Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayde uyku zamanı jujudan 40 pire uçtu bence diyet yapan insan erken yatıcak, yatıcak ki açlık hissetmesin..Aç yatan tok uyanır diye bir söz duydunuz mu arkadaşlar?

İyi geceler, ALLAH rahatlık versin, aminn

tubişiiiimmmmmmmmmmmm hem jujuya hem bana kocluk yaparmısınnn jujummm uygunmudurrrr ıkımızınde kılolar yakın hemmm olmazmııı??:26::26::26::26:

ayyy cok ozendim ben de bu menuyu yapicam yarin ins,
simdi yazicidan ciktisini aliyorum, ne guzel ya bedava diyetisyen :):):):)
ben de olaya maydonoz oluyorum ama kizmazsiniz ins bana cunku ben sizleri cok sevdim, ve de bi onemli nokta daha benim adim da gamze

bi sey sorucam bu eliptik dediginiz su resimdeki alet mi?

bu cok yorucu? bunu yarim saat hic durmadan mi yapiyorsunuz? bizim jimnastik odasinda var bundan ins bozuk filan degilse gidip yapabilirim, bi de tabi ins erkekler filan yoktur, ya da esim de benle gelmeyi kabul eder.. iyi ki gelip buraya takiliyorum, kilo veremesem bile yine de bence faydali oluyor benim icin.. ki bu beslenme planini uygularsam kilo vermemem mumkun degil...

aa bi sey hatirladim yarin kandil, ben oruc tutucaktim, neyse bi sekilde uymaya calisirim ins bu programa yine de...:26:

ooooooooo dalinin klasik az ye bol spor yap menüleri başlamış... listenin en başındakilere duyurulur

valla jujum dalinin bana yetişmesi için oo oooo

geçmiş olsun cnm

benim 2 gündür eşim evde dışardayız ama yürüyüş açısından çok verimli geçiyo

jujum bende koç olabilirim kim talipse kabulümdür vesselam

menüm

sabah 1 dilim ekmek domates peynir yumurta

öğle 1 kase yoğurt içine ananas

ara 60 kalorilik kraker

akşam 1 avuç içi kadar ızgara tavuk ayran yarım ufak kase salata

su içemedim fazla

spor 2 saat yürüyüş 40 dksı tempoluydu 110 squat

evet cnm eliptik bu ama arkadaşlar nasıl yapıyor bilgim yok onlar seni daha iyi bilgilendirir

allah kabul etsin cnm yarın bende oruçlu olucam

Son düzenleme:
tesekkur ederim biricik :)
bi sey sorucam hani bizim kilo cizelgelerimi oluyodu altta, nereye gitmis onlar, ben ona bakip motive oluyodum baya.. :44:

hah geri gelmis ay cok sevindim :)
silinmis demek ki...

ben bugun bi deniyim bakalim 30 dakika eliptik yapabilecek miyim? alisverise gidecektim aslinda, ins ikisini birden yetistirebilirim...
sen niye uyumadin biricik uyku mu tutmadi ? :)

senin de Allah kabul etsin ins kandilde dua edelim... ulkemiz guzel mutlu gunlere ulassin ins... hic kotulukler olmasin... hic kimse uzulmesin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırrr bitaneeem, zaten amacımız o bizim :) topluca atağa geçmek..Zerre kadar katkım olucaksa ne mutlu bana..Hadi bakalım seni de takip edicem, neler olucak görmeyi çok istiyorum.. :)

Günaydın arkadaşlarrr, günaydın aysunaycığımm gözün üstümde sakın ama sakın kaçamak yapmıyoruz tamam mı balım

herkese günaydın kızlarrrrrr..
erken kalktım ama azıcık daha kestiricem sanırım..

kaptanı deryam yazdığın kahvaltıya uydum zor olur diyordum ama kolay oldu valla
belki öğleyin dışarıda olurum..belkide olmam belli değil
ama olursam elimden geldiğince uymaya çalışıcam listeye
haydin görüşürüz..

bu arada rabişşş çok geçmiş olsun canımmmm

merhaba kelebeğim

Günaydın arkadaşlarrr, günaydın aysunaycığımm gözün üstümde sakın ama sakın kaçamak yapmıyoruz tamam mı balım

tamam koçum..iyi bir öğrenci olucam kaçamak yok
gidicek bu kilolar zaten 4 haftadan az sürem kaldı gitmesi lazım inşallah:26:

Son düzenleme:
Bu arada ben bu gün izinliyim arkadaşlar söylemeyi unutmuştum değil mi biraz allerjim oluştu gibi, doktora gidicem öğleden sonra

tamam koçum..iyi bir öğrenci olucam kaçamak yok
gidicek bu kilolar zaten 4 haftadan az sürem kaldı gitmesi lazım inşallah:26:

O zaman 4 haftadan daha erken gitmeli bu fazlalıklar mesela 3,5 hafta gibi

Şu an kaç kilosun tatlım?

Son düzenleme:
Bu arada ben bu gün izinliyim arkadaşlar söylemeyi unutmuştum değil mi biraz allerjim oluştu gibi, doktora gidicem öğleden sonra

O zaman 4 haftadan daha erken gitmeli bu fazlalıklar mesela 3,5 hafta gibi

Şu an kaç kilosun tatlım?

geçmiş olsun canım...bu havalar alerji olmaya çok açık..:26:
inşallah gider

sabah 63.7 geldim balım..akşamları çok aç yatarsam 500 gr eksilir gibi en azından dimi:26:

geçmiş olsun canım...bu havalar alerji olmaya çok açık..:26:
inşallah gider

sabah 63.7 geldim balım..akşamları çok aç yatarsam 500 gr eksilir gibi en azından dimi:26:

Çok güzel olucak tatlım, aynı kiloda olucağız en kısa zamanda

tubişiiiimmmmmmmmmmmm hem jujuya hem bana kocluk yaparmısınnn jujummm uygunmudurrrr ıkımızınde kılolar yakın hemmm olmazmııı??:26::26::26::26:

yaparım benim açımdan sorun yok tatlım....ben dileği istersin diye düşünmüştüm

kızlar size de günaydın.......gamze o yediğin dönerden alerji olmuşundur sen bebegemmhava falan bahane
ben de öğlen dişçiye gidecegım....iğne çok acıtıyor ya sevmedim ben bu dişçiyi eli ağır mı ne

benim tatlı,geleceğin mankeni şimdinin en tatlı tombişi, takımımızın kaptanı deryası nerelerde acübeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…