- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.581
kızlarr elektrik gitti anca yazabiliyorum..biraz dışarı çıkıyorum bu gün, geç gelebilirim..merak etmeyin diye yazıyorummsizi çok seviyorummmmmmmmm
.
ben yine nbtçiyim ve yine nohut yemeği var kuru fasulye nohut sıkıldım vallahi
yanlış yaptıgın bır sey yok...az az gıdıyor sebebı spor yapman....mesela ben nerdeyse evlendıgım zaman kı kıloma yaklastım (65) ama o zaman kı gıbı değilim......tek sebebı o zaman spor yapıyordum.......
valla canım öyle sıkıldı ki evde yaş pasta olsa bitirirdim okadar diyim...
sabah normal kahvaltı yapacaktım sana söz verdim ama ekmek yoktu evde mecbur yine yumurta haşladım yedim ama tartıda sabit çıkınca o an gözüm döndü gittim nodıl pişirdim yedim şuan tıka basa doymuş vaziyetteyim ama hala sinirim geçmedi
ben napim kuzum ya ben???? geçen hafta az verdiğimde dedim yürüyüşümü yapmadım ondandır bu hafta hergün 30 dk yürüdüm aynı zamanda öğlen yemek sonrası bahçede turladım daha bi aktifdim. sporu aksatmadım ama -100 bile değil ya sabit sabit sabit ...
bi soru sryumda ole gidim içimde kalmasın
bu senenin modası üstü dar gelip dizden bollasan pantolonlar varya topukluyla fln gzl duruo onlardan bana nasıl olur yanı dobiş bacaklarla olmaz dimi almak için zayflamayımı beklemelıyım
bide renk olarak kotmu alsam canvas turu renklılerdenmı renk olarak tavsiyede alabılırım grupte gzl dediğinizzz
tmm şimdi pc yı kapıyorum ve 1 saat ders çalısıyorum....rabiş bacım bız bu sınava gırmıcez mı acebeyok yanı serin sulardan daha serın gıbıyız de
rabiş ben bu notları okuyorum da boş boş okuyorum sanki hiç bir şey anlamıyorum....düz bır yazı seklınde hepsı ve cok sıkıcı
cornicim ben burada ne demek istediğini anlamadım canım. az az vermenin sebebi nasıl spor ki?
jujum.. bana kızacaksın belki ama ben bu hafta senin kilo vermemene çok sevindim. sebebine gelince, eğer verseydin her şey normal sanıp doktora gitmeyecektin. bir sıkıntı var canım. önce endokronoji ardından diyetisyen.. mesela beyaz lahana çok güzel zayıflatıyor diyorlar ama ben su tutmuştum. gıda toleransı testi gibi eyler var ya.. çok sağlıklı olan eylere bile vücudun alerjisi olabilir. canını hiç sıkma... ben kendime sürekli bir şey diyorum umarım sana ve diğer arkadaşlarıma da yardımcı olur..
Kızlar... İlk amacımız kilo vermek olsa dahi, biz burada sağlıklı yaşamı öğrenmek için bulunuyoruz. Yani esasen biz sağlığı hedefliyoruz, kilo vermek onun yanında bonus gibi. İşin sonucundan ibaret.. Bu sonucu alamasak dahi gittiğimiz yol sağlık yolu. Bunu sakın unutmayın. Sporu da az ve öz yemeği de yaşam biçimi haline getiriyoruz. Kilo vermek dert değil sağlıklı yaşamamak dert.. Çünkü kilo verilip alınabilen bir şey. Ben 1 ay bir yerlerimi yırtarım, gider iki günde alırım o kiloyu.. Ama sağlıklı yaşamayı artık içselleştirmişsem, o aldıklarımı da aynen veririm bir çırpıda...
moda yakışandır. bacakların kalın olduğundan güzel durmaz. bence de bol pantolonlar giymelisin.. etek gibi olanlardan. kalınlığı da belli olmaz pantolondanmış gibi durur. renk konusunda koyu mor ve koyu yeşil favorilerim...
kuzumm ben sadece 1 sayfa okudum bugun calısamam baska ıslerım varrrmalum benım yumurta catlıyo bugunnn ya basına oturunca hallederız gıbı gelıyo bana kuzumm ama oturmadıgım ıcın bılemıyorum tabıı:26::26:
cnm şöyle anlatayım....sporu düzenlı yaptıgın zaman vücudun da kas agırlıgın artar,yagların erır.baskül de cok fark göremeyebılırsın ,çünkü kasın agırlıgı da baskule yansır...ama kıyafetlerınden ne kadar ınceldıgını anlayabılırsın.işte bu yüzden cnm
he bılıyom unutmadım malum işleriniçatlat yumurtanı bakım...rabişim şimdi gebelık olursa ne zaman belli olurmuş.....
