Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatacım sende benim gibi kaçırmışsın.. ben kaç gündür regl dönemimi geçiriyordum birde şöyle abuk bir şey var başlamadan iştah birde bitince iştah var bende.. tam o günlerde yok yani... bu kez engel olamadım kesin almışımdır kilo öyle yedimki çünkü.. ayların intikamını alır gibi.... yedim yedim durmak nedir bilmedim... bu sabah yeter dedim artık yeni düzen gerek yeni beslenme...izin yaptım bitti.. daha izin yazarsam kendime 100 kilo olacağım dönene kadar :))..

bu sabah ekmek arası peynirli sandviç yedim yarım bardakta meyve suyu içtim... birazda yürüyüş yapacağım kızım kalksında çıkarız beraber.. cumartesi spora gidemeyince kötü hissettim kendimi...

ben düdük şaziye yine bir günaydın demeden daldım gittim laflara...

günaydın güzel takımım, sağlığınız neşeniz yerinde olsun inşallah...

dün çok hoş bir gündü, bahçemde vakit geçirdim yine.. haftaya cumartesiye kadar çiçeklerim kendilerini biraz toparlasınlar fotoları çekeceğim kısmetse...kendi diktiğim oyuncaklardan saksılarıma süsler yaptım eşim diyorki gazinoya benzettin balkonuda:roflol: her yere kocaman nazar boncukları taktım gelip geçenler durup bakmadan geçemiyor fazla renkli yaptım galiba :roflol:...böyle minik melekler dikmiştim onları ince sopalara takıp saksılara daldırdım, sonra korkuluk yüzleri dikmiştim onlarada mıknatıs takıp kapıma taktım bir sürü... yoyo tekniği ile balkona bakan mutfak penceresinin dışına perde yaptımtık kızlarla onu taktım, hımmmmmmCADIARZU sonra her yıl bir sürü deniz kabuğu toplarım onları iplere kurdelelere takıp balkon demirlerinden sarkıttım şıkır şıkır oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkis tek eksik çiçeklerimin ufak olması işte haftaya dek biraz çiçeklenirler bende hemen foto eklerim size.delikafadulden

günaydın herkeslere a.s.
nasılsınız bakalım? spora gittim geldim kahvaltımı ettim bir uğrayayım dedim takıma.

kallisim valla yazdıkalrını okudum da, foto isteriz foto isteriz dicektim tam, sonuna geldim eklerim yazmışsın zaten. hadi ama bak yaa ne kadar zamandır eklicen yok bahce düzelsin yok cicekler büyüsün :roflol:

çikolatam sana kızmadım, kızamam ki kaydirigubbakcemile3 ben de kaçamak yaptım hafta sonu :1ninca: 1 tabak mantı yedim dedim ya :1ninca: bişey diyemedim o yüzden. inşallah yağ olmamıştırdan başka :roflol:

bu arada mehalim ve kallisim hadi dönün takıma. bak zaten yeme düzeniniz bozulmaya başlamış. hem sizin açınızdan iyi olacak hem bizimmm. öksüz kaldık yaaaaa :çok üzgünüm:

zenancım konuşmuştuk senle, kendini tutmak çok zor olacak ama 5 hafta da çok uzun yaaaaa. bari akşamları yeme -tatlicadiarzu-

günaydınlar güzel takımımız inşallah herkesin keyfi yerindedir hafta sonları güzel güzel geçmiştir.

sevgili çukulatacım raporum;
09/05/2009

sabah 1 aktıvya
5 adet sunta

öğle tavuklu göbekli yoğurtlu salata
fırında kızartılmış sebze domates soslu 2 servis kaşığı

ara 1 dilim az şekerli kek

akşam yarım lahmacun

gece 1 bardak süt

10/05/2009
sabah 5 adet sunta
1 bardak çay

ara 1 elma

öğle 3 mercimek köftesi
makarna salatası yoğurtlu

ara tavuk göğsü küçük bir kare

akşam 7 adet yaprak sarma
yoğurt
salata

gece 1 bardak süt

bu arada ben yarin gunduz buralarda olamayacagim,esimin bilgisayari bozulmus ve formatlayacakmis.benim bilgisayarimi alacak,lazim olurmus... aksam girecegim ve tum gun buralari cok ozleyecegim, ve de sizleri...haberiniz olsun canlar...

bugun yediklerimi yazmak istiyorum sevgili canzime ;

10.00 1 kase sutlu nesfit

14.00 2 dilim kepekli ekmek,peynir,1 kati yumurta,1 tatli kasigi bal,domates salatalik(esimle kahvalti)

