Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah gonlune gore versın kuzum ınsallah hepsi cok ıyı cıkarr

cornıcım sıte ıcındemı spor salonu ıyıymıs valla.

rabıs juju gecmıs olsunnn

aysunaycım ınsallah hersey gonlunce olsun

sağolun canlarımmmm
heyecan dorukta benim için hergün yeni heyecan artık şafak az kaldı
gene bir yola girdik gerçektende zorlu bir süreç bu...tam 1 yıl oldu geçen yılda temmuzda çıkmıştık yola.:26:.
inşallah Allahım bu kez yüzümüzü güldürür..inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz..

bu arada küçük yerde yaşamak sağlık açısından gerçektende zor..dünya para istiyorlar kan tahlilleri için bile
bazıları ankaraya gdiyormuş çünkü.neyse iyi çıksında önemli dğeil artık..

bu arada bugn kan vermeye gittim sabah tüp bebek için prolaktin-amh-tsh falan bakılacak 3 gün sonra belli olacak sonuç inş.hepsi iyi çıkar:26:

inş. cnm.Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inş.....

cornıcım sıte ıcındemı spor salonu ıyıymıs valla.

rabıs juju gecmıs olsunnn

aysunaycım ınsallah hersey gonlunce olsun

yes dalinto sitenin altın da ufak bir spor salonu var...oraya ınıyorum işte arada.....ama sadece yürüyüş bandı ile uzay yürüyüşünü kullanıyorum.diğerleri ağırlık falan....bisikletı de bozmuslar

hımmmmm güzelll maydonoz suyunu merak etme ben sana unutturmam......çene kemıgın ağzını açtığın ıcın ağrıyordur..yarına azalır.....benım de ağrıyordu gectı şimdi....

menüm......

sabah: 1 adet yumurta
2 çatal domates
2 adet zeytin

öğlen:şimcik dün eşime mantı yapmıştım o mantıdan arttı bende dolaba koydum.ne yesem ne yesemd ıye dolaba bakarken onu gördüm...... ve ne yaptım........

koca bır kase yoğurdun içine 1 yemek kasıgı sade mantıyı koydum yedim(maksat kendımı kandırdım)sos falan hıcbir şey yok....

akşam : öğlen ile aynı

spor: 35 dk rampalı yürüyüş
1 saat Nivea body

su: içiyorum+maydonoz suyu +yeşil çay

implant çene kemiğine monte edilen vidalar canım. iki çene kemiğime de monte edildi ama en abşından beri bir taraf hep 3-4 gün sızlıyor sonra geçiyor. diğer tarafımda bu sorun yok ... şimdi dişleri takınca oraya basınç uygulanıyor ya gene sızlamaya başladı bir tarafdaki çene kemiğim...

hımmmm gidim koyayım maydonosu anca soğur

tamam kuzucum gel sen kocunun sefkatlı kollarına gel balım gel sende ıstersen alabılırım senı.bende ıkınıze yetecek kadar fırca ve masa aynı zamandada bols evgı ve sefkat mevcut

dalin tamam bebeğim yani koçum beni de idare ediver sen ikimize yetersin tatlım ....koçların koçu....

juju yu pek aratmamışsın dalin....yorumlara bak

bu arada bugn kan vermeye gittim sabah tüp bebek için prolaktin-amh-tsh falan bakılacak 3 gün sonra belli olacak sonuç inş.hepsi iyi çıkar:26:

jujum gözün aydın kaptanım bitti maceran ....

.

rabiş geçmiş olsun tatlım
aysunay senin inşallah herşey istediğin gibi olur

jujum kaptanım ...bidenem ...menün güzel olmuş ama şu varki hem yumurta hem de peynir olmaz aynı anda benim bildiğim kadarıyla yani....ama senin koçun var demi ben karışmayım...

dalin artık benim de koçum....haberiniz ola...duyduk duymadık demeyin.....ayrıca tek başıma kaldım diye bu gün cozuttum da birde tartı öncesi yaaa yalnız bırakırsanız böyle olur işte... menümü yazmıcam bu gün....çünkü koca bi tane döneri indirdim mideye.... çok utanıyorum çooookkkkk koçum beni cezalandır tamam mı ? vereceğin her cezaya razıyım....hatta deki yarın hiç bişey yeme de yemem kuzu gibi söz dinlerim ben....

