Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok anacım ya 2/80 yatıyorum....kalktım bır evı süpürdüm sabahtan berı hepsı o.....çok sıkılıyorum bugun hay-r olsun.....millet herhalde yarına cosacak bende düşünüyorum ne yapsam dıye......alanya turumu atsam ne yapsam benı anca o paklar

biraz sonra aşağı ıneyım yürüyüş bandında 45 dk yürüyeyım....sonrasına bakacağım artık.........

jujum yemek işini ne yaptın..dişlerden ötürü hemen yıyemezsın heralde........

yurume kos yarın tartı gunu hatta uc

ay ben ne halt yedımkı acep kılo verebıldımmı ne yaptım yoksa gene aldımmı :18::18::18:

bende gezmeye gıdecektım şimdi;daha doğrusu geçmş olsuna kadın çoktan ayaklanmış, dısarda benım bıle cesaret edemedim sıcakta alışverıs yapacakmış........

amann bende rahat rahat sporumu yaparım

kızlar bizim nette sorun var sayfayı açmak resmen işkence oldu ... çok yavaş...

Corni yemekte
ezo gelin çorba içtim
tavuk şiş yedim
pilav yemedim
lavaş yemedim
salata yedim
ayran içmedim ama birazdan içerim

vardı

süpersin jujum süper.......sakın bozma bugunu.çok güzel devam edıyorsun.......ayranı da iç eve gıdınce karnın bıraz tok olur......

bu arada dun yedıgın köfteler sanıırm hazır olan su buyuk köftelerdendi:44::44::44: bugun ne yersın bilmiyorum ama eger o köftelerden yersen sadece 1 adet ye...

güya 45 dk yuruyecektım.......anemmm bu rampalı yürüyüş çok fena 30 dk anca dayanıyorum......dun 50 dk sıcağına ltında yurudum bu kadar terlememiştim......

9 katı da yürüyerek çıktım,nefesim kesiliyor zannettim......bir de utanıyorum, çıkarken kimse ile karşılaşmamak için dua ettım.millet deli dicek 2 tane asansör var bu deli yürüyerek 9 katı çıkıyor dıcekler diye

baş ağrım geçmedi... ve reglim su sabah başladı.. ilk günün verdiği o huzursuzluk var üzerimde...

dişçiye gitmenin verdiği zaman kaybı su içme oranımı düşürdü...
yeşil çay hala içemedim
eve gidince bu baş ağrısı ile spor yapabilirmiyim bilmiyorum
evde ne yerim onu hiç bilmiyorum
regli yüzünden ödem tutar ve artı çıkarsam yarım sabah tartının başına ne gelir onu hiç ama hiç bilmiyorum...

yediğim köfte hamburger köftesi diye geçiyor ama incecik bişey corni

eve gidince bır güzel dınlen baş ağrın için.....maydonoz suyunu unutma ama. özellıkle adetlıyken....

onu sorcaktım sana ben onu içtikten sonra baya susadım güzelim... hatta tuzlu bir şey yemişim gibi su içisim geldi yatana kadar .. sende susadın mı

yooo bana da çok ılgınc geldı ama güzel bir şey yanı ......ya da dun yedıklerın ıle alakalı olabılır mı? köfte mesela senı susatmış olabılır.....

herkese selam jujum cok gecmıs olsun hem dısın hem basın ıcın benımde ınanılmaz basım agrıyo hıc guzel bı gun degıldı...

menum

sabah
1 haslanmıs yumurta
1 dılım ekmek
domates salatalık maydonoz
peynır

ogle
2 kasık ev yogurdu ıcıne 1 seftalı dılımledım yedım

aksam
1 kase makarna salatası

su:ıcılıyor
spor:35 dk yuruyus

rabişim moralının bozuk olmasına rağmen menün başarılı.....

herkese selammmmmmmmm...herkes iyidir inşallah..

juju-rabiş geçmiş olsun kızlarr..

koçum sende iyisin inş..bugünde kaçamağım yok..

menüm..

kalkınca 1 activia 1 sıcak su

kahaltı

yumurta salatası
3 zeytin
1 dl buğday ekmeği
domates salatalık

ara
4 çeri domates

öğle.

peynir
4 zeytin
domates
1/2 dl buğday ekmeği

akşam.
1 parça tavuk haşlama
1 çay bardağı ayran

suyumu içiyorum sporu henüz yapmadım

bugün kaçamak yapmadığım için mutluyum...şafak 29 hedefima ulaşacağım inş..

bu arada bugn kan vermeye gittim sabah tüp bebek için prolaktin-amh-tsh falan bakılacak 3 gün sonra belli olacak sonuç inş.hepsi iyi çıkar:26:

rabiş sana da geçmiş olsun....

bugün ne varsa iş yerinde 3 kişiye daha ilaç verdim baş ağrısı için....

aysunaycım valla şafak sayıyorsun ciddi ciddi allah emeğini boşa çıkarmasın inş..

rabişim moralının bozuk olmasına rağmen menün başarılı.....

tesekkur ederım kızlarr

cornıcım sıte ıcındemı spor salonu ıyıymıs valla.

rabıs juju gecmıs olsunnn

aysunaycım ınsallah hersey gonlunce olsun

menüm

sabah
2 yumurta
1 kk peynir

öğlen
tavuk sis hemde kupkurusundan :120:
ezo gelin çorba
salata
ayran

akşam
2 köfte
1 tepeleme kase yoğurt

içtiğim
1 lt su

unutmazsam maydonos suyu da içicem

spor yapamıyorum sanırım baş ağrım dişimden çene kemiğim ağrıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…