- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.781
05.06.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN ÖRNEK MENÜ (AYSUNAY VE KENDİM İÇİN..UYGULAMAK İSTEYEN UYGULAYABİLİR, SERBESTTİR)
Sabah
1 k.k peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim kepek yada çavdar ekmeği
Alınan kalori: 160
Ara: 1 porsiyon meyve ( 1 elma, çok incecik bir dilim kavun yada karpuz, 8 çilek, 6 taze kayısı, 10 erik, yarım muz, 4 adet kuru kayısı yada incir, 1 yemek kaşığı kuru üzüm) gibi..
Alınan kalori: 80
Öğle
Yarım dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı sebze yemeği (en fazla 1 kaşık yağ ilaveli)
Alınan kalori: 130
Ara: 2 salatalık
Alınan kalori: 30
Akşam
EKMEK YOK
1 porsiyon çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase karışık salata (marul, yeşil soğan, maydonoz, turp, havuç) gibi
Alınan kalori: 150
Ara: 1 salatalık ince ince doğranıp üzerine 2 kaşık yoğurt..
Alınan kalori: 40
Toplam alınan kalori (yaklaşık olarak): 590-600 arası
Yapılan sporla giden kalori: 30 dk. Eliptik= 450 kalori+ 100 mekik=50
Toplam: 500 kalori
Su: kesinlikle 3 litre, yada koca 8 bardak
Spor: 30 dk. Eliptik, 100 mekik ve hep hareket..
Not: Bu günlük menü önerim sebze ağırlıklı ve biliyorum sen çok sebze sevmiyorsun..Her şeye rağmen senden rica ediyorum bu menüyü yaklaşık uygulamaya çalış ve cumaya kadar hiç kaçamaksız geçirelim, bakalım 3 günde bile sonuç ne olucak (merak etme et ve et ürünleriyle ilgili menü önerilerim de olucaktır)
ooooooooo dalinin klasik az ye bol spor yap menüleri başlamış... listenin en başındakilere duyurulur
kızlar selam..
cok hastayım 2 gundur yatak dosek yatıyorum sogukmu aldım nedır once bogaz agrısıyla basladı sonra grıbe cevrdı ama kolumu kaldıracak halım yok sureklı uyku halındeyım hala adet olmadım dıye ılacta alamıyorum mıde bulantısı halsızlık cok kotu durumdayım ya eklem yerlerımde agrıda mevcut artık dayanamıyorm esım gelsın bı hastaneye gıdıcez dunden berı yalvarıyo adam gıtmek ıstemedım ama kotuye gıdıyorum... gelemedım kusura bakmayın haber de veremedım.. gecmısı cok okuyamadım ama koc bende ıstıyorum onu soyleyebılırım. tubamm masallah mankensın sen daha ne ugrasıyosun zayıflıcam dıyee..
bi sey sorucam bu eliptik dediginiz su resimdeki alet mi?
Eki Görüntüle 728438
bu cok yorucu? bunu yarim saat hic durmadan mi yapiyorsunuz? bizim jimnastik odasinda var bundan ins bozuk filan degilse gidip yapabilirim, bi de tabi ins erkekler filan yoktur, ya da esim de benle gelmeyi kabul eder.. iyi ki gelip buraya takiliyorum, kilo veremesem bile yine de bence faydali oluyor benim icin.. ki bu beslenme planini uygularsam kilo vermemem mumkun degil...
aa bi sey hatirladim yarin kandil, ben oruc tutucaktim, neyse bi sekilde uymaya calisirim ins bu programa yine de...:26:
ayyy cok ozendim ben de bu menuyu yapicam yarin ins,
simdi yazicidan ciktisini aliyorum, ne guzel ya bedava diyetisyen :):):):)
ben de olaya maydonoz oluyorum ama kizmazsiniz ins bana cunku ben sizleri cok sevdim, ve de bi onemli nokta dahabenim adim da gamze
ayyy cok ozendim ben de bu menuyu yapicam yarin ins,
simdi yazicidan ciktisini aliyorum, ne guzel ya bedava diyetisyen :):):):)
ben de olaya maydonoz oluyorum ama kizmazsiniz ins bana cunku ben sizleri cok sevdim, ve de bi onemli nokta dahabenim adim da gamze
Günaydın arkadaşlarrr, günaydın aysunaycığımmgözün üstümde sakın ama sakın kaçamak yapmıyoruz tamam mı balım
tamam koçum..iyi bir öğrenci olucam kaçamak yok
gidicek bu kilolar zaten 4 haftadan az sürem kaldı gitmesi lazım inşallah:26:
Bu arada ben bu gün izinliyim arkadaşlarsöylemeyi unutmuştum değil mi biraz allerjim oluştu gibi, doktora gidicem öğleden sonra
O zaman 4 haftadan daha erken gitmeli bu fazlalıklarmesela 3,5 hafta gibi
Şu an kaç kilosun tatlım?
geçmiş olsun canım...bu havalar alerji olmaya çok açık..:26:
inşallah gider
sabah 63.7 geldim balım..akşamları çok aç yatarsam 500 gr eksilir gibi en azından dimi:26:
herkese gunaydın canlarrr
cok sukur bugun daha ıyıyımmmmmm
tubişiiiimmmmmmmmmmmm hem jujuya hem bana kocluk yaparmısınnn jujummm uygunmudurrrr ıkımızınde kılolar yakın hemmm olmazmııı??:26::26::26::26:
Günaydın arkadaşlarrr, günaydın aysunaycığımmgözün üstümde sakın ama sakın kaçamak yapmıyoruz tamam mı balım
herkese günaydın kızlarrrrrr..
erken kalktım ama azıcık daha kestiricem sanırım..
kaptanı deryam yazdığın kahvaltıya uydum zor olur diyordum ama kolay oldu valla
belki öğleyin dışarıda olurum..belkide olmam belli değil
ama olursam elimden geldiğince uymaya çalışıcam listeye
haydin görüşürüz..
bu arada rabişşş çok geçmiş olsun canımmmm
merhaba kelebeğim
Bu arada ben bu gün izinliyim arkadaşlarsöylemeyi unutmuştum değil mi biraz allerjim oluştu gibi, doktora gidicem öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?