- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.641
tamam kaptanım...
şahnurum tebrik ederim canım helal olsun...
centig valla kilon az olmasına rağmen çok güzel bir şekilde vermişsin 2 kilo bravooooo...
biricik seni de tebrik ederim canım...
.
hoşgeldin corni kaçırmışım seni..
canım inşalalh olacak stres olma sakın
1 yıl vaktiniz var
alev cim gönderdin mi kv yi nasıl gidiyor canım
burası da çok hareketsiz yaa millet nereye gitti?
canım baktım ama ters bir durum göremedim benhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-7083.html#post29730374
kaptan böyle bir olay olduğunu biliyor muydun...
gönderdim canım dün akşam bindi..
ben çok iyiyim pansumanlarımı açtım dikiş izi hiç yok valla hakkaten teknoloji baya ilerlemiş
hiç hastaneye gitmemiş gibiyim çabuk toparladım
birde kilo almamışım valla bugün çok iyiyim
sen nasılsın cnm..baya kilo vermişsin moralin motiven yüksektir seninde
canım baktım ama ters bir durum göremedim ben
içemi sinmedi biraz karışık gibi geldi düzenledim şahnur
5.Takım
1. cornella ( 74,00 / 65,40 / 8,60 / % 11,62)
2. Gamze_M ( 72,00 / 64,10 / 7,90 / % 10,97 )
3. garfield06 ( 71,00 / 65,10 / 5,90 / % 8,31 )
4. biricikoglumertug ( 80,00 / 73,40 / 6,60 / % 8,25 )
5. Sevda_M ( 80,90 / 74,40 / 6,50 / % 8,03 )
6. ukyo ( 75,00 / 69,10 / 5,90 / % 7,87 )
7. chentiq ( 62,70 / 57,90 / 4,80 / % 7,66 )
8. toplight ( 78,20 / 72,50 / 5,70 / % 7,29 )
9. aysunayy ( 68,50 / 63,80 / 4,70 / % 6,86 )
10. busramnmn ( 66,00 / 61,70 / 4,30 / % 6,52 )
11. ZES ( 83,00 / 77,60 / 5,40 / % 6,51 )
12. birsen-deniz ( 68,40 / 64,10 / 4,30 / % 6,29 )
13. *JUJU* ( 89,80 / 84,70 / 5,10 / % 5,68 )
14. rabyas ( 82,60 / 78,60 / 4,00 / % 4,84 )
15. penelope1990 ( 75,00 / 74,10 / 0,90 / % 1,20 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 1215,90 / 1046,50 / 169,40 / 12,99 )
ben kiloyu bildirmeden evvel listeye yazmışlar zaten yarım kilo verdi olarak. gelince düzeltiriz demişler. böyle bir şey olduğundan haberin var mı diyordum. yani içimizden biri bildirmediğinde biz de aynı şekilde davranabilir miyiz?
bireyseller daha açıklanmadı ama 1. olamamışım. lady nin takımından limonlubrokoli bacım ters köşe yaptı beni....
bu arada sana kendimle ilgili planımı açıklayayım; ben asla 57 olamayacağım çünkü çok zor veriyorum buralarda öyle takılırım sporu hayata geçirmeye çalışırım diyecektim. şimdi ne desem bilemedim. bu 1,8 beni şok etti.. ben 2 aydır 1,8 verdim heralde
iyi yapmışsın jujum bende excel tablosu olmadığından yeniden excele gir felan merak edince hemen yapmıştım böyle daha düzgün olmuş ellerine sağlık
yok canım ben öyle bir uygulama düşünmüyorum.. gelmediyse gelmemiştir kafamdan rakam yazamam... diğerlerinin işleyişini bilmediğimden de yorum da yapamıyorum...
valla sen vereceksin kararını bu kilodan aşağı inemem diyorsan şuanda da mezun olabilirsin ama yaparım veririm o kalanıda haftaya mezun olayım diyorsun bu hafta asıl asılabildiğin kadar
yollayım şahnur sana da dursun sendede hatta isteyen herkese yollayayım hepimiz hazırlayabilelim listeyi başımaza ne geleceği bilinmez aksaklık yaşamamış oluruz...
