- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.801
yaparım benim açımdan sorun yok tatlım....ben dileği istersin diye düşünmüştüm
kızlar size de günaydın.......gamze o yediğin dönerden alerji olmuşundur sen bebegemmhava falan bahane
ben de öğlen dişçiye gidecegım....iğne çok acıtıyor ya sevmedim ben bu dişçiyi eli ağır mı ne
benim tatlı,geleceğin mankeni şimdinin en tatlı tombişi, takımımızın kaptanı deryası nerelerde acübeee....
hahahahahaha sana bayıldığımı biliyorsun değil mi? bebem döner döndürdü fena haldeRabbim sana da yardım etsin gülümm
yaparım benim açımdan sorun yok tatlım....ben dileği istersin diye düşünmüştüm
kızlar size de günaydın.......gamze o yediğin dönerden alerji olmuşundur sen bebegemmhava falan bahane
ben de öğlen dişçiye gidecegım....iğne çok acıtıyor ya sevmedim ben bu dişçiyi eli ağır mı ne
benim tatlı,geleceğin mankeni şimdinin en tatlı tombişi, takımımızın kaptanı deryası nerelerde acübeee....
dilek i de isterim sorun yok o konuda ondan ses cıkmadı yapmıcak dıye dusundumm... bırı koc olsun bana uleynnnnnnnnn
kocası evdeymiş bugun yazmış bende koçum dıyegoçlara bakın bee pehlıvan gıbıler hey maşallah
karşılıklı anlaşırsanız birbirinizden hoşlanırsanız kurdeleyı juju keser.yoksa senı ben alırım kuzum hiç boşta bırakır mıyım
dilek i de isterim sorun yok o konuda ondan ses cıkmadı yapmıcak dıye dusundumm... bırı koc olsun bana uleynnnnnnnnn
canım 5. takım cıtırlarıı hepinizin kandili mubarek olsun dualarınıza banada yer verırsenız sevinirimmmm
dün gece yatmaya gittim ya açım da uyku tutmuyor......aklıma ne geldi:
yaww dıyorum bizim çizelgeler yok muydu ne falan dıyorum.....dün harbıden kaybolmuşlar kelebek söyleyince kafayı yemedıgımı fark ettımgecenın 1 ınde bunu düşünüyorum
valla jujum dalinin bana yetişmesi için oo oooo
geçmiş olsun cnm
benim 2 gündür eşim evde dışardayız ama yürüyüş açısından çok verimli geçiyo
jujum bende koç olabilirim kim talipse kabulümdür vesselam
menüm
sabah 1 dilim ekmek domates peynir yumurta
öğle 1 kase yoğurt içine ananas
ara 60 kalorilik kraker
akşam 1 avuç içi kadar ızgara tavuk ayran yarım ufak kase salata
su içemedim fazla
spor 2 saat yürüyüş 40 dksı tempoluydu 110 squat
bırsenımmmmmkaçamak yapma oyarımmmmmmmm.
gunaydınnn goclar ve gurbnlar nassınız bakalım
hiç te bilem sen geldikten sonra canlanması tamaaaamen tesadüffffherılt yanı ruyasınada gıreyımkı ordada kaçamak yapamasn bnm ogrencı tehlıkelı bos bırakmaya gelmez solugu ocak basında alıverır
juju kız takım kalabalıklastı sayfalar akıyor ve ve vee en onemlı etkende bnm gerı donusumden sonra bı neselenme bı keyıflenme bı cosma sezıorumsendetabıkı bnm gerı donusum en onemlı etken hahhahhaa
hadı yatacak olan sısman kelebekelrım ıyı egceler juju kız sut ıc tok tutar
aç iyidim zaten.. nası uyuduysam işe geç kaldımsen zayıfla ben sana yengeç de alırım
cızzzzz benim öğrencime müdahale etme,birso nerde şimdi horluyordur .....juju aç uyuyacak
valla benlik bi durum yok tubaya bağlı ama biricik boşta onada bi soralımtubişiiiimmmmmmmmmmmm hem jujuya hem bana kocluk yaparmısınnn jujummm uygunmudurrrr ıkımızınde kılolar yakın hemmm olmazmııı??:26::26::26::26:
beyazkelebek seni takıma alasım var valla takım üyelerinden daha fazla giriyorsun .. sanada da sevda koçluk yapsın istermisin kuzumayyy cok ozendim ben de bu menuyu yapicam yarin ins,
