- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.661
demekki isteyince oluyormuş değil mi jujum
Çok şükür sorun yok jujum, işlerim bitti, kk da da kimse yoktu, o an canım sıkılmıştı
.
gamze bu hafta verdim diye rahat rahat yemezsin dimii....
ben bu hafta yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum sahile inicim akşamları yürümek için
gamze bu hafta verdim diye rahat rahat yemezsin dimii....
ben bu hafta yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum sahile inicim akşamları yürümek için
bunu yazdığını görmemiştim. aynısı benim içinde mi geçerli.. yapamayacak mıyım şimdi ben kaçamak.............
GAMZE niye günlüğüme bakmadın bakayım sen bu gün??
bir gün olmak kaydı ile özgürsünüz.... ama sadece bugün ona görekaptancım o zaman bugünki başarımı cevizli ikram+kahve ile kutlayabilir miyim?
geçen hafta ben kitaba daldım siz kim bilir nerelere daldınız.... bu hafta kitap ta yok ahhhhhh cris ahhhhhh ne çektin beeeeeeeee... boşluktayım valla bana yeni crisler azımYok yok jujummm, maşallah öyle bir motivasyon yakaladım ki, yemek aklıma bile gelmiyor..birde burayla bağlantı kopmayacak jujum..o en büyük faktör..yani senin bağlantından ziyade, grubumuzun birbiriyle bağlantısı kopmamalı..bu hafta bu daha iyiydi gibi, geçen hafta çok kopuktuk..:26:
.
hayırdır ne günlüğüm kim nerede nasıl
bunu yazdığını görmemiştim. aynısı benim içinde mi geçerli.. yapamayacak mıyım şimdi ben kaçamak.............
GAMZE niye günlüğüme bakmadın bakayım sen bu gün??
bana niye demiyonuz ya günlük mü var neredeymişşşAyyy kıyamamammm, seni okumayı çok seviyorum ve itiraf edeyim çaktırmadan okudum daaama o kadar güzelliği saçmalayıp bozmayayım dedim..yaz ne olur, okumak çok keyiflii
.
Ayyy kıyamamammm, seni okumayı çok seviyorum ve itiraf edeyim çaktırmadan okudum daaama o kadar güzelliği saçmalayıp bozmayayım dedim..yaz ne olur, okumak çok keyiflii
.
bir gün olmak kaydı ile özgürsünüz.... ama sadece bugün ona göre
geçen hafta ben kitaba daldım siz kim bilir nerelere daldınız.... bu hafta kitap ta yok ahhhhhh cris ahhhhhh ne çektin beeeeeeeee... boşluktayım valla bana yeni crisler azım
hayırdır ne günlüğüm kim nerede nasıl
bana niye demiyonuz ya günlük mü var neredeymişşş
bööööökö eşşşekk.. o ziyaretçi sen miydin.
kız delirdin mi ne yazmayı planlıyordun ki bozacak.. nasıl bozabilirsin hem...
ben o kadar yazdım gelip bir kişi ble okumamış diye üzülürken sen gizli gizli okudun.. aşk olsun..
küstüm
ozaman mezun olma ama mezun olmamak içinde kilo vermemeye çalışma 900 gr kaldı haftaya artı gelme de ne yaparsan yap -100 bile kabulümdür
hayırdır senin canın neye sıkkın
dalin ne dilyebilirz ki.... böyle bir konuda yorum yapmak ne derece sağlıklı olur bilmiyorum çünkü konuya hakim değiliz hiç birimiz... bir şeye başlamadan önce iyice araştırmak lazım senin gibi ailelerle irtibata geçip yaşadıkları süreçleri öğrenmek ve gidilecek kilinikle ilgili tavsiyelerde önemli... bu arada eşin ne diyor sen yanlız mı gittin
esımle konustum.30-50 tl lık seansa 250 tl ıstıyorsa vardır bı anormallık dedı.oda arastırdı.
bu terapıler 250 tl ama oda masaj olarak bel agrın ıcın vs ıcın olursa ozel terapıye gırıyor ozaman fıyatı bu bızım elımızde raporlarımız vardı.ve bızım ozurluluk zorunlu durumundan oldugu ıcın bu terapılere okadar para vermek zorunda deılız bu yuzdende 30 ıla 50 tl arası degısıyormus.ben yanlız gıttım esım evde dıger cocuklarla kaldı.cok cnm sıkıldı bole olunca.tek yapılan sey 20-30 dakıka ayaktabanına masaj yapmak sınırlere basınc yapmak.10 seans-20 seans 750 tl haftalık soygun gıbı.butun adaptemı oraya vermıstım ama bu fıyata olacagını hıc dusunmemıstım hatta seansı 100 tl dese gene kabul edıcektık ama bu cok fazla.
p.tesı gunude rehabılıtasyon merkezıne gıdıp gorusucem baska bır yer daha varoraya gıdecem o ıkı merkezde aynı sekılde konusurlarsa bunların soyguncu oldughuna kanaat getırıcem.bugun egıtmenımızle ve rehabılıtasyon merkezının sahıbesıylede gorustum onalrda halakızının soledıgını soeldı bel baglamayın uzak durun.kıme guvenıcemı ınanıcamı sasırdım.
girdim okudum canım iyi edebiyat parçalamışsın ama crisim gibi olaman anam aaahhhhh ciris ahhh ne çektin anastasiadan yada o sendenjujum daha yeni başladım yazmaya. kimseye demedim. gamze bacı beni gizlice takip ettğinden okumuş
profilime gir, açtığım konularda yazıyor günlüğüm.. yeni chrisin olayım anam beni oku... boşluğundan kurtarayım seni...
ama +18 e bağlarsam beni banlayabilirler
esımle konustum.30-50 tl lık seansa 250 tl ıstıyorsa vardır bı anormallık dedı.oda arastırdı.
bu terapıler 250 tl ama oda masaj olarak bel agrın ıcın vs ıcın olursa ozel terapıye gırıyor ozaman fıyatı bu bızım elımızde raporlarımız vardı.ve bızım ozurluluk zorunlu durumundan oldugu ıcın bu terapılere okadar para vermek zorunda deılız bu yuzdende 30 ıla 50 tl arası degısıyormus.ben yanlız gıttım esım evde dıger cocuklarla kaldı.cok cnm sıkıldı bole olunca.tek yapılan sey 20-30 dakıka ayaktabanına masaj yapmak sınırlere basınc yapmak.10 seans-20 seans 750 tl haftalık soygun gıbı.butun adaptemı oraya vermıstım ama bu fıyata olacagını hıc dusunmemıstım hatta seansı 100 tl dese gene kabul edıcektık ama bu cok fazla.
p.tesı gunude rehabılıtasyon merkezıne gıdıp gorusucem baska bır yer daha varoraya gıdecem o ıkı merkezde aynı sekılde konusurlarsa bunların soyguncu oldughuna kanaat getırıcem.bugun egıtmenımızle ve rehabılıtasyon merkezının sahıbesıylede gorustum onalrda halakızının soledıgını soeldı bel baglamayın uzak durun.kıme guvenıcemı ınanıcamı sasırdım.
herkese gunaydın canlaaarrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canımmmm, hoş geldinnnnnasılsın?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?