bende dun doktora sordum tutarsa ne zaman bellı olur dıye 10 gune bellı olur dedıııııııııııhabersız cıkarsam bugun meraklanmayınnn pazartesı tekrar gıdıcem doktara bakalımm ne dıcekkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy 10 gün mü hehehtmm tmm iş üstünde rahatsız etmeyız
aysunayyy nerdesınnnnnnhani netın baglanmıstı
eveett yaa 10 gun dedı cok heyecanlı allah hayırlıısnı versınnnnn
kuzum sağol can sıkıntısından ne yaptığımın farkındamıyım ki.. Bi daha bak bakim doğru olanı eklemişim dimi***5.takım 300. Etap***
*juju* ( 85,70 / 85,70 / 0,00 / % 0,00 )
aysunayy ( 64,60 / 64,50 / 0,10 / % 0,15 )
dalin26 ( 79,40 / 76,30 / 3,10 / % 3,90 )
biricikoglumertug ( 75,00 / 75,80 / -0,80 / % -1,07 )
zes ( 78,50 / 78,30 / 0,20 / % 0,25 )
garfield06 ( 66,70 / 66,50 / 0,20 / % 0,30 )
birsen-deniz ( 64,50 / 64,80 / -0,30 / % -0,47 )
cornella ( 67,30 / 66,80 / 0,50 / % 0,74 )
ukyo ( 70,20 / 69,70 / 0,50 / % 0,71 )
gamze_m ( 65,40 / 65,40 / 0,00 / % 0,00 )
busramnmn ( 62,50 / 62,50 / 0,00 / % 0,00 )
chentiq ( 60,40 / 60,00 / 0,40 / % 0,66 )
rabyas ( 79,40 / 78,90 / 0,50 / % 0,63 )
toplight ( 75,50 / 75,20 / 0,30 / % 0,40 )
sevda_m ( 74,80 / 74,10 / 0,70 / % 0,94 )
5.takım ortalaması ( 0,48 )
jujumm bırıcıgın verdıgı kıloda hata var hatalı paylasılmıs 800 gram aldı gıbı gorunuyo ama o 800 grm verdı
kızlar... Ilk amacımız kilo vermek olsa dahi, biz burada sağlıklı yaşamı öğrenmek için bulunuyoruz. Yani esasen biz sağlığı hedefliyoruz, kilo vermek onun yanında bonus gibi. Işin sonucundan ibaret.. Bu sonucu alamasak dahi gittiğimiz yol sağlık yolu. Bunu sakın unutmayın. Sporu da az ve öz yemeği de yaşam biçimi haline getiriyoruz. Kilo vermek dert değil sağlıklı yaşamamak dert.. çünkü kilo verilip alınabilen bir şey. Ben 1 ay bir yerlerimi yırtarım, gider iki günde alırım o kiloyu.. Ama sağlıklı yaşamayı artık içselleştirmişsem, o aldıklarımı da aynen veririm bir çırpıda...
bir daha yazayım dedim. çok seviyorum bu fikri
Ya jujum ver arkadaşlarım size bir şey danışacağım. Benim 22 gün sonra yds sınavım var ve hiç hazır değilim. çok eksiğim var.. Kpss de annem glmişti son bir ay öyle aldım ben o puanı. Yoksa çocukla 1-2 saat bakabiliyorum anca... Ben 3 hafta izin alsam nasıl olur sizce?? Siz ne yapardınız böyle bir durumda? 3 hafta sonunda belki 57 olmuş olurum.. Bir fikir belirtin lütfen. Gece geleceğim. Derse geçiyorum şimdi..
Kızlar... İlk amacımız kilo vermek olsa dahi, biz burada sağlıklı yaşamı öğrenmek için bulunuyoruz. Yani esasen biz sağlığı hedefliyoruz, kilo vermek onun yanında bonus gibi. İşin sonucundan ibaret.. Bu sonucu alamasak dahi gittiğimiz yol sağlık yolu. Bunu sakın unutmayın. Sporu da az ve öz yemeği de yaşam biçimi haline getiriyoruz. Kilo vermek dert değil sağlıklı yaşamamak dert.. Çünkü kilo verilip alınabilen bir şey. Ben 1 ay bir yerlerimi yırtarım, gider iki günde alırım o kiloyu.. Ama sağlıklı yaşamayı artık içselleştirmişsem, o aldıklarımı da aynen veririm bir çırpıda...
bir daha yazayım dedim. çok seviyorum bu fikri
Ya jujum ver arkadaşlarım size bir şey danışacağım. benim 22 gün sonra YDS sınavım var ve hiç hazır değilim. çok eksiğim var.. kpss de annem glmişti son bir ay öyle aldım ben o puanı. yoksa çocukla 1-2 saat bakabiliyorum anca... ben 3 hafta izin alsam nasıl olur sizce?? Siz ne yapardınız böyle bir durumda? 3 hafta sonunda belki 57 olmuş olurum.. bir fikir belirtin lütfen. gece geleceğim. derse geçiyorum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?