- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.101
simuzer kararını verdin mi ... şartlarımız sana uyuyorsa kapımız açık yok bana uymaz diyorsan diğer takımlarda dene şansını
cızelge uygun gorulen formatta deıldır dıyo balım ya
peki ozaman kendin kaşındınCanımm okudum şartlarınızı.Bana uygun canım,zaten bu şartları bilerek size katılım talebinde bulundum:)
Takım Kurallarinizi okumuştum zaten canim.simuzer geldigine sevindim
Takım Kurallarinizi okumuştum zaten canim.simuzer geldigine sevindim
peki ozaman kendin kaşındın
7. takımın senin bu hafta girişini yapmalarını ve yanına da 5. takımda devam etmek istiyor ibaresini düşmelerini istemen gerek ...
biraz daha bekleyelim olmadı bildirimde bulunmadı diye geçmek zorundayızjujum bence hasret bugun bildirim yapacağını unuttu.....
bunlar sakin günlerimiz aslında.. biz eski hareketli günlerimizi özledik sayfalarca yazılırdı ahh ahh... tabi izinde olanlarda var aramızda onun verdiği bi eksiklikle bukadarız işte...Geçmişe bi göz atayım da takım arkadaşlarımı tanıyayım.Maşallah çok hareketli bi takım:)
İpekyolcum ben de sevindi takıma kabul edildiğime ve senin de kabul edilmene,haydi bismillah:)
o zaman kendın yapman lazım.........bak şimdi.......
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
buraya gir......burda pin soruyor....daha önce ne gırıyordun? onu gır veya yenı yaz bir tane......
altta ki kutucuklara gelelim sıra.....1. kutucuk public data olacak
2. kutucuk weight olacak......
devam edelim.....altta kg mı sececeksın......
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
burdan devam et.....takıldığın yerı sor zaten hatırlarsın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?