Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın cnm.hayırlısı olsun........

bende bugun dişçi yolcusuyum.regl oldum.......dişlerimi yaptıracağım.azap gibi ya

hadi yaaaa desene iş maceran kısa sürdü... Neyse bi değişiklik olmuştur senin için en azından

canım 14. Madde iki tane ikisine de oy vermen gerek evet yada hayır

Canım sonradan düzenledim altına ve cevapladım jujum..

günaydın cnm.hayırlısı olsun........

bende bugun dişçi yolcusuyum.regl oldum.......dişlerimi yaptıracağım.azap gibi ya

Hadi yaaa, oldun mu :26: yaptır canım da bir rahat nefes al..

hadi yaaaa desene iş maceran kısa sürdü... Neyse bi değişiklik olmuştur senin için en azından

Değişiklik oldu jujum, ekşın oldu bana bol bol ders ve inşaallah kpss olsun, çok büyük hayal değil yaa jujum

14 kişilik bir takımız....

4 kişi izinli geriye kaldımı 10 kişi

bu on kişiden de 5 kişi oyunu verdi

bir kişide ben sonra oy vereceğim kaldı 4 kişi...

Dört oy daha gelirse bizim takımın oyu netleşmiş olacak

evet

bende oylamamı yaptım juju kaptan.

kızlarrrr

squata devam ediyomusunuz bakimm

ben dün 100 yaptım bacaklarım tekrar ağrımaya başladı ammaaaa
kalçam 99,5 olmuş 101 di yürüyüşde yapıyorum tabii ama etkili oldu bayağıda squat

kızlarrrr

squata devam ediyomusunuz bakimm

Ben dün 100 yaptım bacaklarım tekrar ağrımaya başladı ammaaaa
kalçam 99,5 olmuş 101 di yürüyüşde yapıyorum tabii ama etkili oldu bayağıda squat
valla ne yalan söyleyeyim ben bıraktım.. Maşallah sen devam ediyon eee boşuna mı tapır tapır gidiyo senden kilolar...

merhaba arkadaşlar

14 a hayır
14 b evet

canm çok sıkkın. Sabahtan beri yoğundum..
hayırdır birsen canın neye sıkkın....

Ben sabahtan beri şu olaylarla ilgili haberleri açıklamaları vs okudukça geriliyorum... Senin derdin ne

ewet jujum devam ediyorum şimdi ben yürüyüşümü yapıp işlerimi halledeyim tekrar gelirim

benim arkadaşımın canını kim sıktı göstert onu bana

. müdüre bozuğum ama el mahkum iyi olmak zorunda buda benm canımı çokkkk sıkıyoo

Ben de yapmıyorum :26: ama şu iş bitsin, bomba gibi geliyorum

gamzem bende sana hayranım. allah nazarlardan korusun. tabi biriciğimide unutmamamk lazım.

kaptanım şimdi benm koçum sevda mı

Sana kurban olsun o müdür, üzülme tatlım hiç değmez :26:

Koçluk konusuna gelince, aysunay ve ben kim kimin koçu

.

Kaptanım şimdi benm koçum sevda mı
valla koçluk sistemini devreye sokmak adına eşleşmeler yaptım ama karşılıklı istekle olacak bişey bu... şimdilik kimseden ses çıkmadı... Bir tek ben koç istiyorum diye avaz avaz bağırdım okadar

MEVSİMLERDEN ROMA BLOĞUNUN YAZARI DOKTOR HANIMIN AA. İLE RÖPÖRTAJI

http://www.youtube.com/results?search_query=mehtap+pasin+gualano&oq=mehtap+pasin+gualano&gs_l=youtube.12...0.0.0.20814.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.eytns%2cpt%3D-35%2cn%3D2..0.0...1ac..11.youtube

Son düzenleme:
dalin yukarıdaki oylar sana mı ait yokse benim örnek olarak verdiğim listenin aynısını emin olamadım

juju bak yaptıgım oylamada senın yazdıgında ben oyum arasında bosluk bıraktım bnm oyun ınce yazı stılı sıyah.senın paragrafın altıdna bır bosluk ve altında oyum dıkkatlı bak anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…