- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.081
yuhhh diyorum ve bu konuda seni tasvip etmediğimi de bildirmek istiyorum
kızlar hastane ıslerım vardı anca geldım ozur dılerım..
gecen hafta:77,9
bugun:77.7
yuzde: %0.25
fark:200 gr[/B]
canım 7. Takımın listesine baktın seni göremedim????merhabalar 7.takım izne ayrılıyor,beni de takımınıza alır mısınız?.
son bi kaç bildirime baktım göremedim isim mi değiştirdin izindemiydin sen ???lütfen beni de alın takımınızaa.. 7.takındaydım ben,takımımız dağıldı
Lütfen beni de alın takımınızaa.. 7.takındaydım ben,takımımız dağıldı
canım 7. Takımın listesine baktın seni göremedim????
tmm cnm sen iyi olda.....bu arada 200 gr iyi cnm......
umarım bişeyin yoktur cnm 200 gr iyi ama haftaya dahada iyi olacak
Canımm 7.takıma geçen hafta katıldım.bu 2. haftam.2 gündür sınavlarım dolayısıyla nete giremedim.Geçen hafta kilo bildiriminde bulunmuştum bu hafta da bulundum.Sıkı yonetime ayak uydurabilirim,güzel bi diyet geçmişim de var:)
insallah kızlar... rabbim sınıyor bızı her seye sukretmek gerekıyor guclu olmak gerekıyor hayat ne garıp dıyorsun kımı zaman an gelıyor olumsuz bı olaya bıle sevınebılıyorsun ne garip... Allah herseyın hayırlısını versınn...
anladım yani aslında kesin üye girişin yok deneme haftandı...canımm 7.takıma geçen hafta katıldım.bu 2. Haftam.2 gündür sınavlarım dolayısıyla nete giremedim.geçen hafta kilo bildiriminde bulunmuştum bu hafta da bulundum.sıkı yonetime ayak uydurabilirim,güzel bi diyet geçmişim de var:)
7.takimdaydim canim 86.6 kiloyla başladım 2011 haziranda başladım takıma Misirdan yaşıyordum o dönem.bu yılın başında 72 kiloyla izne ayrilmistim nijeryaya geçtim burda düzen oturtma vs derken tekrar kilo aldım ve takıma döndüm.şu an 76.9 kiloyumcnm hoş geldin.....juju şuan yemekte olabilir.dönünce fikrini belirtecektir.....juju gelene kadar bize kendinden bahseder misin? sanırım 4. takımdasın.ne zaman takıma girdin? kaç kilo ile başladın?şuan kaç kilosun? boyun -yaşın vs......
yanı mezun olmana ne kadar var onu öğrenmek istiyorum
evet kısa bir süre de olsa regli günümdü eksi çıkmamı sağladı senin denetimlerin.... Ben öncelikle akşamları aç yatmaya bağladım aslında bunu ama bakalım haftaya göreceğiz asıl sonuçları... Karbo kısmını dikkatli ilerleyelim derim bir gün yiyorsam diğer gün yemeyeyim yada öğlen yediysem akşam yemeyeyim gibisinden ... Miktarları ayarlarız ona göre... Dediğin gibi dukandan biliyorum yediğimiz sebze meyvedede carbo var yetiyordurda vucuda bakalım duruma göre ... Ben memnunum hayatımdan böyle devam...
kuzum öyle yoğun bir sıkıntı stres altındamısın ki çıktı bu hastalık sende bilmediğimiz bişi mi var???
elbette neden olmasın kapımız açıktır ama şunu bil burada sıkı denetim var diyet geçmişini bilmiyorum ama bize gelmeye kararın kesinse onuda öğreniriz elbet
nerde
insallah kızlar... rabbim sınıyor bızı her seye sukretmek gerekıyor guclu olmak gerekıyor hayat ne garıp dıyorsun kımı zaman an gelıyor olumsuz bı olaya bıle sevınebılıyorsun ne garip... Allah herseyın hayırlısını versınn...
bu hafta 7. Takım listesinde olacaksın ve yanına 5. Takıma geçmek istiyor diye ibare yazdıracaksın.. Haftaya bizim takım listesinde yer alacaksın... Bizim topiğin ilk mesajı kurallarımız okumanı öneririm şayet sanada uyuyorsa bizim için sorun değil aramıza katılabilirsin7.takimdaydim canim 86.6 kiloyla başladım 2011 haziranda başladım takıma misirdan yaşıyordum o dönem.bu yılın başında 72 kiloyla izne ayrilmistim nijeryaya geçtim burda düzen oturtma vs derken tekrar kilo aldım ve takıma döndüm.şu an 76.9 kiloyum
canim sıkı olmasına sevinirim.yukarda kısmen acikladim bu hafta listede olurmuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?