simdi yazicidan ciktisini aliyorum, ne guzel ya bedava diyetisyen :):):):)
ben de olaya maydonoz oluyorum ama kizmazsiniz ins bana cunku ben sizleri cok sevdim, ve de bi onemli nokta dahabenim adim da gamze
aynen canım dalin esip gürlüyo ama seni yakalaması pehhhhhhhhhhhvalla jujum dalinin bana yetişmesi için oo oooo
geçmiş olsun cnm
benim 2 gündür eşim evde dışardayız ama yürüyüş açısından çok verimli geçiyo
jujum bende koç olabilirim kim talipse kabulümdür vesselam
t
kaptanı derya uyuya kaldı ancak geldi işe... sabah sadece iki yumurta yedi şimdi nescafesini içti birazdan suyuna başlayacak....yaparım benim açımdan sorun yok tatlım....ben dileği istersin diye düşünmüştüm
iyi kinizde istiyorsanız olduda bitti maşallahhhhhhh...dilek i de isterim sorun yok o konuda ondan ses cıkmadı yapmıcak dıye dusundumm... bırı koc olsun bana uleynnnnnnnnn
katılıyorum sana kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarımız hepimiz için... vatanımızıda unutmayın kansız bir gelecek istiyoruzcanım 5. takım cıtırlarıı hepinizin kandili mubarek olsun dualarınıza banada yer verırsenız sevinirimmmm
baya baya renk ve hırs geldi kız bu koçluk sistemiyle...Dün biz sana seslendik ama sen duymadınŞansını kaybettin şaka bir yana koçluk sistemine bayıldım benn
öğle yemeğijujum oldu ki ben gidene kadar gelmedin......öğlen yemeğinde napıyorduk bugun fazla karboya yüklenmiyorduk......
eger sulu yemek varsa sadece 1 dilim ekmek veya 2 y.k pilav tercih edıyorsun bak 3 değil 2çünkü diyet porsiyonlarında 2 y.k pilav olarak geçer...
-yoğurt varsa bol bol al.....
-çorba varsa eğer baklıyat ise ekmek alma....sebze çorbası ise sorun yok.....
öğlenı atlatırsak sorun yok...
kızımmmm sen gittinten sonra dereden çokkk su akktı.. şimdiki idolümüz biricik.. sen onu zor geçersinbakcezz gorcez.juju bu bırıcık benı tanımıyo gııı
yaparmıyım koçum aslaaabırsenımmmmmkaçamak yapma oyarımmmmmmmm.
gunaydınnn goclar ve gurbnlar nassınız bakalım
birso bıraz önce burdaydı senı görünce kaçtı sanırım
hiç te bilem sen geldikten sonra canlanması tamaaaamen tesadüffffkoçluk sistemini devreye sokup ardından fırçayı kayınca takıma ondan sonra ciddiyetimi anladılar ve canlandık...
aç iyidim zaten.. nası uyuduysam işe geç kaldımvucut uyanacak gücü bulamamış dimekkiiiiiiii
valla benlik bi durum yok tubaya bağlı ama biricik boşta onada bi soralım
beyazkelebek seni takıma alasım var valla takım üyelerinden daha fazla giriyorsun .. sanada da sevda koçluk yapsın istermisin kuzum
aynen canım dalin esip gürlüyo ama seni yakalaması pehhhhhhhhhhhzor biraz...
biricik rabyas boşta canım koç istiyor sen alırmısın.. yok almam dersen benim koç onada yetişecek...
kaptanı derya uyuya kaldı ancak geldi işe... sabah sadece iki yumurta yedi şimdi nescafesini içti birazdan suyuna başlayacak....
iyi kinizde istiyorsanız olduda bitti maşallahhhhhhh...
katılıyorum sana kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarımız hepimiz için... vatanımızıda unutmayın kansız bir gelecek istiyoruz
baya baya renk ve hırs geldi kız bu koçluk sistemiyle...
öğle yemeği
mercimek çorba
yaz türlüsü
bulgur pilavı
burma kadayıf(tabiside yemicem)
kızımmmm sen gittinten sonra dereden çokkk su akktı.. şimdiki idolümüz biricik.. sen onu zor geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?