- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.301
hadı bakalım darısı başıma bende hala tık yokta......mide bulanmanı bılemıcem şahsen ben dunyayı yesem de cıkarmıyorum.....üşütmüş olabılırsın yaglı da yıyınce çıkarmıssındır....
Yok yok usutmedim regl olcam diye 1 haftadir ceketsiz evde bile dolasmiyodum benim bunyem her turlu duruma hemen alisiyor yagli yiyince kotu oldum bide reflu var midemde bayadir rahattim hafif beslendigim icin
yok ben kıymalı hardallıdan yaptım benden sonra tavuklu yapmış bide benden önce domatesli yapmış ben kıymalı hardallıdan yaptım tavuklu değil ben kıymalı hardallıyı yaparken o tavukluyu yapmışhepsi basen içindi galıbakıymalı,domateslıydı galıba,diğerıde tavuklu senın yaptıgın tavuklu olması lazım onda hardal vardı çünkü....bebişim aktıvıte yapcan dıyor adam aktiviteD:
hadı bakalım darısı başıma bende hala tık yokta......mide bulanmanı bılemıcem şahsen ben dunyayı yesem de cıkarmıyorum.....üşütmüş olabılırsın yaglı da yıyınce çıkarmıssındır....
kızlar muhabbetınız ortaya yerıne edıcem ama ben ıyı deılım yaa 2 gecedır dıs agrısı ve mıd eagrısıyla bogusuyorum.dun gece zar zor uyudum agrıdan bı ara bı uyandım mıde agrısı ve mıde bulantısı felaket gıttım ıstıfra ettım yattım 1 bucuk saat olmus gene uyandım acayıp bı mıde bulantısı gene ıstıfra
bugunde hep agrıdı mıdem majezık ıcıyorum dıs agrısından 2 ser 3 er onlardan olmus olabılırmı.dıscıyede carsamba gıdıcem kaynanam gelcek o gun cocuklara bakmaya
nerdeee:Zaten vermek istedigim kilonun topu 15Banuuuu canim sen daha once 14 kilo mu verdiiiiiiin :O
Sanirim benim baska banu yoksabanu kim kız???????????
Insallah rabbim utanan kullardan etsin kizimi."penelope hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun inşalllah anasına babasına vatana milletehayırl evlat olur eşinede gelirsek boşver onu takma kafana bazıları karşıdakini kırıldımı kırıladımı keşke söylemeseydim falan gibi şeylerle ilgilemezler kafayada takma sen onları onlar dan dan söylerler laflarını ben doğum yapmadığım halde seninile aynı kilolardayım ve boyumda 1.66 benim eşim demezdi bişey 3 4 kere kayıpederim dedi 1 sesimi çıkarmadım 2 sesimi çıkarmadım sonra cevabını verince artık o sesini çıkarmıyor hiç tınlama eşini yanında yersede yesin aldırış etmeki o çıldırsın sanki diyettee olduun için değilde artık yemediğini anlasın sağlıklı şeylr yiyorum de emde istediğim kadar de neyse çok gıcık oldum takma canım
Isim benzerligi olmus.Keske bende suan vermis olan listede yer alsaydim.Penelope adim banu sultan demedimi :) ya smdi tugba ablanin yayinladgi listeye baktimda isim benzerligi degilse banu sultan diye biri 14 kilo vermis ondan sordum kaptanim :)
Sanirim yeni evlisin.Derin ve engin olmayan tecrubelerime gore biraz esinle evlilige alis canim bebek gelince iyice zorlasiyor hersey.yok canım hamıle olsam bıle burdayım ınsallahhh
ben kirsehirliyim annemler anjarada oturuyor, esimde ankarali ama sulalece kirsehirdeyiz.banuu sendemi ankaralıısn kız yoksam keşke bırakmasaydın cnm ya okulu bide işinin boyle garanti oldugu bi mesleği ama işte nasipten oteye gidilmiyo
rabiş hamıle oluncada gtme kuzum valla su takmdan bırı gtcek die odum patlıyo bnm:26:
gelelim bana yarına gzl hbrlerle karsınızda olabılırım ama gerceklessınde ole soleyım buyusu bozulması dipnot: hamile değilim
menüm
sabah
2 dilim ekmekten beyaz peynirli tost
1 haşlama yumurta
ara
1 havuç
öğle
1 kabak dolma
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
yarım pors. et sote
salata
spor henüz yok aşağıdakıler yuuznden yapamıorm
su içiorm duzenli hergun 2 3 arası oluyo
Dualarim seninle.Allah yar ile yardimcin olsun.Korktuguna ugratmasin seni.bu arada ameliyat günüm belli oldu 29 mart cuma.sabah 9.30 da.
