Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

simuzer kararını verdin mi ... şartlarımız sana uyuyorsa kapımız açık yok bana uymaz diyorsan diğer takımlarda dene şansını

Adım Simuzer:)27 yaşındayım.Öğretmenim(Kuran kursunda öğreticilik yapıyorum).Hayatım boyunca hiç ince bi hatun olmadım ama şişman da olmadım,yani ne derler balık etliydim 63 kiloyla hamile kalıp 82 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 78 olmuştum.bi sürü kilo yadigar kaldı.Anlayacağınız kızım hediyeleriyle geldi:)
ilk 3 ay 72 ye kadar düşüp sonra etrafımdakilerin sütün az bu bebek doymuyor vs cümleleri yüzünden kendimi nadasa bıraktım ve 6 kilo aldım kısa bi sürede.Bir gün toplantıda arkadaşlarımdan birinin şu cümlesiyle kendime geldim:Senin hiç kilo takıntın yok galiba baksana maşallah yeniden hamile gibisin!!! (o an çoookk sinir oldum bu cümleye ama beni kendime getirdi)Ve hemen diyetisyen araştırmalarına başladım ve gittim.
Boyum 1.55 (ben 6 aydır diyet yapıyorum 78 ile başladım bu yolculuğa)7.Takıma başladığımdaki kilom 67,5.Hedefim ise 52-54 aralığında olmak.Benim hayalim hep çıtır anne olabilmeti.Kızım tıpış tıpış yürüyecek ve bende 36 beden kıyafetlerimle anne-kız kombin yapıp giyecektim.Hayalime doğru adım adım ilerliyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bi şekilde hedeflerimize kavuşuruz.Zayıfladıkça kendimi daha da iyi hissediyorum.
Benden haberler böyle.Unuttuğum veya merak ettiğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
(7.takıma girişte yazmıştım ordan alıntı yaptım)

canolar ben kaçar artıkın gıdeyımde bıraz ortalıgı toparlayayım mutfak bıle duruyo oldugu gıbı sporumuda yapayım geleyım.

cornıcım emegıne saglık yawrımm vaktın olursa bı bakarsın bakamazsan ben bıraz daha tırmalarım cnm

cızelge uygun gorulen formatta deıldır dıyo balım ya

o zaman kendın yapman lazım.........bak şimdi.......
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

buraya gir......burda pin soruyor....daha önce ne gırıyordun? onu gır veya yenı yaz bir tane......

altta ki kutucuklara gelelim sıra.....1. kutucuk public data olacak
2. kutucuk weight olacak......

devam edelim.....altta kg mı sececeksın......
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
burdan devam et.....takıldığın yerı sor zaten hatırlarsın.......

Canımm okudum şartlarınızı.Bana uygun canım,zaten bu şartları bilerek size katılım talebinde bulundum:)
peki ozaman kendin kaşındın

7. takımın senin bu hafta girişini yapmalarını ve yanına da 5. takımda devam etmek istiyor ibaresini düşmelerini istemen gerek ...

Son düzenleme:
takımımıza şimdiden hoş geldiniz...

düzenli paylaşım esas alıyoruz...
herkesin yazdığı mesaj okunacak daha sonra konudan bi haber olunmayacak...
her akşam menü bildirimi yapılacak yani sabah-öğle-akşam ve aralarda ne yendiği açık ve anlaşılır biçimde yazılacak devamında o gün içilen su miktarı içilen yeşil çal adedive günlük yaptığınız aktivite (spor anlamında) dk dk yazılacak...
yazılan menülere diğer arkadaşlar yorum yaptığı gibi sizlerde bir başkasının menüsüne yorum yapabilirsiniz...
menüsüne yorum yapamayacağınız bazı kimseler olacak ki bunların menülerine sadece koçları yorum yapabilir... bu kişiler *juju*,birsen-deniz, aysunayy, Sevda_M, rabyas dır...

biriniz yeni diğeriniz eski üye bununla ilgili bilgileri ben edinip kendi arşivime not edeceğim...

bu ilk haftanız kilo verme sürecinize bakıp şayet kilo vermede sorun yaşıyorsanız birebir koç uygulamasında sizlerede de birilerini ayarlamaya çalışırım ama öncelikle bu ilk haftayı atlatmamız lazım...

bol paylaşımlı az yağlı bir 5. takım serüveni başlasın

Geçmişe bi göz atayım da takım arkadaşlarımı tanıyayım.Maşallah çok hareketli bi takım:)
bunlar sakin günlerimiz aslında.. biz eski hareketli günlerimizi özledik sayfalarca yazılırdı ahh ahh... tabi izinde olanlarda var aramızda onun verdiği bi eksiklikle bukadarız işte...

