Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalinin fitilini kim ateşlediiii:18::18::18::18::18::18::18::18: Valla ben bişey yapmadım

su basıma bela hırsımdan oluyo ben nasıl 1.lıkten duserım ben nasıl 3-4 basamak gerılerım dıye kendımı yıyorum.bırıcıkımmmmm hazır 1.lık koltugundayken kaptırmadan mezun ol derım.sımdıye kadar ne yapıosan 2 katına cıkar derım

haydı kızlar oturmak yok masa bası calısanlarımızda ayakalrını oynatsın ındırsın kaldırsın o bıle fayda haydın zayıflayacagız.5.takımı dustugu yerden kaldırıp tekrar ardı ardına zaferlere goturecegız yodlaslarım vatandaslarım

2 saat deyınce kulaga alamet gelıyor olabılır ama hıc zor deıl ılk perıyot kalktım 2 bardak su ıctım ve 30 dkk sonrakıler 20 20 30 10 10 seklınde parca parca butun gune yayıyorum kı tum gun metabolızmam hızlı calıssın yag yaksın.sızde oyle yapın kaçamak yapmamıssanız yuklenmeden calısın.

ben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra

evde olanlar acın oynak kıvrak bıseyler rıtme uyarak kosu yuruyus spor elıptık yapın.oturmayınnnn kalkın dıger takımalr catır catır zayıflıyor.dısarıda hatunlar ınce bellı dolanıyorken bızler kutuk yutmus gıbı kalmayalım yanalrında.hıcmı spor aletımız yok yada spora gıdecek vaktımız yok.ole dıye napayım deyıp salmayalım.gunde 100 kez sandalyeye ınıp cıkalım cok agır olamayan cıft kısılık koltukları kaldıralım ındırelım belımızı ıncıtmeden uzanıp yere mekık cekelım.temızlık yapalım.acalım muzıgı cıftetellı oynayalım.gumuslukelrın vıtrınlerın tepelerını sılelım sılmeye calısalım sırt kaslarımı gerer.ımkanı olmayan bunu yapar hıc bısey bahane deıl.tek bahane bızız yok olede solede.tek cocugu olanalr oturmayın evde cıkın 1 saat yuruyun cocugunuzu parkata eglendırın.yaz geldı sıcakalr arttı farkında deılız ama ısınan hava zayıflamamızı kolaylastıracak 30 dkk sporla attıgımız terı 10 dkk sporla atacaz bus ayede 30 dkkada attıgımız etrın 3 katını atacaz yag hucrelerımız sıcagında etkısıyle 2 kat daha fazla ısınıp daha coke rıyecekelr yok olacakalr.haydın yoldasalr sıcakları avantaja donusturme zamanı haydııı

canıkolar ben sımdılık uzayayım temızlıgımı bıtıreyım 300 dkk elıptıgımı yapayım cocukalrı halledeyım uyutayım doyurayım dusumu alayım geleyım.sızde oturmayın spor yapın kaçamak yapmayın.

Süper, diyet menüsü bu işte helal arkadaşım, şu işten bir ayrılayım da, kasıp kavurucaz ortalığı :)

tamam arkadaşım...

Bence menülerimizi günlük oylayalım, en beğenilen menü kimin menüsü olucak..mesela bu gün sevda çok başarıılı bence

olur .......10 üzerinden 10 verıyorum sevdaya.

Aynen bende, 10 üzerinden 10

kesınlıkle bugunun menusu sevdaa

tşk ederim...verdiğiniz oylara layık olmaya çalışıcam kızlar...devamı da gelecek bundan sonra

aksam esım dedıkı kızlar hatun senın gıdın gıtmıstı baba evıne hasretıne dayanamadı geldı koca evıne aldıgım 2 bucuk kılo farkedılıomus

bence edilmez okadar halt etmiş

Hayde uyku zamanı jujudan 40 pire uçtu bence diyet yapan insan erken yatıcak, yatıcak ki açlık hissetmesin..Aç yatan tok uyanır diye bir söz duydunuz mu arkadaşlar?

