- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.741
kahvaltıya yumurta eklesek olmaz mı koçum05.06.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN ÖRNEK MENÜ (AYSUNAY VE KENDİM İÇİN..UYGULAMAK İSTEYEN UYGULAYABİLİR, SERBESTTİR)
Sabah
1 k.k peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim kepek yada çavdar ekmeği
Alınan kalori: 160
Ara: 1 porsiyon meyve ( 1 elma, çok incecik bir dilim kavun yada karpuz, 8 çilek, 6 taze kayısı, 10 erik, yarım muz, 4 adet kuru kayısı yada incir, 1 yemek kaşığı kuru üzüm) gibi..
Alınan kalori: 80
Öğle
Yarım dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı sebze yemeği (en fazla 1 kaşık yağ ilaveli)
Alınan kalori: 130
Ara: 2 salatalık
Alınan kalori: 30
Akşam
EKMEK YOK
1 porsiyon çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase karışık salata (marul, yeşil soğan, maydonoz, turp, havuç) gibi
Alınan kalori: 150
Ara: 1 salatalık ince ince doğranıp üzerine 2 kaşık yoğurt..
Alınan kalori: 40
Toplam alınan kalori (yaklaşık olarak): 590-600 arası
Yapılan sporla giden kalori: 30 dk. Eliptik= 450 kalori+ 100 mekik=50
Toplam: 500 kalori
Su: kesinlikle 3 litre, yada koca 8 bardak
Spor: 30 dk. Eliptik, 100 mekik ve hep hareket..
Not: Bu günlük menü önerim sebze ağırlıklı ve biliyorum sen çok sebze sevmiyorsun..Her şeye rağmen senden rica ediyorum bu menüyü yaklaşık uygulamaya çalış ve cumaya kadar hiç kaçamaksız geçirelim, bakalım 3 günde bile sonuç ne olucak (merak etme et ve et ürünleriyle ilgili menü önerilerim de olucaktır)
Maaşallah kuzuma biz güzel bir ikili olduk
seneye survivora yazılacam...kesin 20-25 kilo veririm hatta istiyolarsa üstüne para bile verebilirim...
bacım bu ne..bu kamu bınasında kı butun memurları doyurur bırak bızım takımı
ee tabı kı kıpkırmızı oluyor hem de .nıvea body de de kızarıyor ama rampalı yuruyuste ketçap gıbı oluyorum.....sporunu aksatmak yok......yürüyüş + ek olarak haftanın 3 gunu bölgesel yap.....
cızzzzzzz senın konuşacak mecalın kaldı mıneye yorumsuzsun de bakım..begenmedın mı yorumu mu
gamzemmmmmmm koçum benim..evet sen ol sen
ne yapayım şimdi söyle bana hadi
Canım ilk menü günümüz ve tabiki ben senin, sende benim yanlışlarımızı söylemeliyiz..Ben bu gün henüz başlamadığımız için bu günü çöpe atmış sayıyorum kendimce, ama 100 mekikle start verdik..Ben biraz aşırıya kaçtığım için 40 dk. eliptik yapıcam..Menünde göze batan fazlalık nerdeyse yok ama sabah yumurta yediysen, hem ekmek hemde peyniri yeme balım..2 tane salatalık dahil et menüne..Senden ricam lütfen ama lütfen emek verip kötü bir gönülle hiçe saymayalım..Sabah iyi başlasın ki bütün gün süper devam etsin...Yarın ki menüne müsade edersen ben öneride bulunmak isterim
Spor ve suyu göremedim menünde :44: :44:
ohhh yarasınnnnnnnnnnnnn ogrencıme erısın yaglar
ben alayım dıyecektımkı kocum gamzem almıss hayırlı ugurlu olsun
kahvaltıya yumurta eklesek olmaz mı koçumen azından yarımm olsaa
yok illede olmaz derse yemem söz..yarın evdeyim bu menüye rahat uyarım..
ve evet haklısın ben biraz etçilim
:13::13:
vay vay vay vay gamzenin verdiği gaza bak ... aysunay uçacak birazdan...
vay vay vay vay gamzenin verdiği gaza bak ... aysunay uçacak birazdan...
jujum görüyor musun ya peynır ya yumurta
selam arkadaslar dun gece geldık anneannemız ayın 25ınde rabbıne kavustu.gerıde hayırla bahsedılen anılar bıraktı.hepımızın gıdecegı yer orası bılıyorum ama evlat olmanında annenın yasının olmasıda onemlı degılmıs bunu ogrendım.kac yasında olursak olalım hepımız ana kuzusuyuz degılmı.
sahnur ablam netı bugun actım ılk defa mesajınıda yenı gordum.
kızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..
