- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.461
Kızlar günaydın...iyi haftalar diliyorum..işyerinde durumlar biraz karışık kızlarr büyük ihtimallee kısa süre sonra yanınızda olucağım maddi zorluklardan dolayı kapatabilirler, yada kapanıcak..Emlak bölümünde kal dediler, ben de yapamam emlağı hiç sevmiyorum zaten dedim ve ayrılıcağımı söyledim
hadi yaaaa desene iş maceran kısa sürdü... Neyse bi değişiklik olmuştur senin için en azındankızlar günaydın...iyi haftalar diliyorum..Işyerinde durumlar biraz karışık kızlarr Büyük ihtimallee kısa süre sonra yanınızda olucağım Maddi zorluklardan dolayı kapatabilirler, yada kapanıcak..emlak bölümünde kal dediler, ben de yapamam emlağı hiç sevmiyorum zaten dedim ve ayrılıcağımı söyledim
canım 14. Madde iki tane ikisine de oy vermen gerek evet yada hayır
günaydın cnm.hayırlısı olsun........
bende bugun dişçi yolcusuyum.regl oldum.......dişlerimi yaptıracağım.azap gibi ya
hadi yaaaa desene iş maceran kısa sürdü... Neyse bi değişiklik olmuştur senin için en azından
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
evet
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
evet
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
evet
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
evet
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
evet
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR[/SIZE
evet
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
evet
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
hayır
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
dalin yukarıdaki oylar sana mı ait yokse benim örnek olarak verdiğim listenin aynısını emin olamadımevet
bende oylamamı yaptım juju kaptan.
merhaba arkadaşlar
14 a hayır
14 b evet
canm çok sıkkın. sabahtan beri yoğundum..
valla ne yalan söyleyeyim ben bıraktım.. Maşallah sen devam ediyon eee boşuna mı tapır tapır gidiyo senden kilolar...kızlarrrr
squata devam ediyomusunuz bakimm
Ben dün 100 yaptım bacaklarım tekrar ağrımaya başladı ammaaaa
kalçam 99,5 olmuş 101 di yürüyüşde yapıyorum tabii ama etkili oldu bayağıda squat
hayırdır birsen canın neye sıkkın....merhaba arkadaşlar
14 a hayır
14 b evet
canm çok sıkkın. Sabahtan beri yoğundum..
valla ne yalan söyleyeyim ben bıraktım.. Maşallah sen devam ediyon eee boşuna mı tapır tapır gidiyo senden kilolar...
hayırdır birsen canın neye sıkkın....
Ben sabahtan beri şu olaylarla ilgili haberleri açıklamaları vs okudukça geriliyorum... Senin derdin ne
biricik günde kaç saat yürüyorsun bundan sonra seni takip edeceğim valla...ewet jujum devam ediyorum şimdi ben yürüyüşümü yapıp işlerimi halledeyim tekrar gelirim
benim arkadaşımın canını kim sıktı göstert onu bana
valla ne yalan söyleyeyim ben bıraktım.. Maşallah sen devam ediyon eee boşuna mı tapır tapır gidiyo senden kilolar...
hayırdır birsen canın neye sıkkın....
Ben sabahtan beri şu olaylarla ilgili haberleri açıklamaları vs okudukça geriliyorum... Senin derdin ne
Ben de yapmıyorum :26: ama şu iş bitsin, bomba gibi geliyorum
. müdüre bozuğumama el mahkum iyi olmak zorunda buda benm canımı çokkkk sıkıyoo
gamzem bende sana hayranım.allah nazarlardan korusun. tabi biriciğimide unutmamamk lazım.
kaptanım şimdi benm koçum sevda mı
valla koçluk sistemini devreye sokmak adına eşleşmeler yaptım ama karşılıklı istekle olacak bişey bu... şimdilik kimseden ses çıkmadı... Bir tek ben koç istiyorum diye avaz avaz bağırdım okadar.
Kaptanım şimdi benm koçum sevda mı
valla koçluk sistemini devreye sokmak adına eşleşmeler yaptım ama karşılıklı istekle olacak bişey bu... şimdilik kimseden ses çıkmadı... Bir tek ben koç istiyorum diye avaz avaz bağırdım okadar
dalin yukarıdaki oylar sana mı ait yokse benim örnek olarak verdiğim listenin aynısını emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?