İpekyolcum ben de sevindi takıma kabul edildiğime ve senin de kabul edilmene,haydi bismillah:)

Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..Ben takımın bu haftaki rekortmeniyim..

Adım Gamze, 25 ocaktan beri bu takımdayım..İlk takımım ve çok seviyorummm..Pabucumun koçu rolündeyim bu gün.. lakinnnnn haftaya geliyorum ve gelişim muhteşem olucak

ukyonun geleceği yok bildirimde bulunmadı olarak geçiyorum kızlar

[TABLE="width: 858"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

***5.Takım 312. Etap***
*JUJU* ( 83,90 / 83,60 / 0,30 / % 0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 63,30 / 0,70 / % 1,09 )
dalin26 ( 77,50 / 76,90 / 0,60 / % 0,77 )
biricikoglumertug ( 66,50 / 65,30 / 1,20 / % 1,80 ) Hedef kilosunu 65,00 den 60,00 çekmek istiyor
birsen-deniz ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
cornella ( 63,20 / 62,40 / 0,80 / % 1,27 )
ukyo ( 67,50 ) İzne Ayrıldı
Gamze_M ( 61,20 / 62,60 / -1,40 / % -2,29 )
rabyas ( 77,90 / 77,70 / 0,20 / % 0,26 )
toplight ( 68,50 ) Bildirimde bulunamadı(mazeretli)
Sevda_M ( 70,50 / 70,50 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,30 )

Son düzenleme:
*8.TAKIM 311. ETAP***

kadis ( 72,2 / 71,3 /0,9/ %1,25 )
umutlayasasen ( 69,5 /68,6 /0,9 / %1,29)
nice15 ( 61,2/60,5 / 0,7/% 1,14)
newlife35 ( 58,5/58,7/-0,2/ %-0,34)
moni ( 86,5/87,5 /-1,0/ %1,16) izinli
symrne ( 58,3 /58,7 /-0,4 / % -0,69 ) izini
turuncu ( 71,4 /71,4 /0 / %0 ) sabit
yağmur3872 ( 66,0 /66,0 /0 / % 0 sabit)
hrnsnr (62,5/61,4/1,1/%1,76)
tipitak (69,0/69,6/-0,6/%-0,87)
sewil087 (56,0/55/1,0/%1,79)
ata29 ( 56,6 /56,4/0,2/%0,35)
duygubaby (78,2 /77,5/0,7/%0,90)
Püsküüt ( 59,7 / 59,1 / 0,6 / 1,01% )

8. TAKIM ORTALAMASI:0,63

kızlar listem bu acil çıkmam lazım hata varsa düzeltebilir misiniz
paylaşıma ekledim ben
çok saolun

tamam tatlım tesenkur neyım eder saygılarımı altın tepsı ve gumus kasıkta sunarım

sımuzen ve ıpekyol hosgeldınız hanımlar ınsallah patır kutur catır cutur tum kılolarımı verırken sızlerde3 bıze eslık edıp hep beraber kurtuluruz kılolardan

bende tanıtayım barı kendımı gamze tanıtmıs kıskandım :)

ben dalin26 5.takımın elı masalı hırcın bır okadarda kedı gıbı uyesı.sevdam ve bırsen-denızın kocları aynı zamandada jujunun bas belası menulere essız yorumuyla dovmekten beter eden ve takım arkadaslarını cok seven ben

bu ozellıgımden sızlerınde faydalanması ıcın ıtınayla ozen gosterıcegıme emın olun

takım olarak neselı gırgırık samatık ınsanlarız.takımı sevecegınızden suphem tekrardan hosgemıssızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…