öhöh öhhö koç olduk ya artık bizim de daha dıkkatlı olmamız lazım
sabah: 4 y.k tam tahıllı nesfıt+süt
öğle: ne bulursam attığım yeşilliklerden oluşan salata+haslanmış tavuk göğüs(tadı hıc hos degıldı tatsız tuzsuz zorla yedım işte)
akşam: 1 tabak kiraz(sayılı olmadığı için öğün yerıne gectı)
spor:1 saat Nivea body
su:içiyorum
spordan sonra yeşil çayımı içecegım.....
sabah
2 dilim ekmek arası
1 tk tereyağı
3 dilim kaşar
öğlen
1/2 bezelye çorbası
1/2 pilav
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1/3 kibrit kutusu çikolata
akşam
1,5 kase yoğurt
1 dilim ekmek
içtiklerim
2 lt su
1,5 fincan yeşil çay
spor
birazdan yapacağım
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo
şimcik sabahtan başlayalım yanlışları saymaya.....2 dilim ekmek bikere çok jujum...1 dilim yeter bence.....sebeine gelınce diğer öğünlerde de karbo yemen...
- tereyag sabah olabılır.sonucta tereyag sağlıklı yağlardan bırıdır.abartmadıgımız sürece sorun yok.....
öğlen: bezelye bence cok nadir yenmesı gereken bır sebze türü......sebebi ise çokkkkkkk şeker içermesidir ve kesınlıkle şeker hastalarına önerilmez,yasaktır......
- eger zayıflıyacagım dıyorsak pirinçten,bulgura gecmeliyız..pilavı sadece eve yemeklı mısafır gelırse onlara yapmalıyız ve ailecek bulgur yeme alışkanlığı kazanmalıyız.....şahsen koçun öyle yapıyor
-et kavurma ve yoğurt mükemmel olmuş.....ben olsam sadece 2 sini yerdım dıgerlerıne dokunmazdım...süper proteınler almış olurdun...hem kilo aldırmaz hem de tok tutardı....
- gelelim çikolataya ...haftasonu yıyebılırsın ama hafta içi kesinlikle olmaz ..isterse 1/33 olsun ama olmaz....
akşam: öğlen bu kadar yemene rağmen akşam yıne de ekmek yemişsin......senın kılo verebılmen için şu karboyu en aza indirmemiz şart.....
spor: sporunu ise aksatmak yok....çok yedıgını hissettıgın günler daha fazla spor yapmalısın ki yaktığın enerjı aldığın enerjiden çok olsun.....
bugun böyle oldu....ama yarın bır tercıh yap.......karboyu ya sabah ye ya öğlen......akşam kesınlıkle yasak zaten ......yarından itibaren akşamları karbo yok.....karbosuz kimseye bişey olmaz aksıne yağların erir
öğlen yemekhane de yıyorsun biliyorum.....yemekhane de yapılan yemekler kendı evımızde kı gibi az zeytınyagı ile pişmiyor,biliyorsun ......o yüzden yedıkelrıne dikkat et....
pilavdan,ekmekten uzak dur....hııı sulu yemek mi var..1 dilim ekmek veya 2-3 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav tercıh edersın o zaman.....
cooook sirinsiniz, bayildim bu kocluk sistemine :):)
simdi ben de kendimin kocu olucam o zaman...
ayy dun menum cok kotuydu, zaten bugun sabah tartidada hemen etikisini gordum..
yani tam olarak hatrlamiyorum ama,
sabah
yarim tost
yumurta, domates, salatalik, peynir ve biraz da pita ekmegi
oglen
tavuk koftesi ve bulgur pilavi
1 kucuk kase yogurt
1 dilim elmali turta
ara
1 kucuk nectarin (amma cok nectarin yedim bu aralar ha)
bu ara stresli toplantim vardi, gecti cok sukur.
