Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsan yeteri kadar yemek yediğinde ve gündüzden yeteri kadar sporunu yapınca ne huzurlu oluyormuş, uzun zamandır yaşamamıştım

.

Yok yok usutmedim regl olcam diye 1 haftadir ceketsiz evde bile dolasmiyodum benim bunyem her turlu duruma hemen alisiyor yagli yiyince kotu oldum bide reflu var midemde bayadir rahattim hafif beslendigim icin

Yok yok usutmedim regl olcam diye 1 haftadir ceketsiz evde bile dolasmiyodum benim bunyem her turlu duruma hemen alisiyor yagli yiyince kotu oldum bide reflu var midemde bayadir rahattim hafif beslendigim icin

olabilir cnm.....o yuzden mideyı her seye alıstırmak lazım

kızlar muhabbetınız ortaya yerıne edıcem ama ben ıyı deılım yaa 2 gecedır dıs agrısı ve mıd eagrısıyla bogusuyorum.dun gece zar zor uyudum agrıdan bı ara bı uyandım mıde agrısı ve mıde bulantısı felaket gıttım ıstıfra ettım yattım 1 bucuk saat olmus gene uyandım acayıp bı mıde bulantısı gene ıstıfra

bugunde hep agrıdı mıdem majezık ıcıyorum dıs agrısından 2 ser 3 er onlardan olmus olabılırmı.dıscıyede carsamba gıdıcem kaynanam gelcek o gun cocuklara bakmaya

yok ben kıymalı hardallıdan yaptım benden sonra tavuklu yapmış bide benden önce domatesli yapmış ben kıymalı hardallıdan yaptım tavuklu değil ben kıymalı hardallıyı yaparken o tavukluyu yapmış

Tatlım majeziğin mideye çok zararlı olduğunu duymuştum ama, büyük ihtimalle ondan oldu :26:çok geçmiş olsun

Banuuuu canim sen daha once 14 kilo mu verdiiiiiiin :O
nerdeee:Zaten vermek istedigim kilonun topu 15

banu kim kız???????????
Sanirim benim baska banu yoksa
Insallah rabbim utanan kullardan etsin kizimi.
Penelope adim banu sultan demedimi :) ya smdi tugba ablanin yayinladgi listeye baktimda isim benzerligi degilse banu sultan diye biri 14 kilo vermis ondan sordum kaptanim :)
Isim benzerligi olmus.Keske bende suan vermis olan listede yer alsaydim.
yok canım hamıle olsam bıle burdayım ınsallahhh
Sanirim yeni evlisin.Derin ve engin olmayan tecrubelerime gore biraz esinle evlilige alis canim bebek gelince iyice zorlasiyor hersey.
Ama insallah allahim dileklerini kabul eder senin ve gelir minigin hemen.
ben kirsehirliyim annemler anjarada oturuyor, esimde ankarali ama sulalece kirsehirdeyiz.

Dualarim seninle.Allah yar ile yardimcin olsun.Korktuguna ugratmasin seni.

menumude yazayim
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 kozlenmis kirmizi biber
ara
kucuk bir portakal
ogle
bir tabak yogurtlu ispanak
200 gr.lahana salatasi
ara
1/4 elma
ceyrek simit
aksam
1 kepce y.mercimek corbasi
biraz salata
iki kasik pilav
3 kasik kadar kavurma(yagsiz)

200 kez ip atlama
50 dakika yuruyus.

dalintoş geçmiş olsun Allah sana kolaylık versin valla senin işin o kadar zor ki ben bi bebekle evi kendimi zor çekip çeviriyorum Allah sağlık selamet versinde uykusuzluk yorgunluk zor valla sende 3 bebek var Allah sana kolaylık versin güç kuvvet versin. kendine dikkat et evde herkes sana bakar herkesin sana ihtiyacı var...heeee bide şu dişini hallet artık bitsin artık bu çile...

Amaniiin gecmis olsun dalinovic bencede majezikten olabilir ya da bu hafta biraz daha duzenli yiyosun belki bugun bana oldugu gibi olmustur ?? Agir gelmis olabilir ne bilim

kafa döndü:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:kıyma makarna tavuk hardal tekrar kıyma makarna tavuk domates

çok güzel menu tam jujuluk.......

kafa döndü:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:kıyma makarna tavuk hardal tekrar kıyma makarna tavuk domates

okurken bende farkettim şimdi sende kafam döndü deyince ben kirkirdemeye başladım eşimde niye noldu diyo bende hiiiiç öyle güzel yazmışımki arkadaşın başını döndürüm dedim anlamadı tv izlemeye devam etti.

kızzzz cornella beni iyi güldürdün ben hala kikirdemeye devam ediyom

hihihi bazen bende guluyorum eşim tuhaf tuhaf bakıyor

yok anam ben o duyguyu tatmadan bişey diyemem.. bende evde olsam sabah kahvelerine gitsem birileri bana gelse ben oğlanı okula bıraksam ordan istediğim aktiviteyi yapmaya gisem akşam oğlanı alsam eve geçsem ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhh zengin koca bulamadık ki ....14 yıllık memurum 20 olsa da emekli olsam

İnsan yeteri kadar yemek yediğinde ve gündüzden yeteri kadar sporunu yapınca ne huzurlu oluyormuş, uzun zamandır yaşamamıştım

.

kız çatlatmaya mı çalışıyon beni... koşu bandında saatlerce koşsam bi taraflarımdan ter aksa diyorum ama olmuyoooooooooo

valla ilaçlardan anlamam pek hastalanmadığımdan ama senin diş maceran yeni değil çok ihmal ettin neyse çarşambaya gidecekmişsin ...

hımmmmmmmmmmmmm valla bence gayet güzel bir menü emziren bir annesin yerinde tercihler yanlız su yok burda içtinde yazmayı mı unuttun .... sporda yerinde 50 güzel bence

hahahahah nasıda biliyonuz benim tarzımı

hayırdır zes makarna tarifleri havada uçuşuyo
jujucum selahattin dönmez diye bir diyetisyen var meleğin programında tarifler veriyor bugün basen incelten makarna tarifi verdide onu konuşuyorduk yok tavukluydu yok kıymalıydı yok hardallıydı iyice kafa dağıldı ortayada komik bi yazı çıktı cornellanında başını döndürdüm güzel yazımla... işte makarna tarifi macerası bu şekilde...

hımmmmmmmmmmmmm canım çok çekerse yaparım yarın bi incelim ozaman...

tatlım spor yapmaya vakit bulamıyorum.çalıştığım için zaten çok yoruluyorum eve geç geliyorum enerjım bitmiş oluyor.spor yapsam aslında daha hızlı kilo verebilirdim.olsun acelem yok.zamana dağıttım kilo almayımda zamanla azda olsa verelim.

selam kızlar az önce geldim eve daha bir tepsi baklava acacam.şipariş vardı yarına.
buğünkü menümü yazayım.
SABAH
BİR DİLİM CAVDAR EKMEĞİ
BİR DOMATES
SALATALIK
İKİ YEŞİL ZEYTİN
SEKERSİZ CAY

ÖĞLE
BİR LAHMACUN BOL MAROLLU

AKSAM
IZGARA BIR PARCA TAVUK

GÜN İÇİNDE BOL SU İÇTİM

BAKLAVAYI ACAYIM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN.GECE GELEBİLİRSEM GELECEM ÖPTÜM SİZLERİ

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara öğün
1 avuç beaz nohut

öğlen
2 sarma
yoğurt
akşam
et sote
yeşil salata
ezogelin yarım kase

spor
step 70 dakika
su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…