- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.361
hay ben bu ineternetin bu gün varyaaa töbeeeee
kızlar herkesi tebrik ediyorum...biricikim seni ayrı tebrik ediyorum helal olsun sanaa helal olsun.....
.
hııı sorma bir deri bir kemik kaldımsağol rabiş ben bu gruba girmeden 1 ay önce başlamıştım 6 ay falan oldu galiba
Sağol kaptanım yoksa süpriz mi var
sevdacım sende sessiz ama güzel ilerliyorsun kuzum... Takımın kaptanı olarak ben ne kadar rezilsem siz okadar iyi ilerliyorsunuz valla hepinizi tibrik ederimhay ben bu ineternetin bu gün varyaaa töbeeeee
Kızlar herkesi tebrik ediyorum...biricikim seni ayrı tebrik ediyorum helal olsun sanaa helal olsun.....
.
günaydın kızlarrrrrr...
nete hiç giremiyorum bu hafta...annemle vakit geçiriyoruz bol bol.yarın gidicek diyetime de döneceğim hızla...
neyseki bu hafta + çıkmadım bu bile süper benim için artık
kilom aynı 64..
kilo veren herkesi tebrik ederim şimdidennnn:13:
ikinizin de durumu vahim valla... şu üç hafta içerisinde kilo veremeyenler listesine bi baktım ikiniz de kilo almış görünüyorsunuz...gunaydınnnn gec kalmadım ınsallah gecen haftakı kılomu bılmıyorum.bu hafta 77.5 gecen haftayıda 77.5 olarak gırersın juju.2 bucuk kılo aldım kendıme cok pıs kızıyorum.
yapacam da utancımdan kilomu yazamıyorum
cornican yanlış hesaplamadıysam 1.24 çıktı hesap maKinesiyle HESAP YAptımkızlar benım kilomu da hesaplayıverın size zahmet.....excel i kullanamıyorum şuan......
kılom:63.2 gıden 800 gr
çarşamba 64.2 geliyordum o zamandan buyana tam 1 kg gıtmıs
geçen hafta:75.6
bu hafta:75.6
oran: %0
Kaptanım juju ve yardımcılarım cornican ve toplight bende haziranın 17 sine kadar izne çıkmak istiyorum... Bana müsadeniz olursa çok sevineceğim... Bende kendimce bazı nedenler buldum ve haziran 17 ye kadar izinli olmam hususunda gerekeni bilgilerinize arz ederim...
hatırlıyorum şahnur senin o dönemini 4. takımdanyaa yapma böyle jujum gidecek senin kilolar biliyormusun psikolojik olabilirçünkü bir dönem ben yaşamıştım bunu kilo konusunda anksiyete bozukluğu oluşmuştu seninki de böyle olabilir ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ama sen bebe düşünüyorsun ilaç uymaz sana
biriciğim valla helal olsun başa baş gittik kaç hafta ama sen beni solladın geçtin valla ne diyeyim eli öpülecek kadınsın vesselam
tamam canım izinli diye not düşüyorum adının yanına umarım ciddi bişey yoktur...geçen hafta:75.6
bu hafta:75.6
oran: %0
Kaptanım juju ve yardımcılarım cornican ve toplight bende haziranın 17 sine kadar izne çıkmak istiyorum... Bana müsadeniz olursa çok sevineceğim... Bende kendimce bazı nedenler buldum ve haziran 17 ye kadar izinli olmam hususunda gerekeni bilgilerinize arz ederim...
selam kardeş takım
bol eksili tartılar diliyorum
bizim listeyi kontrol edermisiniz size zahmet
*8.TAKIM 311. ETAP***
kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) hedef kilo 65
umutlayasasen ( 69,8 /69,5 /0,3 / %0,43) hedef kilo 62
nice15 ( 61,8/ 61,2 /0,6 /% 0,97) hedef kilo 55
newlife35 ( 58,7/ 58,5/0,2 / %0,34) hedef kilo 52
moni ( 87,2/86,5 /0,7/ %0,80 ) hedef kilo 65
symrne ( 58,8 / 58,3/ 0,5/ % 0,85 ) hedef kilo 55
turuncu ( 72,5 /71,4 / 1,1/ % 1,52 ) hedef kilo 58
yağmur3872 ( 66,5 /66,0 / 0,5/ % 0,75) hedef kilo 56
seher yıldızı ( 86,7 / // % ) izinli
bocum (60,2/60,1/0,05/%0,08) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 48
hrnsnr (63.4/ 62,5/0,45 /%0,71) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 55
tipitak (70.4/ 69,0/0,7 /%1,00) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 55
sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 52
ata29 ( 57 /56,6/ 0,2/% 0,35) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 50
duygubaby (82.7 / 78,2/2,25 /%2,72) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 65
8.TAKIM ORTALAMASI % 0,65
Şükür öyle dişe dokunur bir şey olmadı...Sanırım biraz ihtiyacım var...cornican ama sadece 17 hazirana kadar izin istiyorum...müsadeniz olursa çok sevinirimzess cnm noldu.neden gıtmek ıstıyorsun? özel degılse paylaşır mısın?
Yok JUJUcum şükür öyle bişey yok...teşekkür ederim...
hatırlıyorum şahnur senin o dönemini 4. takımdan
tamam canım izinli diye not düşüyorum adının yanına umarım ciddi bişey yoktur...
kontrol ettim canım
tipitak (70.4/ 69,0/0,7 /%0,99) çıktı bende onun dışında herşey doğru genel ortalamanız da doğru... bu arada tebrik ederim yeni üyelen yeni kanlar gelmiş aranıza...
hatırlıyorum şahnur senin o dönemini 4. takımdan
tamam canım izinli diye not düşüyorum adının yanına umarım ciddi bişey yoktur...
kontrol ettim canım
tipitak (70.4/ 69,0/0,7 /%0,99) çıktı bende onun dışında herşey doğru genel ortalamanız da doğru... bu arada tebrik ederim yeni üyelen yeni kanlar gelmiş aranıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?