Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahaha sana bayıldığımı biliyorsun değil mi? bebem döner döndürdü fena halde Rabbim sana da yardım etsin gülümm

dilek i de isterim sorun yok o konuda ondan ses cıkmadı yapmıcak dıye dusundumm... bırı koc olsun bana uleynnnnnnnnn

dilek i de isterim sorun yok o konuda ondan ses cıkmadı yapmıcak dıye dusundumm... bırı koc olsun bana uleynnnnnnnnn

kocası evdeymiş bugun yazmış bende koçum dıye goçlara bakın bee pehlıvan gıbıler hey maşallah
karşılıklı anlaşırsanız birbirinizden hoşlanırsanız kurdeleyı juju keser.yoksa senı ben alırım kuzum hiç boşta bırakır mıyım

okeytaa anlastıkkkk

DİLEKKKKKKKKK koçum olurmusun annemmmmmmmm

jujum oldu ki ben gidene kadar gelmedin......öğlen yemeğinde napıyorduk bugun fazla karboya yüklenmiyorduk......
eger sulu yemek varsa sadece 1 dilim ekmek veya 2 y.k pilav tercih edıyorsun bak 3 değil 2 çünkü diyet porsiyonlarında 2 y.k pilav olarak geçer...
-yoğurt varsa bol bol al.....
-çorba varsa eğer baklıyat ise ekmek alma....sebze çorbası ise sorun yok.....

öğlenı atlatırsak sorun yok...

dün gece yatmaya gittim ya açım da uyku tutmuyor......aklıma ne geldi:
yaww dıyorum bizim çizelgeler yok muydu ne falan dıyorum.....dün harbıden kaybolmuşlar kelebek söyleyince kafayı yemedıgımı fark ettım gecenın 1 ınde bunu düşünüyorum

aynen ya bende dun dıyecektım cızelgelerımız yokkkk

bakcezz gorcez.juju bu bırıcık benı tanımıyo gııı

hiç te bilem sen geldikten sonra canlanması tamaaaamen tesadüffff koçluk sistemini devreye sokup ardından fırçayı kayınca takıma ondan sonra ciddiyetimi anladılar ve canlandık...
sen zayıfla ben sana yengeç de alırım

cızzzzz benim öğrencime müdahale etme,birso nerde şimdi horluyordur .....juju aç uyuyacak

aç iyidim zaten.. nası uyuduysam işe geç kaldım vucut uyanacak gücü bulamamış dimekkiiiiiiii
tubişiiiimmmmmmmmmmmm hem jujuya hem bana kocluk yaparmısınnn jujummm uygunmudurrrr ıkımızınde kılolar yakın hemmm olmazmııı??:26::26::26::26:
valla benlik bi durum yok tubaya bağlı ama biricik boşta onada bi soralım

beyazkelebek seni takıma alasım var valla takım üyelerinden daha fazla giriyorsun .. sanada da sevda koçluk yapsın istermisin kuzum
aynen canım dalin esip gürlüyo ama seni yakalaması pehhhhhhhhhhh zor biraz...

biricik rabyas boşta canım koç istiyor sen alırmısın.. yok almam dersen benim koç onada yetişecek...

kaptanı derya uyuya kaldı ancak geldi işe... sabah sadece iki yumurta yedi şimdi nescafesini içti birazdan suyuna başlayacak....

iyi kinizde istiyorsanız olduda bitti maşallahhhhhhh...
canım 5. takım cıtırlarıı hepinizin kandili mubarek olsun dualarınıza banada yer verırsenız sevinirimmmm
katılıyorum sana kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarımız hepimiz için... vatanımızıda unutmayın kansız bir gelecek istiyoruz
Dün biz sana seslendik ama sen duymadın Şansını kaybettin şaka bir yana koçluk sistemine bayıldım benn
baya baya renk ve hırs geldi kız bu koçluk sistemiyle...

öğle yemeği
mercimek çorba
yaz türlüsü
bulgur pilavı
burma kadayıf(tabiside yemicem)
bakcezz gorcez.juju bu bırıcık benı tanımıyo gııı
kızımmmm sen gittinten sonra dereden çokkk su akktı.. şimdiki idolümüz biricik.. sen onu zor geçersin

bırsenımmmmm kaçamak yapma oyarımmmmmmmm.
yaparmıyım koçum aslaaa
gunaydınnn goclar ve gurbnlar nassınız bakalım

günaydın hörmetler koçummm

birso bıraz önce burdaydı senı görünce kaçtı sanırım

sabah acil yazı vardıda
herkese günaydınnn bol hareketli cezasız bir gün diliyorumm mirac kandilinizde mübarek olsun

koçum bugün kornfleks yemedimm ona karbo gurubu dersin diye sen olmasan yemiştim

az sonrada 5 şi bi yerdemi içecemmm

jujum bugünkü yemekler cok güzel .....sakın ek olarak ekmek alma......aslında nıye yoğurt koymamışlar ki....
neyse pilavdan çok alma çünkü mercımek çorbası var....mıktarlarını sen belırle...ya çorbandan porsıyon olarak çok al ya pilavından....ikisi de karbo çünkü......ikisinden de fazla alma....

çünkü jujum sen masa başı çalışıyorsun ve yakamıyorsun.akşam yaptığın spor anca bugünkü yedıklerını yakıyor vücudunda kı yağlara sıra gelmiyor kı.....kararını ver çorba mı pilav mı?ya da ikisinden ama çok az mıktarda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…