- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.321
kız kamuya acımk yerde yazmayın sunları
gamze girinin elli tonunu bitirince ona başla sen vovvvvvvvvvvv
kardeşim yengeç bu kitabı o tavsiye etmiştitamamdır kaptanım okusun da...çok duysal falansa kapılır giderim ben meltem ....burcumun özelliklerini çok fazla taşıyorum sanırım ....YENGEÇ ...
hııııııııııııı duygusay canımmmm sorma öyle bi duygusal kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben iki kere okudumsen gamzeye sor sana duygu bölümünü özet geçsin
valla okudumu kızzzz.. ben okutmaya çekindim sen böyle kitaplarımı okuyorsun diye bana çemkirecek diye...
kardeşim yengeç bu kitabı o tavsiye etmişti
kesinlikle çokkkkkkk duygusall
kaptanım ciddi okudu ve sürekli dalga geçtii
rabişimm sen nörüyon bakım.dun sen ne yapıyordun o saatte..benı de fılm hıc sarmadı sıkıldım
cnm çok üzgünüm ama bu sekılde kılo vermen mumkun degıl yanı mumkun ama ne kadar istikrarlı olur bilemıyecegım..şimdi hatalarına bakarsak;
1-öğlen yedıgın sandivic ekmegı çok yanlış.bıldıgın beyaz ekmek yıyorsun ,hamburger ekmegı!!!
2-ara karnımızı doyurmak ıcın yapılan bır öğün degıldır..sadece bır sonrakı öğün de yemeklere saldırmamak için yapılan ufak bır atıştırmadır.....mesela 1 elma yada 2 adet cevız gibi veya da 1 bardak ayran
3-biskuvı yemek hem de kremalı bir ödül olmalı bence...ayrıyeten dıyet cola 0 kalorı dıye bırsey yok bence..ona ınanıp sık sık içme...asitlı ne de olsa selulıt yapabılır....oooooooo cipsi görmemişim.....olmaz böyle....
ara öğünle ana öğünde aynı şeyleri yemişsin bide yuvarlak ekmek gerisini söylemiyorum bile böyle kilo vermen mümkün değil2 3 gün dikkat et arkası gelicek emin ol
ahahha ne guzel de azar yedim ya, ama kendim kasindim :):) saolun kizlar valla ne diyim... yok yok yuruyusumu yapiyim ben yine de :) bi de aksam yattigim yerden callanetics karin egzersizlerini yapiyorum. 100-150 tane, onlarin da insss faydasi oluyodur.. yani pek gobegim yok bu aralar, belki faydasi olmustur.. ama adet donemine gore ara ara sislik oluyor o zaman hop geri cikiyor gobek..tatlım olmaz olamaz yiyemezsin....hadi barı yedin bisküviyi cipsi neden yiyoyrsun...kola aynen yani cornicanın dediği gibi içemezsin ...ekmekğini değiştirmelisin ,kepekli ,çavdar yada tam buğday ekmeği yemelisin....bunları yedin madem yürüyüşü neden yapıyosun onu da yapma mademayy ağırmı oldu ki birazcık....sen takıl bize menüleri gözden geçir kim ne yemiş ne kadar yemiş ertesi gününü ona göre planla tatlım...
bende alıcam bu kitabı yaaaa
menüm
sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir domates
öğle kahvaltıyı geç yaptım o yüzden 2 kaşık yoğurt 1 salatalık
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yarım kase yoğurt salata
su içmeye çalışıyorum
spor 1 saat tempolu yürüyüş 75 squat mekik
menumm
sabah
1 kase nesfit ıcıne 2 cevız koydum
ogle
yok
ara
yok
aksam
1 kasık pılav
1 kofte
su:2.5 lt dahada ıcılıyo cookk sıcaaaakkkk
spor:yuruyus 20 dk
arz ederimmm
bende denicem bakalım ne dicek...kardeşim yengeç bu kitabı o tavsiye etmişti
kesinlikle çokkkkkkk duygusall
kaptanım ciddi okudu ve sürekli dalga geçtii
ne kitapmış beee.......açlık oyunlarını bıtıremıcem sızın yuzunuzden
evettt misafir oyuncumuz seninle ben pek ilgilenemesemde arkadaşlar elinden geldiğince sarıp sarmalamış seni.. umarım bi faydasını görürsün kk nın ve bizim topiğimizin.masallah kizlar ne kadar aktif bi grubunuz var, biri gidiyo biri geliyor bicir bicir.. :)
yorumlariniz icin coooook tesekkur ederim, benim de boyle bi seye ihtiyacim var zaten... cok saolun!!
