- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.621
rabia cım çok güzel ben fikrimühim üyesiyim isteyen varsa sizleri de üye yapabilirim kampanyalar olduğu zaman öncelikle numune gönderiyorlar ve denetiyorlarşahnuurrrrrrrrrrrrr şimdi reklamlarda gordum nesfıtın ballı bademlısı cıkmıs sana numune gelmıstı sankı ole hatırlıyorum nasıldı????
kilo veren herkesi tebrik ediyorumkıskandım valla
gamze-şahnur 1 in üstünde kilonuz gitmiş tebriklerrrrrrrr
chentiq naptın bacım sen 1 haftada verilir mi o kiloyu ben 1 ayda veriyorumtebriklerrrrrrrrrrrr
dün gece sürpriz olmasın diye tartıya çıktım. 58,3 diyordu. bu sabah uyandım 58 dedi önce... sonra 58,2 dedi... bir kaç kere daha çıktım... 57,9 de sabitlendi. 20 kere çıkıp teyit ettim.. her 5 dk da bir gittim.. hep 57,9 dedi... juju senböyle olduysan ben daha da öyle oldum.. hala da öyleyim
tartı yeri hep sabit.. o değil de ben bir şey yazacağım ne olur kızmayın aklımdaydı cuma günü gelince gene yapan olursa söyleyeceğim diye..
arkadaşlar kaptan juju kaç kez dile getirdi. eğer biraz tanıdıysam daha da dile getirmez onun yerine ben söylemek istiyorum çünkü onun adına ben rahatsız oldum.
herkes kilo yüzdesini hesaplasın dedi. nasıl yapılacağını defalarca anlattı. yapamayanlara excel tablosu yollayayım dedi. kaldı ki cep telefonundan bile inanın 90 saniyede hesaplanacak bir şey. bir iki sefer yapılamaz anlarım ama kaptan bunu dediğinden beri inanın 10 hafta rahat geçmiştir. lütfen şu ezcel tablosunu alın.. ben birbirlerinin laflarına sözlerine isteklerine kayıtsız kalmayan takım arkadaşları istiyorum.. ne olur kızmayın ama ben düşüncelerimi ifade ediyorum. rahatsız oluyorum. istediği ufacık bir şey...
valla haklısın de desen haklısın.... bi dahada söylemem yarın bi gün gelemezsem cuma bildirimine olur ya bi aksilik çıkar öyle dımdızlak kalırsınız bunları bilmizseniz.... yine tekrarlıyorum o halde excell formatı isteyen herkese yollayabilirim hatta takım listeli halde hani ben yokken diğerlerinide ekleyebilirsiniz diye
chentiq kız 900 gr sonra mezunsun farkındasın dimiiiiii
başında ve sonundaki ouote kısımlarını sil canım
slm kızlarrrrrrrr si,zin için interne4t cafeye geldım....bıraz takılayım dedim....ben bu hafta maalesef kılo veremedım...ilkkez irademı koruyamadım bu hafta.....burdan uzak kalmanın da etkısı var emınım....ama işte her şey ha deyınce olmuyor.....inş en kısa sürede hallolur pc işimiz....Biraz bugünü okuyayım ben...
bende dedim tonla sayfa birikmiştir.....öğrencıler gıbı bahar gelınce dersler boşlanırmıs ya sizde mı öyle oldunuz bakim?
Hoş geldinn corniiiiiiiiiiiiiiiiiii
.
