- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.981
sorma dalinin iki talebeside cozutmuş kız... demekki dalin iyi korkutamamışsen bakma bunlara jujum.......kendi döneri mideye götürürken acübeee dıyormuydu yemesem diye......kız sevdasenın güllü goç gamze nerde
hiç merak etme biricik... reglimin ilk günü ve şiş çıkıcam büyük ihtimal.. pazartesi +1200 geliyordum anca onu eritebildim.
bu aleti yan basenleri eritiyomuş dediler diye aldım ama etki ediyomu etmiyomu anlayamadan kullanmayı bırakmıştım
ben yine de işe yaradı diye düşünüyorum pazartesi geldiğim rakamlara uzağım şimdi asıl haftaya belli olcak
bizene kızım sen dalinin koçluğu altında bile ben kaçamak yaptım diye bas bas bağırıyorsan buna halk arasında cami duvarına
cezalandırdım ki kendimi ben....
Eki Görüntüle 729618 100 tane twist shape yaptım bende
hayırlı olsun canmmm
koçummmmm komşu okulun sergisi vardı oraya davetliydik menüyü sayıyorum: kızartma 3-4 çeşit börek kalbura bastı lokma 5-6 çeşit kurabiye sarma-kabak çiçeği dolması bile vardı düşünün işkenceyiiii
menüm:
sabah 1 haşlama yumurta
ara 2 tane lokma :18::18::18:
öğle 2 tane kurabiye 5 sarma
ara yok
akşam 4 tane köfte ayran
su tamam 30 dakika koşu ve yürüyüş koçum başım çok ağrıyo ve bugün çok yoğundum yarın bizim okulun sergisi var na hazırlandık sonra eşimle eşimin dişi için dişçiye gittik
ne olur bugün bana ceza verme hiç halim yokkkkbaşım çokkkkkkkkk ağrıy az sonra yatacağım
juju biliyorum implantı sen bana diş de seceresini sayarımmaaaaaleeeeeeeseff
sus cız.....ben jujumu yavaş yavaş alıştırıyorum....
herzaman ki gibi
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenerdesınnnnnnnn:44::44::44:
sen bakma bunlara jujum.......kendi döneri mideye götürürken acübeee dıyormuydu yemesem diye......kız sevdasenın güllü goç gamze nerde
hiç merak etme biricik... reglimin ilk günü ve şiş çıkıcam büyük ihtimal.. pazartesi +1200 geliyordum anca onu eritebildim.
bu aleti yan basenleri eritiyomuş dediler diye aldım ama etki ediyomu etmiyomu anlayamadan kullanmayı bırakmıştım
sorma dalinin iki talebeside cozutmuş kız... demekki dalin iyi korkutamamış
akşam geldiğimde çıktım 84.20 geldim +400 yani...sen bugünde cıkmısındır tartıya..kaç geldin?
aslında bugun de spor yapabilsen bomba olurdu......
saol canım benim beraberiz bundan sonra
tıpsustum :44::44::44::44::44:
onun başı ağrıyordu akşam beraberdik azcık uyuyayım dedi ....
meltem bu alet bizim eliptike benziyo sadece bizimkinin kolları da var...
hem bikerem ben döneri yerkene dalin daha benim koçum deildiki ...ama artık goçuma layık olmaya çalışacam ve yarın bugünü telafi edecem yarınki menümü hazırladım bilem ....
.
saol canım benim beraberiz bundan sonra
tıpsustum :44::44::44::44::44:
onun başı ağrıyordu akşam beraberdik azcık uyuyayım dedi ....
meltem bu alet bizim eliptike benziyo sadece bizimkinin kolları da var...
hem bikerem ben döneri yerkene dalin daha benim koçum deildiki ...ama artık goçuma layık olmaya çalışacam ve yarın bugünü telafi edecem yarınki menümü hazırladım bilem ....
