- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.961
rabiş sana da geçmiş olsun....
bugün ne varsa iş yerinde 3 kişiye daha ilaç verdim baş ağrısı için....
aysunaycım valla şafak sayıyorsun ciddi ciddi allah emeğini boşa çıkarmasın inş..
allah gonlune gore versın kuzum ınsallah hepsi cok ıyı cıkarr
cornıcım sıte ıcındemı spor salonu ıyıymıs valla.
rabıs juju gecmıs olsunnn
aysunaycım ınsallah hersey gonlunce olsun
bu arada bugn kan vermeye gittim sabah tüp bebek için prolaktin-amh-tsh falan bakılacak 3 gün sonra belli olacak sonuç inş.hepsi iyi çıkar:26:
cornıcım sıte ıcındemı spor salonu ıyıymıs valla.
rabıs juju gecmıs olsunnn
aysunaycım ınsallah hersey gonlunce olsun
menüm
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
öğlen
tavuk sis hemde kupkurusundan :120:
ezo gelin çorba
salata
ayran
akşam
2 köfte
1 tepeleme kase yoğurt
içtiğim
1 lt su
unutmazsam maydonos suyu da içicem
spor yapamıyorum sanırım baş ağrım dişimden çene kemiğim ağrıyo valla
tamam kuzucum gel sen kocunun sefkatlı kollarına gel balım gelsende ıstersen alabılırım senı.bende ıkınıze yetecek kadar fırca ve masa aynı zamandada bols evgı ve sefkat mevcut
bak gene kımse yok gene ıssız gene tenha bır basıma burda ıssız kadın modunda takılıyorum
juju dıscıde gecmıs olsun
tugba yarına ahzırlanıyo herhal
bırıcık koltugu bana kaptırmamak ıcın kendını spora vermıs olmalı
gamze genemı hastaneye gıttı meraktayım
sevda gorunmus kaybolmus
benım cırak kaçamaga yumuldu sanırım
aysunay gamzeye layık olabılmek ıcın dıdınıyor olmalı
rabıs te rahatsızdı yatak dosek yatıyormukı gecmıs olsun.
sahnur da yok
eee tartı gunu oncesı neredesenız sız bakalım.haydın toplasın sole
evet dişçideydim sonunda diş serüvenim bitti sanırım.. implant larıma dişlerimi taktı doktor ve kurtuldum dişçi koltuğundan... güne baş ağrısı ile uyandım neden bilmiyorum ama şu ana kadar iki ağrı kesici içtim banamısın demedi.... ne var na yok buralarda
bu arada bugn kan vermeye gittim sabah tüp bebek için prolaktin-amh-tsh falan bakılacak 3 gün sonra belli olacak sonuç inş.hepsi iyi çıkar:26:
menüm
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
öğlen
tavuk sis hemde kupkurusundan :120:
ezo gelin çorba
salata
ayran
akşam
2 köfte
1 tepeleme kase yoğurt
içtiğim
1 lt su
unutmazsam maydonos suyu da içicem
spor yapamıyorum sanırım baş ağrım dişimden çene kemiğim ağrıyo valla
bizene kızım sen dalinin koçluğu altında bile ben kaçamak yaptım diye bas bas bağırıyorsan buna halk arasında cami duvarınadalin artık benim de koçum....haberiniz ola...duyduk duymadık demeyin.....ayrıca tek başıma kaldım diye bu gün cozuttum dabirde tartı öncesi yaaa yalnız bırakırsanız böyle olur işte... menümü yazmıcam bu gün....çünkü koca bi tane döneri indirdim mideye.... çok utanıyorum çooookkkkk koçum beni cezalandır tamam mı ? vereceğin her cezaya razıyım....hatta deki yarın hiç bişey yeme de yemem kuzu gibi söz dinlerim ben....