16.00 1 adet k- bar

17.00 1 avuc beyaz leblebi,yarim armut

19.30 4 kofte,1 dilim ekmek,salata,sarmisakli yogurtlu cacik

22.30 cay , yas findik ( 5-6 adet) kuru dut (kucuk avuc)

gun icinde 2 fincan 5 i bir yerde ve bol su...

canım herşey gayet iyi görünüyor malesef hafta sonları saatlerde hepimizin problemi oluyor sabah geç kalkıyoruz akşamda böylelikle geçe kalıyor ama beslenmem gayet güzel afiyet şeker olsun canım hihoyyythihoyyyt

günaydın iyi haftalar sevgili takımcım

henüz geçmişi okuyamadım,
bi bakıcam

bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani

keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi

herkese selam
dun kacamak yaptim :(
adet olacagim zaman kendime engel olamiyorum :1no2:
misafirim var diye yazmistim ya,misafirim ve ben iki kisiydik.onun onune koyup kendi onume almamam olmayacakti,bana gore cok ayip birsey...
ama tabii ki bu bahane degil,alsam bile yememem veya cok az yemem gerekirdi...
ben de bunu beceremedim,ne yapayim...
kek,borek... oooooooff off :oklava:

ama belki su soyleyecegimle affedersiniz beni,
genelde pazar gunleri spor yapmam ..
bugun 40 dk tempolu yuruyus ardindan 15 dk bolgesel hareketler yaptim ve bol su iciyorum...
haluk sacakli "yediklerinizi yakmaniz icin 24 saatiniz var,vucut ancak 24 saatte yaga cevirir"demisti,aksama da spor yapmayi dusunuyorum...

bu hafta icin ozur diliyorum,yani yediklerimi yazamadim.biraz sistemdeki sorundan...
yarindan itibaren tekrar yazacagim,
bilgine canzim... seni de bekliyorum yarindan itibaren...
simdi annemlere gidecegiz.aksama gorusuruz sekerler

artık olan olmuş canım inşallah bundan sonra dikkat ederiz aslında benimde senden kalır yanım yok cumartesi arkadaşıma gittim ama o diyet yaptığımı biliyor salata ve fırında sebze kızartmış üzerine sarımsaklı domatesli sos yapmışş aynen bir kızartma lezzeti vardı valla kek yapmış ama içinde o kadar az şeker varki başkada ekstra birşey yapmamış ama pazar günü günümüz vardı tabi bende kendime en uygun şeylerden yedim çok zarar almadan atlattım iki günü
canım bu arada 8 aylığına taşınmak gerçekten çok kötü birşey eşyalarımı üzüleceksin yada çektiğin sıkıntıyamı üzüleceksin hayırlısı olsun artık canım

bi bakıcam

bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş

keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi

canım geçmiş olsun allahım şifanı verir inşallah biran önce sağlığına kavuşursun dediğin gibi herşeyin başı sağlık

zenanim tabii zor olur senin icin , birsuru lezzetin arasinda kendini tutmak. ins cok kacirmazsin,5 hafta uzun bir surec.1 hafta filan olsaydi azar azar yersin caninin cektiginden bisey olmaz diyecektim ama,5 hafta azar azar bile yesen kilo alma ihtimalin cok yuksek... Allah yardimcin olsun...
ben kacamak yaptim zenanim,hatta yazdim da ama kimse bana cevap yazmamis...
neyse artik,kimse bana kizmadi demek...
evet zor olcak bakalim insallah sapitmam cukulatam bir ogunluk kacamak telafi edilir debirkac gunun kacamagini toprlamak cok zor olur allah bana sabir versiinde dalmiyim yiyeceklere bugun bir diyet uygulamaya basladim bilinen bir liste gecen gun kim benimle ayni listeyi uygulamak ister dedim ama siteinin azizliginden gozden kacti sanirim ben bu hafta yalniz basladim bakalim kac gun surdurebilecegim birkac kisi olunca duzenli uyuluyo listeye ben bu hafta yalniz yapayim cumdan sonra benimle diyet listesi uyma yarisina katilmak isteyen olursa bereber devam ederiz ayni listeye bakalim kac kisi uyabilecek ve ayni listeylen kim daha fazla kilo verecek
bide dedigim gibi gunduz gelemezsem gece mutlaka ugrarrim cunku dun gece pc basinda uyuyyacaktim nerdeyse oyle uykum vardiki ugramadan edemedim

mersacım canım uzun zaman sonra seni görmek hoş geldi, orundan gelemeyeceğini tahmin etmiştik...
canım bende dün ablamı aradım ufak kızım diyorki o senin annen değilki neden arıyorsun.. annem varmıki dedim.. gidemiyorum çok uzun zaman oldu.. gidebilsem bile bir avuç toprak işte insanın ağrına gidiyor annem babam önümde yerde yatıyorlar ben karşılarında ayaktayım... allahım evlatlarımızın sağlığıyla acısıyla sınamasın bizi, amin....

