Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujum o kadar haklı ve doğrusun ki, ne desem yalan..Tıpkı başarılı yarışmacıların yaptığı gibi bütün haftamı size yazıcam..Tabiki herşey yemeden geçiyor..İğnemi oldum geldim..Ben buuu iğneyi bulan şahısın 7 sülalesine döşemezmiyim..anammm hayatta bundan tırstığım kadar hiçbişiden tırsmıyorum

Aynen bacım, üstelik gece 10 da :26:

ben sizin gibi kaçamak yapmıyorum şaka biyana sevdam bilmiyorum valla 6 rakamlar bana iyi geldi

bilmiyorum zaten sayımız azaldı.. kalanlarda nerde bilmiyorum asıl sorun ukyo nerede

Kilo veren herkesi ama en çokta aysunaycığım seni tebrik ediyorum..Bu hafta ben sana eşlik edemediğim için çok üzgünüm ama müsade edersen ve haftaya hala devam edeceksen :26: ben sana her şekilde eşlik edicem tatlım..Sana ve kaptanlarımıza, tüm arkadaşlarıma söz veriyorum bu hafta herşey düzelicek...

Haftanın kısa özeti şöyle....

Yapı itibarıyla bir kere hata yapmışsam dönüşe gitmiyorum ve hafta başına kadar bunu yapmaya devam ediyorum (yemek konusunda) evet bu gün haftanın başı ve ben o kadar enerji ve motivasyon dolu başlıyorum ki, inşaallah haftaya çok başarılı olucaz..Kaçamak yok aysunayımın başarısı beni çok mutlu etsede yarım bir mutluluk oldu..Geçen cuma cozutmaya bir başladım ve bu cumaya kadar hiç tartınmayıp boyumun ölçüsünü aldım..

Evet yemediğim hiç bir şey kalmadı..az miktarda ama çok yedim, menümü yazmadığım günlewr koptuğum günlerdi..Bunu en az 3 kez yaptım bu hafta :26: suyu normal içtim, susadıkça..hiç diyet yapıyorum su içmeliyim deyip su içmedim...Spor sadece 1 gün yaptım tabi squat dışında, onu yapıyorum çok şükür..

En son dün akşam uyuya kalıp 10 gibi akşam yemeği yemek beni bu kadar şiş çıkarabilir ama olsun baskül bunu gösterdi sonuçta..

Kaptanımdan, yardımcılarımızdan, koçlarımızdan, aysunayımdan ve diğer tüm arkadaşlarımdan ''ÖZÜR DİLİYORUM''

Ayrıca canım arkadaşım Sevda'ma da teşekkür ediyorum..Onunla bu hafta bomba gibi geliyoruz kızlarr

gamzem hastalığının adı ne güzelim o resimdeki şeyler ne ben anlamadım... bi de o iğneden kaç tane daha olacaksın...

bu arada gelelim özürüneeeeeeeeeeee seni daline teslim ettim bile valla dalin çiğ çiğ yiyecek sizi.... kendi talebeleride hiç kilo veremedi dalini çıldırıcak üstüne birde seni verdim var yaaaaaaaa of of of of ......

haftaya cuma bizim listeyi merak edeceğim desenize... herkes koçluk sisteminin asıl neticesini haftaya alacak senide haftaya görcem gamze bu hafta aldığının üstünde kilo vermen lazım

ben sizin gibi kaçamak yapmıyorum şaka biyana sevdam bilmiyorum valla 6 rakamlar bana iyi geldi

ıste dogru soze ne denır tebrık edıyorum dılekcım

sevda ve bırsen bunun bole olocagı zaten bellıydı ama sakalımız yokkı sozumuzu dınleyen olsun.demedımmı ya yerınızde sayarsınız yada alırsınız kılo vermeyı unutun zaten.sımdı kızsam sovsem durumu degıstırmıcek ama cok uzuldum yuzumu kara cıkardınız.yazıkalr olsun sıze.koca bır haftayı yedınız yuttu nuz.kendınıze kızın kendınıze ceza verın.bır kacamak ıkı kacamak haftyanın 3 gunu adam gıbı yıyıp 4 gunu cozutuyosunuz.kendınıze zararınızın dokundugu bır yana takımında ortalamasını dusuruyrosunuz.yeterlı spor yapmıyorsunuz yaptıgınız kadarınıda masallah homını gırtlakla yok edıyorsunuz.sıze darıldım hayal kırımklıgına ugradım ve karnenızı eksılerle doldurdum.sıze ceza olarak bu hafta odul ogunu yok kaçamak kesınlıkle yok hergun bıkmadan usanmadan 1 bucuk saat spor yapacaksınız ıster hepsını yaparsınız ıster 2 ye bolup sız belırleyın onu
unları homını gırtlak yemeden once dusunseydınızde en azından 100 grm verseydınız.