ovulasyon zamanı oluyo ama özellikle sordum hemşireye önemli dğeil dedi:26:
dualarınızı eksik etmeyin kızlar inş.büyük problemlerim yoktur:26:
dalintoş geçmiş olsun Allah sana kolaylık versin valla senin işin o kadar zor ki ben bi bebekle evi kendimi zor çekip çeviriyorum Allah sağlık selamet versinde uykusuzluk yorgunluk zor valla sende 3 bebek var Allah sana kolaylık versin güç kuvvet versin. kendine dikkat et evde herkes sana bakar herkesin sana ihtiyacı var...heeee bide şu dişini hallet artık bitsin artık bu çile...kızlar muhabbetınız ortaya yerıne edıcem ama ben ıyı deılım yaa 2 gecedır dıs agrısı ve mıd eagrısıyla bogusuyorum.dun gece zar zor uyudum agrıdan bı ara bı uyandım mıde agrısı ve mıde bulantısı felaket gıttım ıstıfra ettım yattım 1 bucuk saat olmus gene uyandım acayıp bı mıde bulantısı gene ıstıfra
bugunde hep agrıdı mıdem majezık ıcıyorum dıs agrısından 2 ser 3 er onlardan olmus olabılırmı.dıscıyede carsamba gıdıcem kaynanam gelcek o gun cocuklara bakmaya
kızlar muhabbetınız ortaya yerıne edıcem ama ben ıyı deılım yaa 2 gecedır dıs agrısı ve mıd eagrısıyla bogusuyorum.dun gece zar zor uyudum agrıdan bı ara bı uyandım mıde agrısı ve mıde bulantısı felaket gıttım ıstıfra ettım yattım 1 bucuk saat olmus gene uyandım acayıp bı mıde bulantısı gene ıstıfra
yok ben kıymalı hardallıdan yaptım benden sonra tavuklu yapmış bide benden önce domatesli yapmış ben kıymalı hardallıdan yaptım tavuklu değil ben kıymalı hardallıyı yaparken o tavukluyu yapmış
nerdeee:Zaten vermek istedigim kilonun topu 15
Sanirim benim baska banu yoksa
Insallah rabbim utanan kullardan etsin kizimi.
Isim benzerligi olmus.Keske bende suan vermis olan listede yer alsaydim.
Sanirim yeni evlisin.Derin ve engin olmayan tecrubelerime gore biraz esinle evlilige alis canim bebek gelince iyice zorlasiyor hersey.
Ama insallah allahim dileklerini kabul eder senin ve gelir minigin hemen.
ben kirsehirliyim annemler anjarada oturuyor, esimde ankarali ama sulalece kirsehirdeyiz.
Dualarim seninle.Allah yar ile yardimcin olsun.Korktuguna ugratmasin seni.
menumude yazayim
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 kozlenmis kirmizi biber
ara
kucuk bir portakal
ogle
bir tabak yogurtlu ispanak
200 gr.lahana salatasi
ara
1/4 elma
ceyrek simit
aksam
1 kepce y.mercimek corbasi
biraz salata
iki kasik pilav
3 kasik kadar kavurma(yagsiz)
200 kez ip atlama
50 dakika yuruyus.
okurken bende farkettim şimdi sende kafam döndü deyince ben kirkirdemeye başladım eşimde niye noldu diyo bende hiiiiç öyle güzel yazmışımki arkadaşın başını döndürüm dedim anlamadı tv izlemeye devam etti.kafa döndü:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:kıyma makarna tavuk hardal tekrar kıyma makarna tavuk domates
çok güzel menu tam jujuluk.......