ablacım senin işin ne kolaymış öyle.. orda bin burda in ohh ne güzel başka yola ne diye bakacaksınki şakkıdı hiç dertsizmiş valla...
evet kallisim amiiiiin allah evlat acisi yasatmasin bide bu dunyadan obur dunyaya goc etmis tum sevdiklerimizi cennette kavustursun insallah
hakkaten reyhan abla senin yolculuk cok iyiymis biz 3 gun yol yapiyoru yarisi feribot yarisi karadan bide biraz geze toza gittigimiz icin gec variyoruz ama allah kazasiz belasiz yolculuk versin bir kac saat gec varsak ne olur demiii

ben düdük şaziye yine bir günaydın demeden daldım gittim laflara...

günaydın güzel takımım, sağlığınız neşeniz yerinde olsun inşallah...

dün çok hoş bir gündü, bahçemde vakit geçirdim yine.. haftaya cumartesiye kadar çiçeklerim kendilerini biraz toparlasınlar fotoları çekeceğim kısmetse...kendi diktiğim oyuncaklardan saksılarıma süsler yaptım eşim diyorki gazinoya benzettin balkonuda:roflol: her yere kocaman nazar boncukları taktım gelip geçenler durup bakmadan geçemiyor fazla renkli yaptım galiba :roflol:...böyle minik melekler dikmiştim onları ince sopalara takıp saksılara daldırdım, sonra korkuluk yüzleri dikmiştim onlarada mıknatıs takıp kapıma taktım bir sürü... yoyo tekniği ile balkona bakan mutfak penceresinin dışına perde yaptımtık kızlarla onu taktım, hımmmmmmCADIARZU sonra her yıl bir sürü deniz kabuğu toplarım onları iplere kurdelelere takıp balkon demirlerinden sarkıttım şıkır şıkır oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkis tek eksik çiçeklerimin ufak olması işte haftaya dek biraz çiçeklenirler bende hemen foto eklerim size.delikafadulden
bazen bende direk daliyorum laflara selamsiz sabahsiz o zaman bende duduk naciye olam sen saziye ben naciyekaydirigubbakcemile5 he hee
amaan amaan bahcen boyleyse evin ici kimbilir nasildir kallisim dogrusu fotolara benim kadar sabirsizlikla bekleyen olamaz ben bikere takima girdigim ilk haftalardan beri bekliyom hergun merakim dahada artiyo zaten reyhan ablaylan soyle izine gitmeden once artik msn denmi olur nerden olur bir daha gormek istiyorum iyice bakiyimda eger iznimiz ayni tarihe den gelirse yolda baska kadinlara reyhan abla senmisin diye atlamiyim kadinin boynunaŞeniz gerci pasamizda geliyomus onlarlan izine pasadan tanirim heralde demi kallisim reyhan ablamm

günaydın herkeslere a.s.
nasılsınız bakalım? spora gittim geldim kahvaltımı ettim bir uğrayayım dedim takıma.

kallisim valla yazdıkalrını okudum da, foto isteriz foto isteriz dicektim tam, sonuna geldim eklerim yazmışsın zaten. hadi ama bak yaa ne kadar zamandır eklicen yok bahce düzelsin yok cicekler büyüsün :roflol:

çikolatam sana kızmadım, kızamam ki kaydirigubbakcemile3 ben de kaçamak yaptım hafta sonu :1ninca: 1 tabak mantı yedim dedim ya :1ninca: bişey diyemedim o yüzden. inşallah yağ olmamıştırdan başka :roflol:

bu arada mehalim ve kallisim hadi dönün takıma. bak zaten yeme düzeniniz bozulmaya başlamış. hem sizin açınızdan iyi olacak hem bizimmm. öksüz kaldık yaaaaa :çok üzgünüm:

zenancım konuşmuştuk senle, kendini tutmak çok zor olacak ama 5 hafta da çok uzun yaaaaa. bari akşamları yeme -tatlicadiarzu-
evet bijom 5 kadar kalacaklar bakalim artik bir hal caresine bakacaz benim ogle yemegi hazirlamam laziiim bide ortaligi toparlmam laziiim her firsatta ugruycaaam kocaman opuyoruuum gobus takimimada olculerimi veriyim cikcam gorusuruuz beni ozleyin canlariiim
herkezi tek tek opuyorum Şenizbu takimi coook seviyoruuuma.s.

bijocum daha nasıl döneyimki takıma anlamadım :)) burdayım işte döndüm....

