Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar benım evımle ılgılı bır sorunum var.....evde ki banyolar cok küçük.özellıkle dusakabın yerlerını bır görsenız ben burda yıkanamam dersınız o kadar küçük yapmıslar.....2 banyo wc var ama ıkısı de öle.......bırınde mutfak tezgahı kadar tezgah var...altında çamaşır makınesı var.....bu tezgahın tam önunde de klozet var yanı alan dar.....düşünuyorum düşünuyorum ne yapsam dıye.eşmle işin içinden cıkamadık.....evebeyn de kı klozetı kaldıralım dıyor eşim orda kı banyoyu buyultelım dıyor ,ama ben de ilerıyı düşünuyorum gebelık gıbı durumlarda orayı yalnız ben kullanırım dıye.....
mutfagımda ankastre fırın yerim boş..çamaşır makinesını oraya koyup dıger banyoyu büyültelim dedik...1 cm ile makıne oraya sıgmadı.....ancak dolap kesılır kapaklar kucultulur ise makıneye yer acılır....
bir diğer fıkır ise yatak odamızın balkonunu kapattırıp oraya dolap yaptıracagız ,kalabalıkları koymak için....ben düşündm çamaşır makınesını de oraya koyalım diye....ancak nasıl olacak? yanı su hattı falan vs bu konuları hıc bılmıyorum eşime sordum duvarlar hep kırılacak falan dedi.....bazen ona ınanmıyorum benı fıkrımden vazgecırmek ıcın abartıyor olabılır....bununla ugrasana kadar mutfakda ki dolabı mı kestırsek?

JUJUM LİSTEm burda sana zahmet kontrol eder misin

8. takım 300. etap***

kadis( 74,2 /73,1/1,1/%1,48)
umutlayasasen (68/72/-4/%0)tartı değişiminden kaynak 4 kilo eklenmiştir
nice15 ( 60,7/61,1 /-0,4/-% 0,66)
ceylin3566 (58,3/58/0,3/%0,51)
doge ( 76,5/75,8/0,7/%0,92)
xay (91,7/92/-0.3/-%0.33)
symrne( 57.6 /58.2/-0.6/- %1.04)
turuncu (76,2/74,9/1,3/%1,71)
psikologg (66,9/65.3/1.6/%2.39)
g_destina ( 69/68,5/0,5/%0.72 )yeni uye hedef kilo 58
yagmur3872 (66,5 /73/-6,5/-% 0,3) 267. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 33 e bölündü hedef kilo 58
8. Takım Ortalaması :%0,49

çentik cim sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle olsun ama daha önce de yazmıştım kk yerine ders çalışman daha iyi olur ister izinli ol ama kk ya fazla takılıp sınavını ihmal etme önemli olan senin sınavların tabii biz seni burda görmeyi isteriz ama senin için ders çalışmak daha önemli

corni cim bence mutfaktaki dolabı halledin canım çamaşır makinasını balkona çıkaracak olsan daha zor olur balkonda su var mı değilse tesisatı balkona kadar götürmen gerekecek bi de ne kadar da balkon olsa da gider için tekrar içeriye alman lazım deterjanlı su balkondan aksın istemez muhtemelen komşuların en kolayı mutfağı halletmek

kızlar juju yok onun yerine biz mi kontrol edip yazsak 8. takıma ne olacak bir fikriniz var mı?

cnm komsuları suan dusunmuyorum o 2. plan zaten bızım bınada kafana göre bir şey yapamazsın ..her şey yasak..göruntuyu bozmak yasak o yasak bu yasak.....
mutfagım küçük sayılır yanı bılmıyorum ya napacagım....üsttekı komsunun 2 cocugu var ufaklar.acaba o banyoda nasıl yıkıyor cocuklarını merak edıyorum:44:

