Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmm şöyle söyleyeyim çorbayı alırım ama asla bitiremem ben 5-6 yada 7-8 kaşık alırım oda 1/2 porsiyon yapar pilavıda 1/2 alırım böylelikle birbirini tamamlamış olur... zaten yemeklerin suyunu almam sevmemde ... ve sulu bir yemeğin yanında pilav yada maakarna varsa asla ekmek yemem ben ... bugün sabah da ekmek yemedim öğlen de yemicem... bu arada odamdaki dolapta süzme yoğurdum var belki saat 3-4 gibi onu yerim...

yarın yada öbür gün regli olmam lazım... illaki vucut ödem tutacaktır... ama cumaya geçmesini diliyorum ödemimin

itiraf

pazartesi 85 kilo gelmiştim tartıda(+1200) ... kara kara düşünüyordum nası gidecek bu diye ...

bu sabah 84 kilo geldim(+200) ve hala ümit var diyorum regl öncesinde olmama ragmen cumaya eksi çıkabileceğimi düşünüyorum

geçen cuma günü 83,80 idim... bu cuma 83,70 bile gelsem havalara uçacağım

juju bunun dün gece ac yatmanla da cok ilgisi var unutma.....

eger ödemın varsa dediklerımı yaparsan sevınecegım......ya kıraz sapı + mısır püskülü

yok alamam dıyorsan illa ki maydonoz alacağın yer vardır..cumaya kadar rica edıyorum her gun suyunu içermısın......

ayrıca kızlar çizelgem gerı geldı.....tekrardan yapacaksınız.....

nereye yapıştırıyorsunuz bu çizelgeyi ya ara ara bulamadım....

corni kiraz sapını mısır püskülünü öyle hemen alacağım bi yer yok yakınımda anca hafta sonu olursa oda... maydanoz suyunu içmesem sadece bir bağ yesem sabahları yetmez mi ... iğrenç ya ben içemem valla çıkarırım ne yediysem...

Son düzenleme:

alemsin ya .....olmaz suyunu içmemız lazım..şöyle yap......maydonozu kaynat.....kaynattıktan sonra içine bıraz yeşil çay koy beraber demlensinler.sonrada limon sıkar içersın....burnunu tut iç....sık dişini ya 2 gun ne olacak.....

bak nereye yapıştırıyoruz....yukarı da kullanıcı kontrol panelı var ya oraya gir oradan profıl düzenlemeye giriyorsun(sol tarafta)
profıl düzenleme sayfasında çizelge yazan kutucuğa yapıştır.....kaydet......

niye böyle iğrenç bi şeyi yapmak zorundayız ki... offffffffffff... bir bağ mı kaynatacam kaç bardak çıkması lazım ne kadar su koymam lazım

niye böyle iğrenç bi şeyi yapmak zorundayız ki... offffffffffff... bir bağ mı kaynatacam kaç bardak çıkması lazım ne kadar su koymam lazım

yapmak zorundayız çünkü ödemimizi sadece yeşil çayla atamayız....
bir bag çok olur bence ben yarım bag hatta bazen daha az tam bir bardaklık yapıyorum ....göz kararı su koy.mesela 2 su bardağı veya 2,5 kaynasın sonra demle......1 kupa iç gece yatmadan önce.....bunu bugünden itibaren yap......bende yapacağım .bugun maydonoz alacağım eve gelirken....hatta bulursam kiraz sapı + mısır püskülü.....

hergün taze yapacağız unutma........bugünden cok yapıp yarın da içerımd ıye düşünme......

Son düzenleme:
nasıl olalım goç ölmedik açlıktan sürünüyoz.....sen nörüyon?

ben dalin26 dunyanın yukunu tek basıma omuzlamışım.3 bebeye aynı anda yetısen,evde cocuk hastane bırını sıtına ıkısını elınde tasıyan bennnn bennnnnnnn 3-5 kılo danmı korkacam

hıcte bılem juju nese kaynagınızım hıh

şimdi bu maydonozu demleme mi yapıyorum kaynatma usulümü.. Onu bi de bakim bana... Süresi felan önemlidir bunun şimdi ...

vay vay vay vay dalin kılıç kalkan kuşandı biricikkk sana doğru atağa geçti kaç güzelim kaçççççççççççççççç

Sevgili arkadaşlarım ve sevgili yoldaşım Aysunay şimdilik çıkıyorum, akşama kadar geri dönemeyeceğim..Yeğenimin yıl sonu gösterisi var akşam 7 gibi, onu izler öyle gelirim..

