- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.581
teşekkür ederimvalla helal jujum 83 olmuş gözün aydın
şahnur ya bu ne iş gram grama aynı veriyoruz
birsen tebrikler bacım o kadar pastayla nasıl veriyon bravoben yesem kesin o kadar veremezdim
alev tebrikler
birsen tatlım tebrik ederim şuana kadar en fazla sen vermişsin
jujum kaptanım sende sanırım bu hafta kırdın vücudunun direncini tebrikler
şahnurum ve biricikim maşallah sizde başabaş devam
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrı ayrı
saol canm
.
şahnurum inşallah yaklaşırım ama anlamadığım ne biliyo musun ? yaa ben çarşamba çıktım basküle şu oturma vardı ya börek kek falan işte ogün yarım kilo eksik geldim ama neden böyle oluyor işte koskoca 1 hafta onlar yüzünden boşa gitti biz hiç mi bişey yiyemicez hiç mi yani şuan da şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya çok kızgınım onlara adaletsiz ya bu adaletmi şimdi...[/B]
illaki vucudun bi şeye karşı reaksiyon gösterdi ödem yaptı o halde.. başka açıklaması varmı
57,5/56,7/0,8/1,39
gözlemeyi yaktım ya kömür karası oldu sizi okuyacağım diye...
yazımı sonra süslerim artıkın...
kızlarrrrrrrrr hepinize günaydın........
wc ye çıkmayı bekledim ama nafile tık yok....tartım kayınvalidemın odasın da kuran -ı kerım okuyordu bende gıremedım şimdi onlar kahvaltı edıyorlar.....bende hemen buraya koştum....gidip tartılayım....
bu arada geçmişi okudum....jujum bu birsen beni strese sokar ya nasıl gidiyo o kılolar...offf kendımı gemi gibi hissediyorum....demir attım okyanusun ortasına sanki:26::26::26:
kızlar hepinizi tebrik edıyorum.....alevcım,meltemim sizlerı ayrı tebrık edıyorum direnç kırılmış......darısı başıma bakalım....
birsen bacım bu sana
canmmmsınnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wc ye çıkamadığım halde 64.2 geldimmmmmmayy çok mutlu oldum....
cornella ( 65,10 / 64,20 / 0,90 / % 1,38
57,5/56,7/0,8/1,39
gözlemeyi yaktım ya kömür karası oldu sizi okuyacağım diye...
yazımı sonra süslerim artıkın...
Sevdacım aynı durum bende de oldu bende dün hariç her gün spor yaptım ve gerçekten de çok yoruldum aletlerle çalıştım yürüyüş bandı temiz hava yürüyüşü karışık spor yaptım ama çok da güzewl ter attım senin gibi salı veya çarşambaydı bende 900 gram eksik gelmiştim bugün 300 gram eksik gelmişim... Ben yaptığım spora bağladım çünkü nerden baksan basen bölgemden 2 cm ye yakın incelmişim o yüzden bu haftaki gramı kafama takmadım yoksa üzülürdüm...Sende takma kafana bi şarkı patlat dinleyelimçarşamba günüydü tatlım ama ogün yedim onları tamam da akşam bir okadar spor yaptım akşam hiç birşey yemedim ama anlamadım gitti...bir de ogün yarım kilo az gelmiştim ....
.
[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
demek rüzgar hııııı tospa hıııı.... gamze sana meydan okuyorummmkaptanımm fark olmasına rağmen gamzeyle rakip olmak istiyorum.. uffffffffffffffffffff çok pisss gaza haza faza hepsine geldimmm
gerçekten yaa sevdamm çokk tebriklerr helal olsunnn..
tamam kaptanım gamzeye meydan okuyorum .. gececeğim onuuyoksa ben tospa hızında kalacağımmm
ayrıca kılo veren herkesı canı gonulden tebrık edıyorumm bırsen tugbamm super gıtmıs sızden bravaaaaaaaa: bu hafta takımcak ıyıyız benceeee...
Sevdacım aynı durum bende de oldu bende dün hariç her gün spor yaptım ve gerçekten de çok yoruldum aletlerle çalıştım yürüyüş bandı temiz hava yürüyüşü karışık spor yaptım ama çok da güzewl ter attım senin gibi salı veya çarşambaydı bende 900 gram eksik gelmiştim bugün 300 gram eksik gelmişim... Ben yaptığım spora bağladım çünkü nerden baksan basen bölgemden 2 cm ye yakın incelmişim o yüzden bu haftaki gramı kafama takmadım yoksa üzülürdüm...Sende takma kafana bi şarkı patlat dinleyelim
kızlar gerçekten bu hafta çok güzel herkes kilo vermiş
bi hasret kaldı bakalım onun sonucu ne çıkacak
büşra cım sen kilonu bildiriyorsan hemen listeye ekleyelim altta görüyom seni
evet geçen hafta yarış durumları yukarıdaki gibidir.....birsen gamzeye meydan okumuştu bakalım sonuçlar ne
toplight ( 70,50)----69,80 (0,70) gr verdi
biricikoglumertug (70,50)---- 69,80 (0,70) gr verdi
şahnur ve biricik bu yarışta dişli rakipler olduklarını göstererek dişi diş , göze göz, kana kan bir rekabet ile berabere kalmışlardır.... otomatikman bu haftada yarışacaklar varmı bahse giren.....