GEÇMİŞ OLSUNN BENDEDE FITIK VAR AMA O KADAR SIK AĞRIMAZ.. ZORLARSAM ANCAK O ZAMAN.
BENDE DE CANMM KAÇAMAK YOKKK

canım ben mesela paketi ptesi almıştım bu sabah yeni aldım 1 paket 3-4 gün gidiyo en az bazen 1 hafta belli olmuyo ruhsal duruma bağlı değişiyo yani
BENDE İÇİCİYİMM

ayy bu cok kotuuu
yok cnm ben bole demiorm biraz daha gzl olcak paçasıda boyle abes durmıcak yanı durmaz inşşşş
GÜZELLERE HERŞEY YAKIŞIRRR...

eveett yaa 10 gun dedı cok heyecanlı allah hayırlıısnı versınnnnn

VALLA RABYAS HEYECANLA BEKLİYORUZZ.. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA OLURRR

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMADA TEBRİKLER :128:

ya ne güzel benım kı neden böyle ya:26::26::26::26:

toplight; cnm ben baktım doğru sanırım:26:

kızlar nabersınızzz dısarı cıktım esımınde ıslerı vardı o onları hallederken ben carsıda dolandımm modaya uyup zımbalı carık babet aldımmm yaz sezonunu acıyorummmm

BENDE SİZE KATILMADAN ÖNCE AYDA EN FAZLA 1 KİLO VEREBİLİYORDUM. VE SÜREKLİ YÜRÜYÜŞ YAPIYORDUMM.. ARTIK BENDE Bİ SORUN VAR MODUNDA DOLAŞIYODUMM. EN SON İZMİRE ENDOKROLOJİ UZMANINA GİDECEKTİM.. AMA EŞİMM 1 AYDAHA DENE DEDİ OLMAZSA O ZAMAN GİDERİZ DEDİ..

SONRA SİZE KATILDIM. AYNI ZAMANDADA EŞİM SPOR SALONUNA YAZILDI. ORDAKİ HOCASINA KİLO VERMEK İÇİN GÜNDE NEKADAR VE HANGİ HIZLA YÜRÜMELİYİM DİYE SORDURDUM. HOCANIN CEVABI eşin 60 yaşında mı niye yürüyorrrr. koşacak başka çaresi yokkk demişş. tabi bende koşacak toto nerde.... başladım 1 dakka koşu 5 dakka yürü..bu şekilde koşuya başladım .şimdi 1 dakka koşu 3 dakika yürüyüş. ama yürüyüş 6 hızında ..ve gerçekten koşu ile yürüyüş çokkk farklıymışş....inanın ter bile kat kat fazlaa çıkıyoo..ben koşmanın çok faydasını gördüm.

kaptanım-garfield lütfennnnnnnnnn bir kerecik koşuyu deneyin .. farkı göreceksiniz.. kalr atış ritmi-ter hepsinin farkını göreceksiniz. bende kilo veremiyorum diyee 4 ay sızlandımmm..ve şimdi 4 ay boşu boşuna yürümüşüm gibi hissediyorum. 4 ayda 4 kilo verebilmiştim..ve yürüyüşü hiçççç aksatmıyodum.

kızlar nabersınızzz dısarı cıktım esımınde ıslerı vardı o onları hallederken ben carsıda dolandımm modaya uyup zımbalı carık babet aldımmm yaz sezonunu acıyorummmm

dısarda mıydın senbende evde baska işin var sandıydım

cnm avare avare yurursen tabı kılo veremezsın ben 6-7 arası yururdum çok terlerdım ama juju da sanırm hızlı yuruyor.....bır doktora görunsun bence.....ben hıc spor yapmıyorum onun yanında ama onunla beraber basladık dıyete ben nerdeyse 10 kg zayıfladım...

sabahtan berı evdeydık kuzumm az hava alayım dedım bundan sonra evdeyızzzz

ben önceden en fazla 5.5 hızla yürürdümmm.

oo saat 5 oldu benim mesai biterr..eve kaçıyom. akşam görüşürüz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…