Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju böyle konuşup kendını şartlandırma...sen iç şu maydonoz suyunu......bende gecen hafta regl gunumdeydım ama şiş çıkmadım...çünkü maydonoz suyu içtim.......sende iç maydonozunu.....
yarın - göreceksın......bakalım koçluk işi bir işe yaramış mı?

saol canım benim beraberiz bundan sonra

juju biliyorum implantı sen bana diş de seceresini sayarımmaaaaaleeeeeeeseff

sus cız.....ben jujumu yavaş yavaş alıştırıyorum....

herzaman ki gibi

tıp sustum :44::44::44::44::44:

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesınnnnnnnn:44::44::44:

sen bakma bunlara jujum.......kendi döneri mideye götürürken acübeee dıyormuydu yemesem diye......kız sevda senın güllü goç gamze nerde

onun başı ağrıyordu akşam beraberdik azcık uyuyayım dedi ....

meltem bu alet bizim eliptike benziyo sadece bizimkinin kolları da var...

sorma dalinin iki talebeside cozutmuş kız... demekki dalin iyi korkutamamış

hem bikerem ben döneri yerkene dalin daha benim koçum deildiki ...ama artık goçuma layık olmaya çalışacam ve yarın bugünü telafi edecem yarınki menümü hazırladım bilem ....

.

sen bugünde cıkmısındır tartıya..kaç geldin?

aslında bugun de spor yapabilsen bomba olurdu......
akşam geldiğimde çıktım 84.20 geldim +400 yani...

bu arada içtim o iğrenç maydonos suyunu :120:

sizinki daha kolaydır bence kollarla hareketi destekleyebiliyorsunuz

hayr olsun anacım.bugun herkes hasta ve başı ağrıyor..........

sevdaaa yarın yemesen nolr cız yemesen nolurr:: ohhhh ben yarın gönlümce yıcemm

hımmmmm demek eksiye dusmusuz sabah - çıkabılırız.....ya da kılo almamış.....benımkı de demleniyor ...koca kupa yesıl çay + biberıye içtim

birazdan da maydonoz suyumu içecegım.....

evet jujum kolay oluyor..

benim ki işte bundan

hayr olsun anacım.bugun herkes hasta ve başı ağrıyor..........

sevdaaa yarın yemesen nolr cız yemesen nolurr:: ohhhh ben yarın gönlümce yıcemm

ye tuğbam ye balım ...ben sadece günleri şaşırdım işte yarın ödül yapacağıma bu gün oldu işte....

.

evet jujum kolay oluyor..

benim ki işte bundan

ye tuğbam ye balım ...ben sadece günleri şaşırdım işte yarın ödül yapacağıma bu gün oldu işte....

.

ay ne güzel ya elıptıgnız var....ama cok zor ya ben 5 dk yapamazdım bunu......

var güzelim olmaz mı bir insan 56-57 kilo hamile kalır üstüne 30 kilo alırsa nasıl olmas

jujum bak kk da kızlar yapıyorlarmış ve 2 haftadan sonra sonuç alınıyormuş.......

bildiğin Türk kahvesi+limon karıştırıyorsun....çatlaklarına masaj yaparak sürüyorsun.ardından madecassol (çatlak kremi) sürülüyormuş....

2 gun yapıyorsun 1 gun dınlendırıyorsun ama kremı hergun sureceksın........bana kesın başla demiş kızlar.......bende çatlak pek yok göğsüm de var bıraz ......

benim koşu bandı bozulursa benimde düşüncem bundan almak zati

jujum harbi çok rahat tavsiye ederim..hem koşu bandının yaktığı kalorinin iki katını yakıyorsun bunda...spor hocamız tavsiye etmişti bize de gamzeyle beraber almıştık

tuğbişim çok kolay kız anlamıyorsun bile nasıl zaman geçiyor..
bende yapıyım o dediğini benim de var çatlaklarım...

.

hatta gidiyorum ve kendimi ben cezalandırıyorum....ve yarın da bu günün acısını çıkarıyorum koçum....

.

oncdelıkle goclarımızın menulerınden baslayayım 2 sıde sahane eksıksız kusursuz.

gelgelelım benım talebelere.suan cok sınırlıyım gercekten sınırlıyım saka gıbısınız ayrın tartı gunu ve sız nasıl gelıyosunuz karsıcegızıme.bırısı doenr yemıs daha kalanınkı yazmaya bıle cesaret edemedıgıne gore essek sudan gelene kadar sopalık demektır.bırde juju ya dıyorkı sıkılmadan utanmadan hemd alın donerı yerken daha kocum deıldıkı ya ben kocun olmasam yarının tartı gunu oldugu gercegı degısecekmıydı.ben kocun oluncamı yarın tartı gunu oluverdi.persembe gunu nasıl yersın oldunmu aclıktan gozunmu dondu yarını bekleyemedınmı.bu nasıl bı sorumsuzluk bacım bole. sana 2 farklı cezam var ve altını cızıyorum bu ceza hem senın ıcın hemde bırsen ıcın ıkınızınde ortak cezası hafta sonu kaçamak hakkınızı elınızden alıyorum.herkes hakkıyla kacamak yaparken sız yapmayacaksınız ıste o kaa dıyette doner nedır abi dalgamı sakamı bu.hemde kocamanmıs bıde.

gelelım dıger talebem bırsene gene tutamadın demı bogazını tartuı gunu oncesı gene yedın gene kaçamak yaptın hemde ole bole deıl.o yedıkelrınden bırını yeseydın dıgerlerını yemeseydın yada tadımlık olarak alsaydın sorun yoktu.barı lokmayı yemeseydın tanesı kaç kalorı haberın varmı.ama bole olmaz cıdden olmaz.bu goz donmelerıne bı care bulmamız gerek.bukadarda bıle ısteye hata olmazkı dunyaptıgın kaöçamaksız menu ve sahane sporuna ne oldu bugun hepsını bıtırdın dun yaktıgını bugun aldın ....al gulum ver gulum...valla ıkınızıde kafa kafaya vurmak lazım.yarın tartıda artı cıktıgınızda soracam ben sıze.onumuzdekı hafta aclıktan surundurucem sızı ben yok basım agrıyo yok totom agrıyoo bahane yok.neymıs sergı varmıs da bılmem ne.ben kaynosa gıttım yemek cennetıne dustum sandımda sadece salata yedım.kaynanam tadına bak dıye yalvardı kadında agzıma surmedım.bukadar ıradesız olabılıcenıze ınanmıyorum.saldım cayıra mevlam kayıra ohhh sonra oturur bekelrsınız zayıflıcam da fıt hatun olcam dıye.magazaya gıttıgınızde koca totonuzdan hıc bısey gırmeyınce anlarsınız. sıze spor ccezası yok yarın tartı gunu hıocbısey degısmcıek sonucta.ama hafta sonu kaçamagını yasak edıyorum sıze.sızınle ılgılı yenı gırımler pesındeyım.farklı metotlar uzerınde calısıyorum.o yzuden onumuzdekı hafta krıtık bı hafta ve tek bır kaçamak dahı ıstemıyorum.dersenızkı sen hıcmı yapmıyosun cevabım hayır olur gonul rahatlıgıyla.3 gundur yedıgım sey kus kadar ve ben cuma gunu kaçamak yapıcam odul verıcem kendıme cunku hakettım sızde tartıda goruduguznuz artıyla yada yerıdne saymayla ve yanındada vıcdan azabınızla pısmanlıgınızla kalacaksınız.

olan olmus onumuze bakıyoruz ve onumuzdekı haftayı sıkı gecırıyoruz.kesınlıkle kacamak yapmadan.herseyı yıyecegımız zamanlarda gelecek canlarım ama bıraz sabır ıstıkrar ve azda ıradeyle.rahat rahat yıcez.kararınızı sız verın ya o kaloruı bombalarını yemeye devam edın ve asla zayıflayamayın yada azcık totonuzu sıkın yemeyın hedefınıze ulastıktan sonra yıyın.

alın bu ıkınızede

sevda bu elıptıgın oturma yerımı var ne? benım bıldıgım eliptıgın oturma yerı yok ayakta yapıyorsun......kız sız oturuyonuz mu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…