birsen-deniz (64,50)----63,40 (1,10) gr verdi
Gamze_M (62,90)----62,80 (0,10) gr verdi
birsen ciddi bir atak yaparak gamzeye rakip oldu ama onun kilosunu yakalayamadı... buna rağmen 1,10 gr vererek bu konuda ciddiyetini gösterdi ve gamzenin ensesinde nefesini hissetmesine ve tedirgin olmasına neden oldu...
gamze gezen haftata bahsettiğim gibi verdiği kilonun rehavetiyle harap ve bitap düştüğü için bu hafta 0,10 gr vererek inzivaya çekildi ...
bu hafta her ikisini de yeniden rakip yapmaya karar verdim.. bakalım birsen gamzeyi yakalayabilecekmi... gamze arayı açarak birsene hahayyy çok beklersin diyebilecekmi... yoksa ikiside berabere kalıp biraz dinlenmek mi isteyecekler...
hepsi ve daha fazlası haftaya cuma günü bültenimizde olacak...
kesınlıkle cnm......sende cok iyi gidiyorsun
zes cnm benım bence 300 gr çok iyi.bak alevle ben 1 aydır 100 gr ımı zor verıyoduk hatta bazen + çıktık...bence güzel sonuczira jujum da öle ama pes etmek yok......
şahnurcum hasret ize ayrılmıştı galiba bu hafta izinli yazılacaktı ben öyle hatırlıyorum....annemler de net yok demişti....
şahnurum inşallah yaklaşırım ama anlamadığım ne biliyo musun ? yaa ben çarşamba çıktım basküle şu oturma vardı ya börek kek falan işte ogün yarım kilo eksik geldim ama neden böyle oluyor işte koskoca 1 hafta onlar yüzünden boşa gitti biz hiç mi bişey yiyemicez hiç mi yani şuan da şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya çok kızgınım onlara adaletsiz ya bu adaletmi şimdi...[/B]
hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlargüzel kilolar gitmiş...
mutluyum bende bu hafta çokaynadaki görüntüm artık hoşuma gidiyor..hedefim haziran sonuydu olacak inanıyorum
teşekkürler kzlar bende sizleri tebrik ederim başa baş gitmişsiniz:13:
6 lı rakamları gördünüz tbriklerr:119:
ayyy corni ben unutmuştum hasretin izne ayrıldığını iyi ki hatırlattın canım
büşra da bildirim yapmadan gitmiş yaa nerde acaba?
ukyo nerede??? izinli mi yazılacaktı.. benim gözümden mi kaçtı unuttum mu bilmiyorum iyiki hatırlattın corni
dalin geri dönecekmi ???
büşra geleceğim dedi ama vaz mı geçti????
sorularımın cevabı kimde???
evet geçen hafta yarış durumları yukarıdaki gibidir.....birsen gamzeye meydan okumuştu bakalım sonuçlar ne
toplight ( 70,50)----69,80 (0,70) gr verdi
biricikoglumertug (70,50)---- 69,80 (0,70) gr verdi
şahnur ve biricik bu yarışta dişli rakipler olduklarını göstererek dişi diş , göze göz, kana kan bir rekabet ile berabere kalmışlardır.... otomatikman bu haftada yarışacaklar varmı bahse giren.....
birsen-deniz (64,50)----63,40 (1,10) gr verdi
Gamze_M (62,90)----62,80 (0,10) gr verdi
birsen ciddi bir atak yaparak gamzeye rakip oldu ama onun kilosunu yakalayamadı... buna rağmen 1,10 gr vererek bu konuda ciddiyetini gösterdi ve gamzenin ensesinde nefesini hissetmesine ve tedirgin olmasına neden oldu...
gamze gezen haftata bahsettiğim gibi verdiği kilonun rehavetiyle harap ve bitap düştüğü için bu hafta 0,10 gr vererek inzivaya çekildi ...
bu hafta her ikisini de yeniden rakip yapmaya karar verdim.. bakalım birsen gamzeyi yakalayabilecekmi... gamze arayı açarak birsene hahayyy çok beklersin diyebilecekmi... yoksa ikiside berabere kalıp biraz dinlenmek mi isteyecekler...
hepsi ve daha fazlası haftaya cuma günü bültenimizde olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?