- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.881
dur yaaaaaaaaaaaaaa şimdi pişmanları oynuyorum.... bu akşam hem kh hem dondurma hiç iyi olmadı...
:44:
belki bu akşamdan gideriz yaylaya bakalım eşim gelsin belli olur.. yarın akşam evde olcam raporumu ozaman sunarım
jujum bak baştan anlaşalım......bugünden itibaren hiçbir gün tartıya çıkmayacaksın.......haftaya cuma tartılacaksın sadece....
yok ben pazartesı çıktım yok kiloma baktım ,meraktan çatladım gibi devri geçmiş bahaneleri kabul etmiyorum.....burda anlaşalım öncelikle.....
her tartıya çıkmana yürüyüş bandında 10 dk fazla yürürsün ,bunu kabul edersen bol bol tartıya cıkabilirsin
gelelim 2. uyarıma.....kaçamaklarını abartmıyorsun ve saat 7 den sonra hiçbir şey yemıyorsun...sadece bitki çayı vs. içebilirsin....
şimdilik hafta içine kadar uyarılarım bu kadar....
1.madde hep geçerli .......2. madde haftasonu için geçerli çünkü hafta içi zaten istesende kaçamak yaptırmam.mümkün değil
pazartesidemi tartılamıcam.....en azından yarın sabah son kez tartılsam son kez ama bak bir daha çıkmam söz
nabersiniz bakem
napım valla jujuya laf yetıstırıyorum
bi keren bi, kereliğine 40 dk yapmıştım ben devamlı dememiştik...ne yapacaksın çıkıp....bugünden fazla geleceksın bunu görmek mi istiyorsun......valla sen bilirsin....yürüyüşü 40 dk yapmıştık zaten 10 dk daha ekleriz nolcak bana göre hava hoş.........hıı bak ne dıcektım iyi hatırladım.....juju rampada yürüme artık.....normale getır yürüyüş bandını.........
nabersiniz bakem
öyle valla pazarlık kıran kırana
bu arada 1 olan arkadaş 4,90 vermiş1 haftada nasıl ya
bi keren bi, kereliğine 40 dk yapmıştım ben devamlı dememiştik...
tamam lan tartılmıyom ama 30 dk yürüyom
ne olsun bulmuş sessiz talebe elinde kırbaç şaklatıp duruyo
ne ayıp gerçekten jujum öyle lanlı falan dııııtttt haaaama hakkını yemeyelim corni senin talebe accık asi görünüyo ama ne desen
yapıyo
he yapıyor sağolsn ama 40 kere söyletiyorsıkı pazarlıkçı çıktı bızım kı
öyle ama keyifli valla yazdıklarınızı okumak
menüm:
kahvaltı.
1 haşlama yumurta
1 dl ekmek
salatalık
peynir-zeytin
öğle.
1 dl ekmek
2 domates
akşam.
tavuklu patlıcan yemeği
2 bardak ayran
1/2 dl ekmek
suyumu içiyorum
1 saat yürüdüm..
birazdan kiraz yiyebilirim...
pazartesidemi tartılamıcam.....en azından yarın sabah son kez tartılsam son kez ama bak bir daha çıkmam söz
öyle valla pazarlık kıran kırana
ne bılım anacım 100 kg muymus:44::44::44:yazacaktır nasıl yaptıgını:44::44::44:
görüyorsunuz değil mi hocasıyla nasıl konuşuyor lanlı lunluatarım seni dışarı görürsün
ben sana şimdi bir şey demiyorum..pazartesiden itibaren her gun 5 dk artırarak yuruyeceksın.....bu şart maalesef.....akşama kadar otur otur toton buyuyor anca
canımsın sen, tartı sonrası ilk günümüzde bile 0 kaçamak 1 avuç kiraz ye balım hak ettin sen..menün harika ötesi..hadi bir gayret daha gülüm..
hahahahahahahhahahahahahahahah
Wuuuuuuuuuuuuuuuu
hahahahahahahahahahahahahah
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
Benim menüm de şöyle (itiraf edeyim hep okudum ama utancıma, rezilliğime gelemedim buraya :26:
Sabah: 1 simit
Ara: 1 paket bisküvi :26:
Öğle: 3 domates
2 yeşil biber
6 zeytin
1 ince dilim k.ekmeği
Ara: 4 erik
Akşam: 1 baget (ızgara)
1 dilim ekmek
1,5 k.k. kaşar peyniri (ızgaramın üstüne)
1 ince dilim kavun
Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır
Evet arkadaşlar cozutma devrini kapatmış bulunuyorum, buraya gelip gelip yazmıyorsam bilin ki pis bir şekilde zıkkımlanmışımdır ve utancıma kaçıyorumdur
Artık utanmıyorum çünkü sizlerden hiç ayrılmayacağımiş devri kapanmıştır hahahahhahaha vallaha kovulmadım, istifa ettim
Corniiiiiiiiiiii senin öğrenci Allahımaa gezi parkı direnişçilerinden daha dirençlii, nee pis direnişi var bee
bırazda siz didişinde biz gülelim valal böle olmuyor
valla sen jujuya tavsiye et ben de uygulayayimbugun istedıgını ye jujum çok da abartmadan........önümüzde ki hafta hedefım 800-1000 kg arası hedefliyorum..zaten tahmınlerım tutuyor.......
önümüzde ki hafta meyveyı bıraz kısacağız jujum......hergün değil de hafta da 3 gün sadece meyveye izin var ok.....günlerını sen belırle.ve mümkünse arada 1 gun olsun......birde meyveyı yerken yanında yoğurt veya süt ıle tuketmenı isteyecegım....
