Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

koclarrr yanasın menume yorum yapın

sabah 1 catal peynır 2 zeytın 1 yesıl zeytın yarım dılım ekmek yarım cay aksıgı krem peynır yarım domates 1 salatalık 2 marul yapragı

ara sekersız acı kahve

ogle 5 adet yagsız kıymadan kofte yagsız tavada ızgara usulu pısırıldı yanıdnada 1 kase yogurt ekmek yok

ara yok

aksam koca bır kase yesıllık salata salata uzerıne yarım kıbrıt kutusu kadar oeynır ve 3 yesıl zeytın dılımı yagsız ve tuzsuz olarak yendı

ara yok

su 3 lıtre spor 1 bucuk saat elıptık ve 3.kattan 7-8 kere ındım cıktım asagıya ındırmem gerekenler vardı oncun

bugun menume cok ozendım saglıklı ve dengelı beslenmeye gayret ettım bukadar oldu.esım oglen lahmacun soleyelım hazırlama bısey dedı.sakın dedım yada sen kendıne gore sole ben yemıcem dedım buda bırılerıne ders olsun

daha bır ogunu yerken dıgerınde ne yesem dıye dusunuyodum bugun kendıem cok guldum.hatta esıme dedımkı aksam ne yesem ara ogunde ne yesem yahu dur once bu ogunu yede ondua sonra dusunrusun

valla dalincim senden gördüğüm en sağlıklı menü

kendi adıma bundan sonra ne dersen o dalinim...

sevda bu alet çok yer kaplamıyo galiba

yok tatlım fazla kaplamıyor ben oturma odasına koydum yaparken de tv nin önüne alıyorum öyle yapıyorum...

.

sevda bu elıptıgın oturma yerımı var ne? benım bıldıgım eliptıgın oturma yerı yok ayakta yapıyorsun......kız sız oturuyonuz mu yoksa?

bendekıde bole hatrıck marka oturma yerı var bunlar hem kondısyon bısıkletı hemde elıptık bısıklet yanı hem ayakta elıptık yapıosun ıstersen oturup bısıklet gıbı kullanıyosun anadınnn

gerçekten güzel olmuş......

bu arada benım maydonoz da odayı kokuttu poff daha onu içecegım yahu.....

valla dalincim senden gördüğüm en sağlıklı menü

saygılarrrr

dalin cozutmuş.... ben kaçar.. kitap okucam çok etki etmezse baş ağrıma ve yatcam:..... yarın olaaaaaaa hayrola

jujum napayım delırdım ıcıme öcüü kaçtı ayrın tartı gunu eksı cıkamayacakalr dıye zayıflayalım ıstıyorum sonra bugunlerı konusup konusup gulerız.bazen sıkı otorıte sarttt tavız yokk

yaa gamze yok farkındamısınız nerde bu kız yaaa gullu gamze

sevda haberın varmı napıoo nıye gelmedı bugun

gamzeye solıcem senın sacını ceksın bnm adıma ıtınaylaaa

kız ne uykusu bu bole hıc ugramadı bugun hele bı gelsın alırız ıfadesını ıns baska bı sorun yoktur.gullu lokumumun

bugun bı ara facede gordum ama ben agzım gozum dıyene kadar cıktı yakalayamadım

yoktur inş.ama olsa sevda söylerdi....ne yedı ne içti de kaçtı bu:)

off acaba sabahın köründe kalkıp spor yapsam mı?

yap tabbı tatlım.yarına faydası olmayacak ama bırdahakı haftaya bomba gıbı baslarsın bu hafta bende super bı sonuc beklemıyorum cunku gec basladım 500 grm bıle versem sevınırım ınsallah emekelrım bosa cıkmaz ama onumde koca bır hafta var ozamana daha ıyısını yapıcam ınsallah.

gül gibi arkadaşın var daha ne istiyorsun

Tatlım bu gün dışarılarda geçirdim günümü, işler yoğun değildi..Kaşlarımı aldırdım, markete gittim okulu ziyaret ettim iş çıkışıda baş ağrısından öldüm :26: uyuya kalımışım, çok şükür şimdi iyiym..

Sana bir kez daha hayran kaldım, helalll benim kuzumaaa

Jujum çokkk ama çok geçmiş olsunnn, ben corniyede kocamann gönderiyorum..Gerçekten bütün koç arkadaşlarım koç gibiymiş yahu

yaa gamze yok farkındamısınız nerde bu kız yaaa gullu gamze

sevda haberın varmı napıoo nıye gelmedı bugun

gamzeye solıcem senın sacını ceksın bnm adıma ıtınaylaaa

başı ağrıyormuş uyumuş galıba.........

hahahahaha gül gibi arkadaşım daha ne istiyorsunuz

kız ne uykusu bu bole hıc ugramadı bugun hele bı gelsın alırız ıfadesını ıns baska bı sorun yoktur.gullu lokumumun

Kitabımı açar açmaz uyumuşum :26: yorgunluktan düştüm yatağa kaldım

bugun bı ara facede gordum ama ben agzım gozum dıyene kadar cıktı yakalayamadım

yakalayamazsın patron da yakalayamıyor

3 dilim köy ekmeği 1 avuç fındık

Menümü yazayım ben

Sabah: pirinç patlağı

Ara: yok

Öğlen döner ve ayran

Ara: 1 avuç soslu fıstık

Akşam: 3 dilim köy ekmeği 3 kaşık yoğurt ve yarım k.k. peynir

Ara: 1 avuç fındık

Kızlar bu arada güllerim ahanda aynen böyleydi, büyük olan daha çok benziyor, bu çok yeni başlamış gibi..Benimkiler daha kart :26: omuz hizası ve tam alt göbeğime kadar var, kol ve bacaklarımda yok.Tedavisi olmazsa yüze kadar yayılması sözkonusuymuş :26:

geçmiş olsun gamze... yukarıdaki nasıl bir hastalık güzelim....... niye olurmuş bi bilgilendir bakalım beni....

bu arada günaydın kızlar saat 5:30 dan beri ayaktayım uyuyamıyorum tartılamıyorum tırsıyorummmmmmmmmmmmm

tartıldımmmmm veeeeeeeeeeeee mutluyummmmmmmmmmm
kendimi ödüllendirdim ve ekmek yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…