- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.541
bende wc ye çıkamadım ama mecburen çıkmak zorundaydım.. dün de sahilde yürüyüş yaptım ve sanırım iyi sonuçlar aldım ki eksi değerleri gördüm ...
Gunnayddn arkadaslar
gecen hafata 64.5
Bu hafta. 63.4
Hesaplama yapamiyom cepten giriyom. kusura bakmayin. artik yeni hedefim 62 leri gormek :))))))))
1,1 kiloya veda etmişsin tebrik ederim birsencim...Gunnayddn arkadaslar
gecen hafata 64.5
Bu hafta. 63.4
Hesaplama yapamiyom cepten giriyom. kusura bakmayin. artik yeni hedefim 62 leri gormek :))))))))
canım sen bu hafta +800 lerden -400 lere geldin helal sana diyorum başka da bişey demiyorum
biricikoglumertug ( 70,50 / 69,80 / 0,70/ %0.99
1,1 kiloya veda etmişsin tebrik ederim birsencim...
öyle oldu şahnurcum sanırım 1 saatlik yürüyüşlerin faydasını gördüm .... bu hafta en azından 2-3 kere daha yapmayı düşünüyorum bu yürüyüşlerden...
senide tebrik ederim şahnur 6 lı hanelerdesin artık klasmanın değişti senin bence 65 kilo senin içinde benim içinde ideal kilo şahnurum aşırı zorlamamak lazım
***5.Takım 307. Etap***
*JUJU* ( 84,00 / 83,60 / 0,40 / % 0,48 )
aysunayy ( 63,80 / 63,30 / 0,50 / % 0,78 )
biricikoglumertug ( 70,50 /69,8 / 0, 7 / %0,99 )
ZES ( 76,00 /
birsen-deniz ( 64,50 / 63,4 / 1,10 / %1,71 )
cornella ( 65,10 /
ukyo ( 68,50 /
Gamze_M ( 62,90 /
chentiq ( 57,50 /
rabyas ( 78,80 /
toplight ( 70,50 / 69,80 / 0,70 / %0,99 )
Sevda_M ( 71,70 /
5.TAKIM ORTALAMASI
biricik canım gene başa baş gitmişiz yaaa
valla helal jujum 83 olmuş gözün aydın
şahnur ya bu ne iş gram grama aynı veriyoruz
birsen tebrikler bacım o kadar pastayla nasıl veriyon bravoben yesem kesin o kadar veremezdim
alev tebrikler
valla helal jujum 83 olmuş gözün aydın
şahnur ya bu ne iş gram grama aynı veriyoruz
birsen tebrikler bacım o kadar pastayla nasıl veriyon bravoben yesem kesin o kadar veremezdim
alev tebrikler
canım dün zaten eşime skype da 69 ları gördüm artık dedim eşimde yeter artık hasretimden mi bu kadar kilo verdin diyesöyledi 65 e bi gelelim bakalım nasıl olacak haziran sonuna 63 leri istiyorum ama zor görünüyor en azından bu kiloyu biraz sabitlemek lazım
biricik senide tebrik ederim valla bu hafta herkesten güzel sonuçlar geliyor motivasyonumuzu geri kazandık bence
evet aslında en doğrusu aynadaki görüntü bi gelelim bakalım 654 e o zaman foto çeker size gösteririm ona göre beraber karar veririrz olmadı
yani 65 kiloya geldiğinde aynadaki görüntüne bağlı bu durum şahnur.. şayet aynada kendinden memnunsan bırakır ve koruma evresine geçersin yok az daha ilerleyim dersen devam edersin ama ben kendim için söylüyorum 65 de bırakacağım
saol jujum hele 6 lı rakamlar en son ne zamandı hiiiiçççç hatırlamıyorum iyice gaza getirdi beni ya gerçekten jujum rastlantının bu kadarı biz şahnurla rakibe olmayı sevdik ALLAH ayırmıyııı
valla ikinizde inişte olunda sorun değil benim için ayrılmasanızda olursaol jujum hele 6 lı rakamlar en son ne zamandı hiiiiçççç hatırlamıyorum iyice gaza getirdi beni ya gerçekten jujum rastlantının bu kadarı biz şahnurla rakibe olmayı sevdik ALLAH ayırmıyııı
sevda yetişir yakında size oda atağa geçti valla sizi yakalarda geçerde şahnurum dikkat etevet aslında en doğrusu aynadaki görüntü bi gelelim bakalım 654 e o zaman foto çeker size gösteririm ona göre beraber karar veririrz olmadı
valla biricik allah ayırmasın biz böyle yavaş yavaş birlikte kilo veriyoz sevda ayrıldı gitti bizden ondan bize yaklaşmasını bekliyorum artık
birsen tatlım tebrik ederim şuana kadar en fazla sen vermişsin
jujum kaptanım sende sanırım bu hafta kırdın vücudunun direncini tebrikler
şahnurum ve biricikim maşallah sizde başabaş devam
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrı ayrı
.
=toplight;30179265evet aslında en doğrusu aynadaki görüntü bi gelelim bakalım 654 e o zaman foto çeker size gösteririm ona göre beraber karar veririrz olmadı
valla biricik allah ayırmasın biz böyle yavaş yavaş birlikte kilo veriyoz sevda ayrıldı gitti bizden ondan bize yaklaşmasını bekliyorum artık
günaydınlarrrrr...
benim bu hafta bildireceğim tek şey sıfır da sıfır... yaa kızlar ben anlamıyorum koskoca bir hafta uğraş didin ama bir gün yediğim börek magnum hoopp hepsini alıp götürsün olacak şeymi bu ya .....yani ben böyle metabolizmaya isyan ederim bakın ediyorum....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?