.

bizene kızım sen dalinin koçluğu altında bile ben kaçamak yaptım diye bas bas bağırıyorsan buna halk arasında cami duvarına

100 tane twist shape yaptım bende

Son düzenleme:

bravo rabişim rahatsız olmana rağman 10 dk fazla yapmışsın sporu makarna salatası kaseside küçüktür ve mayonezli olandan değildir diye düşünüyorum

helal tuğba sporun 10 nömero 5 yıldız

bizene kızım sen dalinin koçluğu altında bile ben kaçamak yaptım diye bas bas bağırıyorsan buna halk arasında cami duvarına

GOÇLARIM MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalık

ÖĞLE 1 kase yoğurt 3 kayısı doğrayıp yedim

ARA 60 kalorilik kraker

AKŞAM 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık

SU içiliyor

SPOR 1 saat yürüyüş 130 squat mekik

alevcim inş tahlil sonuçların iyi çıkar ve allah gönlüne göre veriri dün ettiğim dualarda sizde vardınız

güllü gamze geçmiş olsun gızz

jujum valla helal ben o dişlerin resimlerini bile görünce iyi cesaret edip yaptırmışsın jujum uzun zaman kullandınmı bu alet işe yarıyormu

Son düzenleme:

hayırlı olsun canmmm

koçummmmm komşu okulun sergisi vardı oraya davetliydik menüyü sayıyorum: kızartma 3-4 çeşit börek kalbura bastı lokma 5-6 çeşit kurabiye sarma-kabak çiçeği dolması bile vardı düşünün işkenceyiiii

menüm:
sabah 1 haşlama yumurta

ara 2 tane lokma :18::18::18:

öğle 2 tane kurabiye 5 sarma

ara yok

akşam 4 tane köfte ayran

su tamam 30 dakika koşu ve yürüyüş koçum başım çok ağrıyo ve bugün çok yoğundum yarın bizim okulun sergisi var na hazırlandık sonra eşimle eşimin dişi için dişçiye gittik

ne olur bugün bana ceza verme hiç halim yokkkk başım çokkkkkkkkk ağrıy az sonra yatacağım

juju biliyorum implantı sen bana diş de seceresini sayarımmaaaaaleeeeeeeseff

sus cız.....ben jujumu yavaş yavaş alıştırıyorum....

herzaman ki gibi

birsennnnnn bişi demiyom....

biricik valla işe yaroyo diye bi heves almış bir iki kere tepesine çıkmış ve bırakmıştım... ugün aş ağrısından spor yapamayınca aklıma geldi indirdim yüklükten bari sunun üsrünte tırmanış yapim dedim

juju biliyorum implantı sen bana diş de seceresini sayarımmaaaaaleeeeeeeseff

sus cız.....ben jujumu yavaş yavaş alıştırıyorum....

herzaman ki gibi
bi keren ekmek yemedim ben alalalalalal... hem iki lokma peynirden ne çıkar kahvaltı len bu bak şimdi açım ama sesim çıkıyomu... dolapta cornet var yiyom muuu

jujum yer kaplamıyo diye bende bi ara almayı düşünmüştüm ondan sordum haklısın jujum harekette bereket vardır

yarın özellikle senin kilonu çooookkkk merak ediyorum

bi keren ekmek yemedim ben alalalalalal... hem iki lokma peynirden ne çıkar kahvaltı len bu bak şimdi açım ama sesim çıkıyomu... dolapta cornet var yiyom muuu

sen bakma bunlara jujum.......kendi döneri mideye götürürken acübeee dıyormuydu yemesem diye......kız sevda senın güllü goç gamze nerde

Son düzenleme:
jujum yer kaplamıyo diye bende bi ara almayı düşünmüştüm ondan sordum haklısın jujum harekette bereket vardır

yarın özellikle senin kilonu çooookkkk merak ediyorum
hiç merak etme biricik... reglimin ilk günü ve şiş çıkıcam büyük ihtimal.. pazartesi +1200 geliyordum anca onu eritebildim.

bu aleti yan basenleri eritiyomuş dediler diye aldım ama etki ediyomu etmiyomu anlayamadan kullanmayı bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…