Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum bak baştan anlaşalım......bugünden itibaren hiçbir gün tartıya çıkmayacaksın.......haftaya cuma tartılacaksın sadece....
yok ben pazartesı çıktım yok kiloma baktım ,meraktan çatladım gibi devri geçmiş bahaneleri kabul etmiyorum.....burda anlaşalım öncelikle.....
her tartıya çıkmana yürüyüş bandında 10 dk fazla yürürsün ,bunu kabul edersen bol bol tartıya cıkabilirsin

gelelim 2. uyarıma.....kaçamaklarını abartmıyorsun ve saat 7 den sonra hiçbir şey yemıyorsun...sadece bitki çayı vs. içebilirsin....

şimdilik hafta içine kadar uyarılarım bu kadar....

1.madde hep geçerli .......2. madde haftasonu için geçerli çünkü hafta içi zaten istesende kaçamak yaptırmam.mümkün değil

pazartesidemi tartılamıcam..... en azından yarın sabah son kez tartılsam son kez ama bak bir daha çıkmam söz

pazartesidemi tartılamıcam..... en azından yarın sabah son kez tartılsam son kez ama bak bir daha çıkmam söz

ne yapacaksın çıkıp....bugünden fazla geleceksın bunu görmek mi istiyorsun......valla sen bilirsin....yürüyüşü 40 dk yapmıştık zaten 10 dk daha ekleriz nolcak bana göre hava hoş.........hıı bak ne dıcektım iyi hatırladım.....juju rampada yürüme artık.....normale getır yürüyüş bandını.........

bi keren bi, kereliğine 40 dk yapmıştım ben devamlı dememiştik...

tamam lan tartılmıyom ama 30 dk yürüyom
nabersiniz bakem

ne olsun bulmuş sessiz talebe elinde kırbaç şaklatıp duruyo

öyle valla pazarlık kıran kırana

bu arada 1 olan arkadaş 4,90 vermiş 1 haftada nasıl ya

ne bılım anacım 100 kg muymus:44::44::44:yazacaktır nasıl yaptıgını:44::44::44:

görüyorsunuz değil mi hocasıyla nasıl konuşuyor lanlı lunlu atarım seni dışarı görürsün

ben sana şimdi bir şey demiyorum..pazartesiden itibaren her gun 5 dk artırarak yuruyeceksın.....bu şart maalesef.....akşama kadar otur otur toton buyuyor anca

ne ayıp gerçekten jujum öyle lanlı falan dııııtttt haaa ama hakkını yemeyelim corni senin talebe accık asi görünüyo ama ne desen
yapıyo

canımsın sen, tartı sonrası ilk günümüzde bile 0 kaçamak 1 avuç kiraz ye balım hak ettin sen..menün harika ötesi..hadi bir gayret daha gülüm..

hahahahahahahhahahahahahahahah

Wuuuuuuuuuuuuuuuu

hahahahahahahahahahahahahah

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Benim menüm de şöyle (itiraf edeyim hep okudum ama utancıma, rezilliğime gelemedim buraya :26:

Sabah: 1 simit

Ara: 1 paket bisküvi :26:

Öğle: 3 domates
2 yeşil biber
6 zeytin
1 ince dilim k.ekmeği

Ara: 4 erik

Akşam: 1 baget (ızgara)
1 dilim ekmek
1,5 k.k. kaşar peyniri (ızgaramın üstüne)
1 ince dilim kavun

Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır

Evet arkadaşlar cozutma devrini kapatmış bulunuyorum, buraya gelip gelip yazmıyorsam bilin ki pis bir şekilde zıkkımlanmışımdır ve utancıma kaçıyorumdur

Artık utanmıyorum çünkü sizlerden hiç ayrılmayacağım iş devri kapanmıştır hahahahhahaha vallaha kovulmadım, istifa ettim

Corniiiiiiiiiiii senin öğrenci Allahımaa gezi parkı direnişçilerinden daha dirençlii, nee pis direnişi var bee

hiç sorma bacım...direncini kıraçam bir gün de ne zaman bilmiyorum.....ay bugünlerde çok tembelım ya.....hiçbir şey yapasım yok

valla sen jujuya tavsiye et ben de uygulayayim
Bayildim bu espiriye
azmine hayranoldum masallah valla bende 5 li rakamlari hayal etsem mi diye dusunmedim degil.Unv yillarima donerim tekrar
canim ben gecen cuma kallanmaya basladim benzer bi ilac kilo vermemin en buyuk etkeni diye dusunuyorum
canim ya sen dertlenmissin masallah sende muthis bir potansiyel goruyorum
ay cnm benım tabı kı yapacağız.....bırbırımıze yardımcı olmamız lazım....senın durumun özel.....bız yetmıyorsak sana senınle aynı durumda olan ınsanlarla konuşmamız lazım.......
haklisin canim rabis beraber paylasabiliriz deneyimlerimizi malum derdimiz ayni
no problem tatlim bir daha ki sefere ins

hadi yaaa o kadar pahalli mi kiraz sapi..Anneme soyleyeyimde biriktirsin benim icin

ye jujum ye sonra da bu da kaçamak sayılmaz de

bu arada mıllet nerde yaw
Geldim geldim oldum bittim valla 3 gunluk spor yaptim herhalde her yerim agriyor valla yarin nasil kalkarim bilmiyorum

bende cok sasirdim valla catlar olur insan gibime geliyor bilemiyorum
pzt itibaren 5 dk5 dk
öyle ama keyifli valla yazdıklarınızı okumak

sorma valla bende cok zevk aliyorum okurken

gunaydın canlarr

dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...

cornipark direnişçisi dağlara çadır kurmaya gidiyo

dağlarda fazla dolanma alimallah kurtlar neyim kapar,karışmam sonra...

gunaydın canlarr

dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...

günaydın cnm.....evet ipek de pkoluymus .ikiniz güzel bir ikili olup ne yapmanız gerektıgını konusabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…