evet garfi cim %90 evden getiriyorum eğer getirmemişsem yoğurt alıp kantinden galeta veya yulafla yiyorum öğlenleri tabii bu takıma girdikten sonra daha öncesinde işyerinin arkasında bi amcamız var öğlenleri ciğer ekmek satıyordu her öğlen ona takılıp ekmek arası ciğer yiyordum yada kebab falan götürüyordum ama artık sağlıklı yaşama zamanııyarn ak koyun kara koyun belli oluomus ben kara koyunum 500den fazla veryim butun foruma ben eşeğim yazcm
dalinın umarım onemli ve halledilemıcek bı sorunu yoktur
şahnurcum menünü begendim öğle yemeklerni hep evdenmı getiriyosun
menüm
sabah
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
öğle
1 kaşık muzlu puding
5 6 çatal tavuk döner
akşam
1 havuç
1 kase yoğurt
su tamam
spor henuz yapmadm koşu yapmayı planlıorm 30 dk kdr
bugun az yedm aslında akşama baska planım vardı yarn tartı gunu oldgunu hatrlaynca az yemek ıstedm cnku 100 200 giderse hadi gtmeyı gectm bide alırsam motıvasynum ucup gtcek biraz aldatma yaptm yanı
dalin cim geçmiş olsun canım bzilerin yapabileceği bişey varsa biz burdayız haber vermen yeterli canım fırsat buldukça da lütfen uğra senin gibi eli sopalı ceza veren pek çıkmıyor burda allahım bir an önce tedavisini başarı ile halledersiniz inşallah senin için en önemli olan o canım şu an başka bişey düşünmeselam canolar.ozeldekı msjları cvplıcam ama sımdık deıl
kızlar sımdıye kadar 1 kaç kısı dısında kımseye soz etmedım bnm ıkızlerımden erkek olan yawrum bedensel engellı erken doguma baglı oksıjensız kaldı ve beyın felcı gecırdı.tek bır terapı programı varken sımdı 3 ecıkacak buda demek oluyorkı bol kosturmaca bol aksıyon bugun ogleden berı bu gorusmelerdeydım
uzay terapısı refleksolojı botoks ve fızık tedavı ordan oraya koscaz durcaz anlıcanız.en azından su onumuzdekı 1 kaç ay tum ılgımı ogluma aktarmam lazım ılgılenmem lazım 10 seans surecek hepsı yanı 2 bucuk ay yapar.ben sımdı lıste kalayım desem paylasım yapamam gun gelır kılo bıldırımı yapamam takıma karsı sorumluluk duygum var o yuzden ayrılmayı en dogru karar olarak gordum.juju 6 ay benı ızınlı gosterecek ben o sure ıcınde gerı donucem ıns.ama su 10 ar seanslar suresınce oglumla ıkı kat ılgılenmeyım..annelık boyle bısey ıste.anne olanalr benı anlar zaten.
arada sırada vakıt bulduklca gelıp halınızı hatrınızı soracam elbet.yarında gene bu saatlere kadar evde yokum allah kolaylık versın bana dua edın kızlar bnm ıcın.hepınızı sevıyorum.
bu gece sonnnnnn bıraz sonraaaaaaa bu kapıdan sonkez cıkıp yıne kendımı vuracagım yollaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kım bılır kaç kere ıslanacak yuzummmmmmm....
alın sıze bı veda busesı
yedıkelrınıze dıkkat edın ona gore yoldurmayın kendınızı abur cubur yaglı seyler yemeyın.donersem eger hepınızı kılo vermıs bulayım.bnm halım nolur bılemem bu kosturmacada dıyetıme nekadar ozen gosterırım bılemıyorum.ama su ongorusmeler vs bıtse bıraz tempom azalacak.
bence de uyar jujum sevda yı bi de benle yarışa girdiler bakalım haftaya ne olacak
sevda bu hafta aldığın 800 gram haftaya verilmiş ve üstüne daha da fazla kilo verilmiş bir şekilde karşıma gel ona göre... 1 kilodan az bir kayıpla geleyim deme cuma günü şimdiden uyarılorum ona göre hafta sonu kaçamak felan yok
valla jujum ben aldım gazı gidiyom hava da güzel olunca öğlen bıraktım arabayı eve yürü şahnur dedim kim tutar seni 3 seneden sonra görmüşüm 72 leri bacaklarım ağrıyo inan yürümekten ama hoşuma da gidiyo kiklo verdikçe daha sağlıklı beslenesim geliyoşahnurrrr bravoooo valla aldın başını gidiyon arkadaşım .... çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim valla ben niye alıp gidemiyorum
geçen hafta 69.3
bu hatfa 69.1
giden 200 gram
gdım gdım gdiyor uyuz oldum vallahi
bende dedim tonla sayfa birikmiştir.....öğrencıler gıbı bahar gelınce dersler boşlanırmıs ya sizde mı öyle oldunuz bakim?