teşekkür ederim sevda cım ama olmadı seni bu bel ağrıları mı mahvetti inşallah haftaya bana yetişirsiniz
kaptan mezun olduktan sonraki süreç nedir* ben daha tam mezun olmak istemiyorum. çünkü tartıdaki 57 rakamı benim için başarı olmayacak. benim için sizlerin, ne kadar düzenli spor yapıyorsun, yeme alışkanlıklarını düzenledin gibi şeyler söylemeniz başarı olacak. ben daha tam anlamıyla bu hayata adapte olduğumu düşünmüyorum. o yüzden mezuniyet sonrası bunalıma düşer miym. gene bisküvi ve göbek batağına saplanır mıyım bilmiyorum..
:44:
hayırdır senin canın neye sıkkınçokkk canım sıkılıyooooooooooooooooooooo
.
cnm cok ama cok sıkkınnn kendımı dırek buraya attım sızlerle konusmaya akıl almaya ıhtıyacım var.
yakalsık 45 dakıka once eve geldım sabahtan ebrı kosturmaca ıcındeyım.ongorusmenın bugunkı 2.yarısında yanı muayene asamasında sordum nekadar ucret odememlazım seans basımı yoksa toplam borcu tek seferdemı dıye bana ne dedı bılıyormusunuz.haftada 3 seans seans bası 250 tl ayda 2 bın tl yapıyor.bole baktım adamın yuzune sız dalga gecıyosunuz heralde dedım.ayda 2 bın tlyı karsılayabılen varmı dıye sınırlerım tepeme cıktı ozaman polıce yapalım 1000 tl odersenız seanslarınız 50 tlye yapılacak dedı.1 yıl boyunca devam etmenızı onerırım dıyo yılda 24 bın tl haftada 750 tl o polıceyı yaptırsammı dıye dusunurken.halamın kızı aradı fızyoterapıst kendısı.oraya gıdecegımı solemsıtım.arastırmıs benı aradı hemen cık ordan dedı.sarlatanlara paramı yedıreceksın dedı.konustuk vs falan amacları ınsanları kandırıp paraalrını almak dedı.bıodaha onunden bıle gecme dedı.duyduklarım benı sok ettı.ben gene herseye ragmen sırf cocuguma en ufak bı faydası olur umuduyla bu paraları dokebıldıgım yere kadar dokmeye calısıcaktım polıce yaptırıcaktım vs.sımdı cok moralım bozuk yenı bı umut dedık heveslendık umutlandık foss cıktı husran oldu.ozel bı rehabılıtasyon merkezıne ugradım konustum seanslar 30 tl dedı ıkıncı bır sok otaraf 250 dıyo bu 30 dıyo ya hanısı dogru bunların hangısıne guvenecem ben hadı para kaptırırız en fazla o olur.ya bos bı umuda bel baglayıp oglumun bosa gıden ayları ona yanarım ıste.bana bır akıl verın ben napayım ya.250 tl ve 30 dıyo arada cok fark var gercekten dolandırıcı olabılırleymı hala kızı cok arastırmıs oranın magduru 1 kısı ıle gorusmus kendı merkezlerınde hastası olan.napcamyaa
menüm.
kahvaltı.
kıymalı yumurta
2 dl buğday ekmeği
zeytin
peynir
domates
ara:yok
öğle
1 kase yayla çorbası
ara:
1 tabak çilek
akşam
3 köfte
1 dl buğday ekmeği
yeşil salata
1 bardak ayran
suyumu içtim.
hayırdır senin canın neye sıkkın
kaptanım beni özlemiş ...yanımda şimdi okuyor işteyken canı sıkılmış iş yokmuş çalıştırmamışlar....nasıl verdiyse o kiloyu da oturduğu yerde...
.
iyi sevindim ciddi bir durum yok yani....
niye kız kıskandın mı o oturduğu yerden verdi diye..... bende 8 saat oturuyom ama en yüksek skorum 800 gr...
ama bu hafta iddalı geleceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?