dunku horrible menunun ustune eve gidince bi de aksam yemegi yedim :) ahaha geliyo simdi terlikler...
ama bugun oruc tutuyorum, sahura da kalkmadim, ins biraz faydasi olur, dun yediklerim iki gun yeter cunku..
bi de aksam iftarda olculu yersem ciss seylerden yemezsem dunu telafi ederim ins diye dusunuyorum..
hmm selulit kismini biliyorum, baska bi zarari var mi kola nin? 0 kalori ya...
yaoyle ara ogun ana ogun diye yazdgma bakmayin oyle sirayla ne yediysem yazdim iste:):)
ya iste hep kocama uyuyorum, o gidiyo nerde boye guzel beyaz ekmekler var onlardan aliyor, sonra ben de onlardan yiyorum..
bi ara esimle beraber diyet yapiyoduk ne guzeldi o gunler... ama simdi o haftada bi futbol maci yapiyor tamam, kilo falan almiyor. ben diyeti biraktgm anda hooop geri aliyorum..
ahahha ne guzel de azar yedim ya, ama kendim kasindim :):) saolun kizlar valla ne diyim... yok yok yuruyusumu yapiyim ben yine de :) bi de aksam yattigim yerden callanetics karin egzersizlerini yapiyorum. 100-150 tane, onlarin da insss faydasi oluyodur.. yani pek gobegim yok bu aralar, belki faydasi olmustur.. ama adet donemine gore ara ara sislik oluyor o zaman hop geri cikiyor gobek..
ne kitapmis yahuuu... ben de merak ettim, ama ben okusam simdi esime saygisizlik olur...onlarin bi yerden okuyup ogrenmeleri lazim valla...
menun cok guzel olmus bence, ben de beyaz leblebiyi cok severim, ona kizmiyosaniz ondan yiyim bari arada
ay canim benim ya nasi doydun bu kadarcik yemekle masallah... yarin bildirim var diye galiba bu hazirliklar...
bi sey sorcam 1 kasik pilav derken 1 corba kasigi mi? bi tane de kofte, ay yok ben hayatta doymam galiba bu kadarla.. masallah :):):)
iyi akşamlar
kızlar gene yoğun koşturmaacalı bi gün gecti önce ölçülerimi yazayım cornican sana
basen 109
bel 70,
göbek 91
kol 32
bacak 66 görün kızlar basen ölçüsü nasıl olurmuş diye gittim somnunda mezura aldım geldim valla
menümü de yazayım
sabah
1 dilim ekmek
11 peynir
3 zeytin
ara yok
öğle 1 dilim ekmek
2 köfte
ayran
ara
4 kayısı (bağırsakları çalıştırsın diye)
akşam
3-4 ızgara köfte salata
bugün protein ağırlıklı oldu ama artık olsun akşamdan sonra ara öğün yok
spor 70 squat
yaklaşık 3,5 saat alışveriş için koşturmaca
(bunun 1,5 saati tempolu yürüyüş tarzında oldu)
su tamam
kızlar misafir geldi fazla yazamayacam görüşürüz
menüm
ara 1 avuç beyaz leblebi
su içmeye çalışıyorum
menumm
sabah
ogle
yok
ara
yok
aksam
1 kasık pılav
1 kofte
arz ederimmm
masallah kizlar ne kadar aktif bi grubunuz var, biri gidiyo biri geliyor bicir bicir.. :)
yorumlariniz icin coooook tesekkur ederim, benim de boyle bi seye ihtiyacim var zaten... cok saolun!!
