Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju bana şöyle kızıp dövecek bi koç lazım biricik beni hizaya çekebilirmi kibiriciiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dalin verelim

benim yarinki menümü gör bak kaçamak olacak mı

aysunay demedi deme bak ben cezayı aldım tıpış tıpış 1 saat debelendim

gamzem bunu yeni okudum ... ne bilim seni rabyasla kertince aklıma bir dalin geldi

Jujum sevda da yanımda, oda illaki bende yapıcam diyor, seve seve biz gönüllüyüz diyor..hem bizlerede güzel + sağlar diyor aysunay ve rabyas eşit kiloda olan olursa da iki kişi birbirine koçluk etsin diyor, buda mantıklı...vur kır ne olursa olsun

aysunayyyyyy kuzum seç birini... gamze mi dalin mi...

gamze boşta sayılır rabyas hasta ondan beklemede

dalin dolu ama iki kişiye yetebilirim derse senide alır

1. ben bişey anlamadım bundan....

2. cisi o sevdaya söyle özel mesaj atıyom oy kullan diye kız niye kullanmıyo oyunu alalalal illa seni mi dikeyim tepesine

Koçunnnn dibisnnn

bacım bu ne..bu kamu bınasında kı butun memurları doyurur bırak bızım takımı

ee tabı kı kıpkırmızı oluyor hem de .nıvea body de de kızarıyor ama rampalı yuruyuste ketçap gıbı oluyorum.....sporunu aksatmak yok......yürüyüş + ek olarak haftanın 3 gunu bölgesel yap.....

cızzzzzzz senın konuşacak mecalın kaldı mı neye yorumsuzsun de bakım..begenmedın mı yorumu mu

Evet evet ben senin koçun olayım, jujumda müsade ederse sen mezun olunca rabyasa geçerim anca iyileşir gibi :26: evet jujum imzaları atalım mı? aysunaya koçluğa hazırım ben

gamzemmmmmmm koçum benim..evet sen ol sen

ne yapayım şimdi söyle bana hadi

ayyy ortalık karıştı durun durun

juju gamze boşta gibi koçum o olsun benim tabe oda beni isterse

yürüyüş artı bölgesem derken... ???

ben yürüyüş artı kardiyo yapıyorum hergün.. hemen hemen her yeri çalıştırıyo karı
gamzemmmmmmm koçum benim..evet sen ol sen

ne yapayım şimdi söyle bana hadi
gamse dicek ki benim yemediğim ne varsa ye içimde kaldı

yürüyüş artı bölgesem derken... ???

ben yürüyüş artı kardiyo yapıyorum hergün.. hemen hemen her yeri çalıştırıyo karı

gamse dicek ki benim yemediğim ne varsa ye içimde kaldı

hımmmmm demek her yerın çalışıyor.tmm o zaman......bol bol efor harcada ne yaparsan yap.yeter kı yap ve bırakma....bu arada sabah ne yıyecegını şimdiden dusun ona buna saldırma......

Sevda oyunu bu gün kullanmıştı kaptanım, hatta yazdı kullandım diye ama sanırım gözünden kaçtı, koç afallatmış seni

anam nası kaçmış gözümden... kuaum özürlerimi ilet kıza çıkıştım bide...

ayyy ortalık karıştı durun durun

juju gamze boşta gibi koçum o olsun benim tabe oda beni isterse

Jujum onaylıyormusun? imzaları atalım, kurdeleyi keselim..kanından alnına sürücem öğrencimin
ahanda kestim kurdeleyiiiii hayırlı uğurlu olsun... bana yeni eylence kapısı çıktı oleyyyyyyyyyyyyyyy

Evvettt bu günden itibaren aysunaycığımla takım olduk, koçunla iyi geçin..hadi bakem ilk elin günahı olmaz, şimdi git mutfağa patlayana kadar yee diyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun

Menünü göreyim kuzum bu konuda şakam yoktur bunuda bil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…