Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oğluşu eve bıraktım geldim sadece son sayfayı okudum ona yorum yapıp geçmişi okuyup gelcem

şahnuurrrrrrrrrrrrr şimdi reklamlarda gordum nesfıtın ballı bademlısı cıkmıs sana numune gelmıstı sankı ole hatırlıyorum nasıldı????
rabia cım çok güzel ben fikrimühim üyesiyim isteyen varsa sizleri de üye yapabilirim kampanyalar olduğu zaman öncelikle numune gönderiyorlar ve denetiyorlar
gelelim nesfit in ballı bademlisine benim çok hoşuma gitti ister çerez gibi yiyin ister sabah kahvaltısında sütle tadı çok güzel ve insanın tatlı isteğinigerçekten köreltiyor acaip tok tutuyor benim hoşuma gitti

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kıskandım valla

gamze-şahnur 1 in üstünde kilonuz gitmiş tebriklerrrrrrrr

chentiq naptın bacım sen 1 haftada verilir mi o kiloyu ben 1 ayda veriyorumtebriklerrrrrrrrrrrr

saolasın alev cim darısı başınıza

bende sabah büyük oğlanı okula bırak küçüğü hastaneye kontrole götür ordan işyerine gel oğlanla beraber sabah anca kilo bildirimi yapabildim sonra oğluş bütün daireyi dolaşarak koşturdu bende onun peşinden daha sonra onu eve bıraktım bakıcısı ile birlikte arabayı da eve bıraktım 45 dk yol yürüdüm işe geldim şimdi yorgunluktan ölüyom kahvemi içerken geçmişi okuyayım

slm kızlarrrrrrrr si,zin için interne4t cafeye geldım....bıraz takılayım dedim....ben bu hafta maalesef kılo veremedım...ilkkez irademı koruyamadım bu hafta.....burdan uzak kalmanın da etkısı var emınım....ama işte her şey ha deyınce olmuyor.....inş en kısa sürede hallolur pc işimiz....Biraz bugünü okuyayım ben...

evet çok haklısınız canm .hesaplamayanlardan biri benim bida olmayacakkk.

hoşgeldin canmmmmmmmmmm54:

bende dedim tonla sayfa birikmiştir.....öğrencıler gıbı bahar gelınce dersler boşlanırmıs ya sizde mı öyle oldunuz bakim?

Ne çektin be yavrum!
Şu kilolardan, yağlardan... incecik kızları görüp de bende onlar gibi olacam diye ne paraladın kendini.
Hayır paraladın da ne oldu?
Öyle de şişkosun böyle de be çocuum.

allahtan fazla yazılmamışta hemen okudum bitirdim

evet garfi cim %90 evden getiriyorum eğer getirmemişsem yoğurt alıp kantinden galeta veya yulafla yiyorum öğlenleri tabii bu takıma girdikten sonra daha öncesinde işyerinin arkasında bi amcamız var öğlenleri ciğer ekmek satıyordu her öğlen ona takılıp ekmek arası ciğer yiyordum yada kebab falan götürüyordum ama artık sağlıklı yaşama zamanıı

dalin cim geçmiş olsun canım bzilerin yapabileceği bişey varsa biz burdayız haber vermen yeterli canım fırsat buldukça da lütfen uğra senin gibi eli sopalı ceza veren pek çıkmıyor burda allahım bir an önce tedavisini başarı ile halledersiniz inşallah senin için en önemli olan o canım şu an başka bişey düşünme

bence de uyar jujum sevda yı bi de benle yarışa girdiler bakalım haftaya ne olacak
şahnurrrr bravoooo valla aldın başını gidiyon arkadaşım .... çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim valla ben niye alıp gidemiyorum
valla jujum ben aldım gazı gidiyom hava da güzel olunca öğlen bıraktım arabayı eve yürü şahnur dedim kim tutar seni 3 seneden sonra görmüşüm 72 leri bacaklarım ağrıyo inan yürümekten ama hoşuma da gidiyo kiklo verdikçe daha sağlıklı beslenesim geliyo
bu arada takım içi listeyi ne zaman hazırlayacan ben merakla onu bekliyom şimdi kaç basamak atladım diye :)
geçen hafta 69.3

bu hatfa 69.1

giden 200 gram

gdım gdım gdiyor uyuz oldum vallahi

ukyo cum canım az gitsin hayatım ben yaklaşıyom sana şimdiki rakibim sensin şeker seni geçebilirmiyim bilmiyom sen sporunu çok güzel yapıyorsun ama sana yetişecem ilk hedefim o canım

bende dedim tonla sayfa birikmiştir.....öğrencıler gıbı bahar gelınce dersler boşlanırmıs ya sizde mı öyle oldunuz bakim?