gullu koc gamze zaten sana ne dıyecegımı saırdım hanı alınırda bukadarda alınmazkı essek yukuyle gerı almak neyın nesı bu ansıl bı yemedır.haftada 1400 grm almak ıcın ahrcadıgın emegı vermek ıcın harcasaydın bı okadar daha vermıs olurdun.ustelık kocken kaçamak kelımesı senın sonucunun karsısında masum kalır sen resmen hortumlamıssın somurup semırmısın cok uzucu ne emekelrle verdın kılolarını sımdı pısı pısını yopktan yere hangı amac ugruna gerı aldıgını anlamak guc.sızı esek sudan gelene kadar pataklamak lazım.
ıs ısten gectıkten sonra ne demısık bos.tok evına c kedılerı sızı.karınalrı doysa gozlerı ac hanım.neyse onumuzdekı haftaya bu elestırıelrı ve ıc muhasebenızı ıyı yapın gecen gunelre yazık etmeyın.hele sen gamze surda hedefıne ne kaldıkı az daha sık totoyu ol mezun ohh mıs

juju ya ben yuzde hesaplamayı unutmusum hatırlayamadım bır turlu sen hesaplayıp ekelrmısın gecen hafta 77.5 dı bu hafta 76.9 bu hafta ıcın sukur gec basldım cunku ama unumuzdekı hafta daha ıyı bı sonuc olacak.600 grm cık uzucu ama genede sukur.

allahım sen beni dalinin gazabından koru amin

EKLERİM BİRAZDAN YENİ LİSTE İLE BERABER

***5.Takım 312. Etap***
*JUJU* ( 83,90 / 83,60 / 0,30 / % 0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 63,30 / 0,70 / % 1,09 )
dalin26 ( 77,50 / 76,90 / 0,60 / % 0,77 )
biricikoglumertug ( 66,50 / 65,30 / 1,20 / % 1,80 ) Hedef kilosunu 65,00 den 60,00 çekmek istiyor
birsen-deniz ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 )
cornella ( 63,20 /
ukyo ( 67,50 /
Gamze_M ( 61,20 / 62,60 / -1,40 / % -2,29 )
rabyas ( 77,90 /
toplight ( 68,50 / 68,50 / 0,00 / % 0,00 )
Sevda_M ( 70,50 / 70,50 / 0,00 / % 0,00 )
5.TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
kızlar günaydın......tartıldım ama gelemedim......eşim evde sabahtan berı kahvaltı hazırlıyorum......anca gırebıldım........

***5.Takım 312. Etap***
*JUJU* ( 83,90 / 83,60 / 0,30 / % 0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 63,30 / 0,70 / % 1,09 )
dalin26 ( 77,50 / 76,90 / 0,60 / % 0,77 )
biricikoglumertug ( 66,50 / 65,30 / 1,20 / % 1,80 ) Hedef kilosunu 65,00 den 60,00 çekmek istiyor
birsen-deniz ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 )
cornella ( 63,20 / 62,40 / 0,80 / % 1,27 )
ukyo ( 67,50 /
Gamze_M ( 61,20 / 62,60 / -1,40 / % -2,29 )
rabyas ( 77,90 /
toplight ( 68,50 / 68,50 / 0,00 / % 0,00 )
Sevda_M ( 70,50 / 70,50 / 0,00 / % 0,00 )
5.TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
bu da foto.eşim her zaman evde olmayabılır nöbetine göre evde oluyor.......o yüzden bugun çektım ki ilerde sorun olmasın........

ben kahvaltı edecegım.grsrzz.......

Kizlar gunaydin bol kilo vermeli bir cuma diliyorum dllekkk ne yaptin bacim sen yaaa iyice solladin gectin beni 65 İ gormussun canim cok mutlu oldum senin yerine darisi benim basima bakalim ben ne yapacagim burda ne bukabildiysen yedim kiyafetler sicaktan dolayi terden yapistigi icin kilo verdim mi vermedim mi bilmiyorum gecmisi okuyamadim net cok kotu az kaldi pazar gecesi turkiyedeyim pazartesiden itibaen bende sizin araniza katilacagim artik opuyorum hepinizi

dön şahnurum yaaa türkiyemin gözünü seveyim.... Inş sıcaklarda erimişsindir terle birlikte yağlarında gitmiştir de güzel bir sonuçla gelirsin karşımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…