- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.421
kimsecikler menü yazmamış daha
menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir,5 zeytin ama çok miniktiler
domates ,salatalık,yarım bardak süt
ara: 1 nescafe yanında da 2 tane petibör bisküvi
öğle:1 y.k araka,3 y.k yoğurt ,salata
ara:1 nescafeyle ,şu misket albenilerden 2 misket
akşam:2 y.k araka,salata,1 bardak ayran
su içmeye devam
spor:80 squat,yarım saat eliptik..
.
iyi akşamlarrr
bugünki menümü yazayım bende unutmadan
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara 5-6 erik
1 kahve yanında 2 parça çikolata (kare çikolatalar var ya onun içindeki karelerden 2 adet )
öğle
1/2 lavaş tavuk dürüm
1 ayran
ara
yok
akşam
1 kepçe çorba
5-6 yaprak sarma etli
2-3 kaşık yoğurt
su tamam
spor yürüyüş öğleyin 30 dk yapıldı 75 squat yapılacak az sonra artık ben bugünden sonra bildirim yapmayacağım kızlar bakalım cibuti dönüşü ne kadar olacağüım inş kilo alıp da gelmem az önce bayatlamayan kurabiye yaptım hzır çorba almıtım yarında konserve ile galeta alacağım orda yemek için bakalım onların yemeklerini falan yiyebilecekmiyiz fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışacağım eğer net otlde olursa size akşamları menü bile bildirebilirim bakarsınız hiç belli olmaz
biricik canım maşallahın var listede birinci sensin
jujum kelebek gibi bende anlamadım sen neden rabia dan sonrasın ?
kelebek inş seninde istediğin olur tüp bebekle bi bakmışın ikizlerin olmuş
dalinnn bak arkanda ben varım seni gececeğim türkiyeye geldiğimde
sevda cım seni de daha iyi gördüm gibi sanki keyfin daha yerinde hep öyle ol olur mu?
hay aklınla bin yaşa... ben iki arada bir derene dar bir zamanda yazdım sanırsam ondan yanıldım.... rabyasın orda işi ne onun haddine mi benim önüme geçmek.... şimdi yolarım saçından alırım aşağıya onu benmasallah kizlar cok guzel kilolar verilmis :):):)
ben de bugun sabah 63.04 geldim
dunku oruc tutmam ise yaradi galiba :)
bugunku menum de ins guzel olacak cok kizmayacaksiniz. aksam hepsini birden yazarim ins.
simdiye kadar kim kac kilo verdi listesi cok mantikli ve motive edici, harikasiniz..
yuzdelerin sirasina gore mi siralanmis, niye rabyas sonuncu degil onu anlamadim.
neyse sizin bi bildiginiz vardir :)
biricik tebrik ederim, ins hedefine ulasirsin ve orda kalirsin tekrar omrun boyunca istemeden ins kilo almazsin...
ben de bi kac ay once esime soz vermistim bi daha hic kilo problemim olmicak diye. 63.5 un ustune asla cikmamam lazim.
60 a insem super olcak. ins basarabilirim, yavas yavas her hafta 0.5 versem inebilirim sonucta olmicak diye bi sey yok.
problem geri almamakta..
valla bizim burda milleti gorseniz, sicak demez yagmur demez yorgunum demezler her gun deli gibi kosu yapiyolar..
cok ozeniyorum onlara neyse en azindan ben de biraz yuruyus yapiyorum
allah allah gene mi dolmuş dur boşaltayım hemen :26:juju, yaşam koçun olabilirim
ama önce özel mesaj kutunu boşaltman lazım
sorma şahnur nasıl bir jafa ile yaptıysam artıkınbiricik canım maşallahın var listede birinci sensin
sevda cım seni de daha iyi gördüm gibi sanki keyfin daha yerinde hep öyle ol olur mu?
günaydın kızlar.bende bıraz önce sınavdan geldım....çok güzel salladım umarım tutar
bu arada sıralamayı gördüm dilekçim tebrık edıyorum senı
biricik canım maşallahın var listede birinci sensin
tamam jujum öyle yaparız
yakalasana yakalasana
herkes bugün accık accık ödüllendirmiş kendini banada mantı mantı dediniz ahada yedim mantıyı menümü yazıyım
sabah
yarım dilim ekmek yarım yumurta tulum domates
öğle
1 tabak mantı
ara çizi
akşam salata
su içiliyor
spor 1 saat yürüyüş 80 squat mekik
hay aklınla bin yaşa... ben iki arada bir derene dar bir zamanda yazdım sanırsam ondan yanıldım.... rabyasın orda işi ne onun haddine mi benim önüme geçmek.... şimdi yolarım saçından alırım aşağıya onu ben
allah allah gene mi dolmuş dur boşaltayım hemen :26:
sorma şahnur nasıl bir jafa ile yaptıysam artıkın
günaydın kızlar.bende bıraz önce sınavdan geldım....çok güzel salladım umarım tutar
bu arada sıralamayı gördüm dilekçim tebrık edıyorum senı
iyi akşamlar kızlar az sonra yola çıkacağım gitmeden size bi selam vereyim dedim sabah kuzene kahvaltıya gittik accık abarttım ama 10 gün doğru dürüst yiyemeyecem diye böyle yaptım artık bakalım dönünce ne durumda olurum fırsat buldukça size yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzz
allah allahhhhhhhhhhh sanki elimde silahla okuttum hasbam bana bahane buluyo okuduğu için....güüünaydııınnnnn
Tükkanı açtım, her yerin tozunu aldım, bir güzel paspas yaptım ve siz halaa uyuyorsunuz..kalkınn lemmmm
Hadii birimiz de kahvaltıyı hazırlayalım, şöyle 3-5 zeytin biraz peynir ama en çok salatalık ve domates olsun..
Ekmek olmasın.Cozutan ben, şimdi oldum sağlıklı beslenme uzmanı
Jujuuuuu burdan açık ve nett söylüyorummmm, allah seni ne etsin heeeLennnnnnnnnn kaptan juju O kitap ne lennnnnnn. Okurken harbi gri oldum hahahahhahah..ben namusluyum lenni hiç bana öyle edepsiz kitapönerilir mi
Hadii kızlarr amaaa, deli oldum ayy kendi kendime konuşarak
.
iyi yolculuklar şahnurcum tek parça git tek parça gel...iyi akşamlar kızlar az sonra yola çıkacağım gitmeden size bi selam vereyim dedim sabah kuzene kahvaltıya gittik accık abarttım ama 10 gün doğru dürüst yiyemeyecem diye böyle yaptım artık bakalım dönünce ne durumda olurum fırsat buldukça size yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzz
açıklama:
1) öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki oylama formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde evet veya hayır oyunu kullanacaktır.
3) her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında evet veya hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra formun başında yer alan takım numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) oylama 6 haziran 2013 perşembe gecesi bitecektir.
5) bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her evet / hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
[sıze=4]oylama formu
takım numarası : Xxxxx[/sıze]
öneri 1:
yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
[sıze=3]evet / hayır[/sıze]
öneri 2:
yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
öneri 3:
takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
öneri 4:
takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
öneri 5:
takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
öneri 6:
üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
öneri 7:
takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (ramazan ayı hariç)
öneri 8:
etap 1. Olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
öneri 10:
etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. Lerden istendiği gibi açıklama istensin.
öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
öneri 12:
yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
öneri 13:
yarışmacılardan aylık hedef belirler. Ikinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
öneri 14:
yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
öneri 14:
yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. Iki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?