.
herkese selam jujum cok gecmıs olsun hem dısın hem basın ıcın benımde ınanılmaz basım agrıyo hıc guzel bı gun degıldı...
menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
1 dılım ekmek
domates salatalık maydonoz
peynır
ogle
2 kasık ev yogurdu ıcıne 1 seftalı dılımledım yedım
aksam
1 kase makarna salatası
su:ıcılıyor
spor:35 dk yuruyus
menüm......
sabah: 1 adet yumurta
2 çatal domates
2 adet zeytin
öğlen:şimcik dün eşime mantı yapmıştım o mantıdan arttı bende dolaba koydum.ne yesem ne yesemd ıye dolaba bakarken onu gördüm...... ve ne yaptım........
koca bır kase yoğurdun içine 1 yemek kasıgı sade mantıyı koydum yedim(maksat kendımı kandırdım)sos falan hıcbir şey yok....
akşam : öğlen ile aynı
spor: 35 dk rampalı yürüyüş
1 saat Nivea body
su: içiyorum+maydonoz suyu +yeşil çay
bizene kızım sen dalinin koçluğu altında bile ben kaçamak yaptım diye bas bas bağırıyorsan buna halk arasında cami duvarına
bak gene kımse yok gene ıssız gene tenha bır basıma burda ıssız kadın modunda takılıyorum
juju dıscıde gecmıs olsun
tugba yarına ahzırlanıyo herhal
bırıcık koltugu bana kaptırmamak ıcın kendını spora vermıs olmalı
gamze genemı hastaneye gıttı meraktayım
sevda gorunmus kaybolmus
benım cırak kaçamaga yumuldu sanırım
aysunay gamzeye layık olabılmek ıcın dıdınıyor olmalı
rabıs te rahatsızdı yatak dosek yatıyormukı gecmıs olsun.
sahnur da yok
eee tartı gunu oncesı neredesenız sız bakalım.haydın toplasın sole
hayırlı olsun canmmmdalin artık benim de koçum....haberiniz ola...duyduk duymadık demeyin.....ayrıca tek başıma kaldım diye bu gün cozuttum dabirde tartı öncesi yaaa yalnız bırakırsanız böyle olur işte... menümü yazmıcam bu gün....çünkü koca bi tane döneri indirdim mideye.... çok utanıyorum çooookkkkk koçum beni cezalandır tamam mı ? vereceğin her cezaya razıyım....hatta deki yarın hiç bişey yeme de yemem kuzu gibi söz dinlerim ben....
.
implant çene kemiğine monte edilen vidalar canım. iki çene kemiğime de monte edildi ama en abşından beri bir taraf hep 3-4 gün sızlıyor sonra geçiyor. diğer tarafımda bu sorun yok ... şimdi dişleri takınca oraya basınç uygulanıyor ya gene sızlamaya başladı bir tarafdaki çene kemiğim...
hımmmm gidim koyayım maydonosu anca soğur
rabiş geçmiş olsun tatlım
aysunay senin inşallah herşey istediğin gibi olur
jujum kaptanım ...bidenem ...menün güzel olmuş ama şu varki hem yumurta hem de peynir olmaz aynı anda benim bildiğim kadarıyla yani....ama senin koçun var demi ben karışmayım...
GOÇLARIM MENÜM
SABAH 1 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase yoğurt 3 kayısı doğrayıp yedim
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık
SU içiliyor
SPOR 1 saat yürüyüş 130 squat mekik
alevcim inş tahlil sonuçların iyi çıkar ve allah gönlüne göre veriri dün ettiğim dualarda sizde vardınız
güllü gamze geçmiş olsun gızz
jujum valla helal ben o dişlerin resimlerini bile görünceiyi cesaret edip yaptırmışsın jujum uzun zaman kullandınmı bu alet işe yarıyormu
bi keren ekmek yemedim ben alalalalalal... hem iki lokma peynirden ne çıkar kahvaltı len bu bak şimdi açım ama sesim çıkıyomu... dolapta cornet var yiyom muuujuju biliyorum implantı sen bana diş de seceresini sayarımmaaaaaleeeeeeeseff
sus cız.....ben jujumu yavaş yavaş alıştırıyorum....
herzaman ki gibi
birsennnnnnbişi demiyom....
biricik valla işe yaroyo diye bi heves almış bir iki kere tepesine çıkmış ve bırakmıştım... ugün aş ağrısından spor yapamayınca aklıma geldi indirdim yüklükten bari sunun üsrünte tırmanış yapim dedim
bi keren ekmek yemedim ben alalalalalal... hem iki lokma peynirden ne çıkar kahvaltı len bu bak şimdi açım ama sesim çıkıyomu... dolapta cornet var yiyom muuu
hiç merak etme biricik... reglimin ilk günü ve şiş çıkıcam büyük ihtimal.. pazartesi +1200 geliyordum anca onu eritebildim.jujum yer kaplamıyo diye bende bi ara almayı düşünmüştüm ondan sordum haklısın jujum harekette bereket vardır
yarın özellikle senin kilonu çooookkkk merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?