- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.821
hımmmmm şöyle söyleyeyim çorbayı alırım ama asla bitiremem ben 5-6 yada 7-8 kaşık alırım oda 1/2 porsiyon yapar pilavıda 1/2 alırım böylelikle birbirini tamamlamış olur... zaten yemeklerin suyunu almam sevmemde ... ve sulu bir yemeğin yanında pilav yada maakarna varsa asla ekmek yemem ben ... bugün sabah da ekmek yemedim öğlen de yemicem... bu arada odamdaki dolapta süzme yoğurdum var belki saat 3-4 gibi onu yerim...jujum bugünkü yemekler cok güzel .....sakın ek olarak ekmek alma......aslında nıye yoğurt koymamışlar ki....
neyse pilavdan çok alma çünkü mercımek çorbası var....mıktarlarını sen belırle...ya çorbandan porsıyon olarak çok al ya pilavından....ikisi de karbo çünkü......ikisinden de fazla alma....
çünkü jujum sen masa başı çalışıyorsun ve yakamıyorsun.akşam yaptığın spor anca bugünkü yedıklerını yakıyor vücudunda kı yağlara sıra gelmiyor kı.....kararını ver çorba mı pilav mı?ya da ikisinden ama çok az mıktarda.....
yarın yada öbür gün regli olmam lazım... illaki vucut ödem tutacaktır... ama cumaya geçmesini diliyorum ödemimin
itiraf
pazartesi 85 kilo gelmiştim tartıda(+1200) ... kara kara düşünüyordum nası gidecek bu diye ...
bu sabah 84 kilo geldim(+200) ve hala ümit var diyorum regl öncesinde olmama ragmen cumaya eksi çıkabileceğimi düşünüyorum
geçen cuma günü 83,80 idim... bu cuma 83,70 bile gelsem havalara uçacağım
juju bunun dün gece ac yatmanla da cok ilgisi var unutma.....
eger ödemın varsa dediklerımı yaparsan sevınecegım......ya kıraz sapı + mısır püskülü
yok alamam dıyorsan illa ki maydonoz alacağın yer vardır..cumaya kadar rica edıyorum her gun suyunu içermısın......
ayrıca kızlar çizelgem gerı geldı.....tekrardan yapacaksınız.....
nereye yapıştırıyorsunuz bu çizelgeyi ya ara ara bulamadım....
corni kiraz sapını mısır püskülünü öyle hemen alacağım bi yer yok yakınımda anca hafta sonu olursa oda... maydanoz suyunu içmesem sadece bir bağ yesem sabahları yetmez mi ... iğrenç ya ben içemem valla çıkarırım ne yediysem...
niye böyle iğrenç bi şeyi yapmak zorundayız ki... offffffffffff... bir bağ mı kaynatacam kaç bardak çıkması lazım ne kadar su koymam lazımalemsin ya .....olmaz suyunu içmemız lazım..şöyle yap......maydonozu kaynat.....kaynattıktan sonra içine bıraz yeşil çay koy beraber demlensinler.sonrada limon sıkar içersın....burnunu tut iç....sık dişini ya 2 gun ne olacak.....
bak nereye yapıştırıyoruz....yukarı da kullanıcı kontrol panelı var ya oraya gir oradan profıl düzenlemeye giriyorsun(sol tarafta)
profıl düzenleme sayfasında çizelge yazan kutucuğa yapıştır.....kaydet......
niye böyle iğrenç bi şeyi yapmak zorundayız ki... offffffffffff... bir bağ mı kaynatacam kaç bardak çıkması lazım ne kadar su koymam lazım
nasıl olalım goçölmedik açlıktan sürünüyoz.....sen nörüyon?
hiç te bilem sen geldikten sonra canlanması tamaaaamen tesadüffffkoçluk sistemini devreye sokup ardından fırçayı kayınca takıma ondan sonra ciddiyetimi anladılar ve canlandık...
aç iyidim zaten.. nası uyuduysam işe geç kaldımvucut uyanacak gücü bulamamış dimekkiiiiiiii
valla benlik bi durum yok tubaya bağlı ama biricik boşta onada bi soralım
beyazkelebek seni takıma alasım var valla takım üyelerinden daha fazla giriyorsun .. sanada da sevda koçluk yapsın istermisin kuzum
aynen canım dalin esip gürlüyo ama seni yakalaması pehhhhhhhhhhhzor biraz...
biricik rabyas boşta canım koç istiyor sen alırmısın.. yok almam dersen benim koç onada yetişecek...
kaptanı derya uyuya kaldı ancak geldi işe... sabah sadece iki yumurta yedi şimdi nescafesini içti birazdan suyuna başlayacak....
iyi kinizde istiyorsanız olduda bitti maşallahhhhhhh...
katılıyorum sana kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarımız hepimiz için... vatanımızıda unutmayın kansız bir gelecek istiyoruz
baya baya renk ve hırs geldi kız bu koçluk sistemiyle...
öğle yemeği
mercimek çorba
yaz türlüsü
bulgur pilavı
burma kadayıf(tabiside yemicem)
kızımmmm sen gittinten sonra dereden çokkk su akktı.. şimdiki idolümüz biricik.. sen onu zor geçersin
yaparmıyım koçum aslaaa
günaydın hörmetler koçummm
sabah acil yazı vardıda
herkese günaydınnn bol hareketli cezasız bir gün diliyorumm mirac kandilinizde mübarek olsun
koçum bugün kornfleks yemedimm ona karbo gurubu dersin diyesen olmasan yemiştim
az sonrada 5 şi bi yerdemi içecemmm
şimdi bu maydonozu demleme mi yapıyorum kaynatma usulümü.. Onu bi de bakim bana... Süresi felan önemlidir bunun şimdi ...yapmak zorundayız çünkü ödemimizi sadece yeşil çayla atamayız....