allahtan fazla yazılmamışta hemen okudum bitirdim
evet garfi cim %90 evden getiriyorum eğer getirmemişsem yoğurt alıp kantinden galeta veya yulafla yiyorum öğlenleri tabii bu takıma girdikten sonra daha öncesinde işyerinin arkasında bi amcamız var öğlenleri ciğer ekmek satıyordu her öğlen ona takılıp ekmek arası ciğer yiyordum yada kebab falan götürüyordum ama artık sağlıklı yaşama zamanıı
dalin cim geçmiş olsun canım bzilerin yapabileceği bişey varsa biz burdayız haber vermen yeterli canım fırsat buldukça da lütfen uğra senin gibi eli sopalı ceza veren pek çıkmıyor burda allahım bir an önce tedavisini başarı ile halledersiniz inşallah senin için en önemli olan o canım şu an başka bişey düşünme
bence de uyar jujum sevda yı bi de benle yarışa girdiler bakalım haftaya ne olacak
valla jujum ben aldım gazı gidiyom hava da güzel olunca öğlen bıraktım arabayı eve yürü şahnur dedim kim tutar seni 3 seneden sonra görmüşüm 72 leri bacaklarım ağrıyo inan yürümekten ama hoşuma da gidiyo kiklo verdikçe daha sağlıklı beslenesim geliyo
bu arada takım içi listeyi ne zaman hazırlayacan ben merakla onu bekliyom şimdi kaç basamak atladım diye :)
ukyo cum canım az gitsin hayatım ben yaklaşıyom sana şimdiki rakibim sensin şeker seni geçebilirmiyim bilmiyom sen sporunu çok güzel yapıyorsun ama sana yetişecem ilk hedefim o canım
corni hoşgeldin bir an önce yapılsın şu pc özlettin kendini sen yoksun dalin yok çentik ders çalışıyor öyle olunca buralar fazla sesli olmuyo sayfa ağır ilerliyor canım
tebrik ediorm kilo veren herkesi busracm senın menulerınde hıc bi fazlalık yoktu gayet gzldı bı kere daha boyle olmustu haftaya fazlasıyla gtcektır
hasretm menulerıde hep cok gzl oluo akşam cogu zaman bışey yemıo yanı yogrt corbadan baska ama kız kılo veremıo onuda anlamadm
ben zaten Allahlık olmuusm yesem veremıorm yemesem veremıorm
corniii,, bizden uzak kalma artık. şu işi halledin bir an evvel. şu iş demişken, pc işi
evet okudum cnm.....hasta olanlara şifa,sınavı olanlara da kolaylıklar diliyorum.............
eşim de yan tarafta pc lere bakıyor....birkaç güne alırız inş.
yaz geldı buralara.....
turistler denıze gırmeye tavuk gibi kızarmaya başladılar......
havuzlar doldu...
ama ben hala 60 olamadım
bu arada bızde çocuk çalısmalarına başladıkolup olmayacagı ne zaman belli olur acaba:26:
sevda bu hafta aldığın 800 gram haftaya verilmiş ve üstüne daha da fazla kilo verilmiş bir şekilde karşıma gel ona göre... 1 kilodan az bir kayıpla geleyim deme cuma günü şimdiden uyarılorum ona göre hafta sonu kaçamak felan yok
şahnurrrr bravoooo valla aldın başını gidiyon arkadaşım .... çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim valla ben niye alıp gidemiyorum
Tamam kaptanım...
şahnurum tebrik ederim canım helal olsun...
Centig valla kilon az olmasına rağmen çok güzel bir şekilde vermişsin 2 kilo bravooooo...
Biricik seni de tebrik ederim canım...
.
slm kızlarrrrrrrr si,zin için interne4t cafeye geldım....bıraz takılayım dedim....ben bu hafta maalesef kılo veremedım...ilkkez irademı koruyamadım bu hafta.....burdan uzak kalmanın da etkısı var emınım....ama işte her şey ha deyınce olmuyor.....inş en kısa sürede hallolur pc işimiz....Biraz bugünü okuyayım ben...
evet okudum cnm.....hasta olanlara şifa,sınavı olanlara da kolaylıklar diliyorum.............
eşim de yan tarafta pc lere bakıyor....birkaç güne alırız inş.
yaz geldı buralara.....
turistler denıze gırmeye tavuk gibi kızarmaya başladılar......
havuzlar doldu...
ama ben hala 60 olamadım
bu arada bızde çocuk çalısmalarına başladıkolup olmayacagı ne zaman belli olur acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?