foto eklemek benim için tam bir sorun.. naz yaptığımı filan sanmayın.. 2 makine var birisini büyük kız elinden bırakmaz diğeri ise son günlerde hafıza kartsız dolanıyor ortalıkta, birisi kartını başka amaçlarla kullanıyor yani makine var içi boş :) çekim yapmıyor.. kalabalık evde insan her istediğini anında yapamıyor... ama ben zaten başta demiştim yok tadilat olsun sonrada istiyorumki azıcık göze hoş gelsin fakat havalar daha düzelmediki biliyorsunuz çüçekler böcekler kendini toparlayamadı... ilk fırsatta yapıcam şeker merak etme..

sporticim merak ettim bende canımda araştırmayalım sen yazarsın sanırım, geçmiş olsun diyelim ama bozma moralini.. benim kızımada çok acil ameliyat demişlerdi fakat daha sonra kist ile ömür boyu yaşayacağını bir zararı olmayacağını söylediler.. zaten ameliyatta olsa artık ameliyatlar filan çok kolay geçiyor hemen toparlanırsın..

dememismiydim bende duduk naciyeyim diyee kaydirigubbakcemile3
herkeze guzel hfta baslari diliyorum guzel baslasin guzel devam etsin gununuz aydinlar olsuuun hanimlarr:lepi:a.s.

oyy kallisim döndün mü sen şimdi a.s. ben daha 1-2 hafta uzak kalıcaksın sanmıştım kilo bildirimden. süper o zaman :1hug:
mehalim peki?

bi bakıcam

başka türlü de geçmezmiş

sportim bozma moralini cok gecmis olsuuun bence sen cabuk atlatirsin bunu ne oldugunu bilmiyorum ama senin cok guclu oldugunu iyi biliyorum allah dermansiz dert vermesin caniim
canziiim sanada merhaba caniiim

ayyy biturluuu cikamiyorummm kizlaaar yaa ama bu sefer cikmam laziiim hadi optuum herkeziii

bizde seni öptük canım.. kendinide sıkıp bunaltma misafirlerini bırakıp buraya geleceksin diye... fırsat bulunca kaçarsın zoraki gelme yani.. kalabalık oluyorsunuz allah kolaylık versin canım... tabi kayınvalidenin yapacağı yemekler hamur işleri içinde kolaylıklar dileyelim sana :)

bijom mehalim daha bir iki hafta dönmeyecek sanırım yapacaklarını yapın bakalım diyetisyen spor filan demiş ya sıkı hazırlanıyor dönüş için :))

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Hem doktor bahsetti hemde ben biraz araştırdım, aslında dermoit kistin çok önemli habis olacak bir durumu yok gibi görünüyor.
Ama büyüdükçe yumurtalıkları sıkıştırmasından dolayı, yumurtalıkların görevine engel oluyor.
Dermoit kist daha doğum anında, saç, kemik, diş parçalarrının vücutta öyle bi yerde toplanmasıymış, sonradan oluşan bir şey değil ama gittikçe büyüyebiliyor saçak saçak bişey, internette baktım 40 mt olan vaka bile varmış, onun yanında 5 cm hiçbişey değil ama.
birde hiçbir ilaç vs. etkilemiyor, vücuttan bağımsız bir kütle olarak takılıyor bu kist, sadece yer kaplamasından dolayı diğer organlara rahatsızlık vermesi kötü.
O yüzden de ister laproskopik ya da sezeryan yöntemiyle almak istiyor doktor, orda olmasın.
bütün doktarlar istemez ya vücutta gereksiz şeyleri. Herzaman için vücuttaki normalin dışındaki oluşum risktir diyorlar.
durum bu yani, yarın bugün bir çocuğum olmasını istediğimde belki de çocuk büyüyecek yer bulamıycak ne biliyim kistten dolayı, yada yumurtalığım tam görevini yapamayacak gibi riskler var,
işte böyle kızlar

Canım bizimle olmak istemen çok güzel ancak şunada yanılmıyorsam boş yer yok ama listeye şuanda girmesemde olur ben yinede burda olmak istiyorum dersen bizlerde çok seviniriz .her zaman gelip paylaşımda bulunursun bizlerle....

tamam mehalim bende bundan sonra burdayım listeye gimesemde olur kahvaltıda yediklerimi yazayım 1 domates az kaşar az peynir 1 biber 1 dilim kepek ekmeği ile şekersiz çay.. kaydirigubbakcemile2

günaydınlar . 5. takımın fıstık hatunları ........
günaydın canım :1hug:

sportiecim valla hiç duymadığım için birşey diyemiyorum ama umarım hakkında hayırlısı olur. doktorlar ameliyat derler hemen ama ben de biraz baktım sanırım bu durumda düşünülmeli operasyon. okumuşsundur belki ama şurayı da okudum ben http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/238358-dermoit-kist-yasadiklariniz.html ben yine de birkaç doktordan daha fikir almanı öneririm. çok çok geçmiş olsun canım a.s.

Back
X