Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kahvaltıya yumurta eklesek olmaz mı koçum en azından yarımm olsaa
yok illede olmaz derse yemem söz..yarın evdeyim bu menüye rahat uyarım..
ve evet haklısın ben biraz etçilim

Maaşallah kuzuma biz güzel bir ikili olduk

:13::13:

aaaa aşk olsun öyle şeymi olur kaptanımız dedi ya herkes kendi koçuna diyeee..

gamzemmmmmmm koçum benim..evet sen ol sen

ne yapayım şimdi söyle bana hadi

hayırlı olsunn

dakka bir gol birr kolaygelsin aysunayım
ohhh yarasınnnnnnnnnnnnn ogrencıme erısın yaglar

ben alayım dıyecektımkı kocum gamzem almıss hayırlı ugurlu olsun

teşekkür ederim koçummm sayende mezun olabilecemm

uyku girdi bedene allah razı olsun kalkıpta gidene
herkese iyi geceler koçum sabah okulda mümkün olduğunca girmeye çalışırım

kahvaltıya yumurta eklesek olmaz mı koçum en azından yarımm olsaa
yok illede olmaz derse yemem söz..yarın evdeyim bu menüye rahat uyarım..
ve evet haklısın ben biraz etçilim

:13::13:

O zaman peynir iptal, tam yumurta yapalım uyacağına çok eminim bitanem, sen nelere dayanıp, sabrdensin bir de senden ricam balım, menünün altına zayıflamak, kilo vermek için amaçlarından kısacık bir kuple bahsetmen yani zayıflamak ve incelmek sana ne ifade ediyor..hergün pskolojini bilmek isterim, günlük misali..Seni anlat azar azar

wuuuuuuuuuuuuuuu ne çok sayfa geçmiş böyle...hadi kızlar kim tutar sizi

canım allah rahmet eylesin ...allah sabırlar versin geride kalanlara

rabişim çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

goçum benim menünü beğendim güzel menü....

valla jujum çok şey söylemek isterdim ama haddime düşmez senin goçun var o söylemiş zaten

koçların hası be ...jujum goççunun kıymetini bil anam .....

kız kelebem çiçem bana yem kalmamış benim yemim de sen ol bari ...senin koçun da ben olayım istersen....

oyyy yerim seni ben ne dimek kaptanım benim

len nesi var iki yumurtanın alalalala yağı yok bişiyi yok.. hem günlerdir tost yiyordum ben ... hem sana ne kızım corniiiiiiiiiiiii yediklerime karışıyolar bişi de şunlara

vuuuuuuu menüye bak beee bende yapacam aynısını yarın...

[video=youtube;OFImh_Mirjk]http://www.youtube.com/watch?v=OFImh_Mirjk[/video]

goçuma bak be....bır gun önce yedıgın dönerler totonu rahatsız etmedı demek ki bugun üstüne bisküvi + simit yedin
hadı bakım yarın görüşücüzzz.......

mınnosum bnm :))) gır tabı okulda ne yıyon ne ıcıyon sık sık bılgı ver yolarım sacını sonra ruyanada gıreyımde ruyandada kacamak yapma ruyanda benı gor optums ekerım

oo daha başlangıçtı canım
birde yarınki ödevime bak

tamam yazarım canım. hergün yazılı görmek motivemi artırır belkide..
bence bunu hepimiz yapalım sende yap:13:
hem ben zaten şafak sayıyorum böylece daha heyecanlı olur..

Son düzenleme:
mınnosum bnm :))) gır tabı okulda ne yıyon ne ıcıyon sık sık bılgı ver yolarım sacını sonra ruyanada gıreyımde ruyandada kacamak yapma ruyanda benı gor optums ekerım
len kız kabus mü görsün seni niye görüyo rüyasında... börekler çörekler görsün baklava görsüm mantı görsün....
sevdacım bak iyi fikir takımdan değil ama sadık bir takipçimiz sende onu adam et

aysunayy, *JUJU*+, cornella+, Gamze_M+, dalin26+, Sevda_M+, birsen-deniz

uzunn zamandır böyle kalabalık olamıyrduk motivemiz artsın kilolar gitsinnnnn

ayyyyyy bayılcam anacım gülmekten bu goçluk işi süper oldu valla kız dalın birsonun herifine yazık ayy yerınden zıplarsa kocişide hortlar yanında

sen bana böyle bir işkence yapmıcaksın dimi... çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü yaaaa

yok bebegemm hiç olur mu kahvaltı günün en önemlı ogunu ama sen gerektıgı gıbı yapamıyorsun ki! çalıştığın için.....akşamdan hazırlayabılırsın aslında kahvaltını.....eger zamanın yoksa kapaklı bır kaba domatesını-salatalıgını doğra yanına az peynır koy ağzını kapat sabah uyandın mı hazır işte....

açım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yatmaya gidiyom gidim de bari uykuyla unutayım açlığımı

aysunayy . birsen-deniz size son sözüm.....

rejim diyet hakgetire yazık bu bedene .....şişmanlık sultanlıktır hiç işim olmaz baskülleee

hahahahhahahaha yılmak, vazgeçmek yokkkkkkkkk hedefimiz, amacımız bellii..bayan dediğin asil ve güzel olmalı, etli metli olmamalı...Baktılar mı eşleri iç çekip afallamalı

iyi geceler cnmm.bugun mutlu uyuyabılırsın çünkü aç uyuyorsun bundan güzeli mi var.beden dınlenıyor.ohh mis......sabah kahvaltını mutlaka et....

aysunayy, *JUJU*+, cornella+, Gamze_M+, dalin26+, Sevda_M+, birsen-deniz

uzunn zamandır böyle kalabalık olamıyrduk motivemiz artsın kilolar gitsinnnnn

Bebeğim sabah uyanır uyanmaz en kocaman bardağınla 1 bardak su içerek güne başla, başlayalım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…