Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam koçum hemen uçuyorum

eliptik ve mekik yaıp gliyorum

Son düzenleme:
ohhh yarasınnnnnnnnnnnnn ogrencıme erısın yaglar
juju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazım biricik beni hizaya çekebilirmi kibiriciiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben alayım dıyecektımkı kocum gamzem almıss hayırlı ugurlu olsun

aslında bu fikri püsküüt attı paylaşım alanında bende kaptım geldim... iyi oldu tabe renk geldi ... azim geldi ...

kız corniiiiiiiiiiii ben akşam yemek yemedim yaaaaaaaaaaaa acıktım lennnnnnnnnnnnn

aslında bu fikri püsküüt attı paylaşım alanında bende kaptım geldim... iyi oldu tabe renk geldi ... azim geldi ...

kız corniiiiiiiiiiii ben akşam yemek yemedim yaaaaaaaaaaaa acıktım lennnnnnnnnnnnn

açlık mı o da ne......lugatından çıkar o kelimeyı ben en son saat 16.00 da yedım biliyor musun? bıraz önce bende acıktım ama yapacak bir şey yok.....acıkırsan bitki çaylarına yönel......

jujum alabılırsen kıraz sapı + mısır püskülü al......

05.06.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN ÖRNEK MENÜ (AYSUNAY VE KENDİM İÇİN..UYGULAMAK İSTEYEN UYGULAYABİLİR, SERBESTTİR)

Sabah
1 k.k peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim kepek yada çavdar ekmeği

Alınan kalori: 160

Ara: 1 porsiyon meyve ( 1 elma, çok incecik bir dilim kavun yada karpuz, 8 çilek, 6 taze kayısı, 10 erik, yarım muz, 4 adet kuru kayısı yada incir, 1 yemek kaşığı kuru üzüm) gibi..
Alınan kalori: 80

Öğle
Yarım dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı sebze yemeği (en fazla 1 kaşık yağ ilaveli)

Alınan kalori: 130

Ara: 2 salatalık
Alınan kalori: 30

Akşam
EKMEK YOK

1 porsiyon çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase karışık salata (marul, yeşil soğan, maydonoz, turp, havuç) gibi

Alınan kalori: 150

Ara: 1 salatalık ince ince doğranıp üzerine 2 kaşık yoğurt..
Alınan kalori: 40

Toplam alınan kalori (yaklaşık olarak): 590-600 arası

Yapılan sporla giden kalori: 30 dk. Eliptik= 450 kalori+ 100 mekik=50

Toplam: 500 kalori

Su: kesinlikle 3 litre, yada koca 8 bardak

Spor: 30 dk. Eliptik, 100 mekik ve hep hareket..
Not: Bu günlük menü önerim sebze ağırlıklı ve biliyorum sen çok sebze sevmiyorsun..Her şeye rağmen senden rica ediyorum bu menüyü yaklaşık uygulamaya çalış ve cumaya kadar hiç kaçamaksız geçirelim, bakalım 3 günde bile sonuç ne olucak (merak etme et ve et ürünleriyle ilgili menü önerilerim de olucaktır)

gidim ayran yapim bari bir bardak içerim:125:

napcam kız onları nerden bulcam hem :120:

Benim menüm ( koçluk sistemi olsaydı bu gün erkenden, emin olun daha farklı bir menü olurdu )

Sabah: form pirinç patlağı ( 90 kalori )

Ara: yok

Öğle: 1 simit 6 zeytin

Ara: yarım paket bisküvi

Akşam: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık yeşil biber
yarım porsiyorn tavuk
1 dilim ekmek

Ara: 5 fındık

Spor: tamamdır
Su: tamamdır

Yarın çok daha güzel olucak

aktarlardan ya da buyuk marketlerde olabılır.çok güzel ödem atarsın .....

illa bir şey yıyıp içeceksen ayran ıc ama bol sulu olsun maksat mıdeyı kandır......
iyi onuda içmiyorum.... aç aç yatim zafiyet geçirim takatim kalmasın

yeşil çay da ödem attırıyo gerek varmı ektra bişey içmeye.. ki ben bitki çayı sevmem yeşilden başka

yeşil çay da ödem attırıyo gerek varmı ektra bişey içmeye.. ki ben bitki çayı sevmem yeşilden başka

bizde bayılmıyoruz içerken ama faydası var dıye içiyoruz....vücudu ara sıra şaşırtmak lazım.her gün yeşil çay içiyoruz zaten....istersen netten bır bak kiraz sapı ve mısır püskülünün ne kadar faydalı olduğunu göreceksın.....

aferin aç yat tabı ya.....bunun mutluluğunu yaşa...şöyle düşün şuan da yağların erıyordur belkı de.vucut enerjısnı yağlarından alıyordur.....

goçuma bak be....bır gun önce yedıgın dönerler totonu rahatsız etmedı demek ki bugun üstüne bisküvi + simit yedin
hadı bakım yarın görüşücüzzz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…