- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.841
dalinin fitilini kim ateşlediiii:18::18::18::18::18::18::18::18: Valla ben bişey yapmadım
su basıma bela hırsımdan oluyo ben nasıl 1.lıkten duserım ben nasıl 3-4 basamak gerılerım dıye kendımı yıyorum.bırıcıkımmmmm hazır 1.lık koltugundayken kaptırmadan mezun ol derım.sımdıye kadar ne yapıosan 2 katına cıkar derım
haydı kızlar oturmak yok masa bası calısanlarımızda ayakalrını oynatsın ındırsın kaldırsın o bıle fayda haydın zayıflayacagız.5.takımı dustugu yerden kaldırıp tekrar ardı ardına zaferlere goturecegız yodlaslarım vatandaslarım
ben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra
canıkolar ben sımdılık uzayayım temızlıgımı bıtıreyım 300 dkk elıptıgımı yapayım cocukalrı halledeyım uyutayım doyurayım dusumu alayım geleyım.sızde oturmayın spor yapın kaçamak yapmayın.
Süper, diyet menüsü bu iştehelal arkadaşım, şu işten bir ayrılayım da, kasıp kavurucaz ortalığı :)
Bence menülerimizi günlük oylayalım, en beğenilen menü kimin menüsü olucak..mesela bu gün sevda çok başarıılı bence
olur .......10 üzerinden 10 verıyorum sevdaya.
Aynen bende, 10 üzerinden 10
kesınlıkle bugunun menusu sevdaa
aksam esım dedıkı kızlar hatun senın gıdın gıtmıstı baba evıne hasretıne dayanamadı geldı koca evınealdıgım 2 bucuk kılo farkedılıomus
Hayde uyku zamanıjujudan 40 pire uçtu bence diyet yapan insan erken yatıcak, yatıcak ki açlık hissetmesin..Aç yatan tok uyanır diye bir söz duydunuz mu arkadaşlar?
İyi geceler, ALLAH rahatlık versin, aminn
bi sey sorucam bu eliptik dediginiz su resimdeki alet mi?
Eki Görüntüle 728438
bu cok yorucu? bunu yarim saat hic durmadan mi yapiyorsunuz? bizim jimnastik odasinda var bundan ins bozuk filan degilse gidip yapabilirim, bi de tabi ins erkekler filan yoktur, ya da esim de benle gelmeyi kabul eder.. iyi ki gelip buraya takiliyorum, kilo veremesem bile yine de bence faydali oluyor benim icin.. ki bu beslenme planini uygularsam kilo vermemem mumkun degil...
aa bi sey hatirladim yarin kandil, ben oruc tutucaktim, neyse bi sekilde uymaya calisirim ins bu programa yine de...:26:
evet cnm eliptik bu ama arkadaşlar nasıl yapıyor bilgim yok onlar seni daha iyi bilgilendirir
allah kabul etsin cnm yarın bende oruçlu olucam
herkese gunaydın canlarrr
cok sukur bugun daha ıyıyımmmmmm
ay evet ya bugun kandildi......hepinizin kandili mübarek olsun.......
ALLAH ım kalbinizden geceni kabul etsin inşallah.........AMİN......
birso bıraz önce burdaydı senı görünce kaçtı sanırım
jujum sevda da yapıyor maydonoz kürünü o nasıl yapıyor bılmıyorum gelınce söylesın ama sen......yarım bag maydonoza 2,5 su bardağı su ekle kaynamaya bırak.....su kaynadıktan 3-4 dk sonra altını kapat demlensin...ılıyınca içine limon sık ve iç....
çokkkk acıktımmm arada yaptımm öğretmenler odasında yaş pasta varrr:84::84:
evet an ıtıbarıylede 2.saat 2.perıyot elıptıgımıde alnımın akıyla tamamlamıs 2 kısılık koltugu 50 kez ındırıp kaldırma vazıfemı gururla onurla verdıgım mucadelemı tamamladım.gunde 5 saat elıptık yapıcam cumaya kadar 1 er saat yarım sar saat aralıklarla 5 saate tamamlıcam.sen bana zorr yetısırsın dıyenler.arkamdan el sallayacak
varmı bır yıgıt daha 7 de kalkmıs ve saat 11 e kadar 2 saat elıptık 100 koltuk ındırıp kaldırma yapmıs.