İyi geceler, ALLAH rahatlık versin, aminn

ben duydum...

aynen kelebem o işte eliptik ben yarım saat ara vermeden yapıyorum...kız kelebek senin koçun benim leynnn kızdırma bu gün oruçlusun allah kabul etsin ama iftarda abartmadan yemeğini ye tmmı...

evet cnm eliptik bu ama arkadaşlar nasıl yapıyor bilgim yok onlar seni daha iyi bilgilendirir

allah kabul etsin cnm yarın bende oruçlu olucam

allah kabul etsin biriciğim...

herkese gunaydın canlarrr
cok sukur bugun daha ıyıyımmmmmm

hoşgeldin tatlım

ay evet ya bugun kandildi......hepinizin kandili mübarek olsun.......

ALLAH ım kalbinizden geceni kabul etsin inşallah.........AMİN......

amin tuğbişim....

birso bıraz önce burdaydı senı görünce kaçtı sanırım

tatlım aynen senin yaptığın gibi yapıyorum bende..ve çok faydası var bugün yine yaptım...

çokkkk acıktımmm arada yaptımm öğretmenler odasında yaş pasta varrr:84::84:

dalin çok yüklenme spora 5 saat çok gibi geldi bana....

.

valla dalin 3,80 kilo vermen lazım ki biriciği geçesin.. oda eğer biricik kilo vermezse .. kız bide kilo verirse ooooooooo zor valla. gel yapma etme bukadar yıpratma kabullen
tamam arkadaşım...

dalin çok yüklenme spora 5 saat çok gibi geldi bana....

.
dimi ama bencede aşırı valla yağ yakacam diye o yağları kasa çevirirsin sonra eritemezsinde ...

slm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....

evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......

şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......

geçmiş olsun cornim... Benimde diş randevum yarın sabah burayada geç geleceğim mecburen ama bitiyo benimki şükür kurtulacağım...

Corni ben akşam kayınvaldeme gideceğim eve ne zaman gelirim bilmiyorum 8 de evde olursam spor yaparım ama 9 da evde olursam spor yapamam onu şimdiden söyleyeyim

sağol jujumm....hımmmmm akşam spor yapamıcaksın o zaman gittiğin yerde sakın bir şey yeme.......akşam yemegnı çokkkkkk hafif gecır....

gidecegın yere yürüme ımkanın varsa yürü........

sağol jujumm....hımmmmm akşam spor yapamıcaksın o zaman gittiğin yerde sakın bir şey yeme.......akşam yemegnı çokkkkkk hafif gecır....

Gidecegın yere yürüme ımkanın varsa yürü........
kayınvaldemin hal eğitim sergisi var ona gidecem.. Kesin pastalar börekler havada uçacak ama ben yemicem

Elimden geldiğince erken tüymeye çalışacağım çünkü içime sinmez sporumu yapmazsam. Işten çıkmadan süzme yoğurdumu yer öyle giderim eve gidince ne yerim bilmiyorum ozaman yazarım buraya

gideceğim yer kayınvaldeme nekadar yakın bilmiyorum ama yürürüz çok uzak değil diye biliyorum

3.80 kılomuuuu bende bısey dıyecen sandım ve jujum bu hafta verecegıyle 5 olsun hadı en fazla vız gelırrr tırıs gıderrrrr

sadece cumaya kadar tatlıslar herzaman deıl.cuma dan sonra normal seyrıne dondurucem.

azcık mola vereyım sıze bakınayım dedım baktım gıdıyomm.

gecmıs olsun cornıcan.dıs cok zorrrr

sen elınden gelenı yap...maydonozu unutma

sağol dalinto..zor valla hem de çok zor.....

vovvvvvvvvvv ağır oldu bu.. Biricik taş geldi nerene denk geldi bacım...
sen elınden gelenı yap...maydonozu unutma

.
offfffff bide o var dimiiiii:120:

corni şimdi gördüm .... Ama o iş öyle bahsettiği gibi kolay değil. Püsküt verilerini kimseye vermez haklıda yıllardır tuttuğu bilgiler onlar ...

Bu hafta askıya alınabilir yada normal bildirimlerimizi yaparız sadece püskütün yaptğı etap sonu raporu yazılmaz okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…