- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.041
ben sizin gibi kaçamak yapmıyorumşaka biyana sevdam bilmiyorum valla 6 rakamlar bana iyi geldi
sus sus söyleme biricik .. rakiben o senin ... ama benim kulağıma söyleyebülürsünben sizin gibi kaçamak yapmıyorumşaka biyana sevdam bilmiyorum valla 6 rakamlar bana iyi geldi
oooooooooo biricik daline meydan vermiyorsun bakıyorum da valla süpersin güzelim.... hedefini aşağı çekmeyi düşünüyormusun yoksa 65 de mezun mu olmak istersin
sus sus söyleme biricik .. rakiben o senin ... ama benim kulağıma söyleyebülürsün
tamam canım bugün bildiriminin yanına yeni hedef 60 diye yazarız.jujum 60 çekersek iyi olur çünkü 38 bedene inmek istiyorum beeeennnn en son 16 17 yaşında o bedendeydim herhalde
tamam canım bugün bildiriminin yanına yeni hedef 60 diye yazarız.
bilmiyorum zaten sayımız azaldı.. kalanlarda nerde bilmiyorum asıl sorun ukyo nerede
ahhh gamze ahhhh yaktın biziiiiii..... 3 haftalık emeğini de yerle bir ettin... iğnesini vurulsun gelsin bakalım onu daline teslim edeceğim koçlar birbirini eleştirecekti dalin onun hakkından gelir artık....
ve sana gelinceeeeeeeeeee adam dalinin iki öğrenciside yerlerde resmen kız valla dalin gelirse fenalık geçirir netteniz böyle 100 gr bile olsa verseydiniz acıcık ümit olurdu... sende yandın sevda dalin senide açlık grevine sokacak
GÜNAYDINNN
jujum çok mutlu oldum senin adına eksileri gördün
gamze ne yaptın bacım tartı gününden önce yersen köy ekmeklerini böyle olur işte
alevcimbravo
acaba rabiş ne yaptı merak içindeyim
ben sizin gibi kaçamak yapmıyorumşaka biyana sevdam bilmiyorum valla 6 rakamlar bana iyi geldi
bilmiyorum zaten sayımız azaldı.. kalanlarda nerde bilmiyorum asıl sorun ukyo nerede
Jujum o kadar haklı ve doğrusun ki, ne desem yalan..Tıpkı başarılı yarışmacıların yaptığı gibi bütün haftamı size yazıcam..Tabiki herşey yemeden geçiyor..İğnemi oldum geldim..Ben buuu iğneyi bulan şahısın 7 sülalesine döşemezmiyim..anammm hayatta bundan tırstığım kadar hiçbişiden tırsmıyorum
Aynen bacım, üstelik gece 10 da :26:
Kilo veren herkesi ama en çokta aysunaycığım seni tebrik ediyorum..Bu hafta ben sana eşlik edemediğim için çok üzgünüm ama müsade edersen ve haftaya hala devam edeceksen :26: ben sana her şekilde eşlik edicem tatlım..Sana ve kaptanlarımıza, tüm arkadaşlarıma söz veriyorum bu hafta herşey düzelicek...
Haftanın kısa özeti şöyle....
Yapı itibarıyla bir kere hata yapmışsam dönüşe gitmiyorum ve hafta başına kadar bunu yapmaya devam ediyorum (yemek konusunda) evet bu gün haftanın başı ve ben o kadar enerji ve motivasyon dolu başlıyorum ki, inşaallah haftaya çok başarılı olucaz..Kaçamak yokaysunayımın başarısı beni çok mutlu etsede yarım bir mutluluk oldu..Geçen cuma cozutmaya bir başladım ve bu cumaya kadar hiç tartınmayıp boyumun ölçüsünü aldım..
Evet yemediğim hiç bir şey kalmadı..az miktarda ama çok yedim, menümü yazmadığım günlewr koptuğum günlerdi..Bunu en az 3 kez yaptım bu hafta :26: suyu normal içtim, susadıkça..hiç diyet yapıyorum su içmeliyim deyip su içmedim...Spor sadece 1 gün yaptım tabi squat dışında, onu yapıyorum çok şükür..
En son dün akşam uyuya kalıp 10 gibi akşam yemeği yemek beni bu kadar şiş çıkarabilir ama olsun baskül bunu gösterdi sonuçta..
Kaptanımdan, yardımcılarımızdan, koçlarımızdan, aysunayımdan ve diğer tüm arkadaşlarımdan ''ÖZÜR DİLİYORUM''
Ayrıca canım arkadaşım Sevda'ma da teşekkür ediyorum..Onunla bu hafta bomba gibi geliyoruz kızlarr
allahım sen beni dalinin gazabından koru amin
EKLERİM BİRAZDAN YENİ LİSTE İLE BERABER
dön şahnurum yaaa türkiyemin gözünü seveyim.... Inş sıcaklarda erimişsindir terle birlikte yağlarında gitmiştir de güzel bir sonuçla gelirsin karşımıza...kizlar gunaydin bol kilo vermeli bir cuma diliyorum dllekkk ne yaptin bacim sen yaaa iyice solladin gectin beni 65 i gormussun canim cok mutlu oldum senin yerine darisi benim basima bakalim ben ne yapacagim burda ne bukabildiysen yedim kiyafetler sicaktan dolayi terden yapistigi icin kilo verdim mi vermedim mi bilmiyorum gecmisi okuyamadim net cok kotu az kaldi pazar gecesi turkiyedeyim pazartesiden itibaen bende sizin araniza katilacagim artik opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?