Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkes bugün accık accık ödüllendirmiş kendini banada mantı mantı dediniz ahada yedim mantıyı menümü yazıyım

sabah

yarım dilim ekmek yarım yumurta tulum domates

öğle

1 tabak mantı

ara çizi

akşam salata

su içiliyor
spor 1 saat yürüyüş 80 squat mekik

şahnurcum hayırlısıyla git gel inş herşey yolunda gitsin

kelekcim allah hayırlı sağlıklı ve bir an evvel sana ve isteyen herkese bebiş nasip eylesin canım

sevdacım yazmayı unuttum cnm evet benim adım dilek

Menüm

Sabah: 1 avuç fındık gene 500 kilo almış benim ..... kocam

ara: yarım çubuk kraker

Öğle: 7 zeytin
1 k.k. peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 1 canga :26:

Akşam: 1 dilim karpuz

Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır

hay aklınla bin yaşa... ben iki arada bir derene dar bir zamanda yazdım sanırsam ondan yanıldım.... rabyasın orda işi ne onun haddine mi benim önüme geçmek.... şimdi yolarım saçından alırım aşağıya onu ben

juju, yaşam koçun olabilirim
ama önce özel mesaj kutunu boşaltman lazım
allah allah gene mi dolmuş dur boşaltayım hemen :26:

sorma şahnur nasıl bir jafa ile yaptıysam artıkın

Güüünaydııınnnnn

Tükkanı açtım, her yerin tozunu aldım, bir güzel paspas yaptım ve siz halaa uyuyorsunuz..Kalkınn lemmmm

Hadii birimiz de kahvaltıyı hazırlayalım, şöyle 3-5 zeytin biraz peynir ama en çok salatalık ve domates olsun..

Ekmek olmasın. cozutan ben, şimdi oldum sağlıklı beslenme uzmanı

Jujuuuuu burdan açık ve nett söylüyorummmm, Allah seni ne etsin heee lennnnnnnnnn kaptan juju o kitap ne lennnnnnn. Okurken harbi gri oldum hahahahhahah..Ben namusluyum lenni hiç bana öyle edepsiz kitapönerilir mi

Hadii kızlarr amaaa, deli oldum ayy kendi kendime konuşarak

.

günaydın kızlar.bende bıraz önce sınavdan geldım....çok güzel salladım umarım tutar

bu arada sıralamayı gördüm dilekçim tebrık edıyorum senı

günaydın kızlar.bende bıraz önce sınavdan geldım....çok güzel salladım umarım tutar

Hoş geldin Tuğacığım hem sınavın hem ban açılışın hayırlı olsun geçmiş olsun tatlım..Bu arada bende çok pis sallamıştım, sonuçlar 17 haziran, merakla bekliyorum

herkese bol neşeli ,keyifli hafta sonları

şahnurum canım benim tmm sözünü dinlicem...sende güle güle gidip gel cnm...oralarda cozutma tmmı bak yakalarım seni hee....

tamam jujum öyle yaparız

yakalasana yakalasana

çok fenasın...

afiyet olsun bacım ,mantıyı yedin sonunda...ama akşam dengelemişsin helal olsun sana be kim tutar seni....

canım hoşgeldin banının açılmasına sevindim....inşallah sınavın da güzel geçmiştir...

.

iyi akşamlar kızlar az sonra yola çıkacağım gitmeden size bi selam vereyim dedim sabah kuzene kahvaltıya gittik accık abarttım ama 10 gün doğru dürüst yiyemeyecem diye böyle yaptım artık bakalım dönünce ne durumda olurum fırsat buldukça size yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzz

canım iyi yolculuklar

allah allahhhhhhhhhhh sanki elimde silahla okuttum hasbam bana bahane buluyo okuduğu için....
iyi yolculuklar şahnurcum tek parça git tek parça gel...

Kızlar ben yayladaydım bugün yeni geldik eve yarın evdeyim sanırsan bir plan olmazsa son saatlerde ...

kızlar herkes ama herkes aşağıdaki maddeleri okuyacak ve kabul ettikleri ve jabul etmedikleri maddeleri yazarak takımda kendi oyunu verecek..... Tüm arkadaşların oylaması bitince ben çoğunluğa göre çıkan sonucu paylaşım alanına 5. Takımın oyu diye ekleyeceğim... şimdiden ekliyorum ki hafta sonu giren olursa okusun düşünsün ve oyunu versin....

Her bir maddeye oy verilecek ya evet ya hayır
herşey sizin elinizde

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

merhaba kızlar..annemi gitti gönderdik..çok alışmıştım ona..

şahnur iyi yolculuklar..
tuğba inş.sınavın istediğin gibi sonuçlanır canım..
herkesler iyidir inş..

önerilerden bir kaçında kararsız kaldım o yüzden biraz daha düşünüp cevaplayacağım juju..

ben pazartesi not almaya başlayacağım ... tek istediğim her öneriyede evet yada hayır demeniz.. çoğunluk hangi yöndeyse takım olarak cevabımızda o olacak..

öneri 1:HAYIR

öneri 2:HAYIR

öneri 3:HAYIR

öneri 4:HAYIR

öneri 5:HAYIR

öneri 6:HAYIR

öneri 7:EVET

öneri 8:HAYIR

öneri 9:EVET

öneri 10:EVET

öneri 11:EVET

öneri 12:HAYIR

öneri 13:HAYIR

öneri 14:EVET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…