Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmm demek her yerın çalışıyor.tmm o zaman......bol bol efor harcada ne yaparsan yap.yeter kı yap ve bırakma....bu arada sabah ne yıyecegını şimdiden dusun ona buna saldırma......
valla iki yumurta haşlayıp yicem okadar
cızzzzzz goçummmmmmmmmm benım hadı su aysunaya bı fırça cekde bi görelım gamze nasıl kızıyormuş
haydi bastır gamze.....

oleyyyy kurdele kesildi :119:

bundan sonra resmi olarak koçumsun gamze

emir ve görüşlerinize hazırım komutanım

ben yazmıştı diye hatırlıyorum ama

nasıl göçsün olummmmm Aysun yazdı menusunu

valla iki yumurta haşlayıp yicem okadar

haydi bastır gamze.....

eferım güzelmiş......ohh mis

Gene mi yiycennnnn

sabah kalkınca 1 activia sıcak su

kahvaltı..

1 dl buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

öğle.
1 kase tarhana çorbası
1 dl buğday ekmeği

ara.
kiraz ne kadar olduğunu saymadım gözüm döndü

akşam.
4 köfte
3 parça karpuz

işte burdaaaaaaa menüm...

len nesi var iki yumurtanın alalalala yağı yok bişiyi yok.. hem günlerdir tost yiyordum ben ... hem sana ne kızım corniiiiiiiiiiiii yediklerime karışıyolar bişi de şunlara

hemen jujumm

O zaman 100 mekikle bunu kutluyoruz balım, hadii gidyoruz..bende çekiyorumm

cızzzzzz gınalı goççççççç sen ne karışıyon benim öğrencime...sen git kendı yavru aslanına karış

Canım ilk menü günümüz ve tabiki ben senin, sende benim yanlışlarımızı söylemeliyiz..Ben bu gün henüz başlamadığımız için bu günü çöpe atmış sayıyorum kendimce, ama 100 mekikle start verdik..Ben biraz aşırıya kaçtığım için 40 dk. eliptik yapıcam..Menünde göze batan fazlalık nerdeyse yok ama sabah yumurta yediysen, hem ekmek hemde peyniri yeme balım..2 tane salatalık dahil et menüne..Senden ricam lütfen ama lütfen emek verip kötü bir gönülle hiçe saymayalım..Sabah iyi başlasın ki bütün gün süper devam etsin...Yarın ki menüne müsade edersen ben öneride bulunmak isterim

Spor ve suyu göremedim menünde :44: :44:

100 mekik mi
anlaşalım 50 olsun
azıcıkta eliptik yapayım

Yok ilk günden cozutmayalım 100 olsun gülüm, hem sen hala burdamısın hadi bak biz sevdayla 55 squetimizi yaptık hahahah tam yazılımı bu olmayabilir, toto kaldıran sporumuzu

tamam canım sen nasıl istersen tüm önerilerini bekliyorum..

suyum 1.5 lt olmuştur.
spor yok ama

bende bugün başlangıç olsun 20 dk eliptik yapayım olur mu üstüne de 50 yarım mekik..

gaza geldim he iyi düşündünüz bu koçluk işini juju

ben de yuruyus yaptim geldim, kimlik kartim deaktive olmus onu da actirdim, bi tasta iki kus :)
3733 adim atmisim, bugun 5000 e tamamlamam lazim en az...
yani gidip gelmem toplam yaklasik 1 saat surdu, ama orda biraz bekledim, neyse yine de aferin bana..

Tamam anlaştık ama sadece bu gün böyle balım yarın bizim için güneş yeniden doğuyor, bak sen Allahın izniyle anne olucaksın ve senin amacın en güzel amaç, ulaş ona

Tıp kaçtık, bütün sporlşarımızı yapıp, duşumuzu alıp 21 45 te buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…