dunku horrible menunun ustune eve gidince bi de aksam yemegi yedim :) ahaha geliyo simdi terlikler...
ama bugun oruc tutuyorum, sahura da kalkmadim, ins biraz faydasi olur, dun yediklerim iki gun yeter cunku..
bi de aksam iftarda olculu yersem ciss seylerden yemezsem dunu telafi ederim ins diye dusunuyorum..
yaoyle ara ogun ana ogun diye yazdgma bakmayin oyle sirayla ne yediysem yazdim iste:):)
ya iste hep kocama uyuyorum, o gidiyo nerde boye guzel beyaz ekmekler var onlardan aliyor, sonra ben de onlardan yiyorum..
bi ara esimle beraber diyet yapiyoduk ne guzeldi o gunler... ama simdi o haftada bi futbol maci yapiyor tamam, kilo falan almiyor. ben diyeti biraktgm anda hooop geri aliyorum..
ahahha ne guzel de azar yedim ya, ama kendim kasindim :):) saolun kizlar valla ne diyim... yok yok yuruyusumu yapiyim ben yine de :) bi de aksam yattigim yerden callanetics karin egzersizlerini yapiyorum. 100-150 tane, onlarin da insss faydasi oluyodur.. yani pek gobegim yok bu aralar, belki faydasi olmustur.. ama adet donemine gore ara ara sislik oluyor o zaman hop geri cikiyor gobek..
ne kitapmis yahuuu... ben de merak ettim, ama ben okusam simdi esime saygisizlik olur...onlarin bi yerden okuyup ogrenmeleri lazim valla...
menun cok guzel olmus bence, ben de beyaz leblebiyi cok severim, ona kizmiyosaniz ondan yiyim bari arada
ay canim benim ya nasi doydun bu kadarcik yemekle masallah... yarin bildirim var diye galiba bu hazirliklar...
bi sey sorcam 1 kasik pilav derken 1 corba kasigi mi? bi tane de kofte, ay yok ben hayatta doymam galiba bu kadarla.. masallah :):):)
iyi akşamlar
kızlar gene yoğun koşturmaacalı bi gün gecti önce ölçülerimi yazayım cornican sana
basen 109
bel 70,
göbek 91
kol 32
bacak 66 görün kızlar basen ölçüsü nasıl olurmuş diye gittim somnunda mezura aldım geldim valla
menümü de yazayım
sabah
1 dilim ekmek
11 peynir
3 zeytin
ara yok
öğle 1 dilim ekmek
2 köfte
ayran
ara
4 kayısı (bağırsakları çalıştırsın diye)
akşam
3-4 ızgara köfte salata
bugün protein ağırlıklı oldu ama artık olsun akşamdan sonra ara öğün yok
spor 70 squat
yaklaşık 3,5 saat alışveriş için koşturmaca
(bunun 1,5 saati tempolu yürüyüş tarzında oldu)
su tamam
kızlar misafir geldi fazla yazamayacam görüşürüz
menüm
ara 1 avuç beyaz leblebi
su içmeye çalışıyorum
menumm
sabah
ogle
yok
ara
yok
aksam
1 kasık pılav
1 kofte
arz ederimmm
masallah kizlar ne kadar aktif bi grubunuz var, biri gidiyo biri geliyor bicir bicir.. :)
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 tane haşlanmış yumurta
domates ,salatalık,3 zeytin
öğle:3 kaşık pilav,1 bardak ayran
ara:ince 1 dilim karpuz
akşam :salata, yoğurt
su :içmeye devam
spor:75 squat ,yarım saat eliptik...
