Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunnayddn arkadaslar
gecen hafata 64.5
Bu hafta. 63.4

Hesaplama yapamiyom cepten giriyom. kusura bakmayin. artik yeni hedefim 62 leri gormek :))))))))

bende wc ye çıkamadım ama mecburen çıkmak zorundaydım.. dün de sahilde yürüyüş yaptım ve sanırım iyi sonuçlar aldım ki eksi değerleri gördüm ...

canım sen bu hafta +800 lerden -400 lere geldin helal sana diyorum başka da bişey demiyorum

***5.Takım 307. Etap***[/COLOR]
*JUJU* ( 84,00 / 83,60 / 0,40 / % 0,48 )
aysunayy ( 63,80 / 63,30 / 0,50 / % 0,78 )
biricikoglumertug ( 70,50 / 69,80 / %0.99
ZES ( 76,00 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 65,10 /
ukyo ( 68,50 /
Gamze_M ( 62,90 /
chentiq ( 57,50 /
rabyas ( 78,80 /
toplight ( 70,50 / 69,80 / 0,70 / %0,99 )
Sevda_M ( 71,70 /
5.TAKIM ORTALAMASI

Gunnayddn arkadaslar
gecen hafata 64.5
Bu hafta. 63.4

Hesaplama yapamiyom cepten giriyom. kusura bakmayin. artik yeni hedefim 62 leri gormek :))))))))
1,1 kiloya veda etmişsin tebrik ederim birsencim...

canım sen bu hafta +800 lerden -400 lere geldin helal sana diyorum başka da bişey demiyorum

öyle oldu şahnurcum sanırım 1 saatlik yürüyüşlerin faydasını gördüm .... bu hafta en azından 2-3 kere daha yapmayı düşünüyorum bu yürüyüşlerden...

senide tebrik ederim şahnur 6 lı hanelerdesin artık klasmanın değişti senin bence 65 kilo senin içinde benim içinde ideal kilo şahnurum aşırı zorlamamak lazım

***5.Takım 307. Etap***
biricikoglumertug ( 70,50 /69,8 / 0, 7 / %0,99 )
ZES ( 76,00 /
birsen-deniz ( 64,50 / 63,4 / 1,10 / %1,71 )
cornella ( 65,10 /
ukyo ( 68,50 /
Gamze_M ( 62,90 /
chentiq ( 57,50 /
rabyas ( 78,80 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,7 / 0 / % 0 ) kilo sabit
5.TAKIM ORTALAMASI

biricik canım gene başa baş gitmişiz yaaa

Son düzenleme:
valla helal jujum 83 olmuş gözün aydın

şahnur ya bu ne iş gram grama aynı veriyoruz

birsen tebrikler bacım o kadar pastayla nasıl veriyon bravo ben yesem kesin o kadar veremezdim

alev tebrikler

canım dün zaten eşime skype da 69 ları gördüm artık dedim eşimde yeter artık hasretimden mi bu kadar kilo verdin diye söyledi 65 e bi gelelim bakalım nasıl olacak haziran sonuna 63 leri istiyorum ama zor görünüyor en azından bu kiloyu biraz sabitlemek lazım

birsen tebrikler bacım o kadar pastayla nasıl veriyon bravo ben yesem kesin o kadar veremezdim

alev tebrikler

hakikaten ne bu kız bilerek mi yapıyonuz napıyonuz anlaşıyonuz mu aman fazla verme diye... yine beraberlik mi söz konusu yani... bu hafta yeniden yarıştırıcim sizi o zaman

alev tebrikler

valla altta seni görünce meraktan öldüm acaba bircik bu sefer ne kadar verdi kim kimi geçti diye ama ikimnizde aynıyız hakkaten çok ilginç bu hafta gene rakibim sensin anlaşılan :)

yani 65 kiloya geldiğinde aynadaki görüntüne bağlı bu durum şahnur.. şayet aynada kendinden memnunsan bırakır ve koruma evresine geçersin yok az daha ilerleyim dersen devam edersin ama ben kendim için söylüyorum 65 de bırakacağım

biricik senide tebrik ederim valla bu hafta herkesten güzel sonuçlar geliyor motivasyonumuzu geri kazandık bence

saol jujum hele 6 lı rakamlar en son ne zamandı hiiiiçççç hatırlamıyorum iyice gaza getirdi beni ya gerçekten jujum rastlantının bu kadarı biz şahnurla rakibe olmayı sevdik ALLAH ayırmıyııı

günaydınlarrrrr...

benim bu hafta bildireceğim tek şey sıfır da sıfır... yaa kızlar ben anlamıyorum koskoca bir hafta uğraş didin ama bir gün yediğim börek magnum hoopp hepsini alıp götürsün olacak şeymi bu ya .....yani ben böyle metabolizmaya isyan ederim bakın ediyorum....

[video=youtube;LsM2uO-Utnk]http://www.youtube.com/watch?v=LsM2uO-Utnk[/video]

isssssssssyaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn

.

evet aslında en doğrusu aynadaki görüntü bi gelelim bakalım 654 e o zaman foto çeker size gösteririm ona göre beraber karar veririrz olmadı

saol jujum hele 6 lı rakamlar en son ne zamandı hiiiiçççç hatırlamıyorum iyice gaza getirdi beni ya gerçekten jujum rastlantının bu kadarı biz şahnurla rakibe olmayı sevdik ALLAH ayırmıyııı

valla biricik allah ayırmasın biz böyle yavaş yavaş birlikte kilo veriyoz sevda ayrıldı gitti bizden ondan bize yaklaşmasını bekliyorum artık

birsen tatlım tebrik ederim şuana kadar en fazla sen vermişsin
jujum kaptanım sende sanırım bu hafta kırdın vücudunun direncini tebrikler
şahnurum ve biricikim maşallah sizde başabaş devam
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrı ayrı

.

***5.Takım 307. Etap***
biricikoglumertug ( 70,50 / 69,80 / %0.99
ZES ( 76,00 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 65,10 /
ukyo ( 68,50 /
Gamze_M ( 62,90 /
chentiq ( 57,50 /
rabyas ( 78,80 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,70 / 0,00 / % 0,00 )
5.TAKIM ORTALAMASI

valla ikinizde inişte olunda sorun değil benim için ayrılmasanızda olur
sevda yetişir yakında size oda atağa geçti valla sizi yakalarda geçerde şahnurum dikkat et

sağol canım yürüyüşler iyi geldi bana devam edeceğim ara ara da olsa... sende durum ne söyle bakalım

valla şaşırdım sevda ben senden 70 li rakamlar bekliyordum hayırdır ne oldu bu hafta

Son düzenleme:

şahnurum inşallah yaklaşırım ama anlamadığım ne biliyo musun ? yaa ben çarşamba çıktım basküle şu oturma vardı ya börek kek falan işte ogün yarım kilo eksik geldim ama neden böyle oluyor işte koskoca 1 hafta onlar yüzünden boşa gitti biz hiç mi bişey yiyemicez hiç mi yani şuan da şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya çok kızgınım onlara adaletsiz ya bu adaletmi şimdi...[/B]

Son düzenleme:

böreği ve mağnumu ne zaman yemiştin sevda???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…