aksam
1 dilim elmali turtayi esimle yedik,
sonra 1 avuc kadar leblebi :18:
2/3 avuc antep fistigi,
sonra esim manti isterim diye tutturdu, ona buzluktan manti cikardim hasladim,
2-3 kasik da ben yedim((
bi de salata.
gelelim bugun sabaha
ekmek kalmamis, buzluktan yufa cikardim, arasina peynir, sucuk, ketcap damlatip gozleme yaptim tavada.
yani 1 yufkadan az yedim diye tahmin ediyorum. :26:
salatalik yedim, bi de az cilek receli,
bi de esime avokado krem peynir ve biber salcasindan bi kahvaltilik sos yapmistim onun tadina baktim
1/2 cay kasigi kadar 1 zeytinle beraber.
yaaa cok kotu bu menu, benim menumle sizlerden 3-4 kisi rahat doyar ha...
oglen icin bi seyler getirmistim ama yogurt disinda yemiycem buyuk ihtimalle.
gorucez bakalim....
anam nası kaçmış gözümden... kuaum özürlerimi ilet kıza çıkıştım bide...
ahanda kestim kurdeleyiiiii hayırlı uğurlu olsun... bana yeni eylence kapısı çıktı oleyyyyyyyyyyyyyyy
len nesi var iki yumurtanın alalalala yağı yok bişiyi yok.. hem günlerdir tost yiyordum ben ... hem sana ne kızımcorniiiiiiiiiiiii yediklerime karışıyolar bişi de şunlara
05.06.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN ÖRNEK MENÜ (AYSUNAY VE KENDİM İÇİN..UYGULAMAK İSTEYEN UYGULAYABİLİR, SERBESTTİR)
Sabah
1 k.k peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim kepek yada çavdar ekmeği
Alınan kalori: 160
Ara: 1 porsiyon meyve ( 1 elma, çok incecik bir dilim kavun yada karpuz, 8 çilek, 6 taze kayısı, 10 erik, yarım muz, 4 adet kuru kayısı yada incir, 1 yemek kaşığı kuru üzüm) gibi..
Alınan kalori: 80
Öğle
Yarım dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı sebze yemeği (en fazla 1 kaşık yağ ilaveli)
Alınan kalori: 130
Ara: 2 salatalık
Alınan kalori: 30
Akşam
EKMEK YOK
1 porsiyon çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase karışık salata (marul, yeşil soğan, maydonoz, turp, havuç) gibi
Alınan kalori: 150
Ara: 1 salatalık ince ince doğranıp üzerine 2 kaşık yoğurt..
Alınan kalori: 40
Toplam alınan kalori (yaklaşık olarak): 590-600 arası
Yapılan sporla giden kalori: 30 dk. Eliptik= 450 kalori+ 100 mekik=50
Toplam: 500 kalori
Su: kesinlikle 3 litre, yada koca 8 bardak
Spor: 30 dk. Eliptik, 100 mekik ve hep hareket..
Not: Bu günlük menü önerim sebze ağırlıklı ve biliyorum sen çok sebze sevmiyorsun..Her şeye rağmen senden rica ediyorum bu menüyü yaklaşık uygulamaya çalış ve cumaya kadar hiç kaçamaksız geçirelim, bakalım 3 günde bile sonuç ne olucak (merak etme et ve et ürünleriyle ilgili menü önerilerim de olucaktır)
Benim menüm ( koçluk sistemi olsaydı bu gün erkenden, emin olun daha farklı bir menü olurdu )
Sabah: form pirinç patlağı ( 90 kalori )
Ara: yok
Öğle: 1 simit 6 zeytin
Ara: yarım paket bisküvi
Akşam: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık yeşil biber
yarım porsiyorn tavuk
1 dilim ekmek
Ara: 5 fındık
Spor: tamamdır
Su: tamamdır
Yarın çok daha güzel olucak
bizde bayılmıyoruz içerken ama faydası var dıye içiyoruz....vücudu ara sıra şaşırtmak lazım.her gün yeşil çay içiyoruz zaten....istersen netten bır bak kiraz sapı ve mısır püskülünün ne kadar faydalı olduğunu göreceksın.....