.
canım normalde bende doymam emın ol suyla sısırıyorum mıdeyıı bıde bu hafta sıcaktanmıdır nedır cok canım bısı yemek ıstemıyoo ben pkos luyum polıkıstık over sendromu var kılo vermem coookkkkk zor oluyo almam bı okadar kolay tak ettı artık canıma napimmm yasamak ıcın yemeye calıstım bu haftaabu arada hosgeldınnnnn
yazmayı unutmusum kasık corba kasıgı canımmmm :)
hosbuldum canim :) nolcak canim hic problem degil.. ins az bi sey kaldi ama geri geri gidiyorum hep.. iftarda boyle cin usulu kahverengi soslu tavuk yapayim diyodum... hos nasil yapildigini da bilmiyorum, ama gecen bi cin restoraninda yedik cok hosuma gitti, hem protein oldugu icin de tok tutar ins.. yanina da yogurt ve salata.. bol bol da su insss... daha 7:30 saat vartatlım hoşgeldin aramızavalla hoşgeldin demeden azarı bastım sana,yazıklar olsun bana .kafiyeli oldu birazcık.. canım ya zaten fazla bir kilon da yok dikkat et alma ve ne kadar fazlan varsa da hep beraber kurtulucaz inşallah...bu arada da allah kabul etsin tatlım...iftarda fazla kaçırma sakın...sebze ağırlıklı ye ,bol su iç....
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 tane haşlanmış yumurta
domates ,salatalık,3 zeytin
öğle:3 kaşık pilav,1 bardak ayran
ara:ince 1 dilim karpuz
akşam :salata, yoğurt
su :içmeye devam
spor:75 squat ,yarım saat eliptik...
.
akşam yemegınden sonra bırsey yemeyecegımı unuttum 1 dilim ananası bıraz önce götürdüm tam 2. yı yıyordum kı gözlerım böyle olduhemen bıraktım......
eşim akşamın bu saatınde pişi istedi kalktım ona pişi yaptım şimdi onu yıyor bende kokusunu burnuma cekıyorum
gelelim benım menüme......
sabah:3 çatal yumurta salatası
3 çatal semizotlu yeşil zeytın salatası
öğle:1 dilim ananas
akşamsaat 16.20 idi)
yarım çay bardağı pirinç lapası+2 y.k ince bulgur+yogurt
yarım domates
biraz önce:1 dilim ananas(Allahtan zayıflamaya etkısı var yoksa kendıme çok kızardım)
spor:1 saat yürüyüş
yapabılırsem nıvea body cd mı yapacağım....arka arkaya yapınca cok yoruyomus ınsanı ya
arka arkaya yedığin şeylerı öylesıne yazıyorsan yandın senyemek yıyecegın zaman saate bak....1 saat arayla acıkıyorsan bır öncekı yedıklerınde sorun var demektır.ben öyle yapıyorum..eger cabuk acıkıyorsam bir öncekı menumun çok da doyurucu olmadığını anlıyorum ve bır daha tercıh etmıyorum
anladim canim, iyi ya halsiz dusmuyosan hicbir sorun yok bence.. benim de hipotiroidim var o yuzden ben de cok cabuk kilo aliyorum.. bazilari yer yer hic kilo almaz, bizim de bunyemi metabolizmamiz kaderimiz boyle demek ki... :)
hosbuldum canim :) nolcak canim hic problem degil.. ins az bi sey kaldi ama geri geri gidiyorum hep.. iftarda boyle cin usulu kahverengi soslu tavuk yapayim diyodum... hos nasil yapildigini da bilmiyorum, ama gecen bi cin restoraninda yedik cok hosuma gitti, hem protein oldugu icin de tok tutar ins.. yanina da yogurt ve salata.. bol bol da su insss... daha 7:30 saat var
cok guzel bence
hmm pisi tehlikeli.... ama snra odul olarak yersin minik bi tane belki kalirsa :):)
pirinc lapasi nasi bi sey ya yiyebiliyo musun?ben sevmem gibime geliyor...
tmm oyle yapicam ins bundan sonra, bugunku menum cok kolay olcak.
az once ogle arasinda yuruyus yaptim 3200 adim :):)yani yarim saat filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?