Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün güzel tatlım, amaaa heyecan baptım şimdi, ne olucak acabaa

Canım bütün dualarım seninle ve senin gibi ihtiyacı olan herkesle..Rabbim yardımcımız olsun..Hayırlı haberler alıcağız inşaallah..

Tam bir koruma menüsü olmuş canımm

Canım çok geçmiş olsun, makarna güzel olmuşmuydu? birde 100 gram koca bir tabak oldu, biz amma çok yiyiyormuşuz heee :26::26:

Canım menünü çok beğendim, güzel tatlım

oooo jujum azalmış menü, senin o güzel yüreğine ve sabırla spor yapmana hayranım yaa

.

her turlu makarnayı sevdgm için olumsz yorum yapamıorm

tam öğlen cok olmus dcektm ve akşamı grdm rahatladm jujum

dengeledim canım aslında kabak pişiricektim ama eşim geç geleceğim deyince yoğurtla geçiştirdim iyide oldu

pekmezı sevmedım bırtek gerısı güzel.bıde spor azmı olmus ne evet bence az olmuss sporunu cogaltsan bıuraz kılo vermen hızlanacak balımya metabolızman yavas demekkı vbukadarı yetmıyorr

ben evde değilim ki saatlerce spor yapayım eve gelip yemek yap eşle çocukla ilgilen evle ilgili şeyleri yap eee bir buçuk saatte spor yap ben ne ara uyucam ... keşke evde olsam da yapsam içim gitti gamze spor gidince...

ne yapim bu haftada veremezsem çatlıcam ortadan ikiye...

ben callene gidiyorum artık tutmayın beni 1 saat sonra gelirim ancak

Benim menüm de şöyle

Sabah yok

Ara yok

Öğle
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim..1 bardak acılı şalgam..

Ara 1 elma

Akşam
5 adet yeşil biber ve 1 büyük domates ızgara yaptım
Yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
4-5 yaprak marul ve 1 salatalık, üzerine nar ekşisi döktüm azıcık

Su içiyorum
Spor 2 saat her nevi spor
5 katın merdiveni yıkandı, süpürüldü..Yaklaşık yarım saati buldu

.

canlar menumu yazıp cıkıcammm dısarı cıkıcaz gelınce gecmısı okucam bır bır

menumm

sabah

2 pogaca
bıraz beyaz peynır
sekersız cay

ogle
1 kurabıye

ara
1 muz

aksam
1 kepce corba
1 tabak taze fasulye yemegı
2 yumurta buyuklugunde fırınlanmıs patates
salata yogurt

su:1.5 lt
spor:cıkıcam bırazdan

bugun cok mu yemısım sankı yaa yazınca farkettiimmmmmm

2 poğaça çok olmuş bence :44: hazır değil se belki biraz masumlaşır
Bakıldığında az gibi amam küçükte olsa kalorisi büyük şeyler yenmiş :26:
Rabiş cezalısın 100 mekik

.

kaptanm bende diodum çalışırken evde olsamda spor yapsam 2 3 saat diyede yapılmıo valla evde oturdukca oturasn gelıo ınan 1 aydır evdeym 1 kere bıle gezmeye cıkmadım dısarı yanı en gzli çalışmak otur otur her işini erteliyosn
yediklerin 150 kalori fln oluo heralde
çok degil cnm ama kalorili seyler olmus bnce msla aksamkı patatsler gereksız 100 mekıkte bnden yok hatta şınav olsnda çeşitlilik yaratalm

gamzem benim çok alıştığım tat değildi hardallı makarna hiç yemedim bide belki karabiberi fazla kaçırdım ben hardalın acısıyla bi tuhaf geldi ama genede yedim kötü değildi ama onu söyleyebilirim...ben ayarları iyi tutturamamışda olabilirim ama denemeye değer diyet yemeği değil mi miss

tek tek alıntı yapmadım........
zes: cnm menunu begendım ben.......

gamze: bayagıdır sabah kahvaltılarını es gecıyorsun neden? artiz mi olcen cızım sen başımıza........

rabiş: cnm çok üzgünüm ama çok olmus menun..... beyınle bol bol spor yap gel de erisin

juju: denge güzel olmus.iş yerınde öglen yemek yemek çok guzel oluyor ..acıkmasan da o saat gelınce mide kazınıyor

dalin: senın de menünü begendim ,dengeli....

Son düzenleme:

zes cnm bak bakalım basenlerın erimiş mi?

heeee olucam yaa

.

zes cnm bak bakalım basenlerın erimiş mi?
yarın ölçmem lazım ermiş mi her tarafımı eritsinben diğer 2 makarna daha yapmış onları izleyemedim onlar ne içindi? ben basen incelteni gördüm baktım malzemde var ondan yaptım diğer 2 makarnalar neye ii geliyormu. biri basen biri kalça biride göbek olsa sabah öğle akşam makarna yerdim şaka bi yana diğer 2 makarnalar neye iyi geliyormuş...

canım bnm çok teşekkürler çok duygulandım ama ben
güzel yüreğinden

Ayy duygulanmaaa zaten regl oldum sevgi yumagi olup aglarim simdi ha aha gozum doldu off nefret ediyorum bu donemden ya :))

Bugun yaptigim biseyi sizlerle paylasmak istiyorum boyfriendimle yabanci dizi izleyelm dedik neyse eskiden yaptgmz gbi cerez cips fln ayarladi bende yedimmm saldirdim direkk afedersiniz ama yedigimin hepsini 15 dak snra geri cikardim cok kotu oldum vucut alismis yagsizyemeklere

Sabah: yulaf light sut

Oglen: 3 kasik kabak ustune yogurt doktum 1 dilim ekmek

Ara: o gereksiZ cips cerez muhabbeti

Aksam: midem hala bulaniyor yarim tabak tuzsuz yagsiz salata

2 bucuk litre su

Siz ikiniz aynı evde ne yapıyorsunuz bakalım, mazallah şeytan doldurur..Oynamayın kızım şeytanla iyiki çıkarmışsın, yoksa miden bütün gece bulanırdı :26:

.

hepsi basen içindi galıba kıymalı,domateslıydı galıba,diğerıde tavuklu senın yaptıgın tavuklu olması lazım onda hardal vardı çünkü....bebişim aktıvıte yapcan dıyor adam aktiviteD:

hadı bakalım darısı başıma bende hala tık yokta...... mide bulanmanı bılemıcem şahsen ben dunyayı yesem de cıkarmıyorum.....üşütmüş olabılırsın yaglı da yıyınce çıkarmıssındır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…