corni hoşgeldin bir an önce yapılsın şu pc özlettin kendini sen yoksun dalin yok çentik ders çalışıyor öyle olunca buralar fazla sesli olmuyo sayfa ağır ilerliyor canım

evet okudum cnm.....hasta olanlara şifa,sınavı olanlara da kolaylıklar diliyorum.............
eşim de yan tarafta pc lere bakıyor....birkaç güne alırız inş.
yaz geldı buralara.....
turistler denıze gırmeye tavuk gibi kızarmaya başladılar......
havuzlar doldu...
ama ben hala 60 olamadım

bu arada bızde çocuk çalısmalarına başladık olup olmayacagı ne zaman belli olur acaba:26:

inşallah dediğin gibi oluuur garfican valla hevesim kaçıyor artık veremedim hiç bide üstüne aldım :44::44:

tugba abla hosgeldn özledm seniii

dalinoviç inşallah sende tekrar dönersin aramıza bebegin içinde en hayırlısı olsun ıyılesır umarımm

corniii,, bizden uzak kalma artık. şu işi halledin bir an evvel. şu iş demişken, pc işi

canım sizin daha yaşınız küçük dr lar korunmayı bıraktıktan sonra en az 1 sene beklemeniz gerektiğini söyleyeceklerdir
hakkınızda hayırlısı olsun
ankarada bile bugün çok güzel bi hava vardı bende gaza gelip iyi yürüdüm

kızlar jujuyu bekleyemedim meraktan öldün takım içi listemiz ne olacak diye
oturdum excelde yeniden yaptım umarım hata yoktur

1dalin26 88,8 74,3 14,5 16,33% gecen haftanın birincisi
2 cornella 74 65,4 8,6 11,62% Gecen haftanın ikincisi
3 Gamze_M 72 64,1 7,9 10,97% Gecen haftanın üçüncüsü
4 garfield06 71 65,1 5,9 8,31% Gecen haftanın altıncısı
5 biricikoğlumertug 80 73,4 6,6 8,25% Gecen haftanın beşincisi
6 Sevda_M 80,9 74,4 6,5 8,03% Gecen haftanın dördüncüsü
7 ukyo 75 69,1 5,9 7,87% Gecen haftanın yedincisi
8 chentiq 62,7 57,9 4,8 7,66% gecen haftanın ondördüncüsü ****
9 toplight 78,2 72,5 5,7 7,29% gecen haftanın onbirincisi
10 aysunayy 68,5 63,8 4,7 6,86% Gecen haftanın dokuzuncusu
11 busramnmn 66 61,7 4,3 6,52% gecen haftanınsekizincisi
12 ZES 83 77,6 5,4 6,51% gecen haftanın onuncusu
13 birsen-deniz 68,4 64,1 4,3 6,29% gecen haftanın onikincisi
14 JUJU 89,8 84,7 5,1 5,68% gecen haftanın onüçüncüsü
15 rabyas 82,6 78,6 4 4,84% gecen haftanın onbeşincisi
16 penelope1990 75 kilo bildirmedi

Son düzenleme:

tamam kaptanım...

şahnurrrr bravoooo valla aldın başını gidiyon arkadaşım .... çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim valla ben niye alıp gidemiyorum

şahnurum tebrik ederim canım helal olsun...

centig valla kilon az olmasına rağmen çok güzel bir şekilde vermişsin 2 kilo bravooooo...

biricik seni de tebrik ederim canım...

.

kızlar ablam yanımda o nedenle yazamıyorum..,.. şahnur dayanamamış eklemiş listeyi sağolsun bakamadım ama doğrudur kesin

hoşgeldin corni kaçırmışım seni..
canım inşalalh olacak stres olma sakın
1 yıl vaktiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…