Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben burdayım kaptanımm

liste ve yorumların mükemmel olmuş yine jujum
eğitimin son günüydü aslında daha süper yorumlarım olacaktı ama kısa kesmek zorunda kaldım....

ama dalini kimse yerinden edemez derken sen o koltuğa bir oturdun anam kakmıyorsun... mecburen senin mezun olmanı bekleyecekler bizimkiler

ya jujum ben hedefimi artık değiştiremiyorum değilmi ben 63 lere falan inmek istiyorum gerçi eşim daha verme diyo (beni kıskandığını düşünüyorum kendi tombiş kaldıda)

yok jujucum 1 kılo deıl o en son bıldırıdmen buyana alınan kılo hatırlarsın 74 kusurlerdeydım ayrıldıgımda sonra gene verdım daha sonra almaya basladım 2 bucuk kılo cıvarı aldım.ay sımdı senın yayınladıgın kım ne kadar kılo verdı lıstesıne baktımda ıcım cızladı yahu gıt gıde asagılara dusmusum.ay ıyıkı yayınladın o lısteyı acayıp bı sevk geldı 1.lık koltugumu gerı alıcam bırıcıkten cok saldım cok

hahahahahhaha at yarışı anlatan sunucular gibisin jujummm

Eferim

öyle gözüne gözüne soktum bakalım seni silkeleyecekmi... bir zamanlar kimse o koltuktan dalini indiremez derken dalinin aşağılara iten itene...
hahahahahhaha at yarışı anlatan sunucular gibisin jujummm
valla öyle de benim at en hantalı çıktı kız.. inş sonradan açılır ciğerleri

jujum sen bir harikasın ya koptum valla

ya jujum ben hedefimi artık değiştiremiyorum değilmi ben 63 lere falan inmek istiyorum gerçi eşim daha verme diyo (beni kıskandığını düşünüyorum kendi tombiş kaldıda)

masallah kizlar cok guzel kilolar verilmis :):):)

ben de bugun sabah 63.04 geldim
dunku oruc tutmam ise yaradi galiba :)

bugunku menum de ins guzel olacak cok kizmayacaksiniz. aksam hepsini birden yazarim ins.

simdiye kadar kim kac kilo verdi listesi cok mantikli ve motive edici, harikasiniz..
yuzdelerin sirasina gore mi siralanmis, niye rabyas sonuncu degil onu anlamadim.
neyse sizin bi bildiginiz vardir :)

biricik tebrik ederim, ins hedefine ulasirsin ve orda kalirsin tekrar omrun boyunca istemeden ins kilo almazsin...

ben de bi kac ay once esime soz vermistim bi daha hic kilo problemim olmicak diye. 63.5 un ustune asla cikmamam lazim.
60 a insem super olcak. ins basarabilirim, yavas yavas her hafta 0.5 versem inebilirim sonucta olmicak diye bi sey yok.
problem geri almamakta..

valla bizim burda milleti gorseniz, sicak demez yagmur demez yorgunum demezler her gun deli gibi kosu yapiyolar..
cok ozeniyorum onlara neyse en azindan ben de biraz yuruyus yapiyorum

kimsecikler menü yazmamış daha
menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir,5 zeytin ama çok miniktiler
domates ,salatalık,yarım bardak süt

ara: 1 nescafe yanında da 2 tane petibör bisküvi

öğle:1 y.k araka,3 y.k yoğurt ,salata

ara:1 nescafeyle ,şu misket albenilerden 2 misket

akşam:2 y.k araka,salata,1 bardak ayran

su içmeye devam
spor:80 squat,yarım saat eliptik..

.

selam kelebem çiçem hg ...evet canım yüzdelere göre sıralanıyor...he kız sen nerdesin onu da soracaktım yakalamışken sorayım dedim...türkiyede deilsin sanırım....

.

bugun cuma oldugu icin petiborler albeniler odul galiba :):)
ama az yemissin tamam tamam bisey demiyom.
peki bu araka nedir? pirincli filan bi ot yemegi gibime geliyo ama atmis da olabilirim

selam kelebem çiçem hg ...evet canım yüzdelere göre sıralanıyor...he kız sen nerdesin onu da soracaktım yakalamışken sorayım dedim...türkiyede deilsin sanırım....
.

yok deilim.. 5 yil bitti 6. yilima basladim, amerikadayim. dallas texas cowboy larin sehri
:98:

bu arada hedef kilomu 60 a cektim, sadece 3 kilocuk kaldi diye kendimi motive etmek icin.
hadi bakalim ins bu sefer basaricam. 60 a inicem ve bi da da cikmicam...

eylul veya ekim gibi tup bebek yaptiricas, o zamana kadar iyi bi kiloda sabitlenmek istiyorum.
zaten bi suru hormon ignesi bilmem ne kilo aliniyor galiba

Rabbim kimseyi boyle ugrastirmasin ins kolayca herkes citir citir anne olsun :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
juju, yaşam koçun olabilirim
ama önce özel mesaj kutunu boşaltman lazım

ben gidiyom kizlar... isler beni bekler...
pazartesi onemli bi toplantim var sunum yapicam onu calismam lazim
gelirim geri gene size iyi sohbetler cok optum!

bugun cuma oldugu icin petiborler albeniler odul galiba :):)
ama az yemissin tamam tamam bisey demiyom.
peki bu araka nedir? pirincli filan bi ot yemegi gibime geliyo ama atmis da olabilirim

tatlım araka bezelye varya onun iri tanelisi...yani bizim burda öyle söylüyolar ...aslında bu gün dondurma yiyesim vardı ama kaldı artık...

canım allah herşeyin en güzelini nasip etsin...rabbim gönlüne göre versin herşeyi.....hatta hedefini daha da aşalara bile çekebilirsin....

ben gidiyom kizlar... isler beni bekler...
pazartesi onemli bi toplantim var sunum yapicam onu calismam lazim
gelirim geri gene size iyi sohbetler cok optum!

kolay gelsin tatlım görüşmek üzere...

.

iyi akşamlarrr
bugünki menümü yazayım bende unutmadan
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

ara 5-6 erik
1 kahve yanında 2 parça çikolata (kare çikolatalar var ya onun içindeki karelerden 2 adet )

öğle
1/2 lavaş tavuk dürüm
1 ayran

ara
yok

akşam
1 kepçe çorba
5-6 yaprak sarma etli
2-3 kaşık yoğurt

su tamam
spor yürüyüş öğleyin 30 dk yapıldı 75 squat yapılacak az sonra artık ben bugünden sonra bildirim yapmayacağım kızlar bakalım cibuti dönüşü ne kadar olacağüım inş kilo alıp da gelmem az önce bayatlamayan kurabiye yaptım hzır çorba almıtım yarında konserve ile galeta alacağım orda yemek için bakalım onların yemeklerini falan yiyebilecekmiyiz fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışacağım eğer net otlde olursa size akşamları menü bile bildirebilirim bakarsınız hiç belli olmaz

biricik canım maşallahın var listede birinci sensin
jujum kelebek gibi bende anlamadım sen neden rabia dan sonrasın ?
kelebek inş seninde istediğin olur tüp bebekle bi bakmışın ikizlerin olmuş
dalinnn bak arkanda ben varım seni gececeğim türkiyeye geldiğimde
sevda cım seni de daha iyi gördüm gibi sanki keyfin daha yerinde hep öyle ol olur mu?

hedefine ulaştıntan sonra mezun olur ama chentiq gibi gene takılırsın burda kuzum herşey sana bağlı

tamam jujum öyle yaparız

yakalasana yakalasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…