Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangı ara yaptın kız bu makarnayı tadı nasıldı?

bugün spor yapamamıştmya şimdi 30 dk koşu bandı yaptm geldim biraz az oldu ama anca dayanabıldm işkence cekıorm spor yaparken totomu kaldıramıorm
survivor var aksam ızlerkende callanın hareketleri yaparm artık agrılarm gectı

çok gzl menünun cnmmmm
zayıflatan makarnamı

kesınlıkle evlenme teklıfı aldın demı cakaaall gızdm yaratıyosun

canımsın
tamam yemeğimi yeni yeim azıcık insin midem tamamlıcam suyumu

iş çıkışı başlayan cornella dalin arasındaki durum içime büyük korku saldı.... allahım hiç istemediğim takım içi huzursuzluk ve gerginlik ortamı bizdede mi yaşanacak dedim bir an...cornella ve dalin26 ikinizede takım lideri olarak teşekkür ediyorum bu durumu geri dönülmesi zor boyutlara taşımadığınız için karşılıklı saygıyı koruyarak sonlandırdığınız için ...

öncelikle herkesin düşüncesine saygı duymak gerektiğini söylemek zorundayım ...

cornella yapısı gereği içinde olan şeyi arkandan konuşmaktansa yüzüne söyleme ihtiyacı hissetmiş ve anladığım kadarı ile özelden paylaşma sıkıntısı yaşamış ki açık açık sorma gereği duymuş.

dalin26 bu duruma karşı şaşkınlık yaşasa da cevabını verdiği ve bunu belli bir mesafede yaptığı içinde teşekkür ederim...

yaşanan durum

kontrollerim sonucunda edindiğim bilgi çerçevesinde söylüyorum son 4 kilo bildiriminde
-200
-500
+700
-3100

şeklinde .. sen normalde 2 kilo veremeyince psikollojisi bozulan az verdim diyen birisi olduğun için olsa gerek son bir aydır yukarıdaki süreci yaşadığın için verdiğin kilo 3 haftalık kilo verememe sürecinin sonucu olarak algılanmış olacaktır... yukarıdaki tabloda 2 haftada 700 vermiş 3. haftada 700 almış ve nötürlemiş akabinde 3100 vererek aslında toplam bir ayda verdiğin kilo 3100 oluyor mantık böyle işler

benim bu konudaki yorumum bu şekilde...

bu mesaja alıntı yaparak cevap verilmesini istemiyorum konu uzasın diye yazmadım zaten bitmiş olan konuya yorum yapmam gerektiğini düşündüğüm için yazdım....

kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum herkes her konuda aynı görüşe sahip olmayabilir bu toplum olmanın gereğidir .. farklı görüşlere sahip olsak ta bir arada bulunabiliyorsak ne mutlu bize...

Dip not: benimle ilgili bir sıkıntısı olan varsa şahsen bende bu şekilde yüzüme söylenmesini isterim çekinmeyin açık açık söyleyin...

menum

sabah :kalsık kahvaltı
ara: yok

ogle:kuru fasulye yanıdna haslanmıs et bı kase yogurt 1 bucuk dılım ekmek
ara:1 bucuk etı form bıskuvı

aksam: yesıllık salatası ve yogurt
ara yok

spor.elıptık ve aerobık su 2 bucuk oldu yatana kadar 3 olcak

hangı ara yaptın kız bu makarnayı tadı nasıldı?
tarifin hemen ardından mutfağa koştum öğle yemeği için tadi ne bilim öyle pek aman aman değildi bizdeki hardal orta acı kıvamındaydı karabiberle acıları tuhaf gibi geldi bana alıştığım tattan uzaktı. ama yedim sende mi izledin meleğin programını

he ya nasıl hergün yapıyor o ..vallahi dün yaptım ama bugün her yanım dökülüyo

bacım o artık robot olmus robot

he bende izledım ondan soruyorum...melek baykal ıhmmmm mıımmmmmmm yapıp duruyordu

soledıgın sey yaptıgın tespıt dogru 4 haftada 3100 gram vermıs gorunuyorum aldım verdım derken hep basladıgım yere donmusum senın soledıgın seyle tugbanınkı cok farklı

onun dedıgı seyde su taktık yaptıgımı soluyo ben aslında 3-4 haftadır hep kılo vermısım ama vermemıs gıbı yada almıs gıbı soleyıp bu haftada hepsını toplayıp 1.olmusum soledıgı sey bu.senın soledıgınle alakası yok yanı.
burdakı ınsanalrı enayı yerıne koydugumu soluyor.ben sakınlıgımı ve tum ısrar larına karsı azımdan cıkan cumlelerımı secerek uslubumu ona gore korumaya calıstım.yarası o lan gocunur sozu cok dogrudur...ama sende takdır edersınkı bana yapılan ıtham hıc hos deıl. ben sımdı her hafta bıldırım yaparken kımse ınanmıcak suphesı duyucam ben onumuzdekı hafta 4 kılo versem nolcak ???

sürprizi bende çok merak ettim
menünü de beğendim cnm...

ben beğendim menünü

çok gzl menünun cnmmmm
zayıflatan makarnamı
evet sabah meleğin programında selahattin dönmez tarif verdi ordan yaptım normal makarnayı haşlıyorsun kıymayı yarım yemek kaşığı zeytin yaığyla kavur karabibier, kişniş( bende kalmamıştı),yenibahar attım sonra 2 yemek kaşığı hardal attım 2-3 kişikti benim yaptığım. makarnanın yarısı sonra olduda bitti çok basitti banada uydu...

kızlar dışrı çıkıcaz şimdi akşama gelir okurum mutlaka menüleri yazdıklarınızı
görüşürüz canlarım

kız canımı çektiriyon valla bende calleni bırakıp platese mi başlasam diyorum sürekli...

mesela birazdan callen yapacam ama canım istemiyor...

menüm

sabah
2 kupa su
2 dilim ekmek
1 tk pekmez

ara
1 elma

öğlen
tavuk kroket 3 adet
bulgur pilavı
1/2 erişte çorbası

ara
bir elma

akşam
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

30 dk süren 3 dk yürüyüş 3 dk koşu şeklinde koşu bandı macerası
şimdide callene başlıyorum istemeyerek

kesınlıkle evlenme teklıfı aldın demı cakaaall gızdm yaratıyosun
kız bnm dgm gunumde almıstmya zaten teklıff
yok bacm yok evlenmeyle ılgısı yok durumun tamamen duygusal

ilk defa öğlen dolu dolu bi menü
sanaa verseler yaptgın plates basına para sende yaparsn bacm

her turlu makarnayı sevdgm için olumsz yorum yapamıorm
tam öğlen cok olmus dcektm ve akşamı grdm rahatladm jujum

pekmezı sevmedım bırtek gerısı güzel.bıde spor azmı olmus ne evet bence az olmuss sporunu cogaltsan bıuraz kılo vermen hızlanacak balımya metabolızman yavas demekkı vbukadarı yetmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…