Bir bag çok olur bence ben yarım bag hatta bazen daha az tam bir bardaklık yapıyorum ....göz kararı su koy.mesela 2 su bardağı veya 2,5 kaynasın sonra demle......1 kupa iç gece yatmadan önce.....bunu bugünden itibaren yap......bende yapacağım .bugun maydonoz alacağım eve gelirken....hatta bulursam kiraz sapı + mısır püskülü.....
Hergün taze yapacağız unutma........bugünden cok yapıp yarın da içerımd ıye düşünme......
ben dalin26 dunyanın yukunu tek basıma omuzlamışım.3 bebeye aynı anda yetısen,evde cocuk hastane bırını sıtına ıkısını elınde tasıyan bennnn bennnnnnnn 3-5 kılo danmı korkacam
Hıcte bılem juju nese kaynagınızım hıh
şimdi bu maydonozu demleme mi yapıyorum kaynatma usulümü.. Onu bi de bakim bana... Süresi felan önemlidir bunun şimdi ...
vay vay vay vay dalin kılıç kalkan kuşandı biricikkk sana doğru atağa geçti kaç güzelim kaçççççççççççççççç
Sevgili arkadaşlarım ve sevgili yoldaşım Aysunayşimdilik çıkıyorum, akşama kadar geri dönemeyeceğim..Yeğenimin yıl sonu gösterisi var akşam 7 gibi, onu izler öyle gelirim..
Bitanem, canım aysunayım..Lütfen ama lütfen sakın kaçamak yapma, cozutma ve asla amacımızı unutma..Seni okumaya devam ediceğim.. Bu günkü menünü ve duygularını merakla bekliyorum..Lütfen su ve sporunu unutma..Tam kaçamak yapacak gibi oldun, hemen elini sol göğsüne koy ve beni hisset olur mu? Emek ve sevgi bir arada olunca hiçe saymak daha imkansız ve zordur..Eminim ki sen hiç bir zaman hiçe saymazsın..
Hepinizi çok öpüyorum ve lütfen arkadaşlarım kendimiz için asla vazgeçmeyelim
tesekkur ederim biricik :)
bi sey sorucam hani bizim kilo cizelgelerimi oluyodu altta, nereye gitmis onlar, ben ona bakip motive oluyodum baya.. :44:
hah geri gelmis ay cok sevindim :)
silinmis demek ki...
ben bugun bi deniyim bakalim 30 dakika eliptik yapabilecek miyim? alisverise gidecektim aslinda, ins ikisini birden yetistirebilirim...
sen niye uyumadin biricik uyku mu tutmadi ? :)
senin de Allah kabul etsin ins kandilde dua edelim... ulkemiz guzel mutlu gunlere ulassin ins... hic kotulukler olmasin... hic kimse uzulmesin..
okeytaa anlastıkkkk
DİLEKKKKKKKKK koçum olurmusun annemmmmmmmm
şimdi bu maydonozu demleme mi yapıyorum kaynatma usulümü.. Onu bi de bakim bana... Süresi felan önemlidir bunun şimdi ...
vay vay vay vay dalin kılıç kalkan kuşandı biricikkk sana doğru atağa geçti kaç güzelim kaçççççççççççççççç
değmez birsen bukadar çileyi.. Gid ye bi dilim nolcek söz ben söylemem dalineçokkkk acıktımmm arada yaptımm öğretmenler odasında yaş pasta varrr:84::84:
cnm dün görmedim msj evet bol bol dua edelim
Oldum gitti
Hahaha rekabet güzeldir jujum
çokkkk acıktımmm arada yaptımm öğretmenler odasında yaş pasta varrr:84::84:
dalinin fitilini kim ateşlediiii:18::18::18::18::18::18::18::18: Valla ben bişey yapmadımevet an ıtıbarıylede 2.saat 2.perıyot elıptıgımıde alnımın akıyla tamamlamıs 2 kısılık koltugu 50 kez ındırıp kaldırma vazıfemı gururla onurla verdıgım mucadelemı tamamladım.gunde 5 saat elıptık yapıcam cumaya kadar 1 er saat yarım sar saat aralıklarla 5 saate tamamlıcam.sen bana zorr yetısırsın dıyenler.arkamdan el sallayacak
Varmı bır yıgıt daha 7 de kalkmıs ve saat 11 e kadar 2 saat elıptık 100 koltuk ındırıp kaldırma yapmıs.
Ustune bırde temızlıge gırısmıs.temızlıgını bıtırp 3 saat daha elıptık yapacak.hemde suana kadar sadece 1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem peynır ve yarım pogaca yemıs cay dahı ıcememıs cocukalrı ızın vermemıs yarım damacana su ıcmıs.tuvaletten cıkamamıs.azmım cok pıs kudurdu.3 lokmayla nereden alıyor bu enerjıyı kım verıyor.5.takım arkadasları verıyor bu azmı gucu onlardan alıyor hıc suphesız.ıste gercek dalın bu be .sıze layık olmaya calısacagım.dalın kımdır dıyen olursa gunde 5 saat elıptıgı hedefleyen kısıdr deyın olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?