aferin aç yat tabı ya.....bunun mutluluğunu yaşa...şöyle düşün şuan da yağların erıyordur belkı de.vucut enerjısnı yağlarından alıyordur.....
goçuma bak be....bır gun önce yedıgın dönerler totonu rahatsız etmedı demek ki bugun üstüne bisküvi + simit yedin
hadı bakım yarın görüşücüzzz.......
aaaa aşk olsun öyle şeymi olur kaptanımız dedi ya herkes kendi koçuna diyeee..
hayırlı olsunn
dakka bir gol birrkolaygelsin aysunayım
teşekkür ederim koçummmsayende mezun olabilecemm
uyku girdi bedene allah razı olsun kalkıpta gidene
herkese iyi geceler koçum sabah okulda mümkün olduğunca girmeye çalışırım
sen bana böyle bir işkence yapmıcaksın dimi... çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü yaaaajujum görüyor musun ya peynır ya yumurta
oo daha başlangıçtı canımaaaa aşk olsun öyle şeymi olur kaptanımız dedi ya herkes kendi koçuna diyeee..
hayırlı olsunn
dakka bir gol birrkolaygelsin aysunayım
teşekkür ederim koçummmsayende mezun olabilecemm
uyku girdi bedene allah razı olsun kalkıpta gidene
herkese iyi geceler koçum sabah okulda mümkün olduğunca girmeye çalışırım
O zaman peynir iptal, tam yumurta yapalımuyacağına çok eminim bitanem, sen nelere dayanıp, sabrdensin bir de senden ricam balım, menünün altına zayıflamak, kilo vermek için amaçlarından kısacık bir kuple bahsetmen yani zayıflamak ve incelmek sana ne ifade ediyor..hergün pskolojini bilmek isterim, günlük misali..Seni anlat azar azar
len kız kabus mü görsün seni niye görüyo rüyasında... börekler çörekler görsün baklava görsüm mantı görsün....mınnosum bnm :))) gır tabı okulda ne yıyon ne ıcıyon sık sık bılgı ver yolarım sacını sonraruyanada gıreyımde ruyandada kacamak yapma ruyanda benı gor optums ekerım
sevdacım bak iyi fikir takımdan değil ama sadık bir takipçimiz sende onu adam etwuuuuuuuuuuuuuuu ne çok sayfa geçmiş böyle...hadi kızlar kim tutar sizi
canım allah rahmet eylesin ...allah sabırlar versin geride kalanlara
rabişim çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
goçum benim menünü beğendim güzel menü....
valla jujum çok şey söylemek isterdim ama haddime düşmez senin goçun var o söylemiş zaten
koçların hası be ...jujum goççunun kıymetini bil anam .....
kız kelebem çiçem bana yem kalmamış benim yemim de sen ol bari ...senin koçun da ben olayım istersen....
oyyy yerim seni ben ne dimek kaptanım benim
vuuuuuuu menüye bak beee bende yapacam aynısını yarın...
[video=youtube;OFImh_Mirjk]http://www.youtube.com/watch?v=OFImh_Mirjk[/video]
mınnosum bnm :))) gır tabı okulda ne yıyon ne ıcıyon sık sık bılgı ver yolarım sacını sonraruyanada gıreyımde ruyandada kacamak yapma ruyanda benı gor optums ekerım
sen bana böyle bir işkence yapmıcaksın dimi... çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü yaaaa
açım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yatmaya gidiyom gidim de bari uykuyla unutayım açlığımı
aysunayy . birsen-deniz size son sözüm.....
rejim diyet hakgetire yazık bu bedene .....şişmanlık sultanlıktır hiç işim olmaz baskülleee
açım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yatmaya gidiyom gidim de bari uykuyla unutayım açlığımı
aysunayy . birsen-deniz size son sözüm.....
rejim diyet hakgetire yazık bu bedene .....şişmanlık sultanlıktır hiç işim olmaz baskülleee
aysunayy, *JUJU*+, cornella+, Gamze_M+, dalin26+, Sevda_M+, birsen-deniz
uzunn zamandır böyle kalabalık olamıyrduk motivemiz artsın kilolar gitsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?