okurken bende farkettim şimdi sende kafam döndü deyince ben kirkirdemeye başladım eşimde niye noldu diyo bende hiiiiç öyle güzel yazmışımki arkadaşın başını döndürüm dedim anlamadı tv izlemeye devam etti.
kızzzz cornella beni iyi güldürdün ben hala kikirdemeye devam ediyom
kaptanm bende diodum çalışırken evde olsamda spor yapsam 2 3 saat diyede yapılmıo valla evde oturdukca oturasn gelıo ınan 1 aydır evdeym 1 kere bıle gezmeye cıkmadım dısarı yanı en gzli çalışmak otur otur her işini erteliyosn
yediklerin 150 kalori fln oluo heralde
çok degil cnm ama kalorili seyler olmus bnce msla aksamkı patatsler gereksız 100 mekıkte bnden yok hatta şınav olsnda çeşitlilik yaratalm
İnsan yeteri kadar yemek yediğinde ve gündüzden yeteri kadar sporunu yapınca ne huzurlu oluyormuş, uzun zamandır yaşamamıştım
.
nerdeee:Zaten vermek istedigim kilonun topu 15
Sanirim benim baska banu yoksa
Insallah rabbim utanan kullardan etsin kizimi.
Isim benzerligi olmus.Keske bende suan vermis olan listede yer alsaydim.
Sanirim yeni evlisin.Derin ve engin olmayan tecrubelerime gore biraz esinle evlilige alis canim bebek gelince iyice zorlasiyor hersey.
Ama insallah allahim dileklerini kabul eder senin ve gelir minigin hemen.
ben kirsehirliyim annemler anjarada oturuyor, esimde ankarali ama sulalece kirsehirdeyiz.
Dualarim seninle.Allah yar ile yardimcin olsun.Korktuguna ugratmasin seni.
menumude yazayim
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 kozlenmis kirmizi biber
ara
kucuk bir portakal
ogle
bir tabak yogurtlu ispanak
200 gr.lahana salatasi
ara
1/4 elma
ceyrek simit
aksam
1 kepce y.mercimek corbasi
biraz salata
iki kasik pilav
3 kasik kadar kavurma(yagsiz)
200 kez ip atlama
50 dakika yuruyus.
kafa döndü:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:kıyma makarna tavuk hardal tekrar kıyma makarna tavuk domates
çok güzel menu tam jujuluk.......
hayırdır zes makarna tarifleri havada uçuşuyokızzzz cornella beni iyi güldürdün ben hala kikirdemeye devam ediyom
jujucum selahattin dönmez diye bir diyetisyen var meleğin programında tarifler veriyor bugün basen incelten makarna tarifi verdide onu konuşuyorduk yok tavukluydu yok kıymalıydı yok hardallıydı iyice kafa dağıldı ortayada komik bi yazı çıktı cornellanında başını döndürdüm güzel yazımla... işte makarna tarifi macerası bu şekilde...hayırdır zes makarna tarifleri havada uçuşuyo
hımmmmmmmmmmmmm canım çok çekerse yaparım yarın bi incelim ozaman...jujucum selahattin dönmez diye bir diyetisyen var meleğin programında tarifler veriyor bugün basen incelten makarna tarifi verdide onu konuşuyorduk yok tavukluydu yok kıymalıydı yok hardallıydı iyice kafa dağıldı ortayada komik bi yazı çıktı cornellanında başını döndürdüm güzel yazımla... işte makarna tarifi macerası bu şekilde...
esracım menün ii haftasonu ama kaçamak yok iyi süpr
bence mnün güzel kahaltında süper platese gelince bizim hoamaız ebru şallıyla değilde yabancı platesle yapın demişti alevcim
gamze incir reçeli olsaa yesem çokseverim komşu verdiydi şekerlenmiş
ii arzucum ama akşam makarna yemesekmiki spor sendemi yapmadın benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?