- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.001
koclarrr yanasın menume yorum yapın
sabah 1 catal peynır 2 zeytın 1 yesıl zeytın yarım dılım ekmek yarım cay aksıgı krem peynır yarım domates 1 salatalık 2 marul yapragı
ara sekersız acı kahve
ogle 5 adet yagsız kıymadan kofte yagsız tavada ızgara usulu pısırıldı yanıdnada 1 kase yogurt ekmek yok
ara yok
aksam koca bır kase yesıllık salata salata uzerıne yarım kıbrıt kutusu kadar oeynır ve 3 yesıl zeytın dılımı yagsız ve tuzsuz olarak yendı
ara yok
su 3 lıtre spor 1 bucuk saat elıptık ve 3.kattan 7-8 kere ındım cıktım asagıya ındırmem gerekenler vardı oncun
bugun menume cok ozendım saglıklı ve dengelı beslenmeye gayret ettım bukadar oldu.esım oglen lahmacun soleyelım hazırlama bısey dedı.sakın dedım yada sen kendıne gore sole ben yemıcem dedım buda bırılerıne ders olsun
daha bır ogunu yerken dıgerınde ne yesem dıye dusunuyodum bugun kendıem cok guldum.hatta esıme dedımkı aksam ne yesem ara ogunde ne yesem yahu dur once bu ogunu yede ondua sonra dusunrusun
oncdelıkle goclarımızın menulerınden baslayayım 2 sıde sahane eksıksız kusursuz.
gelgelelım benım talebelere.suan cok sınırlıyım gercekten sınırlıyım saka gıbısınız ayrın tartı gunu ve sız nasıl gelıyosunuz karsıcegızıme.bırısı doenr yemıs daha kalanınkı yazmaya bıle cesaret edemedıgıne gore essek sudan gelene kadar sopalık demektır.bırde juju ya dıyorkı sıkılmadan utanmadan hemd alın donerı yerken daha kocum deıldıkı ya ben kocun olmasam yarının tartı gunu oldugu gercegı degısecekmıydı.ben kocun oluncamı yarın tartı gunu oluverdi.persembe gunu nasıl yersın oldunmu aclıktan gozunmu dondu yarını bekleyemedınmı.bu nasıl bı sorumsuzluk bacım bole.sana 2 farklı cezam var ve altını cızıyorum bu ceza hem senın ıcın hemde bırsen ıcın ıkınızınde ortak cezası hafta sonu kaçamak hakkınızı elınızden alıyorum.herkes hakkıyla kacamak yaparken sız yapmayacaksınız ıste o kaa dıyette doner nedır abi dalgamı sakamı bu.hemde kocamanmıs bıde.
gelelım dıger talebem bırsene gene tutamadın demı bogazını tartuı gunu oncesı gene yedın gene kaçamak yaptın hemde ole bole deıl.o yedıkelrınden bırını yeseydın dıgerlerını yemeseydın yada tadımlık olarak alsaydın sorun yoktu.barı lokmayı yemeseydın tanesı kaç kalorı haberın varmı.ama bole olmaz cıdden olmaz.bu goz donmelerıne bı care bulmamız gerek.bukadarda bıle ısteye hata olmazkı dunyaptıgın kaöçamaksız menu ve sahane sporuna ne oldu bugun hepsını bıtırdın dun yaktıgını bugun aldın ....al gulum ver gulum...valla ıkınızıde kafa kafaya vurmak lazım.yarın tartıda artı cıktıgınızda soracam ben sıze.onumuzdekı hafta aclıktan surundurucem sızı ben yok basım agrıyo yok totom agrıyoo bahane yok.neymıs sergı varmıs da bılmem ne.ben kaynosa gıttım yemek cennetıne dustum sandımda sadece salata yedım.kaynanam tadına bak dıye yalvardı kadında agzıma surmedım.bukadar ıradesız olabılıcenıze ınanmıyorum.saldım cayıra mevlam kayıra ohhh sonra oturur bekelrsınız zayıflıcam da fıt hatun olcam dıye.magazaya gıttıgınızde koca totonuzdan hıc bısey gırmeyınce anlarsınız. sıze spor ccezası yok yarın tartı gunu hıocbısey degısmcıek sonucta.ama hafta sonu kaçamagını yasak edıyorum sıze.sızınle ılgılı yenı gırımler pesındeyım.farklı metotlar uzerınde calısıyorum.o yzuden onumuzdekı hafta krıtık bı hafta ve tek bır kaçamak dahı ıstemıyorum.dersenızkı sen hıcmı yapmıyosun cevabım hayır olur gonul rahatlıgıyla.3 gundur yedıgım sey kus kadar ve ben cuma gunu kaçamak yapıcam odul verıcem kendıme cunku hakettım sızde tartıda goruduguznuz artıyla yada yerıdne saymayla ve yanındada vıcdan azabınızla pısmanlıgınızla kalacaksınız.
olan olmus onumuze bakıyoruz ve onumuzdekı haftayı sıkı gecırıyoruz.kesınlıkle kacamak yapmadan.herseyı yıyecegımız zamanlarda gelecek canlarım ama bıraz sabır ıstıkrar ve azda ıradeyle.rahat rahat yıcez.kararınızı sız verın ya o kaloruı bombalarını yemeye devam edın ve asla zayıflayamayın yada azcık totonuzu sıkın yemeyın hedefınıze ulastıktan sonra yıyın.
