- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.721
ohhh yarasınnnnnnnnnnnnn ogrencıme erısın yaglar5,5 km koşu ve yürüyüş hız 6 ile 6,5 tu koçum. anam heryerimden ter fışkırdı.iallah razı olsun dalinimmçim yandı 1 lt re su içtim. koçum az sonrada ev toplayacağım ardından yarınki menüyü hazırlayacağım nohut pişircem :26:
canım çıktıııııııı
yanmak hafif kalır dalin bu ay beni mezun edecek bu gidişle
laf aramızda benim ki taşşşşş fırın
yorumsuzummm
canm menün harikaa
canm çok geçmiş olsun
juju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazımbiricik beni hizaya çekebilirmi ki biriciiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kaldırın totoları oturmak yok otururken bıle acakları sallayınn
Aynen dalinim, bak hiç yoktan 100 mekik + squat + 30 dk. eliptik yaptım ve dahası aysunayda yaptı...ne iyi oldu yaa, sen çok yaşa emi juju...
Aynen dalinim, bak hiç yoktan 100 mekik + squat + 30 dk. eliptik yaptım ve dahası aysunayda yaptı...ne iyi oldu yaa, sen çok yaşa emi juju...
aslında bu fikri püsküüt attı paylaşım alanında bende kaptım geldim... iyi oldu tabe renk geldi ... azim geldi ...
kız corniiiiiiiiiiii ben akşam yemek yemedim yaaaaaaaaaaaa acıktım lennnnnnnnnnnnn
açlık mı o da ne......lugatından çıkar o kelimeyıben en son saat 16.00 da yedım biliyor musun? bıraz önce bende acıktım ama yapacak bir şey yok.....acıkırsan bitki çaylarına yönel......
jujum alabılırsen kıraz sapı + mısır püskülü al......
20 dk eliptik(4 km)
50 mekik tamamdır
gidim ayran yapim bari bir bardak içerim:125:
napcam kız onları nerden bulcam hem :120:
gociksler bnm menumude yorulayınnn
iyi onuda içmiyorum.... aç aç yatim zafiyet geçirim takatim kalmasınaktarlardan ya da buyuk marketlerde olabılır.çok güzel ödem atarsın .....
illa bir şey yıyıp içeceksen ayran ıc ama bol sulu olsun maksat mıdeyı kandır......
iyi onuda içmiyorum.... aç aç yatim zafiyet geçirim takatim kalmasın
yeşil çay da ödem attırıyo gerek varmı ektra bişey içmeye.. ki ben bitki çayı sevmem yeşilden başka
iyi onuda içmiyorum.... aç aç yatim zafiyet geçirim takatim kalmasın
yeşil çay da ödem attırıyo gerek varmı ektra bişey içmeye.. ki ben bitki çayı sevmem yeşilden başka
Benim menüm ( koçluk sistemi olsaydı bu gün erkenden, emin olun daha farklı bir menü olurdu )
Sabah: form pirinç patlağı ( 90 kalori )
Ara: yok
Öğle: 1 simit 6 zeytin
Ara: yarım paket bisküvi
Akşam: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık yeşil biber
yarım porsiyorn tavuk
1 dilim ekmek
Ara: 5 fındık
Spor: tamamdır
Su: tamamdır
Yarın çok daha güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?