Bayildim bu espiriye
bide koç olcaksın... örnek olcaksın.... bana makarna yeme pilav yeme derken benim yemediğim ne varsa indirdin miğdeye sonrada sabit çıktın karşıma valla ayıp... koçum olarak utandım şimdi...
dalin gelecek 2-3 kilo verdim diyecek ben ne dicem benim koç pek verici değil
azmine hayranoldum masallah valla bende 5 li rakamlari hayal etsem mi diye dusunmedim degil.Unv yillarima donerim tekrarhedefımı 60 a çekerken demiştim hatırlarsanız...vücudum 65 den sonra cok direnecek dıye.çünkü gecmısten bılıyorum çok zor ınıyor.....unıdeyken ınmıstım 59 a ama ılkkez o sekılde spor yapıyordum....düğün dönemınde bıle aşırı spora rağmen 65 altını görmemiştim......
şimdi 65 altına ındım tabı hepsı yağdan değildir....spora da yenı başladım sayılır.....ama pes etmıyorum ıneceğim 60..hatta ondan sonra bıle bırakmıcam 5 li rakamları görmek ıcın elımden gelenı yapacağım.......
65 dönemnde kılom bayağı takılı kaldı pes etmedim devam ettım kılo vermeye başladım şimdi de bırakmıcam
canim ben gecen cuma kallanmaya basladim benzer bi ilac kilo vermemin en buyuk etkeni diye dusunuyorumkuzum 1 1.5 aya kadar dıaformın kullanıyordum ben zaten ınsulın dırencı ıcın ıste seker hapı doktor degıstırınce o bırak kullanma dedı bende bıraktım ıste yok olmadı dıyetısyene gıdıcem ben yaa kafayı yıcem bırının benı yonlendırmesı lazım sanırım ..
canim ya sen dertlenmissin masallah sende muthis bir potansiyel goruyorumdilek cok narin davranıyor.......zaten kafayı da kırıyordu az dahaişin şakası tabi bunlar da......mesela ben rabişin koçu olsam pko lular ıcın araştırma yapardım nasıl beslenmelerı gerekiyor ,extra ne yapmaları lazım dıye....ama onların arasında bunu göremedim....
haklisin canim rabis beraber paylasabiliriz deneyimlerimizi malum derdimiz ayniay cnm benım tabı kı yapacağız.....bırbırımıze yardımcı olmamız lazım....senın durumun özel.....bız yetmıyorsak sana senınle aynı durumda olan ınsanlarla konuşmamız lazım.......
no problem tatlim bir daha ki sefere ins[TABLE="width: 828"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.Takım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]15,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]19,625[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]15,676[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]10,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]14,722[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]10,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,855[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,725[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]11,509[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]10,000[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,394[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,296[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,051[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,916[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,895[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]89,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]82,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,795[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]rabyas[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]4,964[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
simuzer ve ipekyol un bilgileri iş yerindeki bilgisayarımda kaldığından listeye ekliyemedim .. kızlar ikinizden de özür...
evettttttttttttttt biricik AÇIKARA önde... kolay kolayda kimse onu geçemeyecek gibi görünüyor...
cornella da yapışmış ensesine yerimi kimseye vermem edalarında
bu arada en oynak sıra olan 3 lük ve dördüncülük gamze ve sevda arasında paylaşıldı... gamze iki sıra birden zıpladı sevda ise kilo bildirmediği halde dalinin kilo alması nededi ile bir sıra yükseldiii
bu arada bir atak da aysunaydan geldi ve ZES in önüne geçti... birsenle ben yine kıç kıça duruyos bakalım haftaya kim atak yapacak ve geçecek....
jujum bugun bir şey demiyorum....kurabiye,pilav kaçamağa giriyor......ben sana ne dıcektım hanı yaylaya gıdecekmişsin ya kıraz yıcekmişsin......korkma yeme demicem
orda kiraz yerken sakın saplarını atma......hiçbirini ziyan etme.....valla kiraz sapının kılosu 38 tl ydı ona göre.....hepsini topla eve getırıp güneşe koy kurusunlar........sonra kaynatıp içeceksın......
Geldim geldim oldum bittim valla 3 gunluk spor yaptim herhalde her yerim agriyor valla yarin nasil kalkarim bilmiyorumye jujum ye sonra da bu da kaçamak sayılmaz de
bu arada mıllet nerde yaw
bende cok sasirdim valla catlar olur insan gibime geliyor bilemiyorumöyle valla pazarlık kıran kırana
pzt itibaren 5 dk5 dkne bılım anacım 100 kg muymus:44::44::44:yazacaktır nasıl yaptıgını:44::44::44:
görüyorsunuz değil mi hocasıyla nasıl konuşuyor lanlı lunluatarım seni dışarı görürsün
ben sana şimdi bir şey demiyorum..pazartesiden itibaren her gun 5 dk artırarak yuruyeceksın.....bu şart maalesef.....akşama kadar otur otur toton buyuyor anca
öyle ama keyifli valla yazdıklarınızı okumak
valla sen jujuya tavsiye et ben de uygulayayim
Bayildim bu espiriye
azmine hayranoldum masallah valla bende 5 li rakamlari hayal etsem mi diye dusunmedim degil.Unv yillarima donerim tekrar
canim ben gecen cuma kallanmaya basladim benzer bi ilac kilo vermemin en buyuk etkeni diye dusunuyorum
canim ya sen dertlenmissin masallah sende muthis bir potansiyel goruyorum
haklisin canim rabis beraber paylasabiliriz deneyimlerimizi malum derdimiz ayni
no problem tatlim bir daha ki sefere ins
hadi yaaa o kadar pahalli mi kiraz sapi..Anneme soyleyeyimde biriktirsin benim icin
cornipark direnişçisi dağlara çadır kurmaya gidiyo
gunaydın canlarr
dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?