Bitanem, canım aysunayım..Lütfen ama lütfen sakın kaçamak yapma, cozutma ve asla amacımızı unutma..Seni okumaya devam ediceğim.. Bu günkü menünü ve duygularını merakla bekliyorum..Lütfen su ve sporunu unutma..Tam kaçamak yapacak gibi oldun, hemen elini sol göğsüne koy ve beni hisset olur mu? Emek ve sevgi bir arada olunca hiçe saymak daha imkansız ve zordur..Eminim ki sen hiç bir zaman hiçe saymazsın..

Hepinizi çok öpüyorum ve lütfen arkadaşlarım kendimiz için asla vazgeçmeyelim

jujum sevda da yapıyor maydonoz kürünü o nasıl yapıyor bılmıyorum gelınce söylesın ama sen......yarım bag maydonoza 2,5 su bardağı su ekle kaynamaya bırak.....su kaynadıktan 3-4 dk sonra altını kapat demlensin...ılıyınca içine limon sık ve iç....

Aysun bu mesajdan sonra ağzına 1 ay bir şey koyamaz

bende dişçiye gidiyorum görüşürüz......

jujummmmm sakın öğlen kaçırma.unutma karbo az olacak..... mükafatını cuma gunu alacaksın jujum sabır

Son düzenleme:

cnm dün görmedim msj evet bol bol dua edelim

okeytaa anlastıkkkk

DİLEKKKKKKKKK koçum olurmusun annemmmmmmmm

oldum gitti

hahaha rekabet güzeldir jujum

evet an ıtıbarıylede 2.saat 2.perıyot elıptıgımıde alnımın akıyla tamamlamıs 2 kısılık koltugu 50 kez ındırıp kaldırma vazıfemı gururla onurla verdıgım mucadelemı tamamladım.gunde 5 saat elıptık yapıcam cumaya kadar 1 er saat yarım sar saat aralıklarla 5 saate tamamlıcam.sen bana zorr yetısırsın dıyenler.arkamdan el sallayacak

varmı bır yıgıt daha 7 de kalkmıs ve saat 11 e kadar 2 saat elıptık 100 koltuk ındırıp kaldırma yapmıs.
ustune bırde temızlıge gırısmıs.temızlıgını bıtırp 3 saat daha elıptık yapacak.hemde suana kadar sadece 1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem peynır ve yarım pogaca yemıs cay dahı ıcememıs cocukalrı ızın vermemıs yarım damacana su ıcmıs.tuvaletten cıkamamıs.azmım cok pıs kudurdu.3 lokmayla nereden alıyor bu enerjıyı kım verıyor.5.takım arkadasları verıyor bu azmı gucu onlardan alıyor hıc suphesız.ıste gercek dalın bu be .sıze layık olmaya calısacagım.dalın kımdır dıyen olursa gunde 5 saat elıptıgı hedefleyen kısıdr deyın olurmu.

herkese günaydın ve herkesin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsuunnnn

gamzem ve tuğbacım geçmiş olsun bacılar dişşş offf allah yardımcın olsun

ve rabişşşşş

spor yapmayan gurbanım benim dün yediğin poğaça gözümden kaçmadı ev yapımı olunca masumlaşmıyo daha doyurucu bi kahvaltı yap öğle öğünündede muhakkak yoğurt olsun cnm ve hergün 1 saat spor şart sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz kaçamak yok şunun şurasında cumaya ne kaldı

çokkkk acıktımmm arada yaptımm öğretmenler odasında yaş pasta varrr:84::84:

senı gebertırımmm eger o pastaya yersen hakkımı helal etmıyorum 5 kelıme sohbetın hakkı var bılıosun.ozaman cezalardan ceza begen en hafıf ceza 500 mekık 2 saat 7 hızda kosu olur.sakın bebegım sakınnnnnn

dalinin fitilini kim ateşlediiii:18::18::18::18::18::18::18::18: Valla ben bişey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…