ustune bırde temızlıge gırısmıs.temızlıgını bıtırp 3 saat daha elıptık yapacak.hemde suana kadar sadece 1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem peynır ve yarım pogaca yemıs cay dahı ıcememıs cocukalrı ızın vermemıs yarım damacana su ıcmıs.tuvaletten cıkamamıs.azmım cok pıs kudurdu.3 lokmayla nereden alıyor bu enerjıyı kım verıyor.5.takım arkadasları verıyor bu azmı gucu onlardan alıyor hıc suphesız.ıste gercek dalın bu be .sıze layık olmaya calısacagım.dalın kımdır dıyen olursa gunde 5 saat elıptıgı hedefleyen kısıdr deyın olurmu.
su basıma bela hırsımdan oluyo ben nasıl 1.lıkten duserım ben nasıl 3-4 basamak gerılerım dıye kendımı yıyorum.bırıcıkımmmmm hazır 1.lık koltugundayken kaptırmadan mezun ol derım.sımdıye kadar ne yapıosan 2 katına cıkar derım
haydı kızlar oturmak yok masa bası calısanlarımızda ayakalrını oynatsın ındırsın kaldırsın o bıle fayda haydın zayıflayacagız.5.takımı dustugu yerden kaldırıp tekrar ardı ardına zaferlere goturecegız yodlaslarım vatandaslarım
dimi ama bencede aşırı valla yağ yakacam diye o yağları kasa çevirirsin sonra eritemezsinde ...tamam arkadaşım...
dalin çok yüklenme spora 5 saat çok gibi geldi bana....
.
geçmiş olsun cornim... Benimde diş randevum yarın sabah burayada geç geleceğim mecburen ama bitiyo benimki şükür kurtulacağım...slm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....
Evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
Kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
Herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......
şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......
geçmiş olsun cornim... Benimde diş randevum yarın sabah burayada geç geleceğim mecburen ama bitiyo benimki şükür kurtulacağım...
Corni ben akşam kayınvaldeme gideceğim eve ne zaman gelirim bilmiyorum 8 de evde olursam spor yaparım ama 9 da evde olursam spor yapamam onu şimdiden söyleyeyim
kayınvaldemin hal eğitim sergisi var ona gidecem.. Kesin pastalar börekler havada uçacak ama ben yemicemsağol jujumm....hımmmmm akşam spor yapamıcaksın o zaman gittiğin yerde sakın bir şey yeme.......akşam yemegnı çokkkkkk hafif gecır....
Gidecegın yere yürüme ımkanın varsa yürü........
3.80 kılomuuuu bende bısey dıyecen sandım ve jujum
valla dalin 3,80 kilo vermen lazım ki biriciği geçesin.. oda eğer biricik kilo vermezse .. kız bide kilo verirse ooooooooo zor valla. gel yapma etme bukadar yıpratma kabullen
dimi ama bencede aşırı valla yağ yakacam diye o yağları kasa çevirirsin sonra eritemezsinde ...
slm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....
evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......
şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......
kayınvaldemin hal eğitim sergisi var ona gidecem.. Kesin pastalar börekler havada uçacak ama ben yemicem
Elimden geldiğince erken tüymeye çalışacağım çünkü içime sinmez sporumu yapmazsam. Işten çıkmadan süzme yoğurdumu yer öyle giderim eve gidince ne yerim bilmiyorum ozaman yazarım buraya
gideceğim yer kayınvaldeme nekadar yakın bilmiyorum ama yürürüz çok uzak değil diye biliyorum
3.80 kılomuuuu bende bısey dıyecen sandım ve jujumbu hafta verecegıyle 5 olsun hadı en fazla vız gelırrr tırıs gıderrrrr
sadece cumaya kadar tatlıslar herzaman deıl.cuma dan sonra normal seyrıne dondurucem.
azcık mola vereyım sıze bakınayım dedım baktım gıdıyomm.
gecmıs olsun cornıcan.dıs cok zorrrr
vovvvvvvvvvv ağır oldu bu.. Biricik taş geldi nerene denk geldi bacım...3.80 kılomuuuu bende bısey dıyecen sandım ve jujumBu hafta verecegıyle 5 olsun hadı en fazla vız gelırrr tırıs gıderrrrr
Sadece cumaya kadar tatlıslar herzaman deıl.cuma dan sonra normal seyrıne dondurucem.
Azcık mola vereyım sıze bakınayım dedım baktım gıdıyomm.
Gecmıs olsun cornıcan.dıs cok zorrrr
offfffff bide o var dimiiiii:120:sen elınden gelenı yap...maydonozu unutma
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?