Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7.takım ıcın aslıdna kaptanla gorusulse gorusunuse gore 2 kısı var halı hazırda 2-3 kısı daha alabılır takıma takım aynend evam edebılşır dıye dusundum

canım 7. Takımın listesine baktın seni göremedim????

Canımm 7.takıma geçen hafta katıldım.bu 2. haftam.2 gündür sınavlarım dolayısıyla nete giremedim.Geçen hafta kilo bildiriminde bulunmuştum bu hafta da bulundum.Sıkı yonetime ayak uydurabilirim,güzel bi diyet geçmişim de var:)

Son düzenleme:
tmm cnm sen iyi olda.....bu arada 200 gr iyi cnm......

umarım bişeyin yoktur cnm 200 gr iyi ama haftaya dahada iyi olacak

insallah kızlar... rabbim sınıyor bızı her seye sukretmek gerekıyor guclu olmak gerekıyor hayat ne garıp dıyorsun kımı zaman an gelıyor olumsuz bı olaya bıle sevınebılıyorsun ne garip... Allah herseyın hayırlısını versınn...

anlatırmısın cnm bıraz kac kılo verdın suan kaç kılosun hedefın ne adın ne cocuk varmı yaptıgın sporlar vsvs anlat ulenn herseyı bılmek ıstıyorummmm analtt

amınn canım.allah herseyın hakkında en hayırlısını nasıp etsın hayır bazen serlede gelebılıyo neseylede uzuntuylede.

anladım yani aslında kesin üye girişin yok deneme haftandı...

Bizde bir kişilik yer vardı ve bir kişiyi aldık 7. Takımdan ... Ama şartlarımızı zorlayarak senide alabiliriz bu sana bağlı...

Bize biraz kendinden bahsedermisin...

Bizim tek istediğimiz düzenli paylaşım... öyle sabah gelsin gecenin bir yarısına kadar yazsın demiyoruz ama günün belli bir saatinde buraya zaman ayırsın geçmişi okusun yorum yapsın menü paylaşsın ve bu şekilde motivasyonunu ne kaybetsin nede kaybettirsin...

Topiğin ilk mesajı kurallarımız okumanı öneririm sonrasında bize kendini anlatmanı rica edeceğim...

7.takimdaydim canim 86.6 kiloyla başladım 2011 haziranda başladım takıma Misirdan yaşıyordum o dönem.bu yılın başında 72 kiloyla izne ayrilmistim nijeryaya geçtim burda düzen oturtma vs derken tekrar kilo aldım ve takıma döndüm.şu an 76.9 kiloyum

canim sıkı olmasına sevinirim.yukarda kısmen acikladim bu hafta listede olurmuyum acaba

cnm benim bir gün gelecek ve o gün her şey çok güzel olacak...inanıyorum ben

bu hafta 7. Takım listesinde olacaksın ve yanına 5. Takıma geçmek istiyor diye ibare yazdıracaksın.. Haftaya bizim takım listesinde yer alacaksın... Bizim topiğin ilk mesajı kurallarımız okumanı öneririm şayet sanada uyuyorsa bizim için sorun değil aramıza katılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…