkarsın akar gıderr.en buyuk kaptan bızım kapatannnn

hahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum
sen mınıcık oldunda ben ben bennn

jujum ben arap atı bigi acılcam snradan hatta haftya alcam dalinin anahtarını sessiz atın çiftesi sert olur wuhuu laf arasındada kendıme at gbi hatun dedimmm

aaaaaaaaa ben dalini tebrik etmeyi unuttm tebrikler kızz :119::119::119:aferim sana azmettin valla hayranım azmine ama haftaya grscez senleee

cok ıcıyomusun canım sen ben o kadar ıcmıyorum gunde max 10 oluyo oda max yanı....

kız nasıl kıyarım evladımaa o kadar bio okuduk yaniii o kadar da degıl bebegımmm

demek sigara kabzlığa iyi gelio bndemı baslasam
kabzlığı bılmemde sinire iyi geldığı kesın

hahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum

garfi,büşra; mink derken hafiften dalga geçmişler bende demedi eşim de bazen bana öyle der halbu ki miniğin m sini bile hak etmeyen bır vücudum var......

garfi; başla bacım başla da oraya gelıp o sigaraları totinde söndüreyım

rabişkumaz olaydık :26::26offf

canım endokronoloji ber tek kadındoğum hast. varmış mersinde.. onlarda randevulu sistemle çalışmıyo 7,30 dan önce gelip sıra alacaksınız dedi.. ben hayatta bulamam o hastanenin yerini ancak eşimin uygun olduğu bir gün gideceğim ama aklımda bende gitmeye karar verdim

süperdiiiiiiiiiiii

değiştirdim çizelgemi yakalayamazkiiiiiiiiiiiiiii

kız aramızda 300 gr kalmıs senı sobelıycem bu hafta kaç benden......

yazdığın herşeye sonuna köküne kadar katılıorm bacm:129::129::129:

kalk hadi ders çalışalım şayet ben gdıorm calışmaya malum cumada gecti kiloları öğrendik heycanda bitti sıra derse geldi rabiş sende cabk cabkkk

goruselım bebegımmmmmmmmmmm

bi soru sryumda ole gidim içimde kalmasın

bu senenin modası üstü dar gelip dizden bollasan pantolonlar varya topukluyla fln gzl duruo onlardan bana nasıl olur yanı dobiş bacaklarla olmaz dimi almak için zayflamayımı beklemelıyım
bide renk olarak kotmu alsam canvas turu renklılerdenmı renk olarak tavsiyede alabılırım grupte gzl dediğinizzz

tmm şimdi pc yı kapıyorum ve 1 saat ders çalısıyorum....rabiş bacım bız bu sınava gırmıcez mı acebe yok yanı serin sulardan daha serın gıbıyız de

şahsen ben sevmıyorum onları...tv da neydı kadının adı ya hıı deniz ugur çok gıyıyor.altta topuklu ıle..sankı merdıvenın ustune cıkmıs gıbı duruyor...ayrıca dıkkat!!! eger ust bacakların kalınsa alt taraf genısledıgı ıcın oldugundan daha geniş görünursun benım fıkrım bu!

en büyük kaptan bizim kaptan sıkma canını kaptanımmm

dalincimmm tebrik tebrik tebrik ediyorumm ve kilo veren herkesiiii

benim bu hafta kaçamaklarım annemlerdeyken oldu ama çok yürüyüş yaptım onun faydası galiba onlarda olmasa 1 kilonun üstünde olurdu herhalde verdiğim kilo ama bunada şükür bugün itibariyle diyete başladığımdan beri 10 kiloyu verdim allah devamını versin bütün takım arkadaşlarım içinde tabiiiii

üst bacaklarım kalın olmazmı off offff
bnde sıkıldım dar paçadan ya zaten demıstım dızlerımı degsklık olsun dedım en ıyısı 55 olana kdr almayım zaten 1 aya olurum ben 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…