alın bu ıkınızede
sevda bu alet çok yer kaplamıyo galiba
sevda bu elıptıgın oturma yerımı var ne? benım bıldıgım eliptıgın oturma yerı yok ayakta yapıyorsun......kız sız oturuyonuz mu yoksa?
dalin cozutmuş.... ben kaçar.. kitap okucam çok etki etmezse baş ağrıma ve yatcam:..... yarın olaaaaaaa hayrola
koclarrr yanasın menume yorum yapın
sabah 1 catal peynır 2 zeytın 1 yesıl zeytın yarım dılım ekmek yarım cay aksıgı krem peynır yarım domates 1 salatalık 2 marul yapragı
ara sekersız acı kahve
ogle 5 adet yagsız kıymadan kofte yagsız tavada ızgara usulu pısırıldı yanıdnada 1 kase yogurt ekmek yok
ara yok
aksam koca bır kase yesıllık salata salata uzerıne yarım kıbrıt kutusu kadar oeynır ve 3 yesıl zeytın dılımı yagsız ve tuzsuz olarak yendı
ara yok
su 3 lıtre spor 1 bucuk saat elıptık ve 3.kattan 7-8 kere ındım cıktım asagıya ındırmem gerekenler vardı oncun
bugun menume cok ozendım saglıklı ve dengelı beslenmeye gayret ettım bukadar oldu.esım oglen lahmacun soleyelım hazırlama bısey dedı.sakın dedım yada sen kendıne gore sole ben yemıcem dedım buda bırılerıne ders olsun
daha bır ogunu yerken dıgerınde ne yesem dıye dusunuyodum bugun kendıem cok guldum.hatta esıme dedımkı aksam ne yesem ara ogunde ne yesem yahu dur once bu ogunu yede ondua sonra dusunrusun
valla dalincim senden gördüğüm en sağlıklı menü
dalin cozutmuş.... ben kaçar.. kitap okucam çok etki etmezse baş ağrıma ve yatcam:..... yarın olaaaaaaa hayrola
yaa gamze yok farkındamısınız nerde bu kız yaaa gullu gamze
sevda haberın varmı napıoo nıye gelmedı bugun
gamzeye solıcem senın sacını ceksın bnm adıma ıtınaylaaa
başı ağrıyormuş uyumuş galıba.........
kız ne uykusu bu bole hıc ugramadı bugun hele bı gelsın alırız ıfadesını ıns baska bı sorun yoktur.gullu lokumumun
bugun bı ara facede gordum ama ben agzım gozum dıyene kadar cıktı yakalayamadım
yoktur inş.ama olsa sevda söylerdi....ne yedı ne içti de kaçtı bu:)
off acaba sabahın köründe kalkıp spor yapsam mı?
herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum kızlar
yaaaaaaaaaaaaaaaaaabende koç istiyorum kaldım tek başıma :2::2::2::2::2: bana gönüllü koç yokmu,koç olamadım bari kuzu olayım :2::2::2::2::2::2::2::2: sanki bitane koçun iki tane kuzusu olsa nolurki :2::2::2::2::2::2: bakın daha da ağlarım sonra seller akar giremezsiniz daha da foruma sel basar:2::2::2::2::2::2::2::2::2: gönüllü koç aranıyor herkesin dikkatine....
harbi ya birsen ne bu böyle en güzel tatlar kalorili ,güzel olmayanlar sağlıklı oluyor haksızlık..
oyy güllü arkadaşım benim...kız gamzeeee seni benim koçum ilan ediyorum....yolarım yoksa senin o güllerini...
.
bak gene kımse yok gene ıssız gene tenha bır basıma burda ıssız kadın modunda takılıyorum
juju dıscıde gecmıs olsun
tugba yarına ahzırlanıyo herhal
bırıcık koltugu bana kaptırmamak ıcın kendını spora vermıs olmalı
gamze genemı hastaneye gıttı meraktayım
sevda gorunmus kaybolmus
benım cırak kaçamaga yumuldu sanırım
aysunay gamzeye layık olabılmek ıcın dıdınıyor olmalı
rabıs te rahatsızdı yatak dosek yatıyormukı gecmıs olsun.
sahnur da yok
eee tartı gunu oncesı neredesenız sız bakalım.haydın toplasın sole
herkese selammmmmmmmm...herkes iyidir inşallah..
juju-rabiş geçmiş olsun kızlarr..
koçum sende iyisin inş..bugünde kaçamağım yok..
menüm..
kalkınca 1 activia 1 sıcak su
kahaltı
yumurta salatası
3 zeytin
1 dl buğday ekmeği
domates salatalık
ara
4 çeri domates
öğle.
peynir
4 zeytin
domates
1/2 dl buğday ekmeği
akşam.
1 parça tavuk haşlama
1 çay bardağı ayran
suyumu içiyorum sporu henüz yapmadım
bugün kaçamak yapmadığım için mutluyum...şafak 29 hedefima ulaşacağım inş..
yaa gamze yok farkındamısınız nerde bu kız yaaa gullu gamze
sevda haberın varmı napıoo nıye gelmedı bugun
gamzeye solıcem senın sacını ceksın bnm adıma ıtınaylaaa
başı ağrıyormuş uyumuş galıba.........
kız ne uykusu bu bole hıc ugramadı bugun hele bı gelsın alırız ıfadesını ıns baska bı sorun yoktur.gullu lokumumun
bugun bı ara facede gordum ama ben agzım gozum dıyene kadar cıktı yakalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?