- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.701
valla iki yumurta haşlayıp yicem okadarhımmmmm demek her yerın çalışıyor.tmm o zaman......bol bol efor harcada ne yaparsan yap.yeter kı yap ve bırakma....bu arada sabah ne yıyecegını şimdiden dusun ona buna saldırma......
haydi bastır gamze.....cızzzzzz goçummmmmmmmmm benım hadı su aysunaya bı fırça cekde bi görelım gamze nasıl kızıyormuş
valla iki yumurta haşlayıp yicem okadar
haydi bastır gamze.....
ben yazmıştı diye hatırlıyorum amaEvvettt bu günden itibaren aysunaycığımla takım olduk, koçunla iyi geçin..hadi bakem ilk elin günahı olmaz, şimdi git mutfağa patlayana kadar yeediyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun
Menünü göreyim kuzumbu konuda şakam yoktur bunuda bil hani
Evvettt bu günden itibaren aysunaycığımla takım olduk, koçunla iyi geçin..hadi bakem ilk elin günahı olmaz, şimdi git mutfağa patlayana kadar yeediyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun
Menünü göreyim kuzumbu konuda şakam yoktur bunuda bil hani
valla iki yumurta haşlayıp yicem okadar
haydi bastır gamze.....
Gene mi yiycennnnn
len nesi var iki yumurtanın alalalala yağı yok bişiyi yok.. hem günlerdir tost yiyordum ben ... hem sana ne kızımGene mi yiycennnnn
oleyyyy kurdele kesildi :119:
bundan sonra resmi olarak koçumsun gamze
emir ve görüşlerinize hazırım komutanım
O zaman 100 mekikle bunu kutluyoruz balım, hadii gidyoruz..bende çekiyorumm
len nesi var iki yumurtanın alalalala yağı yok bişiyi yok.. hem günlerdir tost yiyordum ben ... hem sana ne kızımcorniiiiiiiiiiiii yediklerime karışıyolar bişi de şunlara
O zaman 100 mekikle bunu kutluyoruz balım, hadii gidyoruz..bende çekiyorumm
100 mekik mi
anlaşalım 50 olsun
azıcıkta eliptik yapayım
sabah kalkınca 1 activia sıcak su
kahvaltı..
1 dl buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
öğle.
1 kase tarhana çorbası
1 dl buğday ekmeği
ara.
kiraz ne kadar olduğunu saymadım gözüm döndü
akşam.
4 köfte
3 parça karpuz
işte burdaaaaaaa menüm...
len vicdansız koç gamse ilk günden hemde akşamın 9 unda 100 mekik veirilir mi len kızın günahı ne bari onu söle....
100 mekik mi
anlaşalım 50 olsun
azıcıkta eliptik yapayım
Canım ilk menü günümüz ve tabiki ben senin, sende benim yanlışlarımızı söylemeliyiz..Ben bu gün henüz başlamadığımız için bu günü çöpe atmış sayıyorum kendimce, ama 100 mekikle start verdik..Ben biraz aşırıya kaçtığım için 40 dk. eliptik yapıcam..Menünde göze batan fazlalık nerdeyse yok ama sabah yumurta yediysen, hem ekmek hemde peyniri yeme balım..2 tane salatalık dahil et menüne..Senden ricam lütfen ama lütfen emek verip kötü bir gönülle hiçe saymayalım..Sabah iyi başlasın ki bütün gün süper devam etsin...Yarın ki menüne müsade edersen ben öneride bulunmak isterim
Spor ve suyu göremedim menünde :44: :44:
tamam canım sen nasıl istersen tüm önerilerini bekliyorum..
suyum 1.5 lt olmuştur.
spor yok ama
bende bugün başlangıç olsun 20 dk eliptik yapayım olur muüstüne de 50 yarım mekik..
gaza geldim he iyi düşündünüz bu koçluk işini juju
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?