.
akşam geldiğimde çıktım 84.20 geldim +400 yani...
bu arada içtim o iğrenç maydonos suyunu :120:
sizinki daha kolaydır bence kollarla hareketi destekleyebiliyorsunuz
akşam geldiğimde çıktım 84.20 geldim +400 yani...
bu arada içtim o iğrenç maydonos suyunu :120:
sizinki daha kolaydır bence kollarla hareketi destekleyebiliyorsunuz
hayr olsun anacım.bugun herkes hasta ve başı ağrıyor..........
sevdaaa yarın yemesen nolr cız yemesen nolurr::ohhhh ben yarın gönlümce yıcemm
yavru aslanım......jujum çatlağın var mı bebegemmm.....vücudun da yani......
var güzelim olmaz mı bir insan 56-57 kilo hamile kalır üstüne 30 kilo alırsa nasıl olmas
ilk hedefim ölçülerimi küçültmek cornim onlar en son pürüs işi benim için
benim koşu bandı bozulursa benimde düşüncem bundan almak zati
ay ne güzel ya elıptıgnız var....ama cok zor ya ben 5 dk yapamazdım bunu......
jujum bak kk da kızlar yapıyorlarmış ve 2 haftadan sonra sonuç alınıyormuş.......
bildiğin Türk kahvesi+limon karıştırıyorsun....çatlaklarına masaj yaparak sürüyorsun.ardından madecassol (çatlak kremi) sürülüyormuş....
2 gun yapıyorsun 1 gun dınlendırıyorsun ama kremı hergun sureceksın........bana kesın başla demiş kızlar.......bende çatlak pek yok göğsüm de var bıraz ......
menüm......
sabah: 1 adet yumurta
2 çatal domates
2 adet zeytin
öğlen:şimcik dün eşime mantı yapmıştım o mantıdan arttı bende dolaba koydum.ne yesem ne yesemd ıye dolaba bakarken onu gördüm...... ve ne yaptım........
koca bır kase yoğurdun içine 1 yemek kasıgı sade mantıyı koydum yedim(maksat kendımı kandırdım)sos falan hıcbir şey yok....
akşam : öğlen ile aynı
spor: 35 dk rampalı yürüyüş
1 saat Nivea body
su: içiyorum+maydonoz suyu +yeşil çay
dalin tamam bebeğim yani koçum beni de idare ediver sen ikimize yetersin tatlım ....koçların koçu....
juju yu pek aratmamışsın dalin....yorumlara bak
jujum gözün aydın kaptanım bitti maceran ....
.
dalin artık benim de koçum....haberiniz ola...duyduk duymadık demeyin.....ayrıca tek başıma kaldım diye bu gün cozuttum dabirde tartı öncesi yaaa yalnız bırakırsanız böyle olur işte... menümü yazmıcam bu gün....çünkü koca bi tane döneri indirdim mideye.... çok utanıyorum çooookkkkk koçum beni cezalandır tamam mı ? vereceğin her cezaya razıyım....hatta deki yarın hiç bişey yeme de yemem kuzu gibi söz dinlerim ben....
.
hatta gidiyorum ve kendimi ben cezalandırıyorum....ve yarın da bu günün acısını çıkarıyorum koçum....
.
GOÇLARIM MENÜM
SABAH 1 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase yoğurt 3 kayısı doğrayıp yedim
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık
SU içiliyor
SPOR 1 saat yürüyüş 130 squat mekik
alevcim inş tahlil sonuçların iyi çıkar ve allah gönlüne göre veriri dün ettiğim dualarda sizde vardınız
güllü gamze geçmiş olsun gızz
jujum valla helal ben o dişlerin resimlerini bile görünceiyi cesaret edip yaptırmışsın jujum uzun zaman kullandınmı bu alet işe yarıyormu
hayırlı olsun canmmm
koçummmmm komşu okulun sergisi vardı oraya davetliydik menüyü sayıyorum: kızartma 3-4 çeşit börek kalbura bastı lokma 5-6 çeşit kurabiye sarma-kabak çiçeği dolması bile vardı düşünün işkenceyiiii
menüm:
sabah 1 haşlama yumurta
ara 2 tane lokma :18::18::18:
öğle 2 tane kurabiye 5 sarma
ara yok
akşam 4 tane köfte ayran
su tamam 30 dakika koşu ve yürüyüş koçum başım çok ağrıyo ve bugün çok yoğundum yarın bizim okulun sergisi var na hazırlandık sonra eşimle eşimin dişi için dişçiye gittik
ne olur bugün bana ceza verme hiç halim yokkkkbaşım çokkkkkkkkk ağrıy az sonra yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?