- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.061
Yeminle kaptan olucak kadınsın, işi biliyorsunburdan uzaksam bilinki cozutmanın dibine vuruyorum
cornıcan fotolumu bıldırım yapılacak cekeyım hemen bende oleyse.
yok cnm mıllet taktı fotolu bildirime......bende eşimin telınden cektım ki ilerde bu kıloda mıyım değil miyim dıye sorun çıkmasın dıye....eğer kural devreye gırerse ben her zaman foto koyamam...eşim ne zaman evde olur o zaman ancak......
ben de cektım koyun dersenız koyarım eger kuralsa ama bence sacma bı kural olur ınsanlara guvenmıyormus gıbı ama sende kıoymasaydın cnm burda bırbırımıze guvenmeyeceksek ısımız var o kural arasıdna guven ortamı olusmamıs takımlar ıcındır.
silemedim fotoyu.....yarım saat gectıkten sonra düzenleme yapamıyoruz mesajlarımız da:44::44::44::44: neyse dediğim gibi olurda haftaya fotolu bildirim şartı gelirse ve ben o zaman ekleyemem dıye zor durumda kalmamak için ekledim......
kızlar cetvelınızı lütfen yapın.....kim kaç kılo ,hedefine ne kaldı hepsını ordan takıp edıyoruz....hepsını aklımıza yazamayız ki......
ayrıca her cuma düzenlemenızı de yapın.....motivasyonunuza motıvasyon ekleyın.......çizelge ilerledıkce daha cok motıve olacaksınız........
gelleim kilo verip alanlara;
gamze:::: öncelıkle yazacaklarıma alınma...dost acı söyler misali benimkisi....
sen koç oldun mu? oldun..senın örnek olman gerekiyor.....bu nasıl bır yeme bıcımı.işe gırdıkten sonra iyice cozuttunbugunun tartı gunu olduğunu bıle bıle o yedıklerın..... her hafta yenı bır haftaya başlıyorum dıyorsun ama uygulamaya gelınce fıssss
sen artık sadece kendınden degıl aysunaydan da sorumlusun.imam böyle yaparsa cemaat ne yapar.....lütfen ,ben özrünü ancak bu hafta aldığın o kiloyu gerı verırsen hatta uzerıne kılo ekleyip verırsen kabul edecegım.....
jujum::: jujum senı tebrık edıyorum.....ricamı kırmayıp son 1-2 gun karboyu azalttığın için.....aslında bu 3 gun deneme surecıydı bızım için ve burdan da anladık ki senın kılo vermenı zorlaştıran etkenlerden biri de karboymus......sakın ek olarak karbo almadığın zaman sağlıksız besleniyorum dıye üzülme.....sen zaten bılınclı bır ınsansın yedıgımız sebze ve meyvelerden de kh aldığımızı biliyorsun......bu hafta buna yönelik beslenelim.....
diğer kilo veren arkadaşlarımı da tebrık edıyorum........
sevda-birsen-gamze yı de kendılerıne gelmeleri için dürtüyorummmmm
Zaten sorun da bu tatlım, bir kere ipin ucunu bıraktımı tıolayamıyorum, pis bırakıyorum..Fakat o kadar vahim değil be gülümgeçen hafta dahil ben çoğu kez veriyorum kilo, bu arada haftaya sen gör beni
rabiş gelmedi hala ya merak ediyorummm
Juju 7.takım izne ayrılıyor malum ben sizinle devam edebilirmiyim
evet kısa bir süre de olsa regli günümdü eksi çıkmamı sağladı senin denetimlerin.... Ben öncelikle akşamları aç yatmaya bağladım aslında bunu ama bakalım haftaya göreceğiz asıl sonuçları... Karbo kısmını dikkatli ilerleyelim derim bir gün yiyorsam diğer gün yemeyeyim yada öğlen yediysem akşam yemeyeyim gibisinden ... Miktarları ayarlarız ona göre... Dediğin gibi dukandan biliyorum yediğimiz sebze meyvedede carbo var yetiyordurda vucuda bakalım duruma göre ... Ben memnunum hayatımdan böyle devam...kızlar cetvelınızı lütfen yapın.....kim kaç kılo ,hedefine ne kaldı hepsını ordan takıp edıyoruz....hepsını aklımıza yazamayız ki......
Ayrıca her cuma düzenlemenızı de yapın.....motivasyonunuza motıvasyon ekleyın.......çizelge ilerledıkce daha cok motıve olacaksınız........
Gelleim kilo verip alanlara;
gamze:::: öncelıkle yazacaklarıma alınma...dost acı söyler misali benimkisi....
Sen koç oldun mu? Oldun..senın örnek olman gerekiyor.....bu nasıl bır yeme bıcımı.işe gırdıkten sonra iyice cozuttunBugunun tartı gunu olduğunu bıle bıle o yedıklerın..... Her hafta yenı bır haftaya başlıyorum dıyorsun ama uygulamaya gelınce fıssss
Sen artık sadece kendınden degıl aysunaydan da sorumlusun.imam böyle yaparsa cemaat ne yapar.....lütfen ,ben özrünü ancak bu hafta aldığın o kiloyu gerı verırsen hatta uzerıne kılo ekleyip verırsen kabul edecegım.....
Jujum::: Jujum senı tebrık edıyorum.....Ricamı kırmayıp son 1-2 gun karboyu azalttığın için.....aslında bu 3 gun deneme surecıydı bızım için ve burdan da anladık ki senın kılo vermenı zorlaştıran etkenlerden biri de karboymus......sakın ek olarak karbo almadığın zaman sağlıksız besleniyorum dıye üzülme.....sen zaten bılınclı bır ınsansın yedıgımız sebze ve meyvelerden de kh aldığımızı biliyorsun......bu hafta buna yönelik beslenelim.....
Diğer kilo veren arkadaşlarımı da tebrık edıyorum........
Sevda-birsen-gamze yı de kendılerıne gelmeleri için dürtüyorummmmm
kuzum öyle yoğun bir sıkıntı stres altındamısın ki çıktı bu hastalık sende bilmediğimiz bişi mi var???gül hastalığı (pityriasis rosea), stres, sıkıntı gibi nedenlerle ortaya çıkmasa dahi stress ile semptomları artış gösteren bir hastalıktır.
elbette neden olmasın kapımız açıktır ama şunu bil burada sıkı denetim var diyet geçmişini bilmiyorum ama bize gelmeye kararın kesinse onuda öğreniriz elbetjuju 7.takım izne ayrılıyor malum ben sizinle devam edebilirmiyim
yuhhh diyorum ve bu konuda seni tasvip etmediğimi de bildirmek istiyorumkızlarrrrr onumuzdekı hafta kendıme hedef koydum hedefım 74.5-75.0 arasında olacakk sızde butun hafta bana destek olun gazz verın cok kalorı yaktıran spor su bu ılısırse kulagınıza banada cıtladın 75 ın altına sornada 70 ın altına ınmem lazım 15 gunde 6 lı rakamları gormek ıstıyorum artık yeter yaa.
kızlar hastane ıslerım vardı anca geldım ozur dılerım..
gecen hafta:77,9
bugun:77.7